|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.8.2007 20:17:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ajauser posted image

user posted image

ja. user posted image  Bubijin komentar na moje povabilo bo pa bil....

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7301
30.8.2007 20:20:24   
petarda
Ada a si že bila pri direktorici...glede mila?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7302
30.8.2007 20:22:18   
NinaŠ
Krapa ni trebalo fentati. Bi pa zato najraje fentala mojega fotra. Mater, sem tak besna da je hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odnesel ga je v jezero!! Jooooooooooooooojjjjj kak sem besna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svašta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7303
30.8.2007 20:24:15   
NinaŠ
Nina, kje pa imajo NEXT???

Ne vem, če je to tisti Next, ki ga ti misliš user posted image user posted image user posted image . V Lescah se je pred kratkim odprla trgovina s tem imenom in imajo tudi istoimensko konfekcijo. Cenovno nekje na ravni H&Ma

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7304
30.8.2007 20:28:56   
ada2
Ada a si že bila pri direktorici...glede mila?

ne, sem malo pomislila in ugotovila, da bo bolje, če grem naslednji teden, ker jutri imam PD pisan, pa če bi se šla kregat bi mi ga lahko še vzeliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7305
30.8.2007 20:29:07   
petarda
Tole je pa catja na novem delovnem mestu, v novi uniformi user posted image

user posted image

Joj, catja, da ne boš zamerila user posted image user posted image user posted image , samo, ko sem jo videla, sem se takoj nate spomnila user posted image . Drgač pa verjamem, da boš prav sexi v tisti uniformi user posted image , edin, če si nisi dala krilo do petuser posted image , glede na to, da ste lahko sami izbiraliuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7306
30.8.2007 20:30:09   
Urša
Joj, kako fleten ribič!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7307
30.8.2007 20:31:35   
Urša
Jaz mislim tale Next:

http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/1/

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7308
30.8.2007 20:44:08   
petarda
A zdaj ste pa vse na Nextuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7309
30.8.2007 20:48:20   
Anonimen
Ne jaz sem na Neckermanu user posted image . Razmišljam, da bi Mašiki naročila te copatke .

Sebi pa ene roza balerinke copatke s pentljico.č Če ima katera katalog so zraven teh otroških na sliki.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7310
30.8.2007 20:49:33   
Anonimen
A bo katera kaj naročila? A se splača? user posted image  Koliko pa je en funt? se mi ne da iskat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7311
30.8.2007 20:51:31   
ada2
uh Naty....včeraj si se pritoževala glede maila, danes pa si me zasipala s podobnimiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7312
30.8.2007 21:00:12   
ada2
Koliko pa je en funt? se mi ne da iskat

ko sem bila jaz v VB je bil en funt 207 sit, nazadnje ko pa sem gledala pa 350 sit, koliko je zdaj pa nimam pojmauser posted image

ampak so mi pa zelo všeč coteuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7313
30.8.2007 21:03:17   
til
Punce en lepo pozdrav iz Zasavja user posted image !

Da se vam malo javim in pojamram. Tilen je namreč v soboto ponoči dobil vročino in zjutraj takšno drisko da je samo špricalo iz njega user posted image . Skoraj nič ni jedel le pet piškotkov ampak hvala bogu da je vsaj pil čeprav ne tako kot ponavadi ampak smo ga morali kar malo posiliti. No vročine v ponedeljek ni bilo več driska pa nas je spremljala do včeraj danes je že čisto uredu samo blato še vedno ni takošno kako naj rečem je še vedno bolj mehko ampak ni driska. Je bil pa včeraj tako zoprn da sploh nisem vedela če bom preživela nič mu ni pasalo ne v naročju ne na tleh ne pred tv-jem nič ampak res čisto nič. No danes je bil že boljše volje in sem resnično vesela da gre na bolje!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7314
30.8.2007 21:04:49   
til
Ja Ada kdaj si pa potem bila ti v VB ko sem bla jaz to je bilo leta 99 je bil funt 301 situser posted image .

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7315
30.8.2007 21:08:51   
petarda
Za 100 EUR dobiš približno 67 funtovuser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7316
30.8.2007 21:10:12   
petarda
Til...kaj pa mu je bilouser posted image ...No, glavno, da je sedaj boljeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7317
30.8.2007 21:10:24   
til
Pa ja saj imamo tukaj bankirko mi pa tako študiramo in se nam ne da iskat po netu

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7318
30.8.2007 21:12:48   
til
Petarda nimam pojma še dohtarca ni vedla kaj bi lahko bilo. Dobil pa je par pikic po rokici in nogici kot da bi ga nekaj pičlo in sem zato šla k zdravniku ampak ni naju dala niti na odvzem krvi niti vode ni bilo preba dat. Ampak ker je zdaj vse uredu me ne skrbi več pikice so izginile tečnoba pa tudi pojenjauser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7319
30.8.2007 21:16:11   
til
Pravijo pa da razsaja škrlatinka jaz pa sem mislila da te bolezni ni več user posted image  oz zelo dolgo časa ni noben v moji bližini zbolel zato vsaj da bi vedela ne. Zdaj pa jo je staknila od kolegice hčerka. Pa trebušna gripa pravijo da je na pohodu.

Zdaj bo itak vse začelo razsajat. Pa smo tam kjer ni treba. No glede nato kako jo je moj fantiček lepo odnesel lani ko je bil samo enkrat bolan oz. je imel vročino pa še to samo dva dni upam, da letos to ponovimo.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7320
30.8.2007 21:16:41   
til
Lahko

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7321
30.8.2007 21:16:56   
til
bi pa

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7322
30.8.2007 21:17:09   
til
jaz po

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7323
30.8.2007 21:17:28   
til
dolgem času

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7324
30.8.2007 21:17:35   
petarda
Ada jaz sem pa dobila tvoj mail o lepoticah, pa grem pogledat v družbi katerih devetih se nahajam user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol pa tam ves tvoj adressar ženskega spolauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.