|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.6.2007 12:40:01   
šmarnica
Kot je Slovenija majhna - nikoli ne veš.
Sicer so pa vsi ta novemberski taki cartki. Mislim, da bomo vse imele lepe vnuke user posted image user posted image . Sam, da ne bodo prekmalu.user posted image

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
24.6.2007 12:40:56   
šmarnica
Prvič v življenju mi je uspelo odpreti novo stran (nehote)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
24.6.2007 13:26:10   
sharpy
Res je ful lušna Minea user posted image in tudi mene fuul spominja na Petarditota user posted image

Paštetka, M je pa zgodaj začel osvajat,.... ga pa na tej sliki ne bi prepoznala user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
24.6.2007 13:35:21   
šmarnica
Paštetov kruh - sedaj me pa ful zanima, kakšen je tvoj Petardito. Bodi dobra in mi pošlji geslo za ogled tvojega albuma.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
24.6.2007 13:38:38   
Anonimen
Šmarnica, ti pošljem ZS user posted image , drugače pa, če hočeš videti Petarditoja si moraš ogledati album od naše Petarde user posted image .

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 24.6.2007 13:42:32 >

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
24.6.2007 13:43:38   
sharpy
Tudi meni geslo pašteta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
24.6.2007 17:28:40   
šmarnica
Paštetov kruh - še enkrat hvala za geslo. Oba sta prav luštna user posted image user posted image user posted image .

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
24.6.2007 18:59:41   
Anonimen
mi smo s kopanja. M je šel k babici, midva pa sama na pico (sploh nisva vedela jesti sama user posted image ). zdaj grem 1 uro sapt, ker sem čisto aut, potem pa greva na Pop Design in Toni Cetinskega. Upam, samo, da ne bom zaspala user posted image

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
24.6.2007 20:59:12   
*bubi*
Čeeeer!

Minea user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili v ZOOju in smo se imeli prav lušno. user posted image  Grem zdaj slikice pregledat in bom kakšno v album dala. Geslo pa že poznate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
24.6.2007 21:41:29   
til
Šmarnica ne samo da hodi vidim da tudi pleza že vsepovsod user posted image  prav fletna punčka je Minea user posted image user posted image user posted image . Mi pa imamo takšne račke kot jih ima Minea samo drugačne barve so.

M. cukerček kot vedno no če bo naslednja punčka ima veliko ozbiro med novemberčki user posted image !

Mi smo se danes tudi kopali v Snoviku ampak je bila voda tako mrzla da si nisem upala reskirat ko pa gremo v sredo na morje in sva po petih minutah s Tilnom šla v notranji bazen. Sicer njega voda niti malo ni motila user posted image  moj pa je bil ves premražen user posted image !

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
24.6.2007 23:10:26   
Anonimen
Ženske, joj kak sem se fajn imela. user posted image user posted image  Folk me je malo čudno gledal, da sem bila tam s trebuhom, nekateri so se mi pa kar nasmihali  in se rukali med sabo.user posted image

Moj dragi se je pa izkazal za pravega dedca. Je v bližnji slaščičarni sprosil stol (celo unega ki ima mehko podlago za rit) in ga nosil kot junak celi čas za mano, da sem se lahko usedla in mi ni bilo potrebno samo statiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem ga zdaj pustila, tam, da še malo žura, jaz sem pa mogla iti, ker imam veke že na pol zaprte.user posted image  

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
25.6.2007 11:36:17   
*bubi*
Daaaaan!  user posted image

Kakšno zatišje..... Bo celo poletje tako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
25.6.2007 12:20:52   
Naty_ka
Dan!
Samo sem vas prišla pozdravit in kot vidim je kar neko zatišje tu.

Šmarnica, zdravo. Nisem še uspela pogledat v tvoj album, a bom pozneje. Obljubim. In, res bi se lahko malce bolj pogosto oglašala.

Tako, zdaj pa šibam na kosilo. Že dva dni se samo potepamo. Včeraj smo bili na birmi na Koroškem, da nes na pikniku pri babici in dediju.

Bubi, na Zs ti bom poslala en link. Rabim tvoje mnenje. Hvala ti že vnaprej.

Se tipkamo še kaj.

Pa,pa.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
25.6.2007 13:17:28   
Anonimen
alooooooo, sem dala par slikic v album, če katero zanima moj buši oz., da ji naredim malo luštov..Petarda, Natyka, Sharpy,.... amy, Urša in Mojca H, mogoče še enega ali katera druga???? user posted image  Album je kako smo uživali. Geslo pa moje staro,...saj veste, ne  user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
25.6.2007 18:14:19   
petarda
Daaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image

Minei čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve korakeuser posted image user posted image user posted image , pa zato, ker je tako pogumna punca, z močno voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa me res mal spominja na petarditojauser posted image ....

Paštetka...pa tud, če bo pocukrano...user posted image user posted image user posted image user posted image  ful si lepa nosečka...pa M je pravi cukrček, pa vidim da fuuul uživa v vodi....pa ful ima lep bazenčekuser posted image ....

No...mi smo z morja, na sestrici bomo morali še delatuser posted image user posted image user posted image , meli smo se božaaaaaaaaaaaaaaaansko, zmatrani smo pa za crknit.....mogoče potem prilimam par slikic.....

Aja...Petardito pa noče v vodouser posted image ....ga je strah...saj smo vsak dan dlje prišli...samo bo pa traaaajaaaaalooooouser posted image user posted image user posted image ....

Grem ga zdaj zrihtat, pa potem pridem še kaj pokukat, če ne bom padla v posteljo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
25.6.2007 19:23:32   
petarda
če ne bom padla v posteljo.

Noooooooooooooooočuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
25.6.2007 19:29:58   
ada2
Ženske, joj kak sem se fajn imela. Folk me je malo čudno gledal, da sem bila tam s trebuhom, nekateri so se mi pa kar nasmihali in se rukali med sabo.

hmm, si mislim, da so te čudno gledali. jaz sem šla davnega leta 2005 na Martinovo (11.11.) na koncert Parnega valjka. čez točno 10 dni pa rodituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
25.6.2007 19:36:26   
ada2
Petarda hvala za št.

no, če niste uspeli sestrice prejšnjič naredit je tako ali tako že konec junija, julija pa greste v akcijo, ne?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
25.6.2007 20:30:34   
sharpy
Paštetka ful ste vsi lušni user posted image

Bubi, tudi vaše slikice so ful lepe, pa mali bubič ima tako lepe učke user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
25.6.2007 20:50:10   
Anonimen
hvala user posted image user posted image

Petarda, ja naš M ful uživa v bazenčku. Jih ima kar 3 postavljene in potem šeta in nosi vodo iz enega v drugega user posted image . Danes je pa še mami za tobogan izkoristil user posted image .

A se je tvoj Petardito kaj ustrašil morja, da noče v vodo? Po moje bo M znorel na morju. user posted image

Sharpy, a se boste vi kaj prišli kopat?

Kaj zdaj, kdo vse pride? Ada, Sharpy, jaz... še kdo????

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
25.6.2007 20:52:16   
NinaŠ
Oj!

Da se oglasim po dooolgem času user posted image . Berem še dokaj redno, pisat se mi ne ljubi... ...je čist preveč vroče user posted image .

Ful ste fletni vsi po vrsti user posted image . Šmarnica lepo, da si se oglasila in nam predstavila svojo princesko user posted image .

Mi smo OK, zadnje deni se boljkone skrivamo v senci in hladimo v bližjih potokih, jezerčkih in v zavetju gora....

Bom kako fotko prilimala, samo najprej si sadno solato naredim user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
25.6.2007 20:54:20   
NinaŠ
Kaj zdaj, kdo vse pride? Ada, Sharpy, jaz... še kdo????

kam? a 8.7. v Portorož? mi, če bo vse po planu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
25.6.2007 20:58:49   
Anonimen
Torej smo 4 familije zaenkrat user posted image :
- Nina
- pašteta
- sharpy,
- ada user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
25.6.2007 21:37:10   
NinaŠ
Nič ne bo s fotkami user posted image . Se mi je nekaj podrlo na PCju in jih ne morem s fotkiča sneti user posted image , tako da... ...drugič.

Zdaj pa NOčkoo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
26.6.2007 0:00:50   
til
Samo na hitro da se vam javim potem pa v posteljo.
Jutri sem sicer fraj ampak sem že kar danes skoraj vse spakirala tako, da mi jutri ostane čas za po trgovinah saj moram T. kupit čevlje pa mojmu ene ker jaz sem si pa v petek privoščila dvoje user posted image  je bila v Massu razprodaja in sem dobila dvoje full dobre natikače user posted image .

Paštetka meni se zdi M. cela mamica user posted image  in tako je srčkan. Ko pa ga gledam v bazenčku me full spominja na T. ker tudi on neznasko uživa v vodi. Upam, pa da se ne ustraši morja. Saj veste mrzla predvsem pa slana voda in ko ti gre v oči ni nič prijetno. Pa da te tudi jaz pohvalim da si resnično lepa srečka nosečka user posted image . Kar pa se tiče za lušte delat ti pa pri meni zaenkrat še ni uspelo. No lušte si že naredila ampak straha pa nisi odgnala vas pa zelo rada gledam kako ste srečne nosečnice. Pa še nekaj sploh ne morem verjet da imaš čez dober mesec že rok user posted image user posted image user posted image .

Jutri se vam še oglasim potem pa 10 dni ne bo ne duha ne sliha po meni user posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

plačilo nepremičnin

koliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?

300-400€ (60%)

400-500€ (14%)

500-600€ (9%)

600-700€ (10%)

več (7%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!