|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.8.2007 21:17:46   
til
odprla novo stran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7326
30.8.2007 21:18:38   
petarda
kaj?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7327
30.8.2007 21:19:20   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7328
30.8.2007 21:21:45   
til
No kot lahko preberet spodaj se je moj otrok nalezel govorice starejših user posted image . Kar naprej ponavlja pa se delam kot da to ni nič takega in potem mulo pride do mene in me gleda in cuka in govori P... Mat......

Kje kdaj in kako je pobral to besedo nam ni jasno. Midva se pred njim sploh zadržijeva in vsi naši. Tako da nama ni jasno kje je to pobral očitno med otroci ki so zunaj pa slučajno kdo od tavelikih kaj takega reče ampak jaz sploh nobenega ne slišim da bi to rekel saj kolnejo ampak s temi besedami pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7329
30.8.2007 21:22:24   
til
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7330
30.8.2007 21:26:32   
petarda
Midva se pred njim sploh zadržijeva

kar zgovarjaj se zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7331
30.8.2007 21:26:57   
Anonimen
til polna luna ga meče, kot mojega user posted image .

Drugače pa niste mi odgovorile glede copat:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1822525

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 7332
30.8.2007 21:28:15   
catja2
Petarda ti si kot ena jasnovidka, točno si me uganila, le da bo črno-bela kombinacija uniforme user posted image user posted image user posted image  Najbolj originalen je pa nos-čisto isti je kot moj user posted image

Sicer sem pa danes razmišljala, da bomo pa štumfe verjetno lahko sami izbrali-bom pa tam izvirna user posted image

Naty jaz sem pa v  pon. jedla krapa (5 kilskega) in je bil dober, ampak smo mu kožo slekli, ker bi bil drugače preveč masten! PA baje mu treba pri repu zarezati, ker je tam največ krvi in je potem meso lepo belo user posted image  No če ga slučajno drugič spet napecate user posted image

Glede Sergeja pa je super, če je njegova višina normalna; verjetno sta moja lulčka med majhnimi in se mi S zdi še večji user posted image

Teni mogoče bo pa poročna noč takšna, da ti bo frizuro razpičkalo user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7333
30.8.2007 21:28:20   
petarda
moram it....petardito me kliče iz postelje....

Sanja...prinesi za pituser posted image ...zmeri, ko hoče nekaj od mene, kar ve, da mi ne bo všeč...me kliče po imenuuser posted image ..

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7334
30.8.2007 21:28:22   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: til

Ja Ada kdaj si pa potem bila ti v VB ko sem bla jaz to je bilo leta 99 je bil funt 301 situser posted image .

davnega leta 1996user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7335
30.8.2007 21:30:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

moram it....petardito me kliče iz postelje....

Sanja...prinesi za pituser posted image ...zmeri, ko hoče nekaj od mene, kar ve, da mi ne bo všeč...me kliče po imenuuser posted image ..

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7336
30.8.2007 21:32:06   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada jaz sem pa dobila tvoj mail o lepoticah, pa grem pogledat v družbi katerih devetih se nahajam user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol pa tam ves tvoj adressar ženskega spolauser posted image user posted image user posted image user posted image

če se pa kar nisem mogla samo za 10 odločit. še tako se mi zdi, da nisem vsem poslalauser posted image . pa od catje se mi je vrnilo, ker sem na stari mail poslala, no, sem zdaj popravilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7337
30.8.2007 21:33:41   
Anonimen
če me pa ve ignore, potem pa grem!

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7338
30.8.2007 21:36:20   
ada2
Paštetka a niso tisti copatki preveliki za Muser posted image , kolko vidim je najmanjša št. 22. drugače so pa svetski, Nuši boljše da jih ne pokažem, bi morali že naročatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7339
30.8.2007 21:37:06   
ada2
Teni mogoče bo pa poročna noč takšna, da ti bo frizuro razpičkalo

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7340
30.8.2007 21:42:33   
catja2
Paštetka vsi copati so ful lepi; podobne tvojim sem si jaz v Miamiju kupila user posted image

Muser posted image  bo pa pač obula copatke ko bo večja ali pa ji nekaj notri nabašeš, da ji bodo prav user posted image

Jaz sem našima kar zajčke kupila ampak so malo preveliki, pa glavno da imata nekaj na nogah user posted image  (se mi jih res ni dalo iti menjavat, pa še vprašanje, če bi dobila št.)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7341
30.8.2007 21:45:30   
til
til polna luna ga meče, kot mojega .

Ma to mi je danes že ena rekla user posted image . Očitno je res nekaj na tem!

Kar se pa copatk tiče so mi za Muser posted image  full full luštni ampak 22€ za copatke mi je pa mal prehuda še od katje& alena so cenejši pa že te imajo kar cenouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7342
30.8.2007 21:51:28   
til
Catja jaz sem tudi zajčke kupila v pikapolonici in so super če seveda misliva podobne. Okrog in okrog je elastika tako da mu ne padejo tako zlahka dol. So pa full mehki user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7343
30.8.2007 21:52:35   
til
Da vam povem da sploh nisem imela časa brat za nazaj in ne vem zakaj se zdaj gre tukaj z frizuro od Teniuser posted image  grem prečekirat na brzino!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7344
30.8.2007 22:09:11   
til
Lahko noč našla sem tiste frizure in se tudi jaz strinjam da tisto ta drugo navijam

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7345
31.8.2007 8:04:19   
Naty_ka
Dobro jutro.user posted image

Kaj še vse spite?user posted image
Jaz že pijem user posted image user posted image .

Catja, čakam te!!! Pošlji mi naslov! Ali si si že premislila glede pesmic?

Koliko stopinj imate? Pri nas jih je 11,2°. user posted image  user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7346
31.8.2007 8:06:47   
*bubi*
Jutro user posted image !

Mene je spet vrglo zvečer user posted image . Zadnje dneve sem manj vzdržljiva kot bubi user posted image

paštetka, tisti copatki za Muser posted image  se mi zdijo malo pretopli. Pa res niso poceni. Bubiju kupujem Pamijeve za 15€, pa že to ni malo. V vrtcu so recimo zaželeni copatki z opetnikom. Za Muser posted image  so FUUUUUL cartkani, ampak št. 22 verjetno še doooolgo ne bo prav user posted image  Zate pa - kar privošči si! user posted image

Petarda, hvala za povabilo. Pa saj meni je že žur dovolj, tudi če se ostali s pirom nalivate user posted image user posted image user posted image  Mene pa ziher ne boš vidla s Karlovačkim v roki user posted image user posted image user posted image
Pa lušn petardito s tistima dvema ribicama. Zdaj pa še kako fotko prilimaj, kjer jih je user posted image

Naty, upam, da si se ohladila, preden je prišel ata domov user posted image  Če pa se mu je krapek zasmilil user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7347
31.8.2007 8:11:26   
petarda
Zdaj pa še kako fotko prilimaj, kjer jih je

ja user posted image  to bi bilo pa tudi za videt user posted image

...čeprav je imel obdobje, ko je jedel tisto skušo iz konzerve...z zelenjavouser posted image ...to so bili časiuser posted image

drgač pa jutroooooooooooooooooouser posted image

grem na user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7348
31.8.2007 8:12:28   
petarda
Mene pa ziher ne boš vidla s Karlovačkim v roki

ko prideš naslednjič na morje, te bom slikala user posted image user posted image , pa fotko sem prilimala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7349
31.8.2007 10:19:38   
ada2
user posted image user posted image user posted image  naučila sem se delat z nero start smartom in zdaj veselo zapekam vse kar imamo pri hišiuser posted image user posted image user posted image

Paštetka pričakuj pošto...., no, bolj Muser posted image !

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.