taška30 -> RE: aprilke in majčice (18.11.2005 12:30:57)
|
No, bom pa jaz kaj napisala, če nobena druga ne. Gledam kolk so pridne druge punce (avgustovke, julije, marčice...), me pa nič. No, naša je rojena čisto konec aprila, tako da prav pašemo v temo Aprilke&Majčice. Takole: čedalje bolj je pridna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ogromno se smeji, pa vriska, zdaj ima neko finto pa cele dneve cvili in vrešči, potem se pa sama sebi smeji ko ubrisana. Cela se stegne (še prste na nogicah iztegne), rokice ob telo v pesti stisne, pa zacvili IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Ful je hecna. Sedi sicer že brez opore kako minuto, ampak se mi zdi, da odkar ima novo igalno blazino (ful pisano) ji sploh ni do sedenja, ampak se valja po njej naprej in nazaj non stop. Kar par obratov en za drugim naredi. Ko je v kravcah, že dviga rito in hoče nekam odpuzat, ampak zaenkrat ji uspe le par cm v rikverc. Ful so ji všeč dude, pa ne za v usta (no, tudi to), in jih premetava in roke v roko in obrača in ogleduje tudi po 15 minut skupaj. Tako da ji kar nastavim ene štiri okoli nje, pa se zabava. Bolj kot igrače so zanimivi telefoni, žice, daljinci, uf.. Kak teden ful lepo spi od 20-ih do 9-ih zjutraj, okoli 7-ih zjutraj jo dojim. Gosta hrana nam tudi gre, čeprav kakor kdaj. Od sadja je trenutno KAKI glavni, drugo je FUJ. Tudi kaki z banano ne gre dol. Tako da je mama odkrila 2 igrici. Prva je 'Ruska ruleta': dve žlici kakija, da lepo odpira usta, potem pa hop, žlica drugega sadja, pa spet kaki... Druga je pa 'Pod krinko': na žlico čežana, konec žlice pa pomočim v kaki, da misli, da je samo kaki na žlici. Ja, tako jo fintiram. Evo, zdaj sem nas prestavila na vrh, dajte še druge kaj napisat, no. Lp, Taška
|
|
|
|