2ursae
|
čau, moj mali hrošček (beri: še vedno nemočno leži na hrbtu in veselo pobrcava in maha z ročicami ) spančka, pa bom na hitro še jaz kaj dodala. V bistvu ni pri nas nič novega. Včeraj je 2 uri ful jokal (tega še nisem doživela) in sem bila na koncu čist hin. Morda pa res zobek že trka . Sem pa brala, da naj bi prvi zobek otroku ne povzročal težav, ampak je prava štala šele okol enega leta, ko rastejo kočniki. Tko da, ne vem. Morda pa bo kot pri Sugy, sam men se tud zdi še zgodaj. Danes je bil tud že mal siten. Bom poročala. Še vedno ni o kakecu ne duha ne sluha (že 4. dan), tko da ga že kar nestrpno pričakujem ( kdo bi si mislil, da bom kdaj to rekla ). Še dobr, da imamo v četrtek pediatra, bo lahk mal tamalga pogledal, če še ne bo nič sproduciral. Revček, pa že drugo pikico bo dobil. Kako kaj s sprehodi? Greste kaj na ta mraz? Včeraj sva bila, danes se bova pa vzdržala, je mal too much pod nulo. Menda v Dnevniku opozarjajo, da te temp. niso primerne za male otroke. Moje vprašanja: tiste, ki imate air-bage (ups - zračne blazine) na sovoznikovem sedežu, a peljete otroka zadaj? Mal sem to nerodno postavila - valjda ga peljete zadaj, hočem sam vprašat, kako vam to funkcionira. Zakaj sprašujem? Sem slišala že komentar (laični, da ne bo pomote), da je to nevarno, ker je otrok zadaj sam v lupinci in se mu lahko kaj naredi, npr. se mu zaleti in mu ne more nihče pomagat . Men se zdi to mal preveč kompliciranja, kaj pa se vam zdi? Ta oseba, ki je to pripomnila meni, da naj bi se otrok do 2. leta starosti vedno vozil še z enim odraslim v spremstvu zadaj. Sugy, čestitam za zobek! Matr, so naš otroc že velki, kar zobke že poganjajo Tery, vod mam še kar zamašen, sam me nič več ne boli, tko da se ne sekiram. Zvečer si pod tušem še zmasiram, kaj posebno pa več ne pazim. OK, to še gledam, da mu to zizo ponudim takrat, ko je res lačen in jo čim bolj sprazni. Hvala za skrb . Pa božiček fotka - moram priznat, da mi z mojim profi aparatom ne bi ratal take narest . Ta fotka je le plod luškanega modela in moderne tehnologije - z digitalcem sem naredila ene 100 fotk, od teh je bilo 5 res dobrih in 1 carska. To je vsa kunšt, vsakemu lahko rata . Moje dete še ne žvižga, o avtosedežu pa še ne razmišljamo, saj je trenutek, ko bo moj hrošček sedel, še daleč. Pia, moj mož ma sodelavca, katerega prijatelj je imel bolezensko hiperaktivno hčerko. In kaj je to pomenilo? Pazte - prva 4 leta je spala pol ure/ 24 ur . Pol se je pa stanje kar naenkrat normaliziralo. Si predstavljate? Jaz umrem. lepo bodite in se crkljajte na toplem