|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.8.2007 9:40:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Nej

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

hvala...sem že tukaj videla geslo user posted image

Midve pa ne izpustima niti sekunde na RRuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še en user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpustima user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6826
24.8.2007 9:40:35   
NinaŠ
Naty, geslo plooooosim user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6827
24.8.2007 9:49:53   
Nej

pa še en user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpustima user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zamudivauser posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6828
24.8.2007 9:53:20   
Naty_ka
Joj, Nej, na Pagu pa res ne moreš pričakovati sence na plaži...user posted image  Smo nabavili tisti veliki šotor in je blo super.
Da bi pa naš Sergej sedel v senci in uŽival dopust...? Ha, ja, ... Potem pa svizec zavije čokolado...user posted image user posted image user posted image

Je pa to "plaža čista" . Če pa gledaš prek, pa se vidijo Kustići. Zelo lepa plaža je to. Pa nikoli ni bilo neke pretirane gužve. In kar precej daleč je plitvina, tako da je to bilo idealno za našega plavalca.
Sanja, peljite se s čolnom do tja. Nebo ti žal. Je pa ogromno teh plažic. Na eni je celo en kafič, ki je res fenomenalen. Tam imaš še Wc-je zraven in res je zelo urejeno. Pa pedolinoja si lahko sposodiš in senčnik, ležalnik,... v glavnem vse imajo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6829
24.8.2007 9:55:29   
Naty_ka
Samo res: petarda in nej: kaj vidve nista v službi? Mislim, da toliko visita na RR...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6830
24.8.2007 10:03:53   
Naty_ka
No in itak da je nedaleč vstran tudi svetovno znana plaža Zrće. Kakšne bedarije pa tam ustvarjajo... Pa to se ti zmeša.
En hepan pijani si ni vedel kaj bi si začel in se je ulegel kolegu na avto na streho in ga je ta vozil na strehi s polno hitrostjo. Si lahko predstavljate kam bi ga odneslo če bi zabremzal s polno hitrostjo... Mislim, svašta.

Ali pa ko je že skoraj jutro, se začnejo oglašati bobni in vabiti ljudi za nadaljevanje žurke. Ob petih zjutraj. Marsikdo še sploh ni utegnil iti spat, pa žurka gre dalje. Kriza.
No, in ena punca se ga je fajn ulila in ji je bilo slabo. Pa je bruhala v vodi in ker ni imela moči da bi sama držala glavo pokonci, ji je kolega prišel na pomoč. Stal je zraven nje, jo držal za čop, da ni tišala glave v vodo. Ova je lepo kozlala on pa je poleg pil pivo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, to samo mora človek doživeti.

V APP nad nami so stanovali štirje (dva para) ki so odšli ob sedmih zvečer tja in so zjutraj ob sedmih prišli domov. Na srečo niso nič galamili ampak so šli lepo spat. Dejansko so cel dopust prežurali...

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6831
24.8.2007 10:33:11   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Samo res: petarda in nej: kaj vidve nista v službi? Mislim, da toliko visita na RR...user posted image

To je pa prednost delo ob/z računalnikom.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6832
24.8.2007 10:52:34   
petarda
No in itak da je nedaleč vstran tudi svetovno znana plaža Zrće. Kakšne bedarije pa tam ustvarjajo... Pa to se ti zmeša.
En hepan pijani si ni vedel kaj bi si začel in se je ulegel kolegu na avto na streho in ga je ta vozil na strehi s polno hitrostjo. Si lahko predstavljate kam bi ga odneslo če bi zabremzal s polno hitrostjo... Mislim, svašta.

Ali pa ko je že skoraj jutro, se začnejo oglašati bobni in vabiti ljudi za nadaljevanje žurke. Ob petih zjutraj. Marsikdo še sploh ni utegnil iti spat, pa žurka gre dalje. Kriza.
No, in ena punca se ga je fajn ulila in ji je bilo slabo. Pa je bruhala v vodi in ker ni imela moči da bi sama držala glavo pokonci, ji je kolega prišel na pomoč. Stal je zraven nje, jo držal za čop, da ni tišala glave v vodo. Ova je lepo kozlala on pa je poleg pil pivo.

Ti se kar zgražaj...si tak vse v potankosti opisala, da se boš težko izgovorila, da nisi bila tam user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6833
24.8.2007 10:52:48   
petarda

jap user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6834
24.8.2007 10:54:08   
petarda

No, zamudivauser posted image user posted image .

saj izpustiva bi bilo tudi v redu user posted image

...da ne boš kaj zamerila...meni je ful všeč, ko tukaj pišete v narečjih user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6835
24.8.2007 10:59:25   
NinaŠ

bojim se, da smo bile nekooooč me podobne user posted image user posted image   ...zdaj vsaj vemo kaj so takrat ljudje nas opravljali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6836
24.8.2007 11:03:15   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

bojim se, da smo bile nekooooč me podobne user posted image user posted image   ...zdaj vsaj vemo kaj so takrat ljudje nas opravljali user posted image user posted image user posted image

Mene tisto opravljanje ne skrbi toliko. Bolj me skrbi, kako se naj izgovorim, ko bom sinu delila moralne nauke o pijančevanju in nočnem pohajkovanju, on pa mi bo razlagal da pa jaz nekoč nisem bila nič boljša...user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6837
24.8.2007 11:05:36   
Naty_ka

No, in ena punca se ga je fajn ulila in ji je bilo slabo. Pa je bruhala v vodi in ker ni imela moči da bi sama držala glavo pokonci, ji je kolega prišel na pomoč. Stal je zraven nje, jo držal za čop, da ni tišala glave v vodo. Ova je lepo kozlala on pa je poleg pil pivo.

Ti se kar zgražaj...si tak vse v potankosti opisala, da se boš težko izgovorila, da nisi bila tam user posted image

Ej, pa če verjameš ali ne, da do tja nisem prišla. Sem pa vsako jutro dobila vse dogodke pretekle noči sveže servirane...user posted image

Pa najhuje je, da bi lahko šla z mojim, ker bi babi in dedi čuvala malega. Pa sva taka lenuha da se nisva spravila nikamor. Par km sprehoda zvečer, pivo, runda uno-ja in spat. To je bil naš razpored.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6838
24.8.2007 11:06:50   
Naty_ka

jap user posted image

Mhm... Se še spominjam malo, ja...user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6839
24.8.2007 11:09:08   
Nej
bojim se, da smo bile nekooooč me podobne ...zdaj vsaj vemo kaj so takrat ljudje nas opravljali

Mene tisto opravljanje ne skrbi toliko. Bolj me skrbi, kako se naj izgovorim, ko bom sinu delila moralne nauke o pijančevanju in nočnem pohajkovanju, on pa mi bo razlagal da pa jaz nekoč nisem bila nič boljša...user posted image

Ja kakšne pa ste to bileuser posted image user posted image user posted image user posted image - joj joj joj sem čisto šokirana!!!!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6840
24.8.2007 11:26:41   
petarda

bojim se, da smo bile nekooooč me podobne ...zdaj vsaj vemo kaj so takrat ljudje nas opravljali

Ja kakšne pa ste to bileuser posted image user posted image user posted image user posted image - joj joj joj sem čisto šokirana!!!!

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6841
24.8.2007 12:31:23   
Teni_
Sem prišla vmes malo počivat, ker grem ob štirih nazaj delat.

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Teni, super, priprave gredo očitno h koncu user posted image  Že kaj živčki delajo? user posted image

Ja, še dva tedna, pa bo. Živčki zaenkrat nič ne delajo, bomo pa videli, kako bo, ko bo dan vse bližje.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6842
24.8.2007 13:17:28   
*bubi*
Kar sam od sebe je šel na kahlo. Bravo mali moj!

Bravo Sergej user posted image user posted image user posted image

Naty, še ena tolažba - saj so vsi isti user posted image . Bubi je tudi začel z jokom izsiljevat, pa je bil že ful priden in ni nič jokal.

Vrtec? Tudi jaz upam, da bo user posted image  Sem pa danes izvedela, da gre v kombinirano skupino, vrtčevsko-jaslična. Upam, da se bo obneslo, ker imam občutek, da bo najmlajši user posted image  Eh, on se bo itak vzgojiteljici prikupil in ne bo problemov user posted image user posted image user posted image

Pa še meni geslo, prosim, to bi se lahko kar sama spomnila poslat user posted image

Saj jaz tudi v službi delam z računalnikom, ampak imam projektor vklopljen. Tak da na RR in pisanje bedarij ne smem niti pomislit user posted image user posted image user posted image  Eh, saj itak ni interneta v razredih.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6843
24.8.2007 13:26:59   
catja2
Nej, Ada!!!

KAkšne izkušnje imeta z medicinko, ki je poleg naše P???

JAz sem torej danes šla za bolniško, ker smo v torek pozabili in sem ji pač rekla, če je še možno da mi jo napišejo (za user posted image ) !!!

In je rekla, da ne morejo napisati, ker itak nista bila cepljena in ker nas ni nikamor vpisala, ker nismo bili naročeni ampak sva se midvi po tel. dogovorili za datum!!!

No kako se pa drugače naroči kot tako, da se po tel. dogovoriš za datum???user posted image

Pa saj midva nisva vedela, da ne bosta cepljena... In sem vprašala, če drugič pridemo in slučajno pride kaj vmes, da ne bosta cepljena, ali takrat lahko kateri od naju dobi bolniško za tisti dan in je rekla: odvisno...user posted image

PA ko sem hodila glede J in tistih njegovih operacij je tudi večkrat kaj komplicirala brezzveze... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6844
24.8.2007 13:44:38   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Naty, še ena tolažba - saj so vsi isti user posted image . Bubi je tudi začel z jokom izsiljevat, pa je bil že ful priden in ni nič jokal.

Hvala tudi tebi za tolažbo...user posted image

Vrtec? Tudi jaz upam, da bo user posted image  Sem pa danes izvedela, da gre v kombinirano skupino, vrtčevsko-jaslična. Upam, da se bo obneslo, ker imam občutek, da bo najmlajši user posted image

Pri nas pa spomladanske (oz. nekje do julija) 2005 dali kar k skupini letnikov 2004. V bistvu so letnik 2005 razbili na polovico. Samo me ne vprašati zakaj user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6845
24.8.2007 13:54:23   
petarda
lepo  se mejte...jaz grem mal v Zrče pogledat user posted image user posted image user posted image ...se tipkamo v nedeljouser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6846
24.8.2007 13:59:33   
Naty_ka

lepo  se mejte...jaz grem mal v Zrče pogledat user posted image user posted image user posted image ...se tipkamo v nedeljouser posted image

Se pravi da moram sedaj nabavljat Hrvaške časopise, ker bojo poročali o eni punci, ki se ga je nažirala do onemoglosti...user posted image user posted image user posted image

Uživaj!

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6847
24.8.2007 14:10:18   
catja2

Se pravi da moram sedaj nabavljat Hrvaške časopise, ker bojo poročali o eni punci, ki se ga je nažirala do onemoglosti...user posted image user posted image user posted image

Uživaj!

...zraven nje sta v vodi stala moški, ki jo je držal za čop, da je lahko bruhala in slabi 2 leti star otrok, ki je zraven navijal, da bi se mama čimprej skozlala user posted image user posted image ...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6848
24.8.2007 14:21:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Uživaj!

...zraven nje sta v vodi stala moški, ki jo je držal za čop, da je lahko bruhala in slabi 2 leti star otrok, ki je zraven navijal, da bi se mama čimprej skozlala user posted image user posted image ...

matr babeuser posted image ...dejte saj počakat, da krenem, pa me pol ogovarjajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6849
24.8.2007 14:22:17   
petarda
Pa ITAK bo VSE za nazaj prebrala user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.