Suzi*
|
Čer! Ja, povsod snegec pegec. Meni je ful lepo. Sploh ko skozi okno pogledam in je vse belo. Imam ravno pogled na Krko, stari del mesta in gozd. Komaj čakam, da pločnike sčistijo in gasa ven. Zdaj sicer tudi greva na zrak, sam kaj ko je ful težek za nosit. Sva bila danes z mojo mami (ki je hotela igrat dedka mraza) v šopingu, da bi kupili zimski kombinezon št 80 za našega . Tega, ki ga imamo bo ravnokar prerasel namreč. In smo obrnili celo NM, pa niti enega nimajo. Ma, ne morem verjet. A potem je isto s čeveljci, če jih ne dobite???? Baje da je prišla pošiljka zimskih cotk septembra, potem pa nič več (v BC). Ma sem smotana, ker sem jih gledala kakšen mesec, dva nazaj, pa nisem kupila, ker še nismo rabili. Zdaj pa imam . Eh, upam, da bo ta zdržal še dva meseca. Sicer imam bundico, ampak nimam hlač.....pa v bundi ga skor ne morem v voziček dat, ker je ko en rambo v njej. A katera ve, če jih imajo slučajno še v LJ kaj na zalogi....v BC ali pa v H&M?? Sem zgoraj pohvalila Anžeja, da uboga, a ne? No, ga ne bi smela, ker danes je ves čas hodil smreko in bunkice guncat. Pa ni nič zaleglo ne, ne, ne. Sem ga morala stran prestavit, da je bil mir....za nekaj časa. Mene tudi zanima kako vaši plešejo. Anžej nič takega ne počne, čeprav ga pa ful pritegnejo določene "odjavne špice" za reklame ali glasba pri določenih nadaljevankah ali oddajah. Kar okameni in buli v TV. Pa drugače sploh ne šmirgla, če je TV prižgan. Pred časom mu je bila pa ful všeč Hubba bubba od Čukov. Smo gledali video na Siol-ovi strani (Veseli splet - otroške pesmice iz raznih CDjev z besedili), kjer so še plesali zraven. Zdaj so pa k ful spremenili stran (Siol) in veselega spleta z otroškimi pesmicami sploh več ni gor. Sem kar jezna, ker je bla to res ena stvar ki mi je bila ful všeč. Drugih zadev v bistvu sploh ne pogledam. Anžej je tudi vsak dan bolj spreten. Kobaca po celem stanovanju, kjer sem jaz je on. Najraje se mi mota med nogami ko kuham in se obeša za hlače, vstaja ob meni in se me drži. Danes smo tudi mi imeli bolj tečkan dan, ampak to zato, ker je preskočil eno spanje in je cel dan spal samo slabo urico okoli 14 ure. Tako da je bil zvečer že čist fertik in je zaspal ko ena . Špacka, bravo za prvo samostojno spanje. Mi še zbiramo pogum. Dolina, res se nisva nič naklepetale. Naslednjič si moramo varuško zrihtat, midve pa čvekat do onemoglosti. Lahko kar moji tašči rečemo. Ne bi imela zihr nič proti. Midva tudi še nisva nič Anžeju kupila. Čakamo na druga darila, potem bomo pa kupili, kar bo še manjkalo. Hja, letos še lahko tako, ko ne ve za kaj gre. Morskadeklica.....žal včasih pomaga samo tak način. Ko ne gre več zlepa, pač poskusiš zgrda. Ampak te sploh ne kritiziram. Jaz bi verjetno to že zdavnaj naredila....da bi ga pustila jokat, če bi bil tak kot vaša Klara, ki ne mara božanja,... Ampak naš je ravno nasprotje. Ko smo ga nekaj časa poskušali s to metodo dajati spat, je bilo še huje, ker se ni znal umirit inje vedno bolj tulil. Tako da pri nas pomaga ravno to, kar pri vas ne - božanje. Rainbow, tebe bomo pa kar za nasvete o vzgoji naših ponucale, ker imaš že izkušnje pri Lii. Kdaj pa pride ta najhujša faza trme? Joj, Skaana, uboga Atena. Če ji zgornje enkice ven prihajajo, je verjetno res zato ubožica čist preč. Še malo. Ko bosta ta dva ven pokukala, potem bo lažje, ker so ostali zobki manjši. Pocartaj jo še zame. Pa super, da sta šla ven in malo pustila pri tvoji mami. Jaz sem še kar sebična kar se tega tiče. Saj vem, da bi pri drugih tudi zaspal, ampak ga dam pač raje jaz spat. Saj vem, da sem smotana. Eva1, sam da si preživela! Pa uživala 100 na uro in si nabrala novih moči. Bi se pa naši malčki lahko imenovali PADALCI ket ves čas padajo. Naš ima tudi vedno kakšno prasko ali črnjavko, ker se kar vrže na tla. No, če je sreča, sem zraven in ga ujemem, drugače pa kar z glavo ob tla useka. Čeprav je tega pri kobacanju res že zelo malo, spušča se pa iz stoječega še ne, tako da nas te buške še čakajo. Aja, sem danes spekla muffine s hruško in nutelo. kako je to dobro!!! Sploh ne morem nehat jest. Ojoj, sem cel roman napisala.....ajdi, nočko!