m_m
|
Ojla Kak je blo v 3.posvetovalnici? Mi smo mal lahki, ni pa panike. Pri 7m ima 7,3 kg. Sam v zdnjih 2m ni dobla vec ko pol kile gor Pa jo mal filamo s keksi. No ne zarad tega, ker ma malo kil, ampak zato, ker jih ma rada. Ble smo tretjič cepljene. Jokala ko zverinca. Vlka je pa 71,5 cm. Je kar precej stvari. Najraje ima jogurte. Danes sma probale špagete na kratko narezane. Jih je tak potegnla not, če je kter zuni ostal. Fluuup, ko da bi uhe navijala. aja, pa adaptirano mleko sem kupla, za mešat s kako hrano (v pire, za kašice...), pa ga ne mara. bom še parkrat probala, sam ko da bi ji smrdelo. Sej dojim še zjutraj in zvečer, tak da dobi nekaj mleka, sam mal sem hotla še kalorije povečat, pa nea gre... Ja sedimo pa že lepo. Se zna sama iz ležečega položaja v sedečega vstat. Sem ravno eksperimentirala. Vidla sem že, da se pobere iz polsedečega, pa smo probale iz čiste horizontale in je ratalo nA noge se še ne postavlja. 27 nov je bla 7m. Se pa odriva od vsega kar ji pirde pod noge, če pase kravice, al pa če je v naročju. Kar skače na rokah, tak hopsa. Če pa sedi, se pa gunca naprej in nazaj. Firbčna je za tri Če bi se dalo, bi pogledala okol ovinka. Je pa kar pridna. Lahko jo pustim za kake pol ure in delam kaj drugega, samo če trofim čas (lačna, pokakana, zaspana itak ne sme bit). Drugače pa bi nonstop rada gledala kaj delam, kdo pride, kaj je to in ono. V roke prime vse. Dvigne priblićno pol kile ma ne mislim baby fitnesa, ampak ko ji mažem rito z hladilno kremo in odložim na previjalno, jo dvigne in se igra z njo leže, ma pa škatla pol kile. Govori ma-ma, ko me vidi pa pa-pa ko kam gremo in pomiga z roko. Že kaki mesec. Sam ne vedno. Če se ji da. Lah pa sam gleda, ko ji kdo maha in se smeji (si misli ti bumber) ka delaš. Nora je na psa. Paše ji, če jo žgečkam po hrbtu. smeji se zlo naglas. Skratka pravi mali cuker. Nekaj slikic je pa že v albumu. lp Maja
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|