sazi
|
Živjo vsem, ja je treba kaj napisat, da imamo potem za brat... V petek sem imela dopust, da sem šla lahko na pregled - z je vse v redu, ampak nad pregledom in mojim G sem pa kot vedno razočarana. Spet je lo kot po tekočem traku: poslušanje srčka (vsaj nekaj lepega), potem pa, "no, saj nimate nobenih problemov, pridite čez 1 mesec". No, pa mu začnem razlagat, da me špika pod rebri, pa boli sramna kost, pa da mi je trebuh nekajkrat otrdel... samo namršči čelo: "a ste kaj razmišljali, kaj ste takrat jedli, kaj zelo mastnega, mogoče" ali pa "vas je stiskalo, ko je bilo kaj stresnega"... Ne jem nič mastnega, trebuh mi otrdeva, ko sem brez skrbi doma in še kaj. No, ko sem se šla pa naročit, je pa še tisti mesec postal 5 tednov in sem naročena šele 23. decembra. Zdaj me pa nekaj zanima, če ste že ugotavljale: povsod piše, da se na CSD zglasiš 60 dni prej in da potrebuješ potrdilo o PDP. Pregled imam tako pouno, da bom takrat 50 dni pred PDP, pa od 23. decembra naprej v naši službi kadrovska ne dela. Torej lahko papirje urejam šele v januarju (40 dni pred PDP ali pozneje). Kako je z vračunavanjem plač in 13. plače, če potrjujem papirje januarja? Ful sem jezna na mojega G in na leonišče. Pred naslednjo nosečnostjo ga bom definitivno zamenjala, če mi bo le kdo priporočil kakega (kako) fajn in če sprejema nove paciente. No, sicer se bom pa s tem ukvarjala po porodu. Nekaterim (od vas) kar delajo UZ in ugotavljajo, ali strezajo svoji starosti in podobno. Kolikor sem jaz dojela mojega G: če nam pripadata 2 UZ, sta oba že za mano (1. in morfologija), torej do konca ne bo nihče nič preveil kako je. Kaj pravite na kak samoplačniški UZ in kdaj bi ga bilo fino opraviti? POčakam na decembrski pregled in če takrat ne naredi UZ grem potem takoj v začetku janurja na samoplačniškega, ali je to že malo pozno? Telovadba: v ponedljek grem verjetno v porodnišnico, v sredo bi pa morda prišla pogledat na Fužine. Je potrebno kaj prej poklicat? No, lepo se imejte, pa upam, da svoje vidite kaj bolj pogosteje in da se vaši G kaj več pogovarjajo z vami...
|