Dolina
|
Čer! A bi ve rade, da jaz kle korenine poženem, al kaj? Berem in berem in berem in ....berem in berem... in še vedno berem.... No, zdej pa že tipkam! Joj, boga Enja, in Atena, ! Čim prej se pozdravita. Sončnica, vi se pa tud hitro pozdravite. Pa za Jašo. Velik fant. Skaana, zgornje enke so pri nas cel hudič. Je imela dva tedna non stop vročino: najprej trin dni, pa pol dva, tri dni ok, pa pol spet tri dni... je inela pa kar 38,5 vročine. Jaz sm ji dala zvečer pol svečke v rito, čez dan pa (če je imela 37,8-37,9 mal sirupa daleron). Ji je bilo kmalu boljše. Držim pesti, da čim prej ven pokukata ta dva bela lumpka. Joj, punce, imate pa res velike in "težke" . V narekovajih zato, ker ne mislim na debele - da me ne bo ktera nadrla plizzzzz, sam kak se pač napiše, da imajo vsi vaši več dekagramov, kot Zoja. Je najlažja, pa pravzaprov najstarejša (se je odločila, da ne bo čakala na marec, ampak bo februarčica). No, sej men je čist fino, da je lahka, ker me že tko rama boli, ko jo prenaša, pa včasih tud križ. No, zdej se še jaz pridružujem klubu sitnih in naveličanih. Bom glih kar eksplodirala od sitnobe. Jaz sm včeraj zvečer postavila smrekico, samo na balkonu tko, da niti niti ne moreta do nje. Če ne bi jo lahko danes kr lepo pometla in vrgla v smeti. Zoja se za vsako stvar prime in dvigne, pa vse bi v usta dala. Dons je Zoja skor ušesa pojedla. je pa brundala zraven, ker ji paše, če jo kdo po ušesih čoha. A vaši sončki tud zvečer dobijo tono energije? Zoji se kr zmeša in premetava igrače, se vala po nama z možem, se odriva kot bi hotla v zrak skočit, pol pa kamor pade, pač pade - ponavadi jaz buške dobivam. Pa čez mene, pa spet nazaj, pa po igračo, pa do psa, pa nazaj... skratka ni je za ustavit. Le od kje privleče tok energije Rainbow, naši se je končno odprlo tole hranjenje. Zdej bi vse probala in rata huda, če kaj jem in ji ne dam tko, da se moram skrivat pred njo, kadar kej glodam. Pit pa noče kej preveč - na srečo se še kar nekajkrat na dan dojiva tko, da dobi pri meni dovolj. Tko, da upam, da se Enji tud kmalu odpre in papca vse po vrsti. Modrooka, mi se tud še pogosto ponoči dojimo. Samo jaz ne morem zaspat prej kot ob enajstih (to je zgledi nek stranski učinek materinstva , ker sem bila prej taka zaspanka, da sm že ob pol desetih kinkala, če ne celo spala) in zoja okrog polnoči že hoče jest. tko, da sm Ta vikend bomo začeli z odvajanjem nočnega dojenja. Upam, da nam uspe. Eva1, po eni strani ti kar mal zavidam, da se je tko lepo odstavil. Jaz si sploh ne predstavljam, da bo Zoja kdaj nehala jest pri meni. Vsaj tko lahko ne bo šlo, kot pri vama. Pri 10 mesecih še 3x ponoč, pa vsaj 4x čez dan pri men je. Zdej sm pa že cel roman napisala. pa sm rekla, da bom še eno knjigo brala, pa si nohte nalakirala, pa ... pa spet ne bom vsega uspela opravit. ta RR me je čist zasvojil. Aja, a ima katera kakšen fin CD s pesmicami za otroke? Z vokali, ne samo instrumenlana glasba. Sm opazila, da ko se začne razburjat, ji zapojem, pa je takoj boljš 8sam pet od lj pa do doma je pa mal dolga bom še brez glasu ostala ). Zdej pa res bežim, nočko
|