|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.7.2007 15:23:34   
*bubi*
A zdaj pa konec čveka al kaj?

Sem se malo igrala s fotoknjigo user posted image  Evo, pa bo šlo še več denarja za te stvari user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
30.7.2007 15:23:55   
ada2
kaj naj zdaj?

ali naj grem še kaj spucat ali naj se predam dogodkom?

user posted image user posted image user posted image

bom malo počakala, da neha tak fejst lit, pa res vrežemo en sprehodek...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
30.7.2007 15:25:50   
ada2
A zdaj pa konec čveka al kaj?

zgleda, da so se atiji vrnili iz službuser posted image user posted image user posted image

no, naš se še ni.

pa Nej in Nina sta  šle iz službeuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
30.7.2007 15:26:27   
amy26
kopalnica in wc pri nas spucani in pomito celo stanovanjeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
30.7.2007 15:33:37   
ada2
kopalnica in wc pri nas spucani in pomito celo stanovanje user posted image

pridnauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
30.7.2007 15:50:47   
*bubi*
zgleda, da so se atiji vrnili iz služb

Naš ravnokar user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
30.7.2007 16:02:42   
ada2
evo, sem zdaj dobila klic ki ga čakam že kak mesec in

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
30.7.2007 16:03:33   
ada2
se grem nekam na samo sama sebi smilituser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
30.7.2007 16:15:42   
*bubi*
Ada user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjet...... toliko si se mučila, pa cele vikende..... sem bila prepričana, da bo služba tvoja user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
30.7.2007 16:32:18   
ada2
pa saj te veš, da se me sama nesreča drži.....zdaj pa še samo, da pridem v ponedeljek delat, pa mi ne podaljšajo pogodbe na oddelku in se vrnem na vzdrževalsko mesto....pa samo 380 eur plačeuser posted image user posted image user posted image , eh, res mi gre trenutno preveč na jok.....najrajši bi nekam pobegnilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
30.7.2007 16:50:54   
catja2
Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa bila sigurna, da boš dobila user posted image

No tudi jaz čakam odgovor že več kot 2 tedna, čeprav naj bi ga dobila v največ 10 dneh... Očitno se jim niti ne ljubi poslati; drugače pa tak vem, da ne bom dobila!user posted image

Nič treba je vztrajati!!! user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
30.7.2007 17:15:12   
Anonimen
Ada, jaz bom še rodila zaradi tebe user posted image

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5587
30.7.2007 17:18:25   
ada2
joj Paštetka ne, saj sem že pomirjena, evo, se že smejim user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
30.7.2007 17:21:18   
Anonimen
Ada, en mesec boš pa ja zdržala, če si že vsega hudega v življenju user posted image .

samo sem se pa res začela tak jokat, da sem popadke vnovič dobila user posted image . Se je še moj ful zasekiral. No zdaj sem se jaz tudi malo pomirila user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5589
30.7.2007 18:01:42   
Urša
Ada, user posted image .
Petarda, ful lepe slikce!user posted image  Ja, tud jst ustvarjam foto knjižico.user posted image
Paštetka, 9.8.07 bo, je fajn datum. user posted image user posted image user posted image  Jst imam Niko 2.3.04 in mi je tako lahko kakšno stvar za izpolnit, mi ni treba nič premišljevat. user posted image  Sej pravim, jst sem bila 2 tedna odprta 3 cm.
Amy, a tud Ela ti je začela štrajkat? joj, kolk je to zoprno, se spomnim kako se je Jaka stran obračal.user posted image
Kolk ste pa ve pridne gospodinje!user posted image  Meni redko uspe pospravit celo stanovanje. Imam tak nenavaden sistem, da v vsakem prostoru pospravim recimo 30 stvari in rotiram. user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
30.7.2007 18:10:36   
Urša
Še 2 slikci...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
30.7.2007 18:27:21   
Anonimen
Urša, do kdaj imajo akcijo tole foto knjižico v DM-u?

Pa kako se šteje ena knjižica. A na en mail ali na en naslov. KEr meni je vseeno, kam pošljejo user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5592
30.7.2007 18:34:35   
*bubi*
Na DM spletni strani nisem nič zasledila glede akcije. So pa punce pisale, da bo med 5. in 10. avgustom. Glede na to, da fotke (in tudi album) prevzameš v poslovalnici, se gleda verjetno ime in priimek. Ker kolikor vem, ne pošiljaš iz e-mail naslova, ampak direktno preko interneta. Vsaj fotke direktno naloži. Aja, edino e-mail naslov jim daš, da te obvestijo, kdaj bo gotovo.

Kljub vsemu se da kar nekaj albumčkov skup spravit user posted image . Upam, da bo res akcija, pa da dobim pravočasno fotke od petarde, da knjigico dokončam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
30.7.2007 18:44:12   
Anonimen
SAj jaz bi naredili 2 knjigici. M&M-ju, pa še kakšno poročno. mam zdaj čas do četrtka user posted image . samo ne vem, ker sem jaz tudi na spletni strani iskala in nič ne piše. A se to da naprej narediti, shraniti in šele potem poslati? KEr ko bom rosila, verjetno glih ne bo časa za to. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5594
30.7.2007 19:01:40   
Urša
Jst sem vidla na reklamnem letaku od DM. Pojma nimam kako se šteje, mogoče pa lahko iz vsakega računalnika, kjer program naložiš, samo enkrat pošlješ. Jaz si želim tudi 2, od otrok in pa poročno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5595
30.7.2007 19:02:57   
petarda
Kolk ste pa ve pridne gospodinje! Meni redko uspe pospravit celo stanovanje. Imam tak nenavaden sistem, da v vsakem prostoru pospravim recimo 30 stvari in rotiram.

Urša meni tudi...samo zdaj imam dopust user posted image user posted image user posted image  Dva dni bom riskirala za pospravljanje, potem bo pa itak sonček, se bom pa potepala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
30.7.2007 20:31:01   
NinaŠ
Tale fotoknjiga sploh ni slaba stvar... ...ja, zdaj ste mi dale dela.... ..-- preden bom pregledala vseh XXX fotk, da naredim izbor za knjigo, bodo že vse akcije mimo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5597
30.7.2007 20:33:17   
NinaŠ
Moja (naša) pospravljalna akcija je bila pa tudi uspešna - končno so igrače spet skompletirane - kocke samo tam kjer so kocke, avteki v svoji škatli, sestavljanke v kompletu.... user posted image pa drobižka sta ful pridno pomagala - ja itak ko sem jima ves čas grozila, da gre dugače VSE v smeti user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
30.7.2007 20:34:38   
NinaŠ
ja itak ko sem jima ves čas grozila, da gre dugače VSE v smeti user posted image

ta grožnja pali odkar sem res nekaj igrač v smeti vrgla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
30.7.2007 20:35:39   
NinaŠ
Itak bom zdaj do 10. sama s seboj čvekala, ko se bom končno odpravila proti postelji boste pa vse gor pridrvele user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?