Pia67
|
Živjo! Sugy, cestitke za 1. septembrski zobek. Tery, ravno danes sem Nino od strani gledala, ko je sedela na tleh, hrbtenica ima le se rahel C. Ko jo drzim v narocju, pa je hrbtenica ravna kot pri tvojem Niku. Z rokicama se upre ob moj prsen kos in vrti glavo, da ji skoraj dol pade. Pety, zaradi podobnega zapleta sem jaz odšla iz Domžal. Na vrat, na nos sem si za silo uredila stanovanje. Mi je pa bilo bistveno lažje, ker še nisem imela otroka. 2ursae, o hiperaktivnosti sem marsikaj prebrala, ponavadi se starsi (mislim na sodelavko) ne "pohvalijo" z njo. Kadar sem govorila z njo, ko sem bila še noseča, je bilo vse OK, zdaj pa kot strela, težave. Ja, ubogi starši te male punčke, jaz sem imela opravka le z predpubertetniki, ki so bili hiperaktivni. Nic kaj prijetno. Raje ne komentiram. Se pa lahko pohvalim, prodala sem košaro vozička in skorajda že kupila stajico. Skorajda zato, ker sem očeta moje hčere poslala ponjo (mu je lažje, ker je v LJ), pa je danes ni utegnil dvigniti iz neznanih razlogov , sem ravnokar prebrala mail prodajalke, če jo bom sploh vzela. Čudno je vse skupaj, najprej mi je rekla, da jo mora pripeljat od tašče, potem, da se nikakor ne mudi, se mi pa zdi, da bom v četrtek morala sama po stajico (na žalost moram na pogreb Mučno, vse skupaj... Z Nino sva vsak dan zunaj, ko vas berem imam nazarensko slabo vest, Nino sicer "zaprem" z dežno prevleko in ko prideva domov je vedno zelo vroča, ko jo odmotam in kombinezona in zimske vreče. V same očke pa ji tudi ne piha. Men pa prav paše ta mraz (ja, krivi so hribi in nostalgija). Ne spomnim se nobenega pametnega vprašanja, tudi mene daje EMŠO, ponoči pa se zbujam sama od sebe ob pol treh, bedim do petih, potem pa koma. Zadnje čase se mi mal preveč dogaja in samo tuhtam. Upam, da mi danes rata odspati v kosu, še dobro, da Nina vstane ob sedmih. Damjana
|