Nikita***
|
Ojla, pridno vas berem, tako da je že skrajni čas, da se še sama malo pofočkam po kakšnem tednu premora. Včeraj sem imela pregled pri svoji zdravnici in ultrazvok v bolnišnici (ker moja zdravnica nima trebušnega). Dete je po merah že od samega začetka za 2 tedna manjši (mere so za 24 tednov namesto 26), ampak pravijo, da to ni panike, čeprav sem od začetka bila čisto iz sebe. Mi je pa včeraj nekaj omenil, da imam "malo manj" plodovnice, sem ga vprašala, kaj to pomeni, pa mi ni razložil. Sem si malo prebrala, baje lahko na to vplivaš tudi tako, da fulllll piješ tekočine. Je res, da verjetno spijem premalo. Se bom potrudila in pridno nalivala. So še kateri od vas na pregledu kdaj rekli, da ima manj plodovnice? Soi kaj razložili, kaj to pomeni? Aja, posteljico imam na sprednji steni (mogoče katera ve, kaj to pomeni?), dojenči pa še pridno brca precej spodaj, čeprav je menda obrnjen pokonci in ima glavico precej zgoraj. Danes me je pa razveselila prodajalka iz Pikapolonice. Namreč v četrtek sem bila v Jutranjki v Sevnici in nabavljala oblačilca za (se res splača, na vse kose je 50% popust!!!), pa sem šla še mimogrede v Pikapolonico. Pozanimat se za voziček Jane sistem matrix. Ker ga niso imeli na zalogi, je poklicala na Ptuj, tam so ga imeli, rdečega, točno tistega, ki sem si ga zamislila. Danes zjutraj me je poklicala in povedala, da so ga dobili. Namesto 138.000 tolarjev mi dajo pa še ful popusta, tako da me bo prišel 96.000. Kar 40 jurjev ceneje. Ker so z novim katalogom, ki je izšel v tem tednu, začeli prodajati nek nov sistem, ki pa stane 155.000. Sem res blazno vesela. V ponedeljek grem ponj, se že takooooo zelo veselim. Prihodnji teden začnemo urejati sobo, bomo prebarvali stene, položili laminat ter postavili pohištvo, ki me že dober teden čaka v skladišču Se mi bo vsaj začelo kaj dogajati, saj je že vsak dan enak drugemu. Od maja sem že na bolniški, če pomislim, je to že pol leta! No, sem se razpisala. Lepo se imejte in pobožajte bušije!