|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 12:31:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: septembrke 2005
24.1.2006 14:01:39   
2ursae
hvala, tery, za opozorilo, bom pozorna. Mi je zdravnica za boleče bradavice dala eno mazilo, in sem se 2 dni mazala, pa je bilo res dobro, pol pa takoj, ko sem se nehala mazat, so me spet začele bolet. Je zdravnica rekla, da mam ful občutljive bradavice user posted image . Mi je sitno mazat se, ker si moram pred dojenjem spirat. Bo že. 

Ja, dekletce ni ponoči spalo nič user posted image . Pol, pri 4ih letih je pa začela normalno spat in so jo na začetku starši stalno hodili gledat, če je še živa.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.1.2006 14:10:12   
teta beta
Sugy, user posted image  za zobek! Zdaj kar kmalu za njim pride še drugi, kot pravijo.

2ursae, pri nas pa je ravno danes boljše kot včeraj. Včreaj je kar rezalo od mraza in ni bilo šans, da gremo ven, danes pa je bilo na sončku prav fajn. No, sem jo pa tudi oblekla kot eskima, bile sva znaj eno uro, eno urco je spala še v veži, zdaj pa sem jo pripeljala še v mojo sobo in malo razdekala. po moje se bo kmalu zbudila, ampak mogoče mi pa rata si še noge obrit tacajt (ja, valjda, zdaj ko sem šla na RR pa ziher user posted image ).

Jaz airbagov sicer nimam, ampak jajčko imam pa vseeno zadaj, saj to sem že pisala. Preprosto se mi je ne da prestavljat sem in tja. No, trenutno je še vedno spredaj od mojega izleta vLjubljano, ko pa bomo vsi trije spet nekam skupaj šli z neim avtom, bo pa romala nazaj. Ni me strah, da se bi ji kaj zaletelo, kaj pa se ji naj? Več kot dude tako nima, če bi pa bila kaka panika, bi pa že zapeljala na rob in ustavila.
Aja, še od zadnjič - dvigne obe rokici, prime z eno, ponavadi z desno. Včasih dvigne tudi samo eno, ampak redko. Tudi prepirjema že iz ene roke v drugo, a tudi ne vedno.
O avtosedežu še ne razmišljamo. Po moje je še čas.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 528
24.1.2006 14:43:14   
doroteja23
No mi smo danes imeli drugo terapijo. Blo je zelo zanimivo. Kak lepo zna moja babika telovadit. Jo je terapevtka lepo pohvalila, da je pridna. in glej, ko pa pridemo v čakalnico in jo začnem oblačit pa napad joka. In to že traja tri dni. Pojma nimam kaj ji je. Kr ne nekrat se začne jokat in ktričat in sploh ne neha, zraven pa se zvija kot bi jo krči. Pojma nimam kaj ji je.
Sugyuser posted image za zobek. To pa je hitro. Kaj je že star(a) 4 mesece? Ne vem točno kaj imaš pupo ali fanta. Zdaj nas pa je že tolko, da si ne zapomnim več. Ja emšo me j...! Kaj čmo staramo se. HA-ha!

2ursae jaz imam Alino vedno na zadnjem sedežu. Še nikoli se nisem rabla ustavit, saj mi po minutki v avtu zaspi in spi do takrat ko prispema na cilj. V mojem pa jo bom imela spredaj, saj zadaj nimam pasov in bom jo mogla imet spredaj, če boma htele na potep.

Na sšreho pa midve v temmrazu ne hodima. Pa še danes mi je fizioterapevtka odsvetovala. Pa kengeruja tud, sploh v tem mrazu, ker lahko dojenčku nogice zmrznejo, ker v nogicah nima vredi prekrvavitve. 

Zdaj pa morem it. Se je zbudla!!!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 15:28:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
24.1.2006 18:16:01   
ameli
Madonca, smo pa res aktivne. Če ne berem sproti, se čisto zgubim user posted image .
Birbalari, da ne boš mislila, da imaš edina jokavega otročička. Moj Mark je bil ves december taki! Jok 100 na uro! Kamorkoli smo prišli user posted image , razen mene ga nihče niti pogledati ni smel! Edina svetla točka tega je, da smo bili le 1× v trgovini in še to za 15 min (prišparali smo celo premoženje).
Doma imamo že 7 dud!!! Sprejel je edino NUK-ovo. Pa tudi te ne mara preveč. Moram pa reči, da kot je minil december je minila tudi slaba volja. Torej se tudi ti tolaži s tem, da bo kmalu minilo. Sem pa ga ta mesec nosila do onemoglosti!

2ursae midva sva bila nazadnje zunaj v nedeljouser posted image . Pri nas čez dan ne pride nad -10 stopinj in enostavno ne upam ven. Malega v avtu vedno vozim zadaj in zraven sedim jaz. Ko bova šla kam sama, ga bom tudi imela zadaj. Mu pa nikoli ne bom davala kaj za pojest v avtomobilu, ker mu res lahko kaj zaleti.

Sugy vi ste pa pohiteli z zobkom user posted image .

Tery tvoj Nik mi je na tej slikici (avtar) blazno všeč user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa se vam še malo potožim. Vsak drugi teden sta pri meni nečaka (6 in 4 leta) in to od 15-19.30 ure. Moja tašča, ki živi pod nami ju pazi. Seveda pa je njima veliko bolj zanimivo pri nas. Tako imam vsak drugi teden kar tri fantaline na skrbi. Danes sta me čisto spravila ob živce (jaz bi jedo to, drugi nekaj drugega, potem drobita kot pujseka, vse mi obrneta na glavo,....). Sem ju enktrat "nagnala" k babici, z izgovorom, da se morem učit. Potem pa sta sedela pred vrati in čakala, da bom konec in da bosta lahko prišla user posted image  (seveda sta se mi ful zasmilila in tega več ne delam). 
Komaj čakam otoplitve, da bomo lahko zunaj, bo lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 531
24.1.2006 20:02:39   
2ursae
men je pa tamal zdaj zaspal user posted image  - pa že je cajt za njegovo redno nego in spanje. Upam, da ne bo predolgo potegnil, ker nam bo cel ritem sesul.

IZVIRNO SPOROČILO: ameli

Madonca, smo pa res aktivne. Če ne berem sproti, se čisto zgubim user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  čist vem, kaj misliš. Enkrat sem se šla igrco "en dan brez RR", ker sem hotela v prostem času raje naredit kaj pametnega, pa sem morala naslednji dan tolk dlje na RR viset, da sem not prišla, da je bil tisti dan čist brez učinka user posted image . Ameli, tak, kot sta tvoja nečaka, bo tvoj Mark čez par let. Ti bo mal vaje prev prišlo user posted image . Jaz zunaj ful zijam za malimi fantki, jih pozdravljam in ogovarjam, skratka, mal treniram. In se mi pol ful dobr zdi, če sem kakšnemu všeč. 

Teta beta, kaj si češ noge brit, v tem mrazu ti bo extra kožušček prav prišel user posted image .

Tery, še enkrat - tvoj avatar rulz user posted image . Jaz ga kar gledam pa gledam user posted image .

mejte se. Joj, moj otrok že total smrči, po mojem še ne bo tko kmalu pokonc user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.1.2006 20:37:33   
Pia67
Živjo!

Sugy, cestitke za 1. septembrski zobek. user posted image

Tery, ravno danes sem Nino od strani gledala, ko je sedela na tleh, hrbtenica ima le se rahel C. Ko jo drzim v narocju, pa je hrbtenica ravna kot pri tvojem Niku. Z rokicama se upre ob moj prsen kos in vrti glavo, da ji skoraj dol pade.

Pety, zaradi podobnega zapleta sem jaz odšla iz Domžal. Na vrat, na nos sem si za silo uredila stanovanje. Mi je pa bilo bistveno lažje, ker še nisem imela otroka.

2ursae, o hiperaktivnosti sem marsikaj prebrala, ponavadi se starsi (mislim na sodelavko) ne "pohvalijo" z njo. Kadar sem govorila z njo, ko sem bila še noseča, je bilo vse OK, zdaj pa kot strela, težave. Ja, ubogi starši te male punčke, jaz sem imela opravka le z predpubertetniki, ki so bili hiperaktivni. Nic kaj prijetno. Raje ne komentiram.

Se pa lahko pohvalim, prodala sem košaro vozička in skorajda že kupila stajico. Skorajda zato, ker sem očeta moje hčere poslala ponjo (mu je lažje, ker je v LJ), pa je danes ni utegnil dvigniti iz neznanih razlogov user posted image , sem ravnokar prebrala mail prodajalke, če jo bom sploh vzela. Čudno je vse skupaj, najprej mi je rekla, da jo mora pripeljat od tašče, potem, da se nikakor ne mudi, se mi pa zdi, da bom v četrtek morala sama po stajico (na žalost moram na pogreb user posted image Mučno, vse skupaj...

Z Nino sva vsak dan zunaj, ko vas berem imam nazarensko slabo vest, Nino sicer "zaprem" z dežno prevleko in ko prideva domov je vedno zelo vroča, ko jo odmotam in kombinezona in zimske vreče. V same očke pa ji tudi ne piha. Men pa prav paše ta mraz (ja, krivi so hribi in nostalgija).

Ne spomnim se nobenega pametnega vprašanja, tudi mene daje EMŠO, ponoči pa se zbujam sama od sebe ob pol treh, bedim do petih, potem pa koma. Zadnje čase se mi mal preveč dogaja in samo tuhtam. Upam, da mi danes rata odspati v kosu, še dobro, da Nina vstane ob sedmih.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 20:38:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
24.1.2006 22:07:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery

Ej, kako to narediš, da citiraš samo en del posta?

user posted image user posted image user posted image user posted image  izi - daš "citiraj", pol pa zbrišeš, česar nočeš uporabit. Pri tem moraš pazit, kje sta znakca
. To, kar sama dopisuješ, mora biti izven oznak
. Mal sem zakomplicirala. Poskus, če bo šlo.

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 535
24.1.2006 22:11:25   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  o, za crknit, zdaj sem pa jaz čist zabluzila user posted image user posted image user posted image  kva mi je ratal user posted image user posted image user posted image

Čak, bom še enkrat:

Ej, kako to narediš, da citiraš samo en del posta?

user posted image user posted image user posted image user posted image  izi - daš "citiraj", pol pa zbrišeš, česar nočeš uporabit. Pri tem moraš pazit, kje sta znakca "quote".To, kar sama dopisuješ, mora biti izven oznak "quote". Mal sem zakomplicirala. Poskus, če bo šlo.

nočko

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 536
25.1.2006 11:53:40   
birbalari
Ciao! Hvala za nasvete glede dude. Sem vprašala tudi na drugem foromu... no, zaenkrat nič novega. Smo pa že tretji dan v stanovanju, ker je zunaj mrzlo in še močna burja, tako, da dude niti ne rabi, ker je dobre volje če smo doma. Če bi pa kam šla, bi bil pa jok. Je bil že v začetku neprilagodljiv, zdaj pa ki malo razume, je še hujše... Ampak bo boljše.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 537
25.1.2006 12:16:53   
2ursae
punce, tiste ki potrebujete dogodke 2005, vam dajem link:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=718457&mpage=1&key=&#775917 

Punčica je navedla ene par ful dobrih linkov, kjer vse piše user posted image .

(odgovor članu birbalari)
Neposredna povezava do sporočila: 538
25.1.2006 17:31:05   
teta beta
Lep pozdrav!

Samo na hitro vam javim, da sva se danes tehtali in merili. daša ima nekje slabih 6,5 kg (6,8 oblečena), mama pa cca 54,5 kg. Dolga je cca 63 cm.

Drugega nič novega, jaz pa letim večerjat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 20:34:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 20:35:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 541
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 20:44:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 542
25.1.2006 22:08:24   
doroteja23
Zanimivo to ogledalce, se ga splača kupit. No pri nas je dan minil kot ponavadi, danes sicer ni imela takih napadov joka. No malo, ampak ni blo hudo. Zunaj nisma ble, ker je premrzlo, jaz sem sicer malo bla in sem misla da bom zmrznila. Groooooooozzzaaa!!
No zdaj grem pa spat, Alina spi že od sedmih in upam da nebo imela ki ponoči govornih vaj.

Nočko

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 543
26.1.2006 7:35:34   
ameli

no, očitno sem res bukova user posted image , mi kar ne rata. Prej sem delala tud tko, da sem samo označla tekst, ki sem ga hotla citirat, pa tud ni šlo user posted image  Če me ktera lahko še dodatno izobrazi, prosim user posted image user posted image

No, danes smo šli ven, je mel možek dopust, pa smo šli mal shopat. Tamalga sem tolk zavila, da se skor premikat ni mogu user posted image user posted image , termofor sem mu dala pod noge in še plastično prevleko na voziček. Mu je blo čist kul, in je vse prespal user posted image

No, ko smo se zadnjič pogovarjale o lupinicah na zadnjih sedežih, v Mothercare-ju sem vidla neko tako ogledalce, ki ga pritrdiš nekam zadaj in potem v vzvratnem ogledalu vidiš dojenčka v lupinici user posted image  Stane pa tam okol 3 jurje. Če ktero zanima user posted image

čau čau :)

Neposredna povezava do sporočila: 544
26.1.2006 7:37:35   
ameli
user posted image user posted image user posted image jao, jao, jaz sem šele kekec user posted image user posted image user posted image , sem htela samo citirat tisto o ogledalu!!! V Toysu imajo to ogledalece za 3 eure!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 545
26.1.2006 8:42:34   
2ursae
user posted image user posted image  punce, res ne vem, zakaj vam to citiranje nagaja user posted image Tery, men se zdi, da is naredila vse prav in nimam pojma, zakaj ni prijelo. O ogledalcu sem pa že razmišljala in ga bom šla zihr nabavit. Ameli, za nas je pa Toys predaleč user posted image . Res bi bilo fino, če bi ga tudi pri nas odprli, se mi zdi, da nam res manjka ena dobra štacuna z igračami.

Mi smo ravno od pediatra. Najprej sem šokirana izvedela, da je naš pediater odšel (nihče nam ni prejšnjič nič omenil) in smo zdaj pri eni drugi pediatrinji. Je prijazna in smo zadovoljni. Anžeta ni cepila, ker ima ene majhne izpuščajčke po trebuščku, smo naročeni naslednji teden. Ker dete že od petka ni kakalo, nam je priporočila sladke kamilce al pa, če bo sila, svečke. Jao, jaz upam, da mi bo ratal svečko dat user posted image , se mi zdi kar mal kruto mu neki v ritko tlačit. Pa saj vem, da je to čist normalno, pa vseeno. Držte pesti, da bo čajček zalegel. Ga že kuham user posted image .

Mere: 7500 g, 67 cm user posted image .

Lepo se mejte

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 546
26.1.2006 11:00:58   
TVN
Evo mene - precej pozno, ampak bolje kot nič, a ne? Zdaj me sigurno gledate, kot da bi padla s planeta. Ja, res, v času nosečnosti sem se dokaj redno oglašala s službenega računalnika, odkar pa sem na porodniški, pa nič od mene. Doma sem sedaj končno nabavila nov računalnik, prešla s klicne povezave na kabelski internet in sedaj se bom poskušala malce disciplinirati in kaj več oglašati na RR. Prav pogrešala sem vas, da veste.

Ker imam ob 12:00 pedikuro, zgolj na kratko. Naša NIKA je prijokala na svet 13.09.2005 ob 6:10. Porod 3 ure, 3.290 kg, 50 cm. Ocene 9-9-9.
Krčke in tistih prvih 6 tednov smo nekako prebrodili in sedaj pridno rastemo. Se dojiva + jeva Aptamil, ravnokar začenjam z dvojko. Trenutno smo na 6.700 kg in 63 cm. Dobili smo prvo pikico (cepljenje), jo dokaj uspešno preživeli, le malce bolj sitna je na trenutke, sicer pa nič vročine, spanje kot prej. Spiva takole od 21:30 - 02:00 ali 03:00 (no, danes je potegnila do 04:30!), potem se podojiva + steklenička (a zgolj kakih 50 ml), pa spat nazaj tam do sedmih, osmih, včasih tudi do devetih. Je velika zaspanka in mi takoj zaspi že na dojki, zato se ne naje dovolj in jo lakota prebudi. Isto je tudi s stekleničko, le da tam več poje v krajšem času, ker pač bolj teče...

No, bodi toliko od mene za sedaj. Se še slišimo!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   [Brisano sporočilo]
26.1.2006 11:30:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
26.1.2006 12:12:56   
2ursae
Nika, pozdravljena! Moj Anže pravi, da je prav zadovoljen, da je mal več punčk tukaj na RR user posted image .

Moj otrok čajčka ni hotel, pa sem mu pol skuhala še enega, z manj kamilicami, pa spet ne. Ful je bil hecn. Najprej je žličko pograbil in jo nesel v usta, pol se pa spačil in vse je steklo po bradici. Drugo žličko je sprejel s precej manj navdušenja, pol pa sploh ni hotel več kljuna odpirat user posted image . Ve, ki jim dajeteže gosto hrano, zdaj vidim, kakšna pustolovščina je takole hranjenje. Valjda sva se morala it pol čist preoblečt.
Glede na to, da se revež že kar napenja, ker želi kakat, pa ne gre, mu bom dala svečko user posted image . Sem mu jo hotla že dat, pa se je moj mož javil, da bi bil zraven, tko da bom počkala, da se vrne iz službe. Upam, da se bo Anže do takrat že pokakal sam od sebe, sam ne verjamem.

Mene je tko sram, ampak jaz se ne spomnim, kdaj sem naredila nosečniški test user posted image . Tko da bova praznovala dan, ko sva na UZ prvič zagledala najin mali fižolček - 4.2. Je pa Ninočka v svojem dnevniku ful lepo napisala, kako sta s fantom (mislim, da ni mož) naredila test. če mate cajt, preberite.

Tery, čestitke za rojstni dan in obletnico user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
26.1.2006 13:22:06   
teta beta
Nika35, pozdravljena po dolgem času!

2ursae, poskusi še s ful sladkano vodo. Vem, kako je s temi žličkami, jaz ji kapljice AD3 dajem po žlički in tudi tišči usta skupaj. Prelisičim jo tkao, da ji nesem v usta dudo (ali kako drugo igračko) in ko ima usta lepo odprta, poturim žličko. Steče tudi kaj po bradi, a bolje nekaj kot nič. Sicer pa so Daši v porodnišnici dajali dodatek po brizgi. Mogoče pa se da taka brizga kupiti v lekarni in poskusiš s tem. Sploh pa - a ni tako, da so lahko dojeni otroci tudi po en teden ali celo 9 dni brez kakanja in je še vedno ok?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

matkica

JURIJ (50%)

ALEN (50%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!