|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mater sem jezna!! hehe
16.11.2005 15:41:34   
Seven*
Zgornja soseda nam je "prijazno" prisla povedat, da je javila upravljalcu, da smo zdaj stirje v tem stanovanju. Zdaj bom placevala stroske za stiri odrasle osebe. Doma pa imam enega 17 mesecnega in eno dvomesecnico. Ta staradva (Seven + Bigwhale) se itak nimata casa stusirat in smrdita na 3 metre, tistih par cunj ekstra pa mogoce znese 1 stroj mesecno vec.

Grrrrrr... Zloba zlobasta babja. Aja, pri tem je  pozvonila, ceprav pise na zvoncu da naj trkajo, ker imam majhnega otroka. Tamalo mi je valjda zbudila.

Grem stenge tak spucat, da bodo spolzke.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mater sem jezna!! hehe
16.11.2005 15:44:29   
Katrin
he he, ali sva sosedi?

Meni se je danes zgodilo popolnoma ENAKO!!!!
Žensko bi šla kar zadavit, ker se vtika vame in v mojo družino!!!!
...pa vendar škoda besed....

lep dan še naprej user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2005 15:44:36   
baguSka
Le gloncej le gloncej.

Matr jst si sploh ne predstavljam takih sosedov. Midva sva že dve leti skupi kle not, pa je še vedno prjavljen samo edn. Ups, upam da kera mami ne bere RR-ja.user posted image Sicer pa itak vsi vejo, še hišnik, pa nama noben nč noče. Upam da bo tko še neki časa. Tud za psa vejo, čeprou se nekje govori, da se tud za njega mogl plačvat. Ups.

No, upam da si že zgloncala.user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2005 16:00:45   
Jančika_
Heheh, poznam take. Ko sva se midva sem preselila, mi je prišla ena taka prijazna tetka povedat, da moram zdaj te in te podatke sporočiti tja in tja, drugače bo naredila ona sama user posted image , pa sem ji prijazno razložila, da že dovolj časa živim zase in da vem, kako se to rihta.

Ko je prišla naslednjič pobirat denar za venec za nekega dedka, za katerega sploh nisem vedela, da je kdaj živel, kaj šele, da je umrl, sem jo šokirala, ko nisem hotela dat onega jurja (še zdaj ne vem, zakaj, ampak res se mi je zdelo brezveze). No, ampak od takrat smo kolegi. Pa tudi za venec dam, če že glih tak pride (povprečna starost v našem bloku je kakih 106 let, tako da je to kar pogosto).

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2005 16:06:00   
valči
user posted image Hudoba hudobna!Kako so lahko takšni ljudje?A nima kaj drugega v življenju za počet,kot vtikovat nos v tuje stvari?Si lahko jezna,ker jaz tudi večinoma za otroka perem,pa peglam...

Ob polnoči jo zbudi auf,malo zlobe boš že premoglauser posted image
Drži seuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2005 16:27:14   
dory
Ja poden kam pelje tale svet..a si bo tale tvoja soseda zej k je povedala da ste stirje ( btw od kdaj se otrocke steje kot odrasle ) lahko kej bols kruh namazala??? Sovrazm take idiote...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.11.2005 16:29:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2005 16:31:48   
Magi*
jaz mam pa po moje zmagovalno:

rodila sem 18.12.2004 in jaz sem odgovorna za poračunavanje skupnih stroškov. ko sem obračunala za mesec december, sem sosedom pojasnila, da sem tistih nekaj dni (ko sva prišli iz porodnišnice) računala 3 osebe v našem stanovanju. in je sosed reku: "še dobr, ker sem ravno to hotu rečt".

še dobr, da se mu nisem zamerlauser posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2005 16:36:58   
Anonimen
Midva se še preselila nisva dobro, ko je že prišel nov račun obračunan na dve osebi. Seveda so sosedi klicali prvo minuto upravnika, verjetno še ko sva stvari nosila notri v stanovanje.

Čez en mesec so nama montirali kuhinjo in po petih minutah vrtanja lukenj v zid za viseče omarice pozvoni na vratih sosed, da morava takoj prenehati z deli in jih najprej prijaviti na oglasni deski, preden nadaljujevauser posted image user posted image user posted image . Seveda smo ga vsi skupaj z montažerji, ki kaj takega še niso doživeli, najprej čudno pogledali, potem je pa stari itak dobil svojo porcijo servirano na pladnju. Je mislil, da prenavljava kopalnico in se je osmešiluser posted image user posted image user posted image .
Me pa prav zanima, če bo kdo prišel težit, ko bomo imeli dojenčka in bo ponoči jokal. Verjetno bodo kar policaje poklicali, sami so prevelike reve, da bi si upali karkoli reči.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2005 16:39:13   
Veverička
Eh, pri vas so še tak v redu, da so vas pustili vsaj 2 meseca pri miru, našega malega je en dedek šel takoj prijavituser posted image user posted image  Ne moreš verjet, kot da bo njega kaj manj, če bi vsaj 1mesec počakal....

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2005 19:06:21   
nejcko
Madonca, ljube duše, zakaj si pa ne date odštevalnih števcev montirat??? Res, da to kar košta, ampak mislim, da imaš v letu ta strošek povrnjen. Jaz se že ne bi zaje... s sosedi glede tega.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2005 19:21:59   
muki1
Eh, kak brezvez. Pa kaj ta user posted image  babji ima srce?
Naj pade po stopnicah....user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2005 19:27:48   
Seven*
Ma gre za stiristanovanjski blok. Pa planiramo ostati se samo par let..

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2005 19:29:53   
Anonimen
Par let gor ali dol..na grmado z babncoooo!!!!!user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2005 19:39:04   
nejcko
Ma par let gor al dol, jaz že ne bi tega trpela. Pišuka,  jaz res šparam z vodo in je zelo malo porabimo, potem naj bi pa z nekom, ki posodo pod tekočo vodo pomiva, pa se 4x na dan tušira, pa za vsak pljunek v sekret potegne cel kotliček ... delila fifti fifti . Jok brate, odpade!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2005 20:28:38   
Maxica
Joj barabeuser posted image user posted image user posted image , kot da bo ona sedaj kaj na boljšem???!!!user posted image
Ja, na grmado z njo.
Sicer pa, saj veš, kaj pravijo-vse se vrača, vse se plača-tudi za njo se namaka šiba...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2005 20:32:53   
Magi*
mi smo dal montirat odštevalne števce, pa še ne obračunavamo po tej metodi. ker smo večstanovanjska hiša in nimamo upravnika in teta Magi to (ne)prostovoljno za celo hišo ureja sama, za enkrat še nisem našla časa, da spedenam tole odčitavanje števcev. pa bi bil že čas. ma, se mi zdi 1.1.2006 en tako lep datum za začet.user posted image  

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2005 20:34:17   
KODA
Pri nas pa imajo tako urejeno,da taprvi mesec za novorojenčka časti stanovanjska,nato ga pa ravno tako smatrajo za odraslo osebo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.11.2005 20:35:33   
Anonimen
Midva sva morala plačevati za 4 odrasle osebe, ker imava še 2 majhna psa (vsak pes ima 9 kil). Popizdiš! Na osebe se je obračunavala voda, stopniščna elektrika in smeti. Nisem mogla nikomur utupit v glavo, da psa kopam vsake dva ali tri mesece, kar popijeta vode, ni omembe vredno, poleg tega pa midva zato pijeva samo flaširano, na stopnišču gori luč takrat, ko gre kateri od naju ven ali pride domov, pa če sta psa zraven ali ne, onadva sama že ne skačeta po stopnišču in ne prižigata luči, da bi se videla lovit, smeti pa tud proizvedeta eno vrečo od briketov na mesec.
Zdaj sva k sreči preseljena in imava vse na števec, kvadraturo ali po stanovanju, na osebe ni nič.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.11.2005 20:55:07   
puncica
Kljub temu da:
- da nimamo centralne, pač pa le pečko v kuhinji in peč v dnevni (drva)
- imamo vso vlažno bajto
- bajta stara 30 let in popolnoma neurihtana
- smo podnajemniki
- nam tu pa tam gnojšnico prpelejo pod okno (travnike je vendar treba gnojit)
- se navsezgodi vozijo s traktorji po vasi al pa nabijajo s kakšnimi stroji

sem srečna da sem tukaj, ker če bi imela take kretene za sosede kot punce tukaj bi se samo razpočla al pa čez okn vrgla. Mater kako lahko obstajajo tako hudobni ljudje, le kako, to mi nikol ne bo jasno upam da se jim vse hudega povrne 1000-erno (kot rečejo v cerkvi).

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.11.2005 21:16:51   
Anonimen
Ko sva se midva preselila v blok, pred dvema letom in pol, sem šla takoj sama prijavit dve osebi za vodo, ker se mi ne zdi fer, da bi mogli drugi plačevat za naju. In ko bova mela otroka, bom seveda prijavila še njega, kajti otrok se seveda šteje kot tretja oseba, kar je logično, ker se kr velik pere v stroju, če že ne drugega. To je men čist logično, fer in predvsem pošteno.

No, da te gre soseda prijavit, brez tvoje vednosti, je pa druga stvar. V tem primeru bi mogli sklicat sestanek in sem tam pomenit.
Pri nas je celo tko, da sosed ne more za soseda prijavit več oseb, moraš to narediti sam. Ko sva se hotla prijavit, sem mojega ateka prosila, da naju gre prijavit, pa naju ni mogel, sva mogla sama it. Tko da mi je to ful čudno.

No, kar se pa tiče psov, je pa res absurd, da moraš plačevati za psa kot za odraslega človeka.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.11.2005 22:58:40   
Suzi*
user posted image user posted image  Tisto s psi je pa res za crknit. user posted image

No, jaz sem rodila 2.3. in iz porodnišnice prišla 5.3., smo pa stroške za user posted image  plačali že za cel mesec marec.user posted image  Pa ni nihče od naju šel prijavit, so kar sami spremenili na 3 osebe. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.11.2005 23:44:55   
snorlax
Seven, meni tudi ni jasno, kako te lahko sosed prijavi. Ko sem jaz rodila, sem po telefonu poklicala na Komunalo, da je en več, pa nisem mogla nič uredit, sem mogla dat pismeno. user posted image  Saj sem rekla babnici po telefonu, da bi imela manj komplikacij, če bi bila tiho.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.11.2005 0:16:21   
Margareta
Coprnica, prav poznam take osebke - pri delu, ki sem ga opravljala sem jih vsakodnevno srečevala, prišli so na šalter in hoteli vedeti koliko ljudi je prijavljenih v določenem stanovanju

prav pritisk mi je dvignilo (vedno sem si mislila - kaj kuuser posted image ac te briga)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2005 7:22:53   
Seven*
Hothien, to da se pere vec sploh ni nujno. Definitivno se pa ne porabi vode za eno odraslo osebo. Jaz cunje od Eme operem z nasimi. Tistih par cotk, majhnih. In zdaj sta DVA taksna otroka pri nas. Emo skopam v cca 3 litrih vode (ceber), Jakoba pa sicer v malo vec, ampak.. Sosedi imajo dva najstnika ki se nonstop tusirata.

Prvi mesec nas tak ni mogla prijavit, ker je bila Ema vec na intenzivni, kot doma..

Najbolj grozno mi je, da ob vsem tem kar moramo prestajati nas se z takimi neumnostmi gnjavijo. :(

No meni niti na pamet ne bi prislo, da bi prijavila sosede za placevanje stroskov za 1.5 letnega otroka in 2 meseca starega..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?