|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.9.2007 8:26:36   
ada2
včeraj sem v službi celo popoldne  luščila koruzo

ampak včeraj sem imela dopust zaradi prvega šolskega dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(user posted image user posted image user posted image )

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
4.9.2007 8:55:36   
*bubi*
Ada user posted image

A pol so te v Nušini šoli tak razjezili? Al v službi, ker si morala tja kljub dopustu? No, upam, da bo že danes kaj bolje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7752
4.9.2007 9:09:27   
petarda
Bubi!

Spravi se delat!!!
Al pa počivat!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
4.9.2007 9:29:13   
Naty_ka
Dan user posted image

Babe zmešane... Pa saj niste normalne...user posted image  Čvekate več kot takrat ko ste bile user posted image ...user posted image user posted image user posted image
Jej, jej...user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
4.9.2007 9:38:03   
Naty_ka
Včeraj sem ugotavljala nastavitve svojega fotoaparat in sva se s Sergejem malo slikala. Slike so v albumu, če katero zanima. Geslo pa tak poznate...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
4.9.2007 10:16:16   
ada2
najprej : Naty Sergej je pravi manekenuser posted image

a ste vedele, da so nekoč lesene pode ribali z rucleki (=koruzni storži, to, kar ostane od koruze, ko jo zluščiš)?

no, jaz sem zdaj popucala hišo, ampak s sesalcemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7756
4.9.2007 10:27:28   
ada2
aja, pa to sem že povedala, da je svak končno le prišel domov?user posted image

smo imeli v nedeljo skupno kosilo in po kosilu nam je prezentiral filmčke in slike iz njegove misije.....
najprej sem se jokala ob krasnih slikah prelepih otročkovuser posted image user posted image user posted image , ki jim je delil bonbone in ustekleničeno vodo, ob njihovih pogledih, črnih očkah, ki so izžarevale nepopisno hvaležnost....(BTW- po novem sem hvaležna za vsak cent, ki ga prislužimuser posted image )....., tako, da so me naši že hoteli od mize nagnati, ko se nekaj cmerim, če pa so otroci vendar veseli, ko so dobili vodo in bonboneuser posted image user posted image

no, potem smo pa videli še grozote vojne,.......ubogi ljudjeuser posted image user posted image user posted image  tu, pa nisem dolgo zdržala.....sem se raje sama odstranila......še zdaj se začnem vsa tresti, ko se spomnim teh posnetkov......user posted image user posted image user posted image ubogi ljudje.....

in spet sem hvaležna, da živimo tu v miru in izobilju in sem lahko svobodna....ker ženska v Afganistanu nima nobenih pravic, je otrok, ki se ga vzaga do smrti.....lahko jo pretepejo sredi uliceuser posted image user posted image user posted image ....ah, grem raje peglat....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
4.9.2007 11:08:21   
*bubi*
Ada, še vedno nisi povedala, čemu so bili namenjeni tisti user posted image user posted image user posted image  včeraj.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
4.9.2007 11:13:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi!

Spravi se delat!!!
Al pa počivat!!!user posted image

Ne eno ne drugo user posted image  OK, k user posted image  sem se šla malo stisnit, potem pa v boj z birokracijo (klicarjenje, na zemljiško knjigo,...). Vloga je oddana! Čeprav se bojim, da bo nepopolna, ker zahtevajo nemogočo prilogo. overjeno kopijo KPP pogodbe, ki se nahaja na ZK, oni pa mi lahko dajo samo kopijo, originala pa ne, da bi ga nesla zraven pokazat na občino pri uveritvi. Eh.... vseeno ostaja upanje, da nam država nameni tistih 900€ user posted image

Tako sem 2 uri zbluzila danes. No, bubiju sem še nekaj knjigic kupila na stojnici MK. Letos ni akcije na vrečke, ampak navadno znižanje. Sem vzela knjige o živalih za malo večje otroke, so ful lepe slike not.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
4.9.2007 11:14:54   
*bubi*
Naty Sergej je pravi maneken user posted image  

Se podpišem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7760
4.9.2007 11:18:36   
*bubi*
Bi rada katera Bombažke dol vlekla z Azureusom? Na www.slobytes.net imajo komplet 6 DVDjev v enem fajlu. Meni jih je že skoraj potegnilo do konca, potem pa so mi račun zablokirali, ker nisem nič oddajala user posted image  PA saj nisem sama kriva, če nihče ni hkrati vlekel.  Zdaj znova vlečem, tak da bi bilo fajn, če da še katera vlečt - si bomo lahko med sabo delili. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7761
4.9.2007 11:22:29   
*bubi*
Nič, nobene ni tukaj user posted image . Grem jaz po bubija pa se oglasim zvečer.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
4.9.2007 12:32:59   
catja2
tak jaz sem doma in sem se ravno corn flakesov nažrla... V službi smo prej končali, ker nam niso vsega dostavili kar bi morali; lačni pa smo bili že tak, da smo skoraj eden drugega začeli glodati...user posted image

Jutri si nesem malico in veeeeeeelikoooo čokolado!!!!!user posted image

MEni se je pa danes J zjutraj tak drl in brcal, da sem mu komaj komaj čevlje obula; kaj bo šele takrat ko bo po peti uri moral vstati user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
4.9.2007 13:14:20   
petarda
lačni pa smo bili že tak, da smo skoraj eden drugega začeli glodati.

Vi se pa res fajn razumete user posted image user posted image user posted image  Jao, jao...glodanje na delovnem mestu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7764
4.9.2007 13:15:58   
petarda
kaj bo šele takrat ko bo po peti uri moral vstati

a tako zgodaj???user posted image  Uh...našemu bi bilo tudi muka. user posted image  Čeprav ne spi dolgo...ampak je čisto drugačen, če se sam zbudi. Jaz sem ga v bistvu morala samo enkrat in je bilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7765
4.9.2007 13:18:07   
petarda
Petardito nima pojma kaj so to bombažki, Šrek.... v bistvu sploh ne gledamo TV user posted image ...Edin Nodija pozna, pa telebajske...Nodija iz knjigici, telebajske pa, ker so igrače...aja..pa ene 2x po 5 minut smo jih gledali, ko še ni bil leto star user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7766
4.9.2007 13:18:39   
petarda
Sergej je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lušen na avatarju, slikice pa bom doma pogledalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7767
4.9.2007 13:19:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, pa to sem že povedala, da je svak končno le prišel domov?user posted image

smo imeli v nedeljo skupno kosilo in po kosilu nam je prezentiral filmčke in slike iz njegove misije.....
najprej sem se jokala ob krasnih slikah prelepih otročkovuser posted image user posted image user posted image , ki jim je delil bonbone in ustekleničeno vodo, ob njihovih pogledih, črnih očkah, ki so izžarevale nepopisno hvaležnost....(BTW- po novem sem hvaležna za vsak cent, ki ga prislužimuser posted image )....., tako, da so me naši že hoteli od mize nagnati, ko se nekaj cmerim, če pa so otroci vendar veseli, ko so dobili vodo in bonboneuser posted image user posted image

no, potem smo pa videli še grozote vojne,.......ubogi ljudjeuser posted image user posted image user posted image  tu, pa nisem dolgo zdržala.....sem se raje sama odstranila......še zdaj se začnem vsa tresti, ko se spomnim teh posnetkov......user posted image user posted image user posted image ubogi ljudje.....

in spet sem hvaležna, da živimo tu v miru in izobilju in sem lahko svobodna....ker ženska v Afganistanu nima nobenih pravic, je otrok, ki se ga vzaga do smrti.....lahko jo pretepejo sredi uliceuser posted image user posted image user posted image ....ah, grem raje peglat....

Če jaz kaj takega gledam....ne spim ziher en mesec user posted image user posted image user posted image ....mene te stvari ful, ampak res ful prizadenejo...sploh, ker trpijo ljudje, ki niso nič drugačni od nas...in NIKOMUR NIČ krivi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7768
4.9.2007 13:44:50   
catja2
Bubi tiste subvencije dobite samo tisti, ki ste stanovanja kupili, ali bi tudi mi lahko dobili, ki smo stanovanjski kredit najeli????user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7769
4.9.2007 17:58:30   
*bubi*
Nakup, ekonomska najemnina, tudi rekonstrukcija, obnova,.... poglej razpisne pogoje:

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_1_0_0_0

levo pojdi na subvencije mladim družinam --> javni poziv.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7770
4.9.2007 17:59:14   
*bubi*
Petardito nima pojma kaj so to bombažki, Šrek....

Bubi ne gleda več kot 2 minuti. Potem pa jim reče adijo in hoče vstran user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
4.9.2007 18:13:15   
petarda
Ne me vprašat kam grem zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7772
4.9.2007 19:34:16   
Anonimen
evo naše šrek familije. Edino Fiona nekam jezno gleda user posted image

user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7773
4.9.2007 19:42:42   
Urša
Sem mislila, da nam boš zaupala, kako si preživela prvi šolski dan

Imam kar luštno skupinico letos. user posted image  Zaenkart mi je ratalo kar fajn red nardit. Sem pa zdaj na matični šoli, nič več na podružnici in mi je bilo tam lepše, ker smo bili čisto samostojni, ravnateljica je prišla samo enkrat na teden pogledat.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7774
4.9.2007 19:45:16   
Urša
Jaka me je pa zdajle okrog prinesu. user posted image  Sem dala obema v krožniček kruh, salamo, sir in paradižnik. Nika je vse pojedla in bila sita. Jaka pa mi potem pomoli prazen krožnik in hoče še. Seveda mu nabašem novo rundo, nakar opazim, da je ves kruh od prej pustil in krožnik zamenjal z Nikinim!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.