taška30 -> RE: aprilke in majčice (21.2.2006 23:23:53)
|
Se mi ne da ful pisat, pa se bom kar pri m_m prišlepala. Torej: IZVIRNO SPOROČILO: m_m Naša je kar aktivna. Zna se pobrat, usest, prevračat iz hrbta na trebuh in kontra, postavlja se na kolena, in zdaj že dvigne eno nogo in če je dovolj nizko kaj za prijet, se že vstane. Isto! +ful rada dela strehico (stoji na stopalih in dlaneh) Sam kaj mi pa ni všeč pri tej mobilnosti, ker moraš skos gledat kaj bo pobasala v usta. Ja, groza! K sreči naša že od nekdaj 'oddaja posebne zvoke', kadar ima kaj v ustih (tudi med hranjenjem), kako bi rekla momlja, zadovoljno godrnja...in tudi če me ni zraven, po tem vem, da ima nekaj v ustih. Precej stvari odmikam, kar se lahko razbije. Jaz sem že vse kar je potencialno nevarnega umaknila na višje nivoje, nimamo pa nobenih varoval ali pa kaj takega - še ne! V kuhinji sta 2 predala, ki sta 'njena'. Ko kuham, ju odprem, da lahko po mili volji vleče ven in noter stvari (kuhalnice, vrečke, plastične posode...) Je kar zgovorna, sam to še niso lepe besede. Mama, papa, eh, no to lepo izgovori. Malo manj razločno pove ki (Loky, naš pes), bavo (bravo), moimoi (mojmoj pes), moamoa (plenička, njena ninica), baba (babi), kao (kaj je to), gee (kje je ...). No pol se pa počas neha. No, tole je za nas višja matematika. Pri nas tud približno še nismo šli mimo ene normalne besede, govori: nenenene, dadada, dejdejdej, aj aj aj, brrrrr, tetetete...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]kr neki, skratka. Razume kje je luč (pokaže gor), kuk je vlka (obe roke dvigne), pomaha če rečeš papa. Ve, kje je ati, niti sanja se ji ne, kje je mami.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Kaj boste pa za maškare? Letos nič. Aja pa še to: a hojco mate? Ne, pa tudi premajhno stanovanje za takšna 'prevozna sredstva'. DANES SEM ZAGLEDALA DRUGA DVA ZOBKA!!! (zgornji enki se prebijata na plano - brez kakršnekoli tečnobe). Zdaj bomo pa počasi lahko začeli gristi zares! Aja, pa v jaslih smo izviseli, ni prostora. Pozna katera kakšno privat varstvo v Lj (najraje v Črnučah, ni pa nujno). Lp, Taška & Manca
|
|
|
|