|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
3.9.2007 21:49:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz pridem.....ve zginete

Jaz sem prebrala...ve zgnijete!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7726
3.9.2007 21:50:32   
Urša
A se ve tudi vsak večer sprašujete, kolikokrat boste ponoči vstale oz. vas bodo deca zbudila?

Ne, na srečo oba spita do jutra. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7727
3.9.2007 21:51:53   
Anonimen
Ej, če se po tem, ko sem rodila še vedno samo redim user posted image . bubi od zadnjič, ko si me srečlasem se za 2 kili zredila user posted image .

Če pa za kosilo komot pojem 15 perutničk, seveda po juhi in skledi solate, pa za saldico se tudi še najde plac user posted image .

Eh,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7728
3.9.2007 21:53:02   
Urša
Danes se je pa stiskala user posted image  knjiga. Miška suhokrižka je naslov.user posted image  Je bil zraven. No, ko bo zvezana in na policah, bom pa res zelo ponosna!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7729
3.9.2007 21:53:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ej, če se po tem, ko sem rodila še vedno samo redim user posted image . bubi od zadnjič, ko si me srečlasem se za 2 kili zredila user posted image .

Če pa za kosilo komot pojem 15 perutničk, seveda po juhi in skledi solate, pa za saldico se tudi še najde plac user posted image .

Eh,

Ah....če nebi bile take prijateljice user posted image user posted image user posted image ...bi bila kar user posted image  nate, kako tukaj nekaj jamraš, pa si skor največji okostnjak tleuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7730
3.9.2007 21:54:22   
*bubi*
A se ve tudi vsak večer sprašujete, kolikokrat boste ponoči vstale oz. vas bodo deca zbudila?

Jaz se zadnje večere sprašujem, kolikokrat bo zahteval mleko ponoči user posted image  Spet je kot novorojenček - vsake 3 ure bi mleko user posted image user posted image user posted image  Ne čaja, MLEKO! Meni se bo zrolalo. Pa sem že hotela bit huda in je začel ipiko zganjat. Pol šele nismo spali. user posted image  pa je itak ful popustljiv, celo on vstane in gre mleko pogret.

Aja, pa danes, ko je prišel iz vrtca (po kosilu), je hotel mleko za it spat. Pa ni imel časa flaše v roke vzet, ga je takoj vrglo. Ampak ko se je zbudil, je najprej mleko popil, potem pa komaj v dnevno k meni prišel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7731
3.9.2007 21:54:47   
Urša
Če pa za kosilo komot pojem 15 perutničk, seveda po juhi in skledi solate, pa za saldico se tudi še najde plac

Ja, a ni fajn, ker imaš tak apetit? Imaš potem veliko mleka za Muser posted image ! Pa tudi več energije porabiš z dvema otrokoma! Tako da...ti kar jej, če ti paše!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7732
3.9.2007 21:55:19   
petarda
No, ko bo zvezana in na policah, bom pa res zelo ponosna!

in takoj povedala na RR, da se bomo zapodileuser posted image . Komaj čakam.user posted image  Jaz bom tudi ponosna, da poznam ženo od avtorjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7733
3.9.2007 21:56:01   
Urša
Jaka se pa nikoli ne zbudi za pit ponoči.user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7734
3.9.2007 21:57:05   
Urša
Jaz bom tudi ponosna, da poznam ženo od avtorja

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7735
3.9.2007 21:57:10   
petarda
Jaz jih raje ne bi, bi bili bolj jokavčki kot smajliji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7736
3.9.2007 21:58:46   
petarda
user posted image  pa je itak ful popustljiv, celo on vstane

Enakouser posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7737
3.9.2007 21:59:38   
Urša
Nočko.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7738
3.9.2007 22:00:33   
petarda

Jaz sem se že nehala spraševatuser posted image ...vem, da mi enkrat ali dvakrat pripada...če pa slučajno spimo v kosu...pol pa zjutraj user posted image  (skačemuser posted image ) od veselja.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7739
3.9.2007 22:02:12   
petarda
Če pa za kosilo komot pojem 15 perutničk, seveda po juhi in skledi solate, pa za saldico se tudi še najde plac

Paštetka a si se tukaj zatipkala user posted image ...ker si ne predstavljam toliko perutničk na krožnikuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7740
3.9.2007 22:02:19   
*bubi*
Nočko, Urša. Sem mislila, da nam boš zaupala, kako si preživela prvi šolski dan user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7741
3.9.2007 22:03:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nočko.

Noč, tršica user posted image , učiteljica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7742
3.9.2007 22:06:24   
petarda
Ah...grem jaz tudi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7743
3.9.2007 22:13:11   
*bubi*
Komu ti zdaj srčke pošiljaš? Nisi napisala, da si user posted image ? user posted image  Al si me zaslužimo take poljubčke? user posted image

Lepe sanje tudi tebi. Jaz bom pa še kar malo delala, september me je prehitel, ni mi uspelo naredit tega, kar sem nameravala. user posted image  Pa da ne bo katera mislila, da sem nameravala letne priprave napisat. No way, ampak zdaj jih bom pa morala. Pa ne vem, kdaj user posted image  Ampak najprej skriptice. Joj, zadnji mesec je bil katastrofalen, meni se vse ruši user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7744
4.9.2007 5:33:19   
Teni_
Jutro! Včeraj ste spet nakloftale ogromo, ko sem jaz šla spat.

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Saj res...a dekliščino si že imela? user posted image user posted image user posted image

Nič nisem imela, pa  tudi ne bom, Boštjan pa tudi ne fantovščine, ker niti ni izrazil želje.. Saj niti ni bilo časa, če pa zvečer komaj čakam, da padem v posteljo. ŠE tako ali tako ne vem, kako bom v soboto vzrdžala, da ne zaspim.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7745
4.9.2007 7:12:12   
amy26
Kdaj bom spet lahko spala tuto kompleto od 22-10 ure .

Ko bodo šli od domauser posted image

Sicer pa mislim da so tvoje noči glede na moje idealne, pri nas je še vedno zbujanje na 2-3 ure, včasih proti jutru torej od 3 ure zjutraj zbujanje na 1-2 uri, ob sedmih je pa konc spanja.
Pa kaj misliš zakaj mene ni kle gor zvečer, ker grem s kurami spatuser posted image  Ela prvo rundo spi komaj 3 ure in kokr grem kasnej spat slabše zame, ker pol je zbujanje v krajšem intervalu pa včasih tudi noče takoj zaspati traja ura da zaspi ali jo pa poninam.

Kar se pa govora tiče pri Aleksu, je še vedno med tazadnjimi, zna še vedno samo par besed, no ja zadnje dni se mu ful odpira vendar še nič konkretno ne govori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7746
4.9.2007 8:15:08   
petarda
Juuuuuuuuuuuuutrooooooooooooouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse večerne čvekeuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7747
4.9.2007 8:15:54   
petarda
Nič nisem imela, pa tudi ne bom, Boštjan pa tudi ne fantovščine, ker niti ni izrazil želje..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7748
4.9.2007 8:19:10   
ada2
Jutro!
mi imamo dež.

deca so v šoli in vrtcu, jaz si grem user posted image user posted image naredit, pol se pa vržem na pucanje, pa če bo še kaj časa še na peglanje.

včeraj sem v službi celo popoldne (razen 5 minut, ko sem z eno novembrko po telefonu čvekalauser posted image user posted image ) luščila koruzo z dementnimi stanovalciuser posted image user posted image user posted image  to zgleda tak, da za vsako zrno posebej moraš reči naj ga odtrgajo in dajo v košarouser posted image  no, razen nekaj izjem, ki so luščile kot da bi bile na dirki. cel žakelj smo naluščili, svinjarija je bila taka, da potem zvečer, ko so že vsi spali sploh nisem mogla pomesti vse terase, je padala koruza od vsepovsoduser posted image  upam, da so ponoči prišle kake miške in jo pojedleuser posted image

sem pa še vedno malo huda zaradi organizacije v Nušini šoli, ampak me bo tudi ta jeza počasi minila, se kažejo spremembe na boljeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7749
4.9.2007 8:20:51   
*bubi*
Jutro!

Bubi je v vrtcu, user posted image  sem že spila, zdaj pa razmišljam, al se naj user posted image  pridružim, ki je ravnokar iz nočne prišel, al se naj spravim delat.

Eh, nimam kaj razmišljat. Adijo user posted image ! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.