|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MARČEVKE 05
23.12.2005 23:16:33   
Skaana
Popravljam user posted image :

Je čas, ko se svet umiri,
ko najdemo spokojnost, zadovoljstvo
in pomiritev v sebi.
Polni igre, spontanosti in vedrine,
srečni ob majhnih stvareh.
Ko začutimo milino drugih
in si dovolimo biti spet - otrok.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 151
23.12.2005 23:37:20   
eva1
Čer!

Za vse "naše" bubane  user posted image en velik user posted image in upam, da se bodo čimprej pozdravili!

Jst sem bila dones tko pridna-sm delala rumove kroglice, pa še nekaj peciva, pa še jutri moram solato iz testenin nares, ker smo se letos odločili, da vsak neki prnese, da nebo mami vse sama delala za 19 ljudi!
Sm pa tko jamrala popoldan, kok se meni vrti in potem ugotovim, da sem ful mase za rumove kroglice pojedla, pa da bo vrjetno od tegauser posted image

Skana-od kje pa si, k sem prebrala sp. štajerska(lahko tudi na privat, če želiš)!

Pri nam smo smrekico postavili že prejšni teden(al pa začetek tega-sej se ne spomnem) in Luka ima vsak dan tok dela...danes je skoraj celo podru, ker se je kr po njej obešal...drugače pa samo traparije na traperijo...kaj še bo user posted image user posted image user posted image

Jutri pa gremo domov, in se bovo po dolgem času spet vsi zbrali-komaj čakam! Upam, da bo luka priden, da bom lahko čvekala do onemoglosti!

Potem v torek pa bom šla vrjetno na parni valjak "na koncert" komaj čakam, res si po dolgem času že zelim mal vn! Upam, da bo moj lahko zamenjal službo(ima namreč nočno), pol pa user posted image user posted image user posted image

No seveda pa vsam marčevkam in njihovim user posted image (in seveda vsem ostalim):

Vesele praznike ter srečno, veselo in uspešno novo leto!

Sem pa dala nekaj novih slikic v album, če katero zanima!

Nočkouser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 152
24.12.2005 17:45:12   
Soncnica
Hoj!

Skaana in Eva 1 ful hvala za čestitke in enako tudi vama in vajinima user posted image . Pa seveda tudi ostalim marčevkam vse dobro in najlepše v prihajajočem letu 2006. Naj pridejo dnevi in trenutki polni sreče in miline, ko radostni oči zapremo in si tiho zaželimo: da ne mine.

Dolina, res bodi vesela, da Zoja ni težja. Jaz imam roke že čisto pri tleh.user posted image No, malo heca, ampak v bistvu je res problem, ker ga praktično ne morem nosit več naokoli. Kar se pa tiče večerne energije, Jaša je bil včeraj čisto divji user posted image user posted image in je zaspal šele okoli 22 30. Ponavadi ga zmanjka ob pol devetih.

Rainbow tvoje poste še posebej rada berem, ker me vedno zanima kako je z Enjo. Upam, da se je ze pozdravila in da enako velja tudi za malo Ateno.

Pri nas z izraščanjem zobkov nismo imeli takih problemov. Problem imamo zdej, ker me Jaša zelo rad ugrizne v bradavico.user posted image To pa boli ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem kaj naj naredim. A naj ga neham dojit ali kaj drugega. In to ne, da bi ugriznil samo z zgornjimi enkami, prav čutim, ko umakne jeziček in me ugrizne tudi s spodnjimi.

Si ne predstavljam, kako se bomo potem uspavaliuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 153
25.12.2005 9:46:29   
tanaja*
Jutro punce!

A še vse spiteuser posted image ? Kako ste praznovale božič? Mi ga bomo danes, ker je user posted image včeraj delal. Tako, da imamo malo zamika user posted image . Pa nič hudega, važno da smo skupaj user posted image .

Tii še vedno nista pokukali zgornji enki ven. Mislim, da bo desna danes, je bila včeraj že čist na knapuser posted image . Potem pa upam, da jo bo nehalo matrati in bo ponoči bolje spala. To mi je malo tuje, ker Žiga sploh ni imel teh problemov. Kar naenkrat je imel polna usta zob user posted image user posted image user posted image .

Ojoj, Sončnica, če te ugrizne v bradavico, mora pa fajn boletiuser posted image . Tega pa ne bi rada okusila....

Oooo, Eva1, a si se ga mal nacukalauser posted image ? Hehehe, če se slučajno zgodi, da jaz kuham, nič ne poizkušam jedi med kuho. Ko je skuhano dam na mizo. Pa je vedno užitno, nooouser posted image . ampak sovražim kuhanjeuser posted image . dobro, da moj user posted image tok rad kuha, da meni ni treba user posted image user posted image user posted image !!!

Veš, Eva1, mene tud matra, da bi se šla nekam znoret. Na kakšen dober koncert, najraje na Siddhartouser posted image . Pa nimajo nobenih koncertovuser posted image , pa tud nov CD še ni na vidikuuser posted image .... Sem ti kar foušuser posted image user posted image user posted image , čeprav mi Parni valjak ni tako zelo všeč, da bi šla na koncert. kakšen komad mi pa je...

Rainbow in Skaana, upam, da se čez praznike pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo smrekico že kakšnih 10 dni. Pa jo Tia kar pusti pri miru. Jo včasih zanese tja, ampak smo hitr pri njej. Imam pa plastične bunkice (ki zgledajo čist kot ta prave user posted image ), tko da ni panike, da bi se razbile. Gledava pa vsak večer smrekco na balkonu, ki ima lučke. Men gre zelo na živce, da mi lučke svetijo al pa utripajo v stanovanju. Zato imamo kompromisno  2 jelki; eno na balkonu z lučkami in eno v stanovanju z okraski.

Dolina, pri nas je za oba ful popularna Siddartha (kaj češ, zgleda se dedujeuser posted image user posted image user posted image ), pa Romana Kranjčan. No, pa zdej Maček Muri, ko sem ga zlowdala iz e-mula.

Modrooka, živjo po dooolgem časuuser posted image ! Vidim, da lepo napredujeteuser posted image

Spacey, kaj če bi se še ti malo oglasilauser posted image ???? Sej vem, da nas bereš in da si polno zaposlena, ampak par besed o tem kako Liam napreduje, nam pa lahko privoščiš nooooouser posted image . Samo ne mi rečt, da že hodiuser posted image user posted image user posted image ... Pa na MSN-ju te pogrešamuser posted image user posted image user posted image . Če pa že si, je pa ravno user posted image gor, pol pa vidva čvekata, namesto midveuser posted image user posted image user posted image

Joj, Suzi*, naši Tii je toook smešno, če jo "dam hodit". Na ves glas se začne smejat, pol pa še jst umiram zraven od smeha, da jo komi držimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tud jst ne vem kako bom dočakal dan, ko bom šla spet v službo. Grem pa šele marca, ker imam še cel letošnji dopustuser posted image . Ful, ful, ful pogrešam službo in komi čakam, da spet gremuser posted image user posted image user posted image . Pa še velik več dinarčkov bo, kot je zdajuser posted image user posted image . Mam tok slabo porodniško, da je grozauser posted image (polovico plače, ker nam dost daje še na roke). Pa tut družbo pogrešam. V četrtek smo imeli večerjo, sem se tok zabavala in smejala, da bi kmal pozabila it domovuser posted image user posted image user posted image . Pa moj user posted image tut ful uživa v družbi mojih sodelavcev in njihovih boljših/slabših polovic. Smo en tok fajn kolektiv, 10 nas je in imamo 2 fantastična šefa. Pa še v petek smo imeli božička v službi, smo se imeli tut fajn in velik smejaluser posted image user posted image user posted image . Joj, res komaj čakamuser posted image

Punce, želim vam srečen božič. lepo ga praznujte s svojimi najdražjimi.

papa user posted image

Evo, telepatija delujeuser posted image user posted image user posted image . Me že Spacey kliče po tlfuser posted image user posted image user posted image . Šibammmmm............

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
25.12.2005 12:03:23   
Skaana
Evo me, &lt;img src="http://link-to.mysmilies.info/animals/Teddy01a.gif" border="0" alt="www.mySmilies.info\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=32 alt="Just click on picture to generate the code." src="http://link-to.mysmilies.info/animals/Teddy01a.gif" width=32>.

Miceno mačkasta user posted image . Sem si včeraj privoščila žur. In me ni bilo domov do 4.30h - pssssssst, ni nobenemu povedat. user posted image

Joj, Atena se je zbudila - lepo praznujte božični dan.

Aja, Atenka je zdrava user posted image , ima pa zgornje levo čeljust čisto belo, tako da zdaj pa verjetno res bo nekaj.

Hvala za lepe želje, papa

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 155
25.12.2005 12:24:00   
Dolina
O, vidim, da uživate. user posted image user posted image
Eva1, dej še men kako kroglico no, da ne boš ti tolk postran hodila. user posted image user posted image  (kako jih pa narediš? vedno zgubim recept user posted image )

Skaana, super, da ste že v redu. user posted image user posted image

Rainbow, vam pa en zvrhan koš pozdravčkov in da se čim prej pocajtate. user posted image user posted image user posted image

jaz tud ne maram gužve tko, da sva letos nabavila vse že na začetku decembra in se nama ni blo treba gužvat. Pa ne razumem ljudi, če ne marajo gužve, pa vseeno rinejo po štacunah. user posted image

Mi smo včeraj kar doma praznaovali: mal sva papcala, pa mal pila user posted image  (po dolgem času temen pir s sokom črnega ribeza - drugač pira sploh ne maram - ja ja, čudna kombinacija, ki sem jo privlekla iz Litve user posted image ).

U, tanaja*, sidharto pa tud jaz obožujem. user posted image

Spacey, kje se ti skrivaš?

eno vprašanje: kva so zdej naredil s temi albumi????? user posted image  Sm hotla slikce gor dat, pa so prevelike (ja madona, vse majo mal čez 100Mb in zdej nobene ne morem gor dat user posted image user posted image ). Pa hočem urejat album, pa me non stop sprašuje za geslo: vsakič, k hočem pod slikco napisat komentar, hoče še geslo. user posted image  Nč več ne štekam.

Zdej grem pa lubiju pomagat kuhat... user posted image  

Lepe božične praznike vsem skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa, Dolina

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 156
26.12.2005 12:52:27   
rainbow
Halo!

pri nas sneži, kaj pa pri vas??

Hvala punce, za lepe misli glede naših user posted image  in njihovega zdravja!!

Upam, da ste lepo praznovali božič, jaz osebno ga ne praznujem, smo pa bili pri mojih, kjer je moja mama čisto ponorela s hrano in pecivom; ampak sem tudi jaz spekla piškoteuser posted image
Darila še sploh nisem do konca kupila, zaradi mojih bubancev, imam pa že darilne vrečke in bonboniereuser posted image ; mi se namreč bolj za novo leto obdarujemo.

Moji punci sta vedno bolje, upam, da antibiotiki delujejo in da bo nekaj časa držalo.

Vidim, da smo tu povrh še Siddharta fani user posted image ! No, se vidi, da imamo dober okususer posted image

Da mi ne bo Enja spet posta skenslala, ker to ona tak fajn zna, raje končam, vam zaželim še lepe trenutke danes; pa še vi kaj pojejte, da ne bom samo jaz kot user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 157
26.12.2005 17:59:51   
Skaana
Jaaaa, sneži. Spet bo lepo.user posted image

Rainbow, upam da bo tokrat res držalo in da bosta miceni čimprej zdravi kot user posted image user posted image . Pri nas doma tudi nikoli nismo praznovali božiča, ker pa je pri mojemu user posted image  obratno, smo se navadili. Pa tudi prej je in dedek mraz nekako izzveni.user posted image  
Kot sem že napisala, je bilo kar pestro. Mala je dobila veliko daril - od naju tole http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/2266/73499_Avto_za_poganjanje/-/ (ravnokar ga je prižgala - že zna premakniti gumbek in veselo meče kroglice v košek user posted image ), no od očija pa sva dobili skupaj še kamero. Fino, a ne? Šli smo na večerjo, potem sva pa z user posted image  šla malo na pijačo (moja mami je pazila user posted image ), a je bil tako utrujen, da je šel kmalu domov. Jaz pa še dolgo ne user posted image . Res pogrešam družbo - odraslih ljudi. Sem bolj na podeželju in je kar problem. user posted image  Vse prave prijateljice so predaleč (so se poročile, odselile...), tako da se moram kaj novega najtiuser posted image .

Eva1, upam da se že odpravljaš na koncert - imej se noro.user posted image user posted image user posted image user posted image  Še ena Siddhatina fanica se javlja user posted image . Drugače mi pa še najbolj leži stari rock. Pa tu in tam kakšen komad - nč po izvajalcih.

Tanaja, kako lepo, da se tako razumete v službi. Le redki imajo ta privilegij, da gredo z veseljem tja. No, seveda pa se večina ne zaveda, da mora tudi sama nekaj naredit v tej smeri. user posted image  Saj bo hitro minil, tale januar. Potem pa hop, nazaj v stare (dobre) vode.

Dolina, imaš tam navodila, kako si slikce pomanjšaš. Noben kunšt. Zdawnloadaš si en programček in potem kar dela. Drugače še pa kar vpraši. Jaz sem delala voščilnice z Ateno - božičnico in sem naredila nekaj novih fotk (poglejte si v albumih). Kako fino, da tvoj možek tudi kuha. user posted image  Jaz nimam te sreče. No, ko bomo na svojem, ga bom že naučila user posted image .

Aja, saj res, a mislite, da bi user posted image  full škodilo, če bi zvečer spila kakšen šampanjec za novo leto? Dojiva se še enkrat bolj proti jutru, za zajtrk in pred spanjem.

Ali vaši že kaj ubogajo NE? Atena niti slučajno, pa sem full stroga in vedno tisto stvar umaknem, ali pa umaknem njo.  Pa nič ne pomaga user posted image .

Sončnica, glede grizenja. Jaz sem umaknila dojko, ko je začela to delati in ji nisem več dala. Bilo je konec in pika. Ker sem mnenja, da ko začne grizti, ni več lačna. Pa je zdaj čisto nehala. Se je pa začela igrati z dojko. S prstkom pritiska bradavico notri user posted image . Mah, verjetno je to zanje (in seveda za nas) res še samo crtljanje user posted image .

Suzi, to pihanje, ki ga izvaja Anžej, naša dela že od četrtega meseca. Zato ji pravimo šnufika user posted image . Cel obraz zguba, zaviha nosek in začne pihati (zdaj to največkrat naredi, ko noče več jestiuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Je pa prisrčno tole, kajne? Četitke za prvo stopicanje user posted image user posted image user posted image user posted image . Atena je tudi vsa blažena, ko lahko "hodi". Katr prijemlje nas za roke, da bi jo držali in bi šla. Bom prilepila fotko v album.

Lepo se imejte za praznike. Veliko crtljanja s svojimi user posted image , ki so zdaj končno doma, vam želim.

Pa pa od Atene in Skaane.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 158
26.12.2005 22:20:26   
mojčca
Čer!

Najprej vsem skupaj vesele praznike ter srečno, zdravo in uspešno 2006.

Tudi pri nas močno sneži, če bo tako naprej, nas bo jutri še zamedlo user posted image .

Je kar pestro, kar se tiče praznikov. Že od sobote hodimo naokoli in se prav veselo zabavamo (je bil božiček kar priden in je pri vseh sorodnikih pustil kakšno lepo darilce, pa tudi kar nekaj sorodnikov je rojenih prav decembra, tako da zabav je več kot dovolj).
No, pri nas pa smo dobili 5 zobek user posted image user posted image user posted image  in ni bilo nobenih večjih problemov. Je res, da jo dlesen močno srbi, grize sto na uro, tako da ji enkrat na dan mažem dlesen s kapljicami (večkrat pa ne upam, kajti kapljice vsebujejo kar 30,8 % alkohola - Manci pa je okus tako všeč, da vso tekočine kar posrka iz palčke, s katero jo mažemo). Ja, očitno je že kar zgodaj začela z alkoholom. Ja, počasi jo bo potrebno odvaditi user posted image . Kar se tiče zobkov imamo kar srečo, vsaj kar se vročine tiče. Do sedaj jo ni imela še nikdar. Moram kar hitro potrkati na les.

Je pa Mance zadnji teden postala prav zgovorna - non stop nekaj čeblja, po stanovanju se samo sliši mama, ata, baba, dej, dej, od včeraj pa samo še ploska in se smeji, ko pa posluša glasbo, pa poje - res, da na svoj način, ampak je prav posrečena.

Skaana - glede papirjev sem prejšnji teden skoraj izgubila živce oz. sem jih, sem bila jezna kot user posted image . Midva sva sredi novembra projekte oddala na Upravno enoto, vendar pa smo določene stvari morali popravljati, sedaj pa sva skoraj en mesec čakala soseda user posted image user posted image user posted image , da nama je podpisal služnostno pogodbo, s katero bomo elektriko speljali preko njihovega zemljišča (je pa stvar tako zakompliciral oz. njegova hčerka, da sva bila že čisto obupana). No, jutri greva do projektantke, da vidiva, če je zadeve že popravila in če ji je uspelo, bova vse skupaj zopet odnesla na Upravno enoto, počakava, da skličejo še obravnavo, na katero bodo povaljeni sosedje in če se bodo strinjali (upam, da bodo podpisali, da se strinjajo z gradnjo - vsaj tako so obljubili), potem pa upam, da bo gradbeno dovoljenje čim hitreje izdano. Hiša bo montažna in če bo vse posreči, naj bi bile stene postavljene tam enkrat, do konca marca.

Tanaja, tudi prijateljice uporabljajo materino dušico in jo vse zelo, zelo pohvalijo. Očitno je tudi božiček vedel, da je ta zadeva user posted image ,  tako da smo jo dobili pod smrečico in jo takoj preizkusili na boljši polovici.

Punce, pridne bodite in uživajte s svojimi user posted image , pa seveda user posted image .

Nočko

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 159
26.12.2005 22:48:03   
spacey
Ku-ku :)

Evo me...
Punce, kok ste pridne...tok pišete, jaz pa nič. :) Po pravici povedano, se mi kar ne da...

Doma je pestro... Mali je pravi razbojnik, zato pa tudi tak velik dobrovoljček in naš mali sonček. Tehtamo okoli 11 kg in velki smo cca. 75 cm .. imamo pa pregled o3.o1.2oo6 in bomo spet na tekočem. :) Tanaja naj te pomorim, da še ne hodi, bo pa verjetno kmalu, ker se že spušča in sam stoji po par sekund in tu pa tam mu tudi uspe narest en korak. :) Ja no, šiba pa vseh 4ih kot raketa, pa tako se mu ni nič mudilo na svet. :)

Zdej že je z nami kosila...nič več ne kompliciramo kaj in kako, le pazimo da ni preveč začinjeno. :)

Ponoči se kar ne psimo ne prekinjeno...se zbudi 2x na noč in popije ogromno količino čaja...zjutraj je pa plenica "hladno orožje" ... tu-mač polna. Sicer pa ima zadnje dni ponoči žurke...se zbudi in kar bedi.

Zobkov imamo 4 in zdej nam leze zgornja desna enka. Smo pa bili do zdej mali vampirčki, ker smo imeli obe zg. dvojke zunaj in spodnje enke. :) Ga pa sfulom matrajo, tako da je kar bodi. Drajsa z dlesnimi kjerkoli se da.

Punce jaz si pa privoščim norenje pozno v noč, do jutranjih ur. :) Sem bila prejšnjo soboto zunaj s frendico .. sva se šle naplesat. In ta petek sva bila z lubijem malo zunaj. Teta in stric sta pa uhe nategovala, če bi sličajno mali bil žejen. :)

Mali je čist nor na naše zverince...še najbolj na mačkona...tega ga maltratira, da je joj...Aya mu vse pusti...pri Nafu je pa potrebno bit pozoren, da mu mali ne stopi na lulija. :)

Dolina oprosti, ker ti še nisem odgovorila na ZS, ampak mi je tisti dan zbrisalo sporočilo, ki ni bilo glih kratko in sem se tako ujezila, da sem vse skupaj nekam poslala. Upam, da ti je katera dala kak nasvet, če ne ti bom pa v kratkem kej napisala. :)

Skaana .. midva sva tut kupla tale poganjalček tamalemu in je res super. :) Mali je čist navdušen in se kar naprej smeje in pritiska na gumbek, pa žogice ven in not meče... :)

Aja še nekaj novega je pri meni... Jst sm že začela delat...sicer po malem, ampak vseeno. Mi ful paše, da malo odklopim tale đumbus, ki je doma...pa še tamauček je tu-mač navezan name in je boljše da je s tatijem mal več časa...njemu je pa itak ful fajn bit doma in kuhat... :)
Pa še kej dodatnega moram zaslužit, da bom lahko Ayi privoščila zdravljenje proti alergiji...boščka je alergična na čist vse možne pršice! :(

Skratka pri nas je vedno pestro in zanimivo...to pa je na kratko vse. :)

Bodite na toplem, imejte se radi in lepo praznujte.

Pa-pa

spacey & co.

< Sporočilo je popravil spacey -- 26.12.2005 22:52:31 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 160
27.12.2005 12:09:56   
tanaja*
Čau!

Evo, jst mam spet bad day user posted image . Pa bomo že preživeli, a ne user posted image ?

Skaana, user posted image user posted image user posted image za Ateno! Vidiš, se je splačal držat user posted image ! Zdaj se pa lepo cartajte!

Dolina, teli albumi so čisti podenuser posted image user posted image user posted image . Jaz jih sploh nevidim od ostalih uporabnic. Sem mislila, dat par novih slik, pa sem se premislila. Bom, ko bojo zrihtal.

Rainbow, pri nas je spet 40 cm snegauser posted image user posted image user posted image . Pa glih dones sem mislila it v LJ, moram nekaj nujno kupit -> drva za kamin. Pa očitno ne bo nič, ker so ceste tako ledene, da je joj. Malo naprej od naše hiše se je prejle zaletelo 7 avtomobilov, 4 pa so zdrsnili v dolino. Tko, da ni šans, da kam grem. Bom pa radiatorje odprla in se bomo greli na taščin račun user posted image .

Oooo, vidim, da nas je kar precej tu gor, ko poslušamo Siddharto user posted image user posted image user posted image . No, ko bodo končno kak koncert skup spackali user posted image user posted image user posted image , gremo pa lahko skupaj.

Skaana, ja v službi se res ok razumemo. Sej ne rečem, so tut dnevi, ko je kdo siten, ampak mal potrpimo pa je. Imamo pa enga fajn veterinarja, nas takoj v dobro voljo spravi, če vidi, da je kdo poklapan. Jaz najraje delam z njim, se skoz reživa ko zmešana. Tud z njegovo ženo se super razumem, zmeri umirava od smeha, ko smo skupaj user posted image user posted image user posted image . Tko da, ja res komaj komaj komaj čakam, da grem v službo user posted image user posted image user posted image .

O, Spacey-ka moja, si se le oglasilauser posted image user posted image user posted image . No, itaq sva spet čvekale do onemoglosti user posted image user posted image user posted image , tko da sem zdaj za nekaj časa dobra heheheuser posted image .

Tia je za božička dobila svojo prvo punčko (Madeliene), ki je tok luškana, da bi se še jaz igrala z njo. Pa prve čeveljčke. In glej ga hudiča, ko smo ji dali čevlje gor, se je začela normalno plazit user posted image user posted image , nič več nima spodvitih nogic. Pa 3.zobek je pokukal ven na božiča (zg.leva enka)user posted image . Same lepe stvari se nam dogajajo user posted image user posted image user posted image

Evo, zdej grem pa kopalnico pomit, da bosta moja sončka lahko dons čofa-čofa v kristalno čisti kopalnici user posted image user posted image user posted image .

papa

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 161
27.12.2005 12:41:13   
Soncnica
Hoj!

Jaša spančka, pa moram hitro izkoristit priložnost, da se malo natipkamuser posted image

Pri nas smo se pozdravili in uspešno premagali še en virususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Rainbow, kako je z Enjo? Upam, da je zdrava ko user posted image v vodi.
Dolina, blagor tebi, da ti ni treba noreti po trgovini. Mi smo prejsnji teden preganjali virus in nimam še čisto nič nabavljenega za novo leto. Za nikogar...user posted image . Sem imela plane it danes v City park, pa tako močno sneži, da ni šans. Tako, da imam še tri dni na razpolago. Edino v četrtek naj ne bi snežilo in bom ta dan poskusila kar najbolje izkoristit.

Skaana, tudi mene Jaša čisto nič ne uboga in zelo uspešno uveljavlja svojo voljo. Jaz se tolažim z idejo, da otrok do enega leta ne more biti razvajen in da naj bi bile njegove potrebe hkrati njegove želje. Nisem pa še ugotovila, kako naj si s to teorijo pomagam, ko se z Jašo kregava kdo bo imel daljinca ali mobiteluser posted image user posted image . Tako, da zdej že drugič berem knjigo od E. Pantley: z otrokom lahko sodelujete. Upam, da bom pri drugem user posted image vedela malo več..

Tanaja, veš kaj pravijo glede zobkov, če pridejo pozno, naj bi bili bolj zdravi user posted image . Mogoče pa zaradi tega ne boste imeli nobene neprespane noči. Pri moji kolegici še vedeli niso, kdaj je mali dobival zobe.
Mojčca, kakšne kapljice ste dajali Manci na dlesni? Pri nas se obetajo dvojkice in ne bi bilo slabo, če bi te kapljice imeli za vsak slučaj, če spet cele noči ne bomo spali. Sta pa ful hitra pri postavljanju hišeuser posted image user posted image user posted image . Midva jo obnavljava že dve leti, pa gre tako počasi samo zato, ker vedno loviva te obrtnike. To je čist za user posted image user posted image user posted image . Zdej naju čakajo ometi in se dela zaradi temperatur lahko nadaljujejo šele marca. Sva bila pa na začetku ful optimista, sva mislila da bova v enem letu končala.

Drugač sem pa tudi jaz navijam za Siddhartouser posted image user posted image user posted image user posted image . In to zares, na najini poroki je bila non stop samo Siddharta, ko sem bila noseča, je bila samo Siddharta, tudi zdaj večkrat poslušam njihov Cd. So pač zakonuser posted image user posted image user posted image .

Priznam, da sem začela pogrešat službo in da komaj čakam, da grem nazaj delat. Delno zaradi družbe, predvsem pa zaradi stroke, ker v svojem delu zares, zares uživamuser posted image Preden sem zanosila, sem bila totalen deloholik. Vem, da to dandanes ni ravno vrlina (sploh če si mami), ampak jaz sem imela res srečo in sem študirala tisto, kar me najbolj zanima.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 162
27.12.2005 13:24:46   
eva1
Lep zasnežen dan tudi od nas user posted image !

Evo Luka spi, pa imam malo časa da se vam javim!
No spacey, si se le oglasilauser posted image user posted image ...

Grem kr od začetka:

DOLINA: ti kr pridi na kroglice, jih bom še malo z rumom začinila, da bo res pestro user posted image user posted image user posted image Drugače pa recept:
25dag kakava(ali pa čokolade v prahi)
25dag sladkorja v prahu
25dag piškotov(jst sem dala albert)
20dag masla
1/2 dcl ruma(jst sem dala malo večuser posted image )...piškote zmelješ, dodaš čok. v prahu, sladkor v prahu, stopljeno maslo in rum ter zmešaš, daš za 2 ure v hladilnik in potem oblikuješ kroglice in jih na koncu še povaljaš v kokosu!

Nas je tudi čisto zasnežilo, smo šli prej ven na sanke, pa je tok snežilo, da smo mogli notr po 20 minutah, ker smo bili čist zasneženi(slike v albumu)! Včeraj smo se tudi šli sankat in mali ni popoldan spal in je šel spat že pred 19h, pa je danes spat do 9huser posted image user posted image user posted image ...mu je tok manjkalo spanca...naš nikoli ni zvečer naspidiran, in zaspi najkasneje ob pol devetih(ponavadi nekje med 19.30-20h), pa to kr pade v naročje, ker namreč zaspi pri meni v naročju pret Tv...in ko se usedem na kavč, točno ve, da ga bom uzela v naročje, flaško v usta, potem pa se čist k men stisne(glavo kr v prsi zarije) in zaspi k user posted image user posted image user posted image ! S tem hvala bogu res nimamo problemov!

SKAANA-pri nam karkoli rečemo, se mi smeji, pol pa še jst odneham, kr mi gre ful na smeh! Če pa kaj ne doseže, al pa če kaj ni po njegovem pa itak tašn jok, kot bi ga iz kože dajali! Včasih že mislim,da se je kam udaril, pa ga k sebi uzamem pa v sekundi utihne, tako da res zna uveljavljati svoje-čezdalje bolj! Je lih ati danes rekel, en nasmeh, pa lepo naju pogleda, pa sva pečenauser posted image user posted image user posted image ...znajo ni kaj!

DOLINA- vesna RR je dala en fajni link za zmanjševati slike in ni panike sedaj dat slike gor, pa še avtar je ful na izi naštimat:ga bom poiskala, pa ti ga pripopam(tam vse piše kako pa kaj)
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=732639

Drugače pa vidim, da že skoraj vse pogrešamo službo, čveke in "odraslo" pogovarjanje...jah sej pomoje kr normalno, sej ne "delamo" nič drugega kot cel dan...baba, mama, ati...brrr....papa...pa ploskamo, plešemo....poslušamo čukeuser posted image user posted image user posted image mal hecam...

No danes pa upam, da mi ne bo sneg zagodel, pa da bom lahko šla na koncert(moj je zamenjal službo), vinčka je tut nekaj doma, pol pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš je tut same lepe stvari dobil za božička...bundico, pa copatke, pižamco, pa poganjalčka ki se v tricikel spremeni-tko ful ok! aja od naju pa sankeuser posted image user posted image user posted image

Ja tako, sigurno sem kaj pozabla-kot vsakičuser posted image user posted image , no pa sej se itak beremo in pišemo še naprej!

Uživajte na snegecu!

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 163
27.12.2005 14:56:05   
rainbow
Haj!

Ok, najprej sem vse prebrala, kaj ste napisale, zdaj pa samo na kratko, ker seveda moja Enja že spet hoče zraven bit in mi otežuje pisanje; ampak v zameno pa poje oz klepeta, tak da je vrediuser posted image

Smo že resnično skoraj zdravi, le Enji še kar iz nosa teče. Očitno je res imela grdo vneto žrelo in vse. Z Lio pa sva bile že včeraj zunaj, je ful uživala in v vse luže skakala in potem še stala v njihuser posted image . Mama pa se križala, čevlji vse premočiliuser posted image .

Tale poganjalec zgleda super; naša Enja pa kar z vsem hodi, kar se premika.
.....
Pa apetit je dobila, spet sva jedli, malo ričeta.

Moram it, Lia se je zbudila, gremo dalje, ni cajta, da bi se človek malo spočil. Ko bom v penziji, bom počivala user posted image .

uživajteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
27.12.2005 18:41:15   
Suzi*
Jooojjj ženske, kolk ste napisale! user posted image  Človek nekaj dni ne gre na RR pa ga čist zasuje. user posted image  Pridne ste res!!! user posted image user posted image

Pri nas tudi sneži, ampak bolj nežno. Toliko da je malo belo. Danes je bila Dolina z Zojo in možekom pri nas na obisku in sta malčka palčka skupaj kobacala naokoli in se zabavala s tono igrač. Kolk sta bila luštkana. No, Zoja je en spidi gonzales.user posted image   Ful je hitra in spretna, naš je pa za njo hodil. user posted image  Matr, že zdaj ga "baba" okol prsta vrti. user posted image user posted image  Mal se hecam. user posted image  Dolina, brez zamere. user posted image  

Praznike smo pa preživeli malo leteči in malo doma. Za božič smo bili pri tastu in tašči, smo tam prespali, pa velikoooo jedli. Fino, samo kile se pa kar nabirajo. user posted image  Tako da sem sklenila, da po novem letu začnem hujšat, nujno. Grem na 90D ločevalno dieto.

Eva1, hvala za recept. Bom verjetno tudi jaz malo teh kroglic spacala. Pa upam, da se ga ne bom nacukala kot ti.user posted image user posted image

Skaana, kakšen kozarček šampanjca ali vinčka ti ne bo škodil, pa tudi tvoji Ateni ne. user posted image  Ja, naš Anžej pa kar uboga, če mu kaj ne dovolim. Točno ve, da mu ne dovolim, ker zabrunda zraven, ampak potem večinoma kar uboga.    Ja, to pihanje pa Anžej isto dela...ful zguba cel obraz zraven.user posted image

ja, zdej se je pa user posted image zbudil in je sitko,......šibam.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 165
27.12.2005 21:36:12   
Špacka

Še jaz, če se bo kateri dalo brati....imam malo časa, mala spi, moj je na fuzbalu ( so si dedci v našem bloku kupili ročni fuzbal in imajo tako rezervirane torke zase, jim je bilo sedaj, ko se ne vidijo toliko dolgcajt, no pa imajo rekreacijouser posted image ) mogoče se bo katera zgražala nad tem, kako gre lahko vsak teden...samo meni je pa prav fajn, imam tak mir, je pa res, da drugače moj ne hodi ven, mogoče kakšna kava na hitro, itak pa nima časa, ker dela od jutra do večerauser posted image

Mi še vedno čakamo drugi zob, pa noče in noče pokukat, smo imeli nekaj večerov kar pestro, čez dan je tudi bolj sitna, ampak je za prenašatuser posted image

Smrekco smo postavili kar na balkon, ker se mi ne da, kar naprej Lini za ritjo stat in ji prepovedovat...je pa hecna že nekaj dni je njena edina beseda ne, ne, ne.....user posted image  še predno ji karkoli prepovem že kriči nenene...
Darila je dobila že za Božič, razen od naju dobi za novo leto, da ne bo vse naenkratuser posted image

Najbolj sem bila vesela čevljčkov, so fino podloženi in na ježka od Geox-a, taki da se zelo lahko obujejo, čeprav še vedno ne mara, to gre vse dol, upam da se bo navadla.

Na Božični večer je prvič prespala pri mojih starših brez problema, jaz sem jo dala spat in je spala celo noč, edino zjutraj je malo čudno gledala, kje svauser posted image  je pa mojih staršev navajena, sva jo že pustila čez dan, itak pa se vse vrti okoli njein za njouser posted image user posted image  včasih rečem v hecu, da prevečkrat je pa ne smem pustit tam , ker jo bosta čisto razvadila, pa še moja sestra je doma, ki ji tudi vse pustiuser posted image user posted image user posted image

Naju je pa Lina kaznovala naslednji večeruser posted image  najprej ni hotela zaspat, potem se je pa zbudila ob 4 in tudi konec s spanjemuser posted image

Jutri greva pa na dedka mraza, ga organizira podjetje, kjer delam, nima pojma kako to, da so tako radodarni, to je prvič, da so se nekaj spomnili.

Zdaj grem pa likatuser posted image

Lp....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.12.2005 21:38:25   
Dolina
Aha, pol je pa praznikov konec, pa poštov tud, al kaj zdaj???? user posted image user posted image user posted image

Vas že dva dni berem, po delih, ker ste ble tolk pridne. user posted image user posted image user posted image

Suzi*, nč zamere. user posted image  Sej nima za kej bit. Res sta bla prav super, ko sta se "podila" po stanovanju. user posted image user posted image  Sam midve se nisva dost na klepetale. Drugič bo moj oba čuval, midve pa kofetkale.

Skaana, kak deci ne bo škodil (sam ne šnopca prosim user posted image user posted image ).  

eva1, hvala za recept, sm dons nabavla sestavine, jutri pa delam. Jupiiiii, njamiiiii

Ah, Zoja pa tud bolj mal uboga. To ne morš verjet, ker vedno gre delat tisto kar ne sme in če se od daleč derem, neeeeee, me gleda, se reži in istočasno naredi prepovedano. lumpa mala. Moža mal bolj uboga, sam se more tud ustat, ker samo beseda ne pomaga. user posted image user posted image  Pol pa ona vid, da bo mogoče blizu prišel, pa hitro k njemu med noge, pa se mu smejat, pa v naročje... user posted image user posted image  JOj, cukr. Sam ubogat bo treba enkrat!

Mi imamo dedka mraza, tko, da še ni Zoja nič dobila. Od moža mama pa tega sploh ne praznuje.

Špacka, moj ima dva večera svojo rekreacijo. Včasih mi paše, da ga ni, včasih bi pa rajš vidla, da je z mano doma.

A ste vesele snega? Jaz sm - čeprav bom mogla kidat user posted image  - sm rekla mojmu, da bom kidala, ko bo novo lopato nabavil (ker s to se ne da normalno kidat) in glej ga zlomka, dons jo je kupil. user posted image user posted image  Zdej pa mam rekreacijo.... user posted image  

Brrrr, me zebe - še vedno ni radiatorja v tej sobi in je slabih 17 stopinj. Zato bom zdele šla, če ne bom mogla bundo oblečt, pa rokavice na roke... user posted image user posted image

Lepe sanje, Dolina

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.12.2005 21:54:56   
borovnicka
Sej ves ne sledim.

Mali je šel končno spat, moj je na fuzbalu tko da lahk mal napišem.

Hvala za recept, se bomo sladkal.

Vidim da so že vsi mali mojstri. Naš namesto poganjalca uporablja kar hojco. Lepo se pobere ob nje in potem mašira in nazadnje je hud, ker ga ne uboga vedno.

trmast je kot tristouser posted image . Če mu kaj prepovem, vuser posted image  in nato ponovno poskus. In se greva kdo prej popusti.

Imamo 5 zobkovuser posted image , šestemu pa se mudi na plan.

Smrekica je postavljena a do sedaj je zanimiva samo od daleč. Tud prav.

Trije možje so bili kar pridni, a večino daril je pobral tamal.user posted image  nisem zasledila kakšne čeveljčke boste svojim user posted image  kupile (ciciban, ...)?. Mi gremo ponje po novem letu.

Tud jest pogrešam službo in po en stran komi čakam 10.02 ko začnem (dopusta ni, ker delam v šol user posted image ).

Drugače pa stalno letamo po obiskih in čakamo silvestrovo, da bomo šli spatuser posted image .

Lep sneženi pozdrav.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.12.2005 22:35:09   
morskadeklica
čer!

Po dolgem času se javljam, berem pa seveda rednouser posted image
Klara še vedno žura ob večerih. Prejšnji teden sem bla že full vesela, ko je spala od 20h do 8h nekaj dni skupaj. No včeraj pa spet stara zgodba. Zaspala je ob 23huser posted image  Danes pa sva jo pustila jokat in po pol ure ji je uspelo zaspati. Žal smo se morali poslužiti te metode, ker to ne gre več nikamor. Najbolj se ji pa zmeša, če poizkusim metodo božanja, prepevanja, dajanja dude, skratka to metodo, ki jo tako hvalijo. Pri nas ne deluje niti slučajno.user posted image
Drugače pa je vsak dan kaj novega. Naredi tudi nekaj korakov, ampak le tako, da se drži za posteljo, stol, omaro. Če jo primem za rokice, se takoj usede na tla.
Papca še vedno tako tako. Kakor kdaj. Kakšen dan bi samo jedla, kakšen dan pa vse skupaj nič ne poje. Včeraj sva ji dala po kosilu za probat kinder pingui in ga je pojedla polovico z veseljem. Drugače pa ji ni kaj preveč do sladkegauser posted image , vsaj zaenkrat.

Trmauser posted image  Ravno danes me je moj spraševal, če so ostali marčevci tudi trmasti. Vidim, da souser posted image  Klara se je začela metati v naročju, v stolčku, med previjanjem.... Vsakič, ko ji kaj ni prav se začne metati, zraven se pa dere dejdejdejdej. Začela je posegati po meji, kaj lahko in kaj ne.

Po novem zna delati balončke s slino, nimam pa blage veze kje je to videlauser posted image  Nimam pojma.

Vedno več stvari zna pokazati, na veliko se lubčka in moja, v naročju pa ne zdrži več kot minuto.

Aja, se vaši kaj odzivajo na določeno glasbo? Jaz imam namreč cel dan prižgan tv na glasbenih postajah (mtv, viva, vh1, čarli....) in tamala čisto ponori in pleše pri 2 komadih. Ta novi komad od Madonne (hung up) in Sugababes (Push the button). Čisto se ji utrga... Zadnjič je po vseh štirih pridivjala iz spalnice, direkt pred tv in plesat, ko se je vrtel komad od Madonne. Risank pa sploh ne šmirgla kaj preveč...

Zobki-kot verjetno veste je našauser posted image  še vedno eno brezzobo bitjece, ampak se spodaj vidi bela pikica, ki bo po moje kmalu pokukala ven.

Za konec pa vsem skupaj vse najlepše v novem letu, predvsem pa veliko zdravja, prespanih noči, sreče, ljubezni........ Pa še in še....

lp

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
29.12.2005 11:56:22   
Soncnica
Hoj punce!

Spet imam frej, ker mali spi. Kar se tega tiče, imamo res srečo. Čez dan ga navadno zmanjka kar dvakrat, spi pa od ene do dveh ur. Tisti čas si potem lahko vzamem samo zase.

Morska deklica zgleda, da bo Klara plesalkauser posted image user posted image user posted image . Ful dobr, da se tako hitro odziva na glasbo. Tudi mi imamo stalno muziko, ampak se mi zdi da ga to posebej ne gane. Je pa tudi zelo trmast; če ga vzameš v naročje, ko tega noče, se vrže kar nazajuser posted image user posted image user posted image .  Suzi, tvoj Anžej je res pridenuser posted image user posted image user posted image , jaz sem pri vzgoji mogoče malo nedosledna

Borovnička, Jaša je še vedno brez čeveljčkov. Smo res prešnofal vse trgovine; od Cicibana, Baby centra, Emporiuma in ostalih, ampak je problem, ker so tako majhni čeveljčki hitro prodani, poleg tega pa ima Jaša zelo široko nogico in nizek nart. Prodajalka v Cicibanu mu je vsa entuziastična na nogice poskusila nataknit vse živo, na koncu pa je pomahala z belo zastavo in obupala. Zmenili smo se, da kar januarja pokličemo in nam bodo povedali kdaj pride naslednja kolekcija, da je ne bodo spet razgrabili.

Špacka, kje se da kupit tiste čeveljčke od Geoxa? Mi bi nujno potrebovali en paruser posted image

Dolina, ful si pogumna, da zdržiš pri 17 stopinjah, pri nas imamo 22-23 stopinj, pa se mi zdi hladno. Nasplošno me zanima koliko stopinj imate v stanovanju, kjer imate user posted image . Mi smo stalno navajeni kratkih rokavov, zdej se selimo v hišo, tam bo po moje malo hladneje.

Rainbow, kako se poganjalček obnese pri Enji? Mi ga dobimo čez en teden.
Ta vikend imam plan sprobat recept od Eve 1! Upam, da mi bo uspel, ker imam za pecivo dve levi roki.

Uživajte 100/uro !!

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 170
29.12.2005 12:51:57   
rainbow
halihalo!!

Pri nas spet sneži! Ampak smo bili zunaj vseeno, sta moja dva prišla, da sem lahko šla z obema;

Soncnica, Enja nima tega poganjalca, imamo sicer nekaj takega od Tomyja, ono multifunkcionalno zadevo, ki je sedaj v obliki vozička, ampak ni primeren za to starost, ker gre ful hitro oz mora otrok že kar stabilno hodit; tako da Enja uporabi kuhinjske stole, njen stolček, tabure, vse kar gre bolj počasi, da se mora bolj potiskat.

Glede trme ženske, verjemite mi, da je to, kar naši nadobudneži počnejo, še krasno, super in nasploh luštno, v primerjavi s tem, kar vas (in tudi mene v drugo) še čaka user posted image ; jaz to vem, ker je Lia v tej fazi, sicer je to čisto normalno, ampak velik izziv za starše; tak da to kar Enja počne, se mi sploh ne zdi trma, res pa je, da je treba za stvari, ki so za njih nevarne, vztrajat in ne dovolit; pa čeprav tisočkrat rečeš ne in odneseš otroka vstran, ga zamotiš s čim drugim itd, razne variante; Pri Lii je recimo milionkrat težje, moram bit pravi čarovnik, kar včasih pač nisem, posebej danes recimo, sva si bili skozi v laseh, sem bila že tak slabe volje, da je groza; ker ji nekaterih stvari nisem dovolila, je potem za vsako naslednjo stvar trikrat bolj trmarila; k sreči sta me rešila moja dva in smo se šli malo prevetrit. Je pa težko najt neko mero, da otroku dovoliš določeno svobodo, ki jo seveda potrebuje, pa da vseeno imaš ti kot starš glavno besedo. Vsaj meni je, no. Ampak tudi koristno, glede na moj poklic (zaenkratuser posted image ) kot profesorica najstnikovuser posted image .

ok, dovolj o tem.

O čevljih za Enjo jaz tudi že razmišljam, ampak bom počakala, da začne sama hodit; zunaj je zdaj tak v vozičku, noter pa ima zokne z abs zavoramiuser posted image ; vidim pa, da bomo imeli težave z maimi številkami; če so pa naši user posted image  tak hitri;

Morskadeklica, ful dobro, da Klara tako doživlja glasbo; Enja ni tak daleč, rada pa pleše v naročju in posluša otroške pesmice;
Lia je pa že druga pesem; že pojemo pesmice, rada ima Colonio, pa ono Lonely poje ( ne vem, kdo je že izvajalec), pa otroške itd

ok, lepo bodite, voščim pa vam v sobotouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
29.12.2005 16:48:34   
Skaana
Ej, moram vam povedat, da sem se zdajle nadvse sprostila, ko sem prebrala nove poste user posted image . Res sem vesela, da lahko čvekamo...

Ne vem, kaj je danes naši Ateni. Cvili, joče, noče spat, tuli... Se crtlja, me vleče za hlače, plazi za mano (ja, že tri dni ji uspeva prekobacati celo stanovanje user posted image ). Ne paše ji jesti user posted image , noče piti... Dojila pa bi se in to ves časuser posted image . No, zdajle je omagala, jaz pa se crltljam ob kavici in z vami user posted image .

Verjetno so res zobki. Še kar ima zgornjo dlesen čisto belo (ne vem, če bodo pokukali kar vsi štirje ven, al kaj???).

Za novo leto mi je pa vse padlo v vodouser posted image . user posted image  ima nočno, moja mami in ati pa gresta na vikend - zasluženo. Toliko da bom sama z user posted image . So mi pa obljubili, da mi pridejo voščit sredi noči user posted image . In takrat si bom verjetno res privoščila kakšen kozarček srebrne radgonske (njamiuser posted image ).

Kar se rekreacije tiče. Moj user posted image  je itak zasvojen s športom (aktivno, ne pred televizorjem), tako da izkoristi vsako priliko in je bolj malo doma.  Ampak tak je že od nekdaj in takšnega imam user posted image . Pa takrat na polno izkoristiva prisotnost user posted image . Sem pa sama začela hoditi v fitnes - 2 do 3× tedensko, kolikor mi pač znese. In z veseljem sporočam, da imam - 5kg od poroda. Na žalost pa moram paziti tudi pri hrani - sem gensko bolj okrogle sorte. user posted image

Eva1, kako fino, da ste se že sankali user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa še ne upam male izpostavljati, ker ji še kar nekaj hrope in malce teče iz nosa. Pa včeraj je spet imela vročino user posted image . Je pa bil vaš Luka res priden, da je bil božiček tako radodarn user posted image .

Špacka, user posted image  za Linino prvo samostojno noč. Midva sva pa šla včeraj prvič v kino gledat King konga in sva morala malo pustit pri moji mami za uspavanje. Podojila sem jo preden sem šla, večerjo je pa dobila pred spanjem (po navadi je obratno). In je bilo baje brez problema. Samo malo čudno je gledala.

Uf, sem se kar oddahnila, ko ste povedale, da miceni ne ubogajo. Le Anžej je izjema, ki potrjuje pravilo. Ta bebika je pa res pravi user posted image .

Dolina, pri nas pa sneži kot v filmih. Vsaki dve uri moramo kidat, da nas ne zamete... Sam meni je pa kot v pravljici in ker sem neozdravljiv romantik, me prav nič ne moti. Sploh zdaj, ko se mi ni treba vsak dan vozit v službo in imam na avtu goro snega user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej, borovnicka, a ves, da nastopiva službo na isti dan user posted image . Jaz tudi delam v šolstvu user posted image . Že kar pogrešam male brihtne bučke, ja. Je pa zoprno, ker je ravno petek. A bo že... Bom mislila nate user posted image .

Glede čeveljčkov pa sem tudi jaz po nešteto trgovinah obupala. Cene astronomske, tako da ravno veliko kiksov si ne bova mogla privoščit. Modelov pa toliko, jaz pa pojma nimam, kaj je najbolj praktično. Ah, je pa še čas. Bom sporočila, ko bomo nabavili. Imam pa doma cicibanove copatke za zavezat, sam jih ne uporabljam user posted image . Ker so rekli, da ni dobro za nogico. In sem zastonj dala 5 jurjev zanje. So mi bli tako cortkani, da sem jih morala vzet, zdaj jih imam pa za okras user posted image .

Morskadeklica, Klara je pa res faca. Kar predstavljam si jo. Kako pa pleše? A miga le z rokami ali cela? Ker za Ateno je ples pozibavanje v levo in desno in kriljenje z rokami user posted image . Seveda pa tud ona nima priljubljene glasbe. Kar vse ji je všeč, samo da je poskočno.

Napišite še kaj do silvestrovega. Res vas rada berem. Polupčkajte svoje marčke in nadvse lepe dneve,
Skaana z "le" danes sitno Atenouser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 172
29.12.2005 22:23:06   
eva1
Čeruser posted image !
Evo preživela koncert-komaj, sem bila kr mal user posted image oz kr user posted image zjutraj...sam sem kmalu prišla k sebi-sej sem mogla, k pa sem spet v realnost padla! Ampak punce, je pa blo zakon...tisti filing...res dobro...samo sem potem razmišljala, še vedno pa se je boljš zvečer pred Tv zleknt, kašn dobr film pogledat, pa zaspat...pa si zjutraj kt nov...ne pa tako, k ne veš, kaj te bolj boli...glava, mogoče noge od plesanja...ampak vsake tok časa pa pašeuser posted image user posted image

Drugače smo pa sedaj res čist zasneženi-danes je cel dan snežilo kot za stavo, tut vn nismo mogli, no samo zdej se je pa hvala bogu umirilo-čeprav je ful lepo k sneg pada-samo če mi ni treba na cesto potem!

No naš Luka je danes tut tako siten bil, da je joj...že ponoči  je kr naprej neki stokal, niti ne jokal, samo skoz se je oglašal, no zjutraj sem ugotovila da ima nosek čist zamašem, tako da vrjeto zaradi tega ni dobro spal...pomoje  mu gre tut zobek vn, ker je danes ful pil-skoraj 3 deci, drugače pa komej 70-80 ml popije!

no ker smo za božička dobili cicibanove copatke, sem mu jih probala, pa se mi dopadejo, ker sedaj ne hodi več po prstih, pa še ful stabilen je v njih...sej drugače je tut, samo sedaj so koraki res trdni, stabilni...pa šiba z tistimim poganjalčkem, da ga komej dohajamo-valda tut 10x na dan pade, pa kaj čem! danes je bil spet pogumen, se je kr spustil od mize, pa padel z brado na rob , tako da ma čist otečeno pa rdečo-revček! Sam izuči ga pa ne-je čez 10 minut isto naredil, samo je imel srečo, ker sem bila zraven!

Sam punce je pa nenormalno navezan name-jst sploh ne vem, kako bo ko bo šel v vrtec(začnemo z 1.2)..tut na WC ne morem ne da bi se jokal(sej če je ati doma je ok, če sva pa sama pa groza)...se priplazi do vrat, vstane in joka k dežuser posted image user posted image ...potem pa vrat ne morm odpret, kr je on tam, pa se pregovarjava...mislm,  adijo pamet...pa kr naprej bi bil pri meni, se vlačil po meni..ko kuham, pride do mene, se ustane in se me za nogo držiuser posted image ...mislm...hudo bo še...

Moj na vsako glasbo odreagira, vrjetno zato, ker mam nonstop radio prižgan, pa ful veliko "pleševa"...sam da bi pa imel uzbrano pa ne...

Skaana-škoda k nisva kje bližje, k midva z malim sva tut za silvestrovo sama doma, moj tut dela...tako da bo bolj user posted image ...no sam je pa potem 1, 2, 3 frej, pa bomo vrjetno kam šli, če ne bo snežilo preveč! Komaj čakam...

Je pa bila zadnjič sodelavka pri meni-k mi je pokazala razpored v službi me je skoraj kap...v celem mesecu je bila  frej 1 nedeljo in 1 ponedeljek, drugače pa skoz dela...pa ne samo ona , vsi tako delajo, ker folka ni, kr masovno odhajajo,pa ful nas je na porodniški, ful novih nosečk...smo bolj mlad kolektiv(delam pa v zdravstvu)! Jst sploh ne vem, kaj bom naredila, če me bo takole razpisala...jst ne mislm, vse dneve v službi ždet! vem, da je kao po zakonu, da do 3 leta ne smem delat nadur, ampak kdo še to upošteva...pomoje bomo kr na hitro še enega naštimal...pa sva razmišljala, da bi bilo najbolje spet tam spomladi roditi, zaradi cotk in vsega...bomo vidli...

Joj sem se spet razpisala...sej ne znam nehatuser posted image ...

...no ok...lepo se imejte pa uživajte!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 173
29.12.2005 23:49:14   
Suzi*
Čer!

Ja, povsod snegec pegec. Meni je ful lepo. Sploh ko skozi okno pogledam in je vse belo. Imam ravno pogled na Krko, stari del mesta in gozd. user posted image  Komaj čakam, da pločnike sčistijo in gasa ven. Zdaj sicer tudi greva na zrak, sam kaj ko je ful težek za nosit. user posted image  

Sva bila danes z mojo mami (ki je hotela igrat dedka mraza) v šopingu, da bi kupili zimski kombinezon št 80 za našega user posted image . Tega, ki ga imamo bo ravnokar prerasel namreč. In smo obrnili celo NM, pa niti enega nimajo. Ma, ne morem verjet. user posted image  A potem je isto s čeveljci, če jih ne dobite???? Baje da je prišla pošiljka zimskih cotk septembra, potem pa nič več (v BC). user posted image  Ma sem smotana, ker sem jih gledala kakšen mesec, dva nazaj, pa nisem kupila, ker še nismo rabili. Zdaj pa imam user posted image . Eh, upam, da bo ta zdržal še dva meseca. Sicer imam bundico, ampak nimam hlač.....pa v bundi ga skor ne morem v voziček dat, ker je ko en rambo v njej. user posted image  A katera ve, če jih imajo slučajno še v LJ kaj na zalogi....v BC ali pa v H&M?? 

Sem zgoraj pohvalila Anžeja, da uboga, a ne? user posted image  No, ga ne bi smela, ker danes je ves čas hodil smreko in bunkice guncat. Pa ni nič zaleglo ne, ne, ne. Sem ga morala stran prestavit, da je bil mir....za nekaj časa. user posted image user posted image  

Mene tudi zanima kako vaši plešejo. user posted image  Anžej nič takega ne počne, čeprav ga pa ful pritegnejo določene "odjavne špice" za reklame ali glasba pri določenih nadaljevankah ali oddajah. Kar okameni in buli v TV. Pa drugače sploh ne šmirgla, če je TV prižgan. Pred časom mu je bila pa ful všeč Hubba bubba od Čukov. Smo gledali video na Siol-ovi strani (Veseli splet - otroške pesmice iz raznih CDjev z besedili), kjer so še plesali zraven. user posted image  Zdaj so pa kuser posted image  ful spremenili stran (Siol) in veselega spleta z otroškimi pesmicami sploh več ni gor. user posted image user posted image  Sem kar jezna, ker je bla to res ena stvar ki mi je bila ful všeč. Drugih zadev v bistvu sploh ne pogledam. user posted image

Anžej je tudi vsak dan bolj spreten. Kobaca po celem stanovanju, kjer sem jaz je on. Najraje se mi mota med nogami ko kuham in se obeša za hlače, vstaja ob meni in se me drži. user posted image   Danes smo tudi mi imeli bolj tečkan dan, ampak to zato, ker je preskočil eno spanje in je cel dan spal samo slabo urico okoli 14 ure. Tako da je bil zvečer že čist fertik in je zaspal ko ena user posted image .

Špacka, bravo za prvo samostojno spanje. user posted image user posted image  Mi še zbiramo pogum. user posted image

Dolina, res se nisva nič naklepetale. user posted image  Naslednjič si moramo varuško zrihtat, midve pa čvekat do onemoglosti. Lahko kar moji tašči rečemo. user posted image user posted image  Ne bi imela zihr nič proti.

Midva tudi še nisva nič Anžeju kupila. Čakamo na druga darila, potem bomo pa kupili, kar bo še manjkalo. user posted image  Hja, letos še lahko tako, ko user posted image  ne ve za kaj gre. user posted image

Morskadeklica.....žal včasih pomaga samo tak način. Ko ne gre več zlepa, pač poskusiš zgrda. Ampak te sploh ne kritiziram. Jaz bi verjetno to že zdavnaj naredila....da bi ga pustila jokat, če bi bil tak kot vaša Klara, ki ne mara božanja,...  Ampak naš je ravno nasprotje. Ko smo ga nekaj časa poskušali s to metodo dajati spat, je bilo še huje, ker se ni znal umirit inje vedno bolj tulil. Tako da pri nas pomaga ravno to, kar pri vas ne - božanje.

Rainbow, tebe bomo pa kar za nasvete o vzgoji naših user posted image  ponucale, ker imaš že izkušnje pri Lii. Kdaj pa pride ta najhujša faza trme?

Joj, Skaana, uboga Atena. Če ji zgornje enkice ven prihajajo, je verjetno res zato ubožica čist preč. Še malo. Ko bosta ta dva ven pokukala, potem bo lažje, ker so ostali zobki manjši. Pocartaj jo še zame.
Pa super, da sta šla ven in malo pustila pri tvoji mami. user posted image  Jaz sem še kar sebična kar se tega tiče. Saj vem, da bi pri drugih tudi zaspal, ampak ga dam pač raje jaz spat. Saj vem, da sem smotana. user posted image

Eva1, sam da si preživela! user posted image  Pa uživala 100 na uro in si nabrala novih moči. user posted image  
Bi se pa naši malčki lahko imenovali PADALCI ket ves čas padajo. Naš ima tudi vedno kakšno prasko ali črnjavko, ker se kar vrže na tla. No, če je sreča, sem zraven in ga ujemem, drugače pa kar z glavo ob tla useka. user posted image  Čeprav je tega pri kobacanju res že zelo malo, spušča se pa iz stoječega še ne, tako da nas te buške še čakajo. user posted image

Aja, sem danes spekla muffine s hruško in nutelo. user posted image  kako je to dobro!!! Sploh ne morem nehat jest. user posted image user posted image

Ojoj, sem cel roman napisala.....ajdi, nočko!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 174
30.12.2005 21:05:08   
Dolina
Čer!

Men je pa dons toko grozno slabo, da bom kr znorela. Pa še te petarde mi grejo čist do konca na živce. user posted image user posted image user posted image  Pol pa še user posted image  začne lajat in skakat, jaz pa norim, da ne bislučajno Zoje zbudila.

Eva1, midve imava glih ta male. Mogoče je samo v tem razlika, da pri men ne pomaga niti, če je mož doma. Ona kr v user posted image  pade (o, puser posted image  če niso zdele že 1000 petard vrgl, znorela bom), ko vidi, da "odhajam" (jaz pa sam na wc skočim). To je groza. Skoz med nogam, skoz po men plezat, skoz za mano.... Pol mi pa še tašča reče, da to ne mine, da bo vedno huje. user posted image user posted image user posted image

Eva1, grozno, tole s tvojo službo. Upam, da boš lahko več doma, kot tvoja sodelovka.

Zoja pa nč kej muzke ne šmirgla. Je pa res, da niomam skoz radia prižganga. kabelske pa nimamo, kr so eni idioti kr zabetonirali jašek od RTVja in zgradili hišo, zdejšnji lastnik pa valjda ne dovoli, da se mu vrta razkoplje. Tko, da čakamo do ne vem kdaj....user posted image

Uh, čeveljčki. Me je kr groza, ker sva že nekaj gledali z Zojo, pa ima očitno visok nart in ji nč gor ne spravim. user posted image  Če pa ji, so ji pa za 1/3 preveliki. Sej take ji pa ne morem kupit. Kako bo pa hodila v njih? user posted image  Ne vem, kaj bo.

Joj, Suzi* glih dons sm bla v H&M, sam nisem še tvojega pošta prebrala, če ne bi lahko pogledala za kombinezon.
Kaj pa ve oblečete svojim škratkom, ko greste ven? Ker Zoja je kot polh, nogice so pa vedno ledene. Tko, da več kot dobre pol urce sploh ne upam bit zunej z njo. Prejšnji teden je bla moja mama dve uri in pol je bla že takoj popoldan vsa šmrkasta in prehlajena. Ni ji pasalo tko dolg bit zunej. Koemj čakam spet tople dneve (samo zato, da bova lahko spet ure in ure zunej).
Drugač pa uživam v snegu. pa naša user posted image  tud. Čist se ji zmeša.

Eva1, jaz sm tud mal razmišljala, da bi blo fino met spomladansko dete, zarad oblekc (da ni treba vse ne novo nabavljat).

Morskadeklica, sem te pa že pogrešala. Joj, te noči brez spanja so kr utrujajoče. Mi eno noč od treh pa do pol petih nismo spal, ker je nisem hotla podojit (sej ne vem več, a je res lahko tok lačna ponoč, ker zdej pa že prav lepo čez dan je). In ob sedmih je že ustala. user posted image  Kakšno noč pa prav lepo spimo, do štirih, pa jemo, pa spimo do šestih, pa jemo, pa spimo do sedmih, pol osmih. To je pri nas uspešna noč. user posted image user posted image

Mi imamo drugače v stanovanju 20-21 stopinj. V tej sobi pa seveda brrrrrr zmrzujem. Komi čakam radiator. user posted image user posted image

Sej moram nehat, če ne me bo mogu lubi s fenom odmrznit. user posted image user posted image user posted image

Skaana in Eva1, bosta pa mal z zamikom praznovali novo leto. user posted image user posted image  

Jutri bo en kup opravkov (imamo že za kosilo obiske, pa zvečer večerjo z bratom od moža in njegovo, k mata en mesec mlajšo pupico in pod nama stanujeta, pa bomo letos skupej mal praznovali).... tko, da ne vem, če se še kej oglasim.

Vsem želim najboljše od dobrega in najlepše od lepega, pa vsega kar si same najbolj želite. user posted image user posted image user posted image

Nočko, Dolina

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.