|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
15.6.2007 21:52:40   
NinaŠ
Ne, ne ne morem prej zvizniti, preden nove strani ne odprem user posted image ... ...po dooooooolgem času user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.6.2007 21:57:10   
amy26
moja dva tudi spita, jaz še mal poškilim tu na rr pol pa tudi v pojstlo, ker prejšnja noč je bila katastrofa zato moram dons nadoknaditi, če mi bo seveda Ela dovolilauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.6.2007 0:17:57   
Naty_ka
Aloha!user posted image

Mi smo pa glih prišli iz ene dobrodelne fešte in ima mami v riti  ene par power-ov preveč in sem ful zagreta za to da grem nazaj na fešto...user posted image
Otrok pa je dobesedno padel spat ko smo prišli domov...
Bomo videli kako bo zjutraj...oz. do kolkih bo spal...

Ej, to vam moram povedat...
Špelca se je iz Kopra pripeljala in zapela 2 pesmi v dobrodelne namene- ZASTONJ!
Res sem bila ful pozitivno presenečena. Pa Domen Kumer in Peter Januš in Scooter,
Pa potem pride še Vesna Pisarovič,...pa ful enih znanih ljudi... res in noben ni nič kasiral...user posted image  Mi je kar toplo pri srcu ko vidim da še je folk pripravljen pomagat...

Nič, grem malo dragega cartat...user posted image ...user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...user posted image
user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.6.2007 10:50:09   
Teni_
Jutro!

Kako smo? Kje ste vse, še vse spite?

Niki gre malo na boljše. Še ima samo malo vročine in upam, da ne naraste. Jaz še grem danes ob treh delat za dve urci, ker menjam sodelavko, ker gre na abrahama. Jutri pa cel dan fraj. Kaj si nor, ne moreš verjamit, če ne doživišuser posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.6.2007 19:45:39   
ada2
c c c
se vidi, da je Petarda na morju, pa se nič več ne čvekauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.6.2007 20:51:25   
amy26
Bo katera slastno lubenico, kok paše otroci spijo jaz se pa sladkam z lubenicouser posted image
Pa spodaj imamo fešto, mojuser posted image  praznuje RD tako da je kar pestro.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.6.2007 20:53:00   
Urša
Haloooouuuuuuuuuuuu!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.6.2007 20:53:33   
Anonimen
amy, hvala sem jo pojedla že. NAš je tudi končno zaspal, pa tudi ati je po 2 dneh prišel domov, tako so mi živci tudi malo manj napeti. user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.6.2007 21:03:43   
ada2
ku ku

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.6.2007 21:14:31   
ada2
pa nič. če ni nobene grem pa Shreka naprej gledat...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.6.2007 21:20:58   
NinaŠ
Ma kolk sem brez kondicije user posted image user posted image . Sem popoldne Tino pustila pri mojih, Anžeta pa posadila v sedež na kolesu (da se še on mal pocarta user posted image ) in sva šla v Peričnik. Tam sva se potem še pod slapom sprehodila in odpeljala domov - user posted image jaz bom imela ziher jutri musklfiber user posted image . Groza, nisem mislila, da je že taka kriza... ...zdaj bo pa resno malo bolj migat treba začet user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.6.2007 21:23:53   
NinaŠ
Po dolgem času sem spet Mulo zalavfala - je bil danes po radiu en komad od AtomikHarmonik, pa je Anžeta čist zabrisal user posted image ... ...pol mi je pa začel ralagat, da so jih že v vrtcu poslušali in so mu ful všeč in on bi zdaj rad imel CD user posted image . Zgleda, da smo zaključili z R.Kranjčan ipd user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.6.2007 22:08:16   
til
Čao punce!

Mi lahko katera pomaga jaz nikakor ne pridem do svojih fotk, ki jih imam v albumu. Vtipkam geslo pa sploh ne odpre user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.6.2007 22:36:32   
til
No pa da prilepim še par slikic našega razgrajača:

user posted image

Takole smo bili ostriženi pred kakšnim mesecem:

user posted image

Takole moj sinček pokaže kako me ima rad:
user posted image

in takole z očijem sestavljata stol za našo bučko:
user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.6.2007 13:00:45   
*bubi*
Dan!

Da se vam na hitro javim. Bubi je pri babici, jaz pa rešujem katastrofo v stanovanju, sem si savno z likalnikom privoščila user posted image . Zgleda, da gre končno na boljše, tistemu bruhanju je sledila driska, rehidracijska sol, borovničke, Linex, glukoza,... nič ne pomaga user posted image  Včeraj smo bili na pikniku in je bil super razpoložen, tako da dehidriran očitno ni. Je pač uprizarjal modno revijo, vsake toliko ga je bilo treba komplet preoblečt. Da ne govorim, koliko brisač in posteljnine se je nabralo user posted image

Dokler ne bo začel jest, ne bo dosti boljše, bubi pa si samo mleka želi. Pa ga je P prepovedala user posted image  Potem pa smo se končno spomnili, da verjetno obstaja umetno mleko proti driski (tudi za večje otroke in odrasle) in zdaj to pije, pa naj reče dohtarca kaj hoče. Otrok je čisto sestradan, vse kosti so mu ven pogledale user posted image  Jaz pa mu ne bi dala tistega edinega, kar si želi user posted image

Drugače pa...... moje razpoloženje je temu in vročini primerno user posted image

Fajn bodite!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.6.2007 13:15:17   
Anonimen
Mi smo pa danes spet šli na airborne 07. M je bil čist paf user posted image

Najprej smo se peljali z avtom in imeli slonjo srečo in dobili najbližje parkirpla in to v senci, potem smo šli z vtobusom, ki je ravno pravi čas bil poln, naprej nas je pa peljala marica user posted image . JE mami zatežila policaju, če se nas usmili, tako da nam bilo potrebno nič peš hodit. Potem je M še stal v vojaškem helikopterju in gledal letala kot kip mirno, videl je padalce in zmaje. Nazaj grede pa smo se še do sekunde trofli na vlakec-traktor, ki nas je zapeljel točno do avta in si še ogledali še konje. V glavnem M je bil čist iz sebe in tak zmatran, da je komaj jedel kosilo in zaspal user posted image user posted image user posted image .

Moram pa pohvaliti M, da smo že teden dni čisto brez pleničke. Tudi takrat, ko gremo za dalj časa ven in tudi ponoči. ŠE vedno ne morem verjeti, da nam je tako hitro uspelo. Ko smo kje zunaj zalivamo rožice ali pa lula v školjko.

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.6.2007 19:36:09   
ada2
pozdravljene drage prijateljice!

žal moram povedati, da sem do konca uničena. ja, prišel je tisti grozen čas, ko me je uspelo stretiuser posted image user posted image . itak sem bila zdaj 12 ur v službi, 12 ur sem letala sem in tja kot bedak, pucala riti, bruhanja, se jezila, ker ljudje nočejo piti, jesti..., in potem pri večerni negi spravljam eno ogromno kilažno gospo iz vozička v posteljo in mi nekaj v križu naredi škljoc in je bilo konec. od takrat sem se sključeno vlekla okoli, še vedno na polno delala, ker drugače ne bi šlo vse skozi, ko pa je bilo treba domov pa sem svoje kolo postavila v domsko garažo in prosila sodelavko, da me je odpeljala domov. komaj sem prilezla po stopnicah. zdaj imam naštimane obkladke okoli križauser posted image user posted image . Adama niti slučajno ne morem dvignituser posted image user posted image user posted image , boli me tako močno, da bi najraje zajokala. najhuje pa je to, da jutri delam zjutraj, torej začnem ob 6.30. ampak če ne bo bolje bom morala itak po injekcijo.

resnično mi je zavrelo do konca s to mojo službo. ali res moram že preden dopolnim 30 postati kripl? pa za tak denaruser posted image user posted image user posted image

komaj čakam, da začnem delati drugje. tudi če bodo odgovori negativni bom dala odpoved, ker tako več ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.6.2007 19:40:29   
ada2
drugače pa:

Tilen je ful luštkan! til večkrat bo treba kake slike prilimat.

Bubi user posted image , pa zdaj bo bolje, pa mali bubi se bo hitro nazaj poredil in se mu nebodo več kostke videle, glavno, da ne bruha več.

user posted image user posted image user posted image M. sicer pa Paštetka boš kmalu spet imela plenice za Muser posted image .

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.6.2007 20:10:28   
Anonimen
ada user posted image . Lepo počivaj, pa si naberi moči za novo službouser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.6.2007 20:13:20   
Anonimen
M in user posted image  sta se zdaj nažrla čebule in smrdita kot 100 user posted image . Grem kar spat. Upam, da prej zaspim, kot pride user posted image  v spalnico, ker drugače bo eden na balkonu spal. Sem M dala lubčka, pa me je skoraj na rit vrglo user posted image .

Aja, Ada a rabiš maserja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.6.2007 20:45:41   
NinaŠ
bubi pa si samo mleka želi. Pa ga je P prepovedala user posted image  

Hm, potem verjetno nimate kake virusne zadeve??? Nam je ob rota virusu P rekla oz. prepovedala kakršnokoli dieto - jesti in piti vse kar si otrok zaželi. Borovničke in Linex pa pri virusu itak nič ne pomagajo.

da smo že teden dni čisto brez pleničke

user posted image user posted image user posted image Max Luka, neverjetno hitro ste to odložili. No itak te pa kmalu čaka nov paket plenic user posted image

Ej to s čebulo mi je pa znano - se je je Anže enkrat popoldne pri mojih najedel, ponoči pa se je prebasal v tavelko posteljo - ja haloooo, sem ušla, sori, ampak res nisem mogla spati ob sinu user posted image user posted image

Ada ti se pa le malo čuvaj user posted image . Da bi bolečine čimprej minile user posted image user posted image user posted image , pa da imaš srečo z novo službo user posted image user posted image user posted image

Til, pravega lepotca imaš user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.6.2007 21:04:36   
*bubi*
user posted image  M, ste pa res hitriuser posted image . Mi bomo verjetno čez poletje probali, če bo šlo brez pleničke.

Ada, vzami bolniško in ne glej na druge, res se ne moreš dol spravit, ker šparajo in ne zaposlijo dovolj osebja. Pa držim pesti, da bo kmalu veliko bolje s službo. user posted image

Nina, sploh več ne vem.... verjetno je rotavirus, danes sva bila pri dežurnemu, ker dobesedno teče iz njega. Jaz sem že čisto obupana user posted image  Enostavno ne zmorem več, čisto vse je narobe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.6.2007 21:11:34   
NinaŠ
verjetno je rotavirus

spoznala ga boš po značilnem vonju drekija user posted image - ne smrdi po driski, ampak drugače - mogoče po gnilih jajcih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fuj, mi je slabo že ko to pišem user posted image
Glavno pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image . Da vsaj bruha ne, je že bolje, driska ni tako hudo nevarna za dehidracijo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.6.2007 22:01:48   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

user posted image user posted image user posted image  M...to je bila res brzinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Til user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega srčka...

....pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ado in bubija....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.6.2007 22:03:51   
Urša
Ja, bogi ste, no, bubi pa Ada! user posted image user posted image user posted image  Ada, ful se mi smiliš, res si zlata vredna, da tako vztrajaš. Ampak res, to ni hec, pojdi na bolniško, moraš počivat.
Tole pri bubiju me spominja na Nikino stanje, ko je skoz driskala in niso našli vzroka, tud njej so kosti skoraj vn pogledale pa v bolnici je potem pristala.user posted image  Driske ni bilo konca. Grozno je bilo! Iz plenice je pa tako zaudarjalo, da mi kr slabo rata. Pa ni bil rota virus.
Paštetka, to je bilo pa res doživetje in pol, kaj se je vse dogajalo M. user posted image  Pa vse čestitke za brezplenični uspeh-si nism mislila, da je to možno tako zgodaj!user posted image user posted image user posted image  Jaka nsm bo še doooolgo stroške delal, se mi zdi. Ga bom pa vseeno poleti spodaj brez pustila zunaj, da se navadi lužic.
Mi smo se pa danes potikali po ZOO. Je bilo luštno!
Bubi, a imate mogoče karavana? Mislim, a gre kolo v vaš avto? Enega poceni sem si ogledala na Bolhi, pa ga prodajajo v MB, tako da če je kakšna varianta, bi blo ful fajn, da mi ne bi bilo treba gor hodit. user posted image  Mogoče bi pa tvoj lahko kiblo vzel! Se hecam! user posted image user posted image user posted image  Jaz drugače imam kolo, samo je brez prtljažnika, Jaka se pa tako rad vozi. A katera ve, če obstaja posebej za kupit prtljažnik in ga nekako namontirat???

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.