|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.8.2007 15:04:54   
ada2
user posted image user posted image user posted image  jao jao user posted image user posted image user posted image

eh Naty ne govori nič o izsiljevanju in nespanju ponoči. saj sem vedelsa, da bo pri vas isto, ker pri nas je že tretjo noč takuser posted image . pa tudi v vrtcu je začel kompliciratuser posted image user posted image user posted image  sicer upam, da le zato, ker ene vzgojiteljice ne mara, ki zdaj nadomešča, ampak vseeno...

aja, pa geslo mi pošljiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6851
24.8.2007 15:11:22   
ada2
mene pa so daneas klicala iz vrtca, ampak nisem imela telefona na oddelku in potem so klicali A, pa naj bi Adam imel virozouser posted image , je 2x driskasto odvajal. ampak vsi ostali (no, štirje) so pa še bruhali zraven. in pol sem ob dveh vključila turbo pogon na piciklu in v vrtec po njega, sem si ful predstavljala kako ves bolan leži nekje v kotu igralnice, ves dehidriran, pa kliče mamico......

pa pridem tja in on skače ko zmešan naokoli in zdaj doma ni še sekunde bil pri miruuser posted image user posted image user posted image
v glavnem ne grem k P, vsaj  ne dokler ne pokaže kakega drugega znaka, da bi bil bolan.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6852
24.8.2007 15:12:47   
ada2
Catja - glede medicinke pri P - včasih imam jaz tudi občutek, da preveč komplicira, ampak jaz ji zdaj zunaj samo okvirno povem zakaj smo prišli, potem se pa vse s P zmenim.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6853
24.8.2007 15:15:34   
ada2
petarda uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6854
24.8.2007 15:17:42   
ada2
aja, a sem povedala, da bo en moj otrok spet v reviji mama?

danes je izšla, pa še nisem šla nabavit, pa sploh ne vem kateri otrok, kaj šele katera slika, ker sploh ne vem več kaj sem poslalauser posted image

aja, pa ne bo podpisana slika, tako da tiste, ki vam revija pride pod roke boste morale kar same ugotovit kateri je mojuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6855
24.8.2007 15:35:23   
petarda

važička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6856
24.8.2007 15:35:52   
petarda
petarda uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nameravam user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6857
24.8.2007 15:42:40   
petarda
Pozdravite paštetko, če se bo kaj javilauser posted image ....mi je kar mal čudno, ker že dva dni ni nič napisalauser posted image

Ajdi...zdaj pa res gremuser posted image

P.S. pa nič me ogovarjatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6858
24.8.2007 15:46:21   
Anonimen
evo, me

Petarda lepo se imejte.

Enostavno nimam časa user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6859
24.8.2007 17:04:17   
catja2
Ada si me kar pomirila, ker sem mislila, da se samo meni zdi medicinka občasno čudna; ja danes niti do P nisem prišla, pa tudi če bi hotela, bi celo večnost čakala, ker je bila taka gužva user posted image
V vrtcih pa se mi zdi, da včasih kar preveč komplicirajo o boleznih; saj če se 2x pokaka še ni rečeno, da je driska user posted image

Paštetka a si predstavljaš, da bi namesto Muser posted image  imela kar Muser posted image &Muser posted image ?
Potem še vedela več ne bi kaj je RR user posted image
Kako pa to, da ima Muser posted image  samo eno ime???? TO sem te že večtkrat hotela vprašati!

Naty jaz bi tudi imela geslo user posted image

Petarda upam, da si končno šla, da počasi vsekamo po tebi user posted image

Bubi kako se počutiš, ko gre dopust h koncu???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6860
24.8.2007 17:04:37   
ada2
user posted image
sma zdaj z Adamom do konca prebarvala njegovo hišico na vrtu in seveda je čisto na koncu stopil v njo bos in za sabo puščal zelene slediuser posted image user posted image user posted image

v Mami je pa Nušauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6861
24.8.2007 17:05:15   
catja2
Aja babe prej so me klicali, da moram naslednji teden čimprej na zdr. pregled, ker sem res dobila službo user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6862
24.8.2007 17:06:10   
catja2
Ada daj sliko od hišice gor... user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6863
24.8.2007 17:12:50   
ada2
no, zdaj se bom pa lahko cel vikend žrla spetuser posted image user posted image

namreč: pisan imam fraj vikenduser posted image user posted image user posted image , ki je kot naročen, saj ima user posted image RD in bomo jutri doma praznovali, pa imamo že cel kup povabljenih. no in malo prej me kličejo iz službeuser posted image user posted image user posted image , da je kao polovični izpaduser posted image , pa če bi lahko prišla popoldne delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

in sem obrazložila, da imam ta vikend že cel mesec planiran, pa da bomo RD praznovali, pa povabljenih mali milijon....no, v glavnem so mi zagotovili, da bodo koga drugega našli, samo jaz pa zdaj samo o tem razmišljam, pa tuhtam, če sem prav naredila, ali bi bilo boljše, če bi šla delatuser posted image user posted image

ah, ne morem iz moje kožeuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6864
24.8.2007 17:19:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Ada daj sliko od hišice gor... user posted image

bom, ampak jo moram prej slikatuser posted image

ej babe, naš Adam govori non stop, ampak samo: tota, pa tota, tota, iiiiiiiiiiiiiiii, mama, tota pa tota, uuuuuuuuuu, vau, jej, jeeeeeeej

ne nujno v tem vrstnem redu. ne utihne pa niti za minutkouser posted image

pa mi je tak hecno tota, sploh, ko zraven kaže katerauser posted image , neverjetno, kako hitro se otroci navzamejo narečja. še malo, pa bo začel:  tota, te pa, tota user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6865
24.8.2007 17:22:34   
ada2

Aja babe prej so me klicali, da moram naslednji teden čimprej na zdr. pregled, ker sem res dobila službo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bi le še mene poklicaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6866
24.8.2007 17:46:20   
Nej
user posted image user posted image user posted image user posted image Catja.
Glede sestre pri P pa sem že večkrat slišala pripombe ampak jaz pa imam same pozitivne izkušnje (zaenkrat no). Se vedno vse pogovoriva, pa na cesti me vedno pozdravi tako, da še jo kdaj na
cesti izkoristim in kaj vprašam, pa ni problemuser posted image user posted image . Tako da,.........user posted image .

Ada tudi pri nas je beseda 'tota, toti' zelo popularnauser posted image . Na vprašanje 'katero? je vedno odgovor 'toto'- ohranjamo narečjeuser posted image , saj prav tako.
Meni se zdi bedasto, da bi z otrokom govorila v pravilni oz. čisti slovenščini. Potem na koncu sploh ne bo svojih vrstnikov razumel, če ne bo vedel teh naših besed.

< Sporočilo je popravil Nej -- 24.8.2007 17:55:04 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6867
24.8.2007 18:46:43   
*bubi*
samo jaz pa zdaj samo o tem razmišljam, pa tuhtam, če sem prav naredila, ali bi bilo boljše, če bi šla delat

Valjda, Ada! Privošči si ta vikend!!!!! Itak se razdajaš že 10x preveč za to službo!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6868
24.8.2007 18:48:15   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  Catja!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6869
24.8.2007 19:31:07   
catja2
Nej mogoče se s to medicinko bolje rezumeta, ker si ptujčanka; mogoče je pri nas v prevodu problem user posted image

Pri nas J govori res precej besed in verjetno so vse v narečju... ŽE pred nekaj časa sva z L gledala risanko pa sem rekla: glej kako medved beži za fantkom; on pa je rekel TEČE in sem ga samo debelo gledala (ja to je pa vpliv vrtca). J pa ima sedaj ČAKI ČAKI (tega tudi ni doma slišal)user posted image

Ada žal tam, kjer grem jaz delat ne rabijo maserjev, drugače pa bi 100% rekla kakšno lepo o tebi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6870
24.8.2007 19:32:49   
catja2
Ada pa kaj sem ti jaz rekla o tvoji službi: preveč si pridna in te izkoriščajo!!!! user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6871
24.8.2007 20:42:54   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

danes je izšla, pa še nisem šla nabavit,

Jaz imam pa naročeno in grem zdaj takoj iskat...user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6872
24.8.2007 20:46:49   
ada2
Jaz imam pa naročeno in grem zdaj takoj iskat...

a si našla? ha, a si?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6873
24.8.2007 20:53:49   
Naty_ka
A je mogoče na strani 40?user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6874
24.8.2007 20:57:18   
ada2
A je mogoče na strani 40?

ja, tista, ki ima želvo v rokiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.