|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
20.9.2007 14:31:20   
nincy
Ej...kdaj bomo spet kak pilates vžgale???? user posted image user posted image user posted image  Meni bi bil potreben, pa nimam nobene voljeuser posted image ...tudi pogled v ogledalo ne pomaga večuser posted image ...jah...človek se vsega navadi user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga tud potrebna....user posted image  user posted image  user posted image  Sem se v enem mescu zredila za 4 kg  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sem že ležala parkrat na tleh pa me je vse bolel, da sem kmal obupala user posted image . Zdaj si pa vsak dan rečem jutri pa res začnem... in to si govorim že dober mesec user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8276
20.9.2007 14:31:38   
nincy
user posted image  nova stran

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8277
20.9.2007 14:34:29   
nincy
Kako pa je to možno? Si belo plombo vzela? 

Se je kar sam odloču. Pol ko sem pa plačala, je pa rekel, sem dal belo plombo, ker je lepš user posted image  Itak...v mojih ustih, al v tvojem žepu user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8278
20.9.2007 15:49:21   
tincci
Meni se pa 42 eur sploh ne zdi drago za plombouser posted image To je cena za koncesijo verjetno, ker privat imajo veliko dražje. Saj kamor jaz hodim.

No, tele novice pa ne veste, tko da vam je na bom v drugo povedala user posted image user posted image ČIST SEM NEHALA KADIT IN SEM BREZ ČIKOV ŽE 15 DNI user posted image Sem se prvič res spravla in mi bo kar ratalo. Čeprov mam pogosto pogovore sama s sabo user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8279
20.9.2007 15:51:47   
tincci
Nincy, zakon za turčijo user posted image Po moje bo super vreme, midva sva bila pred 3 leti decembra in je bilo 15 stopinj.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8280
20.9.2007 16:03:41   
petarda
ČIST SEM NEHALA KADIT IN SEM BREZ ČIKOV ŽE 15 DNI

to je pa res novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKEuser posted image  Pa železno voljouser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8281
20.9.2007 16:15:55   
Anonimen
a pride jutri kdo v evropark na kafeuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8282
20.9.2007 18:12:28   
catja2
Bubi jurčkov v življenju ne mislim prodajati!!! Če bi mi bili viška jih raje ne bi pobrala user posted image

Ada a Stanovščak je tam ko je Stanovno oz. Strezetina??? Tam je res dosti kostanjev in smo jih vedno tam nabirali, ker smo imeli vinograd tam...user posted image

Mi pa jutri začnemo-imamo otvoritev hotela in danes so se komaj vsi začeli sekirati, ko še ni nič do konca porihtano... Jah kak bo pač bo, sem rekla, da se za službo več ne mislim po nepotrebnem sekirati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8283
20.9.2007 19:54:24   
petarda
Sva šla s petarditom v gozd po kostanje za naše novembrke, pa jih nisva nič našlauser posted image  Niti enegauser posted image ....je pa res, da globoko v gozd nisva hodila, ker sva bila že poznauser posted image ....Sva pa nadla nekaj želodov s kapico in nekaj lešnikovuser posted image , ter jih preučevala....user posted image

Drugače pa mu je ljubše preučevanje avtomovilov...se usedeva pred hišo in jih gledava...in se peljejo mimo...in jih našteva....megane, clio, tvingo, mercedez, punto, golf, laguna, vel satis, jeep, senic, pegeuot...user posted image user posted image user posted image  ful jih že pozna....

...in potem za vsako, ko ugane...rečem....vaaaauuuu, bravo petarditouser posted image user posted image user posted image user posted image ....on pa ves ponosen...."VSE POZNAM" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8284
20.9.2007 20:39:49   
amy26
on pa ves ponosen...."VSE POZNAM"

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8285
20.9.2007 20:41:53   
Anonimen
od teh avtov še jaz ne poznam vse user posted image . Kaj za enega je vel satis? Pa senika tudi ne bi spoznala, čeprav sem že slišala zanj.

JAz poznam bolj mercedes, audi, bmw, porše carrera, ferrariuser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 8286
20.9.2007 20:57:12   
Naty_ka
Drage moje, pozdravljene.

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tako na tleh. user posted image user posted image user posted image

Poznala sem tega človeka user posted image . Sopotnika. Nam so delali fasado in bili smo dobri prijatelji. user posted image  Kako je življenje kruto...user posted image  Baje je bil čisto zmečkan...user posted image
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,240697

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8287
20.9.2007 21:00:49   
Anonimen
evo naše misice:

user posted image

tukaj pa počiva user posted image

user posted image

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8288
20.9.2007 21:02:47   
Anonimen
Naty user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8289
20.9.2007 21:16:05   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Ej...kdaj bomo spet kak pilates vžgale???? user posted image user posted image user posted image  Meni bi bil potreben, pa nimam nobene voljeuser posted image ...tudi pogled v ogledalo ne pomaga večuser posted image ...jah...človek se vsega navadi user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga tud potrebna....user posted image  user posted image  user posted image  Sem se v enem mescu zredila za 4 kg  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sem že ležala parkrat na tleh pa me je vse bolel, da sem kmal obupala user posted image . Zdaj si pa vsak dan rečem jutri pa res začnem... in to si govorim že dober mesec user posted image

Če ima katera voljo za hujšat, lahko gre z mano delat v Avstrijo. V dveh tednih sem shujšala 3,5 kg. Brez vsake diete. Samo eno fajn gibanje 8 ur... Pa tri obroke dnevno...

In hlače sedaj tako visijo na meni da je hudo...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8290
20.9.2007 21:20:25   
tincci
Če rabte hujšanje, lahko tud menjamo otroke za nekaj tednov user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8291
20.9.2007 21:21:40   
sharpy
wejla pupe

Jaz sem spet v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ali sharpy is back user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Naty

Kako delo pa delaš tam, da si tako shujšala?   Si zadovoljna s službo?

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8292
20.9.2007 21:22:22   
sharpy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8293
20.9.2007 21:23:22   
sharpy
Pa še en velik user posted image user posted image user posted image za petarditota, ki že vse to pozna user posted image user posted image user posted image

Z drugim pa še nisem na tekočem,...moram malo nazaj prečekirat

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8294
20.9.2007 21:25:48   
sharpy
To vam moram povedat

V nedeljo gremo jadrat s firmo user posted image user posted image user posted image    Bomo imeli regato in bo najbrž ful smeh user posted image user posted image user posted image    Ma komaj čakam, ker še nisem nikoli jadrala in bo po moje kar lepo doživetje.

Vam poročam v nedeljo zvečer, če ne bom kje v morje padla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8295
20.9.2007 21:26:23   
sharpy
No zdej pa ni več nobene tu user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8296
20.9.2007 21:30:37   
*bubi*
....megane, clio, tvingo, mercedez, punto, golf, laguna, vel satis, jeep, senic, pegeuot...

user posted image  samo Renault ni dovolj user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.9.2007 21:34:04 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8297
20.9.2007 21:32:33   
NinaŠ
Čer!

Smo lumpali celo popoldne, komaj ob 8.20 smo domov prišli user posted image . Ampak je bilo fajn in tud drobižka nista bila nič sitna user posted image . Po kopanju in večerji sta samo padla v posteljo user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8298
20.9.2007 21:33:54   
ada2
Kaj za enega je vel satis? Pa senika tudi ne bi spoznala, čeprav sem že slišala zanj.

Paštetka to so vse renaulti. se vidi, da pri petarditu renaulte šraufajouser posted image

Naty user posted image user posted image user posted image

Catja - ja Stanovščak je blizu Stanovna in Strezetine, v bistvu nekje vmes, le bolj v dolini. greš tam za Runeč, oz. ko greš iz Runča zaviješ levo sredi brega v šumo. pa da mi slučajno ne greš zdaj vsega pobratuser posted image

zakaj pa mi nobena ni odgovorila na mail?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8299
20.9.2007 21:34:32   
NinaŠ
Naty user posted image user posted image

Sharpy, glej da ne utoneš user posted image user posted image user posted image ..pravgotovo bo žurka user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.