|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
9.6.2007 5:52:56   
*bubi*
Nova stran za soboto. user posted image

Nismo včasih po 5 strani v enem večeru načvekale? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.6.2007 7:31:47   
Urša
Waw, lepše poročne obleke jaz še nisem videla! Tincci, kje si jo zvohala? Fuuul si bila lepa, res, pa super frizuro so ti naredili! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
9.6.2007 8:54:36   
nincy
Jutro!

Midve sva tudi že pokonci od 5  user posted image  user posted image  user posted image . Pa je bila 2 dni že tako pridna, je vedno vstala ob pol 9, danes pa tak šok. Sva prej gledali en slovenski film, in mi je bilo čudno zakaj je tko mirna in čist tiho, ker to ni v njeni navadi...pa vidm da spi user posted image ...se mi še ni zgodil, da bi mi zaspala kar sede v dnevni sobi user posted image  Pa sem jo hitr nesla v sobo in zdaj spi naprej.

Bo danes sonček al ne? Mi smo še vedno v oblakih user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.6.2007 8:56:03   
nincy
Tincci, obleka je res sanjska...ful ste bili lepi user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
9.6.2007 9:58:00   
amy26
Tincci, ful ful si bila lepa user posted image user posted image user posted image  obleka je pa res fenomenalna, pa Hana je tak cotkana in res upam da bi alergije kmalu izvenele.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.6.2007 10:01:02   
amy26
Bo danes sonček al ne? Mi smo še vedno v oblakih

Nincy nas je sonček zbudil že ob šestih zjutraj, no vstali smo mal kasneje. Aleks je bil tako že dobro uro na balkonu pa še zdaj je spet več kot eno uro zunaj.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
9.6.2007 19:55:59   
Urša
Ja kje pa ste vse danes?user posted image
Mi smo bili na pikniku, so ga starši mojih učencev priredili pa nas zraven povabili. V neki ribogojnici smo bili, tako da so otroci pridno lovili postrvi, očkati pa so pekli. Jaka se je seveda ful vživel in ga nism mogla niti sekunde izpred oči spustit, ker če ne bi takoj čofnil not. Z Niko so imele pa moje punce tolko dela, so jo mazale s sončno kremo, delale frizuro, hodile z njo naokrog, tako da nisem imela vsaj z njo nobenega dela. Na koncu so mi priredili govor in mi izročili darilo-sliko. user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
9.6.2007 20:15:02   
ada2
jaz sem tu!

tako sproščena, da ne čutim ničesar (ali pa je to od utrujenostiuser posted image )......od 9 zjutraj pa do 17.30 sem bila v bazenu. no, vmes je bila enourna pavza. zdaj sem samo še za v posteljo datiuser posted image user posted image  

jutri pa 12 ur delauser posted image

Tincci ful si bila lepa!

aja, pa Nuša je imela danes baletno predstavo in so bili tako sladkiuser posted image user posted image user posted image

no, grem se nekam zavlečt, pa v sanje.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
9.6.2007 21:45:05   
amy26
Ja kje pa ste vse danes?

gledam BBuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
10.6.2007 0:07:06   
Urša
od 9 zjutraj pa do 17.30 sem bila v bazenu.

A si kej plavalne kožce dobila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
10.6.2007 8:37:00   
*bubi*
Jutrooooo! user posted image
Mi smo včeraj padli v posteljo. Je bil naporen dan, bubi pa je bil tak priden, da res nisem mogla verjet. Ja, všeč mu je, če je gužva, pa vsaki toliko najde drugo žrtev, ki se z njim igra in ukvarjauser posted image

Danes se obeta spet lep dan, bo treba izkoristit sonček

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
10.6.2007 18:25:09   
*bubi*
Danes pa ste vse nekje izgubljene..... saj je prav tako, le uživajte na sončku user posted image  

V album (junij)  mi je uspelo dat eno slikico, ki sem jo obljubila že zeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo dolgo nazaj. Saj mi je malo nerodno, takrat sem bila še kar precej mlajša user posted image  in lepše postave user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.6.2007 20:16:55   
ada2
jaz grem spat.

Lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
10.6.2007 20:17:56   
Anonimen
jaz grem spat

kura user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.6.2007 20:20:32   
Anonimen
V album (junij) mi je uspelo dat eno slikico, ki sem jo obljubila že zeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo dolgo nazaj. Saj mi je malo nerodno, takrat sem bila še kar precej mlajša in lepše postave

ni te za spoznat user posted image . Kdo pa je ta tip v sredini? user posted image user posted image

A je to vaš kuži?

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.6.2007 20:25:06   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Tincci ful si bila lepa nevestica user posted image user posted image user posted image , samo jaz sem si te predstavljala v kakšni bolj simpl variantiuser posted image . Ah...zdaj je itak na morju, jo bomo hvalil, ko bo domov prišlauser posted image

Bubi....dobr, da se sploh meniš z nami, k se s takimi družišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A lupčka mu pa nisi dala?user posted image user posted image user posted image user posted image  Si bila takrat res še mlada, pa ti je bilo nerodno ne?user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bajdvejuser posted image  meni si zdaj veliko bolj simpatičnauser posted image . Na tisti sliki maš čist prevelke zobe za tist obrazčekuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kar vidi se....user posted image user posted image user posted image user posted image ....da si mela v planih magisterijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
10.6.2007 20:37:44   
NinaŠ
Bubi dooobro družbo si si omislila user posted image . Res te pa ne bi spoznala, če bi videla fotko čist izven konteksta user posted image .

Jaz danes že cel dan mijavkam user posted image .... ...sam včeraj, no lohk rečem tudi danes, saj sem domov prikolovratila ob pol šestih, je bilo pa ful, ful noro user posted image . Jao meni samo Tina me je pa ob šestih (sploh ne vem če sem že čisto zaspala) začela buditi "vstat, vstat" user posted image Sem ji samo copate nataknila, potem pa do pol osmih, ko me je spet budit prišla, nimam pojma kaj je počela user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.6.2007 20:47:11   
petarda
Oooooooo Nina lepo, da si se fajn imela.user posted image  Kam si pa šla?user posted image  Jaz nimam pojma kaj bi počela do pol šestih, če bi šla venuser posted image ...Aja...pa domov se sploh nebi upala pridet, ker bi me moj user posted image  ....user posted image user posted image luser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.6.2007 20:54:13   
Anonimen
evo še ene koke user posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.6.2007 20:56:55   
petarda
Grem tud jaz v kurnik user posted image user posted image user posted image user posted image ...tega k zeha, sem pa zdaj pet minut iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da ga ne uporabljam pogostouser posted image

Lahko noč. Do šestihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.6.2007 20:57:54   
NinaŠ
  Kam si pa šla?user posted image

nič posebnega. Pred enim lokalom v Moj. je bila živa glasba, tako da smo bili tam do ca 2. (no za uro itak da ne vem točno user posted image ), potem pa smo zavili še malo v Kr.Goro, pa je čas kar zbežal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.6.2007 21:28:11   
Urša
Bubi, te ni za spoznat! Kje pa je bilo to? Maddam Tusseau al kako se že napiše?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.6.2007 21:29:41   
Urša
Nina, super, da si si prvoščla!user posted image user posted image user posted image  Jaz si že dolgo nisem! Se pa menim s kolegicami za eno pižama party.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.6.2007 22:02:06   
Naty_ka
Ku-ku user posted image

Se še me spomnite? user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.6.2007 22:11:11   
Naty_ka
Samo sem vas hotela pozdraviti preden grem spat. Za nami je obupna nedelja in pred tem noč. Sergej je nekaj staknil in je celo noč  bruhal in imel 40 vročine. Zjutraj ni bilo stanje nič boljše. Nič mu ni pomagalo. Potem sva ga peljala k dežurnemu in v čakalnici je čisto razdivjal. In vročina mu je padla na 37,1. Zdravnik me je malo čudno gledal in verjetno ga je mikalo da bi mi kakšno rekel. No, na srečo ni.
Zdaj vročine nima. Tako da bomo zjutraj videli kako in kaj. Sja če bo vse v redu ga nima smisla voziti k P, ker me bo še ona čudno gledala.

bubi, cool slika. Sploh te nebi prepoznala.

Zdaj pa šibam spat. Jutri, če bom šla v službo, sem dežurna in delam 11 ur! Kriza!

Lahko noč.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.