|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.7.2007 13:19:09   
ada2
zdaj grem jest, potem pa še samo po dnevni sobi igrače pospravim, pa posesam, ostalo bo počakalo na jutri. glavno, da sta kuhinja in kopalnica sterilniuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
30.7.2007 13:21:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja kolk ste pa naklamfale?user posted image  Si morm prov čas vzet.

le daj...boš vidla, da kis ni sam za v solato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa povej, če si ti kaj ustvarjala s to knjigicouser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
30.7.2007 13:22:39   
petarda
glavno, da sta kuhinja in kopalnica sterilni

pri meni zaenkrat samo kopalnica...s tem, da me še banja čaka....včasih mi je žal, da imamo taaakooooo veliko user posted image ....

letim....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
30.7.2007 13:37:50   
*bubi*
Petarda, kaj že veš, kake barve zvezdice rabiš? Da ti jih zraven spakiram?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
30.7.2007 13:38:25   
Anonimen
G pregledal samo ctg in rekel, da naj pridem v četrtek user posted image . Sem še čist v šoku. Mene pa reže in matra na vse kraje in se matram s popadki vsako noč do enih zjutraj. user posted image  

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5555
30.7.2007 13:41:22   
*bubi*
Paštetka user posted image  Saj bo kmalu...... boš šla že prej, boš videla.

Kaj pa zaradi user posted image  pulza ni nič rekel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
30.7.2007 13:43:40   
Anonimen
Mah sploh ne vem, če je prav pogledal. Se mu je mudilo user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5557
30.7.2007 13:44:20   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

G pregledal samo ctg in rekel, da naj pridem v četrtek user posted image . Sem še čist v šoku. Mene pa reže in matra na vse kraje in se matram s popadki vsako noč do enih zjutraj. user posted image  

Če bo tako naprej, kar idi v porodnišnico in reči, da imaš popadke- in glede na to, da si že odprta ti bodo sprožili porod.

Pri meni je bilo isto. Celo noč sem se matrala s popadki pa sem šla (pred rokom) v bolnico in mi je sestra rekla, da sem odprta šele en cm, in ker sem pač že prišla me je sprejela, pa še isti dan mi je G predrl mehur in sprožil porod- če ne nevem do kdaj bi se matrala s 'kao' lažjimi popadki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
30.7.2007 13:47:57   
*bubi*
Mogoče to sploh ni slaba ideja. Ti kar idi, saj oni ne morejo vedet, koliko in kake popadke si imela ti doma. Pa si še kaj dodatno odprta? Al so ti samo CTG naredili?

Eh..... jaz vem, da bi zaradi pulza paniko naredila. Zdaj je edino to problem, da si imela samo en popadek in ne veš točno, če je bil ta padec frekvence slučajen (resimo ker se je sonda zmaknila ali Maša premaknila) ali pa je res kaj na tem..... Jaz svojega 1. poroda nisem pozabila in bi paniko naredila.

Evo, če kaj pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
30.7.2007 13:50:45   
ada2
no, pa smo se najedliuser posted image

Paštetka ti kar počaki, ker jaz moram prej še v nabavo po pivo, ker za zdaj je samo ena mala flaška doma, to pa ne bo dovolj. no, vidiš, pa bo mogoče le 2.8.user posted image

mogoče pa te še s trebuhom kje ujamem.....če vseh Nušinih knjig ne dobim na Ptuju bo treba še kam dalje iti.....zakaj pa ne k vam?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
30.7.2007 13:51:30   
Anonimen
Mha saj ne vem kaj kaže ta njihov ctg, samo mene fajn matra. In potem mi reče, da naj pridem na ctg, ko imam popadke. user posted image  Kaj a naj ga lovim ali kako? A naj zdaj šibam spet tja? In potem spet pridem tja in mi od šoka spet vse neha, kot vedno. Čez pol ure, ko me pa odklopi, pa se spet pojavijo. user posted image

Saj pri M je tudi tako bilo. Popadke sem imela na 5 minut eno uro, potem ko sem pa prišla v porodno pa je vse izginilo user posted image . In šele čez šest ur se je spet začelo.

Saj ne vem kaj naj, ker me je strah, ker ne naštejem do večera 10 gibov. user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 5561
30.7.2007 13:51:31   
amy26
ste pa pridne s tem pucanjem, mi prav slabo vest delate
pri meni je kosilo že skuhano, no razen goveje juhe ta se bo še malo kuhala, pa vmes sem Elo zrihtala celo podojila sicer z muko, je bila tako lačna da je zraven jokala, jesti pa ni hotla, no na koncu je pa le sprejela kosilouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
30.7.2007 13:53:57   
amy26
Saj ne vem kaj naj, ker me je strah, ker ne naštejem do večera 10 gibov.

Paštetka, jaz bi vseeno šla v P in jim povej da otroka bolj malo čutiš pa te bodo vsaj konkretno pregledali pa računaj da boš skor ziher not ostalauser posted image ker pri 3cm odprtosti te bodo sigurno poslali roditi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5563
30.7.2007 13:54:54   
Anonimen
bubi, sem gledala na ctg-ju je bil en popadek in 4 x padec pulza user posted image . Nič me ni spodaj gledal. niti kaj drugega.

Mah, grem ležat, ker sem čisto aut. In potem ga vprašam, kaj pa če me stisne ponoči, pa mi reče, boste pa ponoči prišli in mi začne razlagat, kako se popadki začnejo. Ja haloooooooo, saj sem že rodila in vem. Pa če sva zmenjena, da bo zraven...

zdaj pa ne vem, ali ga je žena razpizdila doma ali kaj je bilo z njim. user posted image

nič bomo čakali

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5564
30.7.2007 13:56:01   
Anonimen
3cm odprtosti te bodo sigurno poslali roditi

saj sem mu omenila, da je zadnjič  rekel, da sem že 3 cm odprta, pa je rekel, da bi boljše bilo, če bi včasih potiho razmišljal user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5565
30.7.2007 14:01:19   
ada2
veš kaj, ti ctg aparati sploh niso zanesljivi. meni je 1x ful risalo popadke, pa jih sploh nisem čutila in so me hoteli prepričati, da jih imamuser posted image , drugič pa spet sem jih jaz čutila, pa jih ni kuser posted image azalouser posted image user posted image . ti se lepo zdaj za kako uro vleži in se spočij, potem pa, če boš čutila popadke nazaj v P, ali pa če ne boš nič gibov čutila tudi. sicer pa vem, da ti ni za iti kar tako notri, ker to je potem spet loterija, če ti sprožijo ali ne, pa še zaradi M ti je verjetno hudo, če bi morala zdaj v bolnici ležati še kake tri dni pred porodom.....ah, upam, da bo še danes, pa da si do četrtka že domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
30.7.2007 14:03:53   
petarda
Paštetka saj bo...to je rekel verjetno zato, ker 3cm odprta si lahko že kak teden ali več prej...in še ne pomeni, da zdaj MORAŠ rodit.user posted image ....verjamem, da te je strah....ampak, če je bil ctg v redu, je Maša v redu...mislim, da tik pred koncem nosečnosti ni potrebno več našeti 10 gibov user posted image user posted image user posted image ....

ti kar idi lepo počivat, če sploh lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5567
30.7.2007 14:05:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, kaj že veš, kake barve zvezdice rabiš? Da ti jih zraven spakiram?

Nisem ziher....mislim, pa da rabim roza zvezdice user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
30.7.2007 14:07:28   
petarda
zdaj pa ne vem, ali ga je žena razpizdila doma ali kaj je bilo z njim

jaz upam, da od mojga stranke ne razmišljajo tako, ko je kaj nejevoljen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
30.7.2007 14:08:44   
petarda
veš kaj, ti ctg aparati sploh niso zanesljivi. meni je 1x ful risalo popadke, pa jih sploh nisem čutila in so me hoteli prepričati, da jih imam

pri meni je bilo podobno v porodni, pa puls je tudi nekrat ful padel, pa sestra tudi mignila ni, ker je vedela, da je kakšen kratek stikuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
30.7.2007 14:10:39   
petarda
Grem še eno urco pospravljat, potem pa po Lukita v vrtec user posted image user posted image user posted image ....kak sem vesela, da ga bom šla končno spet jaz lahko iskat...drugače delam do štirih in nimam te možnosti...pol sem pa jaz itak tista žleht, ki ga pelje noter, oči je pa zlat, ko ga pride iskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

ta teden je pa moj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
30.7.2007 14:10:50   
ada2
nič, grem zdaj te igrače pospravit, pol pa dežni plašč gor pa malo venuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
30.7.2007 14:17:37   
*bubi*
Kar se tiče popadkov na CTG morate vedet, da kažejo relativno. Tiste številke tam dejansko čisto nič ne povedo, ker je višina črte odvisna od trenutnih nastavitev aparata. Lahko imaš 10x močnejše popadke, pa bo hribček nižji zaradi nastavitev. Aja, pa včasih tudi na 0 ne nastavijo in celo negativno kaže. Njim je glavno samo to, če je ravna črta ali ne. BTW, jaz sem še v porodni imela skoraj ravno črto, pa je babica rekla, da sploh naj tja ne gledam, da ona čuti z roko, kdaj je/bo popadek.

Pulz user posted image  pa je nekaj čisto drugega. Ta sicer tudi niha, ampak tako nizko pa skoraj ne bi smel past.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5573
30.7.2007 14:18:52   
*bubi*
Paštetka, zakaj pa si želiš tega G zraven? Saj običajno jih sploh ni v porodni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5574
30.7.2007 14:19:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

zdaj pa ne vem, ali ga je žena razpizdila doma ali kaj je bilo z njim

jaz upam, da od mojga stranke ne razmišljajo tako, ko je kaj nejevoljen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?