|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
22.6.2007 22:47:11   
sharpy
Je res lepo videt otroka, ko je srečen, ko mu nekaj uspe  user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.6.2007 22:48:09   
sharpy
Jaz grem počasi še perilo dat prat in spat user posted image user posted image user posted image

Lahko noč vam želim user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.6.2007 22:50:19   
til
user posted image user posted image user posted image user posted image  Minea.To je pa res enkratno!

Lahko noč! Jutri kaj več povem!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.6.2007 22:50:24   
amy26
eno vprašanje: a je bila katera na dopustu v Neumu? kako je?

Ada, jaz sem bila v Neumu 3 leta nazaj, z mojim sva šla preko Relaxa v hotel Sunce. Moram reči da je bilo super, predstavniki Relaxa so organizirali izlete v bližnje kraje (Mostar, Dolina reke Neretve,...) hrana je bila super, natakarji prijazni, plaža tudi ok manjši kamenčki.
Z mojim sva se tam ful zredila, saj sva poleg polpenziona ki sva ga imela v hotelu, hodila čez dan na čevapčiče, pleskavice,...user posted image
Za sprehajat pa nimaš bogvekaj, mal okoli obale in to je to, pa tudi pogrešala sem stojnice z razno kramo, tega tudi ni, vsaj ni bilo.

Če greš na dopust da se psihično spočiješ in sprostiš je to idealen kraj, če pa si žurerski tip je pa to premiren kraj. Jaz sem se imela lepo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.6.2007 22:51:38   
šmarnica
Eh Bubi  -a na podlagi česa ima takšno diagnozo? Zaradi njenih težav z gibanjem. Bila je tako trda, njena medenica prilamana na podlago,... Pa še cel kup težav, ki so se vlekle vse od poroda dalje. Ampak fizioterapevtka že ves čas trdi, da se bo zmazala brez posledic - zdravnica pa je bolj skeptična. Vendar sedaj ko hodi, hodi zelo lepo in se ne vidi več razlke med gibi desne in leve strani telesa.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.6.2007 22:52:32   
*bubi*
Ja, sharpy, midva sva na srečo zdrava. Bubi je šel že v sredo v varstvo in je čisto OK, mene pa tudi k sreči ni preveč zvilo in ni bilo treba v sredo doma ostat. Tega sem se najbolj bala, ker bi bilo res težko odpovedat mature.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.6.2007 22:52:43   
amy26
čestitke Mineiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.6.2007 22:58:26   
šmarnica
Joj, punce, kako ste vse prijazne.
Imam kar slabo vest, ko se vam takor redko oglasim.
Berem  pa vas redno. To pa itak veste.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
23.6.2007 8:45:02   
Anonimen
Bravo Minea user posted image user posted image user posted image

šmarnica, ti se pa malo pogosteje javi in nam povej kakšen čvek user posted image

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
23.6.2007 8:45:30   
Anonimen
šmarnica, a prideš v Portorož?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
23.6.2007 11:33:12   
šmarnica
Sorry - ampak Portorož je pa malce predaleč. Še Ljubljana mi je od rok. Edino če se kdaj zmenite na Bledu user posted image . Verjamem pa, da se boste imele čudovito, saj ste krasna "ekipa". Ta mičkeni so pa itak vsi po vrsti čudoviti.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
23.6.2007 11:43:37   
Anonimen
tak daleč ti pa menda ni kot meniuser posted image

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
23.6.2007 13:16:34   
tincci
Ej punce, če gre kera dons v ZOO, gremo lohk na kako kavico. Midve s prijateljico peljeva tja najina mulca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
23.6.2007 14:44:14   
ada2
saj sem vedela.....takoj ko jaz odidem se vse zberete in čvekate....še dobro, da lahko potem kasneje to preberemuser posted image

no, zdaj sem iz službe prišla in do torka do 13.45 niti ne pomislim na službo. jutri imam sicer tečaj, ampak to je v sklopu nove službe kjer uživam. v ponedeljek pa imamo žurko za mamino 70-letnico.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
23.6.2007 14:46:54   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Minea!
pa jaz sem itak od začetka vedela, da ji bo uspelo. sploh nisem dvomila. sem si tudi jaz še 1x pogledala slike. pa istega snežaka ima kot moja 2. no, druge barve, Adamov je moder, Nušin pa rdeč, pa Adamov noče petiuser posted image , in potem on vedno Nušinega okrog vlačiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
23.6.2007 14:50:08   
ada2
hvala za informacijo Amy. verjetno bomo res šli. saj tam kjer smo ponavadi bili, v Raslini tudi ni kraj za žurerje, ampak je blažen mir. v bistvu niti nobenega hotela ni. glede sprehodov bo pa meni in otrokoma mogoče malo žal, Andreju pa prav gotovo neuser posted image . sicer pa bo itak prevroče.

Urša ti pa mi le še sporoči kako je bilo, če boste res tam spali.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
23.6.2007 14:51:06   
ada2
glede Portoroža: če bo datum 8.7 pridemo.user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
23.6.2007 20:54:26   
Anonimen
jutri imam sicer tečaj, ampak to je v sklopu nove službe kjer uživam

aja? user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
23.6.2007 20:56:19   
Anonimen
našega Romea user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
23.6.2007 21:43:31   
*bubi*
Čeeer! user posted image

Se bo katera jutri kaj po LJ ZOOju šetala? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
23.6.2007 22:07:45   
Anonimen
bubi, se ti poslala nazaj sporočilo, pa si se že odjavila. Sem mogla vmes skočiti k M, ker se budi na 3 minute.Smo danes hodili neke lutke gledat, pa zgleda, da ga je strah user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.6.2007 7:54:15   
*bubi*
Jutro!

Kaj zdaj, gre katera/i v ZOO?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.6.2007 11:28:27   
amy26
bubi, upam da si v zoo-ju in se imate fino, sej bi jaz tudi prišla sam mojuser posted image se ima za učiti, pa še tečen je, sama pa z dvemauser posted image  ne morem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.6.2007 11:52:29   
šmarnica
Evo punce, sem vam odprla nov album in če želite videti najnovejše slikice naše damice, si jih lahko ogledate.
Glede na to, da sem opazila, da vas je kar nekaj pokukalo v album - jaz pa tam le pol leta stare fotogarfije. Sedaj boste vsaj res lahko videle, da zna hodti.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.6.2007 12:07:03   
Anonimen
joj, kak je srčkana tvoja šmarnica user posted image user posted image . Kar precej me spominja na našega Petarditoja. Le zakaj? user posted image   To bi bila luštna decauser posted image user posted image

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.