petarda
|
Hello! Jaz sem dobila že po 6 tednih in imam zdaj že dokaj redno. Mujcek dobrodošla. Večkrat se oglasi, pa nas mal skritiziraj, ko kaj jamramo...Joj, jaz si sploh ne morem predstavljat, da bi mela dva. Albuma pa nisem mogla odpreti, da bi vidla tvoje cukre Mi smo bili danes pri zdravniku, ker ni šlo nič na bolje. Ga je pregledal in rekel, da je najverjetneje kakšna virozica, vseeno pa ga je poslal na odvzem krvi, za vsak slučaj, saj je rekel, da se po krvi najprej vidi, če je kaj narobe z . In tako so našega prvič pičili v prstek. Najprej ni nič zajokal, potem malce zastokal, pa je bilo takoj bolje. Ni mel cajta jokat, ker je moral gledat okrog vse tiste stekleničke, pa ljudi. Je rekla zdravnica, da je pravi mali firbec. Po mami ni. No in izvidi so OK. Ker nimamo vročine, pa lahko tudi na sprehode hodimmo. No zdaj sem si malo odahnila, ker vem, da ga ne bolijo ušeska, grlo, in da ni šlo na pljučka. Naš se že prime za nogici, največkrat nagec na previjalni, pa tudi iz kravice stegne že obe rokici proti igrački, sam se takoj prevrne. Drugač se pa zdaj že ful pogovarja in to najraje zjutraj v posteljici, pa takrat, ko mami ne govori preveč.
|