|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
25.10.2007 14:07:44   
Nika v službi
Ej, pa saj valda ne boš res letela v Tuš!?!?! Halo!!

A spet moram jaz pesnit, kaj? Enkrat pomoliš prst, pa takoj zagrabijo za celo roko.... Čaki, moram premislit, kaj se rima na Uncenuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
25.10.2007 14:16:47   
Nika v službi
Punce, poglejte si tole, da dol padeš!!

http://www.mycoolclips.com/?v=aedf1a8ac6d17d0696b211111e07246b

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
25.10.2007 14:24:53   
pety78
Dokler je Ninočka aktivna an RR nobenih pesmic. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4628
25.10.2007 14:34:57   
ninocka
Ja jst bi sla se v Tus, itak moram par stvari kupit, ampak zgleda ne bo slo...Pa se lacna sem kot 100 user posted image

Sem klicala v Posotojno, razlozila situacijo in so rekli, naj se jim pridem pokazat, da me bodo dali na CTG in pregled, pol bodo pa vidli a sem za rodit al me bodo pa se domov spustili.

Zdej pa cakam Samota, da pride domov...ojoj, moj panicar user posted image user posted image user posted image

Boste na tekocem...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
25.10.2007 14:35:09   
benika
A spet moram jaz pesnit, kaj? Enkrat pomoliš prst, pa takoj zagrabijo za celo roko.... Čaki, moram premislit, kaj se rima na Uncen

A veš kaj, pa sej si se sama ponudla, da boš Uncna popedenala, zdej pa kr pesni.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4630
25.10.2007 14:35:59   
benika
Čaki, moram premislit, kaj se rima na Uncen

Uncen...guncen

Neposredna povezava do sporočila: 4631
25.10.2007 14:59:02   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Čaki, moram premislit, kaj se rima na Uncen

Uncen...guncen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, tebi pa hvala za včerajšnje informacije. Kupili smo dvoje copat in škorenjčke. Pa še sebi sem vzela ene debelejše žabe z vzorcem, pa ene sobne copate, pa Matjaž si je hotel vzeti še ene, pa ni našel svoje številke. No, potem mu jih je pa trgovka poiskala in rekla, da so samo te, ampak malo smešen vzorec. Jaz sem bila drugje. Pridem do blagajne, dec s tistimi copati, me vpraša, kake se mi zdijo.....jaz pa v smeh...trgovka tudi....jih je nesel nazaj kot so ga nesle noge. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
25.10.2007 15:03:08   
pety78
Evo, pesmico, da se ne bo Nika matrala, ker že jamra....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, Uncen, Uncen, Uncen, guncen, ej, Uncen, Uncen, Uncen, guncen, jodldi jodldaaaaaaaaaa, hojlali, hojlala.
Ej, Uncen, Uncen, Uncen, guncen, ej, Uncen, Uncen, Uncen, guncen, jodldi jodldaaaaaaaaaa, hojlali, hojlala.

REFREN:

Aaaaaaaaaaaaa, la la la, Uuuuuuuuuuuuuuuuuuncen,
aaaaaaaaaaaaa, la la li, guuuuuuuuuuuuuuuuuuncen.

Potem se pa še 1x ponovi.

A je ok?

A pošljem kateri note na email? Dajte mi ga napisat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.10.2007 15:04:39   
Nika v službi
Benika, hvala za pomoč pri rimah...user posted image

Ja, rekla sem, da bom popedenala v organizacijskem in finančnem smislu, za tekste se pa seveda priporočam, ampak JA, se strinjam, tekste šele potem, ko naša Ninočka popoka culico in gre (ter ostane) v Postojni.

Pa glej, da si ne boš šla še jame ogledat.... hiperaktivna kot si!

Srečno, srečno, čau bau, adios amigos, take care!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.10.2007 15:05:13 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.10.2007 15:07:02   
Nika v službi
Tudi tebi, Pety, zelo izvirno! V stilu Atomik harmonik ali Wernerja....user posted image

Opažam, da te je tragika glede laminata minila.... vidiš, kako znamo septembrke vse v lepšo luč postaviti!user posted image

Ej, tole s copati me je pa nasmejalo. Si kar predstavljam situacijo....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.10.2007 19:45:15   
Nika v službi
Hm, Ninočka se ni nič oglasila, kaj to pomeni, da so jo obdržali v porodnišnici? Je kdo v stiku z njo?

Nič, počakajmo do jutri zjutraj, če ne bo novic, ji bom vrgla en sms, pa da vidimo, kaj dogaja....

Grem sestavljat tekst....user posted image

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.10.2007 20:19:42   
ninocka
Joj, Pety, kaksna lepa pesmicauser posted image user posted image . Na naslednjem srecanju prosim, da jo zapojes, a ne punce user posted image

Sem se sla pokazat v Postojno, sem naletela na dr. Likarja (bil zraven ze pri porodu Evana), so mi naredili CTG (vse OK), potem me je pa se G pregledal - je rekel, da nisem nic odprta, krvavim tud ne, tko da me je poslal domov,  oz. me je vprasal, ce hocem kr dons rodit. Pa sem rekla, da ce lih ni nujno, da lahko pridem tudi v ponedeljek, kot smo zmenjeni.
Je rekel OK (glede na stanje) in vprasa, kdaj cem pridet, sem rekla, da mi je vseeno, jst lahko pridem tud ob 4h zjutraj, kot pri prvem user posted image user posted image user posted image PA je reku, da mi tolk zgodi res ni treba hodit, tko da moram bit tam ob 6:30, pol bo slo pa zares.

Sem bla pa ful presenecena, je vzel mojo materinsko, pogledal, prebral stvari in me vprasal, kar ga je zanimalo. NE pa kot moja G, ki ima pred sabo kartoteko, materinsko, pa se zmer me ene in iste stvari sprasuje, pa me cukast gelda...

V glavnem se sem tukaj, nic novega, ce pa bo kaj, pa itak prve zveste...user posted image user posted image user posted image

PS: mi je reku Samo, da sem ziher najprej sla sem pisat, kaj se dogaja, preden sem njega klicala user posted image user posted image user posted image (no, pa nisem, sem res najprej njega poklicala, samo mi ni verjel user posted image ).

Uzivite in mirno noc (upam, da bo tud pri meni), ker je rekel moj, da me ne pelje dons se enkrat nazaj.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.10.2007 20:38:49   
teta beta
joj, joj, samo en dan, pa se toliko dogaja! A v ponedeljek bo šlo pa kar zares. Dihat ne bo treba, bomo pa ziher držale pesti!

Pety, bravo za pesmico user posted image user posted image , ninočka, predlagam, da jo prepišeš v Uncnovo spominsko knjigo! user posted image  

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
25.10.2007 20:39:20   
benika
Ma dej no ninočka, jest mam pa že vinčka odprtega, ti pa ničuser posted image user posted image . Očitno bo res v ponedeljek. No vsaj po britofih ti ne bo treba letatuser posted image .

A sta Ursa in Bor prišla danes domov? Komaj čakam na kakšne novičke in seveda na slikico malega korenjaka.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
25.10.2007 20:42:32   
teta beta
Aja, Daša pozna eno pesmico, kjer je vključen Uncen user posted image

Unca marunca
dva debela junca
enga smo prodali
drugega pa zaklali.

No, ja ni glih primerna user posted image user posted image  

Predlagam, da počakamo na pravo ime in potem pesnimo user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 21:06:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
25.10.2007 21:16:14   
Nika v službi
Uf, sem še nekaj delala na "banki", pa sem pred koncem še pokukala gor in eto - koliko novic!

Ninočka, torej si še tukaj... Hja, očitno moramo čakati ponedeljek.

Valla, kam pa hodiš ti 2x tedensko zvečer, ko gre dete spat, a??user posted image  Kakšna mama, otroka pusti doma in gre.user posted image user posted image

2ursae, oglasi se, če ste že doma! Upam, da bo uspela priti do računalnika...

Zdaj pa zares - mirno noč vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
25.10.2007 21:33:34   
tažana
čeeeeer.

evo napetost raste z dojenčki!!!
ursae čestitam tebi in Boru in očku in bratcu!!! fajn se crklajte.
jest sem še vedno precej leteča. tistih nekaj prostih trenutkov, ki jih pa imam pa ga intenzivno preživljam s Katarino. včasih imam kar malo slabo vest, če sem popoldan vsa brez energije (vedno me daje misel: kako za vraga za otroke v vrtcu vedno lahko "iztisnem" dobro voljo in energijo iz sebe, doma mi pa nikakor ne gre user posted image )
saj ni tako hudo ampak mal moram pojamrat (me možek zanemarja z dozo crkljanja pa se mal smilim sama sebi user posted image user posted image )

ninočka:držim pesti, da bo vse po planu, kot je predviden. vsaj jaz osebno sovražim nenadne spremembe, ki vplivajo na različno mojo aktivnost. tako da, navijam za ponedeljek user posted image .

ljubezen v vrtcu: ne bi vedela user posted image . edino, kar nenehno slišim za mojim hrbtom je: MAMIIIII user posted image  (pa ji vzgojiteljica vneto razlaga, da jest nisem mami, da je mami v službi in da je to andreja user posted image ) zanimiva razlaga, tudi Katarini se zdi to popolnoma preprosto. user posted image

novičke pri nas: v soboto planiramo še drugi del Katarininiega praznovanja rojstnega dne. praznovali smo namreč samo s tastom in taščo pri njih doma ker je bil tast že precej slab (pa vseeno se nam tudi sanjalo ni da je tako bolan da ga čez natanko en teden več ne bo z nami user posted image ).
no sedaj v soboto pa prijateljčki... upam da bo žirka uspela.

še kaj...

ne vem...
ah nič grem pa spat... upam da se kmalu spet oglasim...(aja slikce iz praznovanja bi si s katarino pogledale?) a bi dala kakšna kašno sliko gor?

uživajte...

Neposredna povezava do sporočila: 4643
26.10.2007 8:41:45   
benika
user posted image Dobro jutro punce!

Neposredna povezava do sporočila: 4644
26.10.2007 8:46:38   
Nika v službi
Benika, ti si srček!

Dobro jutro, pravkar sem prebrala in odgovorila na tvoje ZS. Hvala še javno. Za kaj, pa naj ostane najina skrivnostuser posted image

Danes je zadnji delovni dan pred 1-tedenskim dopustom - jupi, jupi!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
26.10.2007 10:20:27   
benika
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=556651&mpage=1&key=

Punce, dejte si tole prebrat! Jaz sem se skoraj uscala od smehauser posted image  Ninočka, user posted image user posted image user posted image  za tole tvojo temo. Kako kaj tvoje počutje?

Neposredna povezava do sporočila: 4646
26.10.2007 10:44:44   
ninocka
Dobro  jutro se od mene. Mi je prej RR neki stekal, pa sploh ni hotu odpret user posted image

Jst sem OK, nobenih cepkov al pa pa cesarkoli, ponoci me je mal zabolel v predelu ledvic, ampak nic hujsega. Edino boli me pa sramna kost za crknt - ful tezko ustanem, pa se ulezem....Verjetno mi ful dol pritiska, al kaj user posted image
Pa valda je bil uceri hiperaktiven, se mi je se ponoci tolk razmetavu po  trebuhu, pa ne vem a od srece al od zalosti, ker je ostal se notri?

Smo meli pa delno pestro noc - Evan se je zbudil in me zacel klicat, zato ga je sel Samo iskat in ga prinesel k nama. Pol pa skoz Mami, mami (s cmeravim glasom) in se stiskat k men in plezat po men...sploh ni nasu pozicije, ki bi mu najbolj ustrezala, da bi bil najbolj stisnjen k men. Pol je pa zacel da ga boli usesek (prej sem ga jst narahlo po usesku popraskala) in je spil kakav, pol pa ful v jok inbuba, bnuba, au, au in se drzat za uho (jst sem res mislila, da ma vneto al pa kaj tazga). Sva mu dala s Samotom Calpol (sem rekla, da ga po sirupu ne bo vec bubal), je spil se vlegel in spal nepremicno do 7:20 user posted image user posted image user posted image
Zjutri ga pa ni nic bolelo...zdej pa ne vem, a ga je res matralo, al je blo to kr neki?

Najbooj cudno je pa blo, ker je spal se macek pri nama user posted image in je bil Evan zjutraj cist paf, ko ga je videl v postelji user posted image user posted image
Pol je pa skoz govoru, da isce muco, isce muco (ko je macek spizdu).

Sem pa cist povozena tolk bedno vreme, se mi nikamor ne da, se do Tusa ne. Sej vem, da bi se mogla brcnt v rit (ko bi sla enkrat ven, bi blo boljs), ampak bi sla najraj kr lezat nazaj in spat...

Mah, sej bo...

Benika, a ves od kdaj je ta tema - ko smo ble me prvic nosece! Men je tud smesna, se vsake tolk casa spomnem na njo in pol kaj napisem. Moram se zdej za drugo nosecnot user posted image user posted image
Drugac sem se pa jst zadnjic skor uscala pri tej temi (ki je BTW cist BZ):
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1985918  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
26.10.2007 11:39:23   
Nika v službi
Pa dejte, no, Ninočka in Benika, upoštevajte prosim, da smo ljudje v službi in da naj bi resno tipkljali po računalniku!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa najprej prebiram nosečniške spomine in ob njih izmenično točim solze sreče in smeha, potem pa odprem še tole "selitev", pa me skoraj smeh pokonča. Pa to je za krepn't! Sem se res začela na glas krohotati, da kolegu tule v sobi ni bilo prav nič jasno in je hotel še on videt, kakšno šalo sem prejela....user posted image user posted image

Današnji dan sta mi res prav polepšali!

Ninočka, a še nisi v Tušu?!

Sicer pa še na kratko moj spomin na nosečnost - pomaranče. Pojedla sem ji na tone, surove, predelane v juice, v kombinaciji s sirčki in orehi, na torticah.... v vseh mogočih oblikah. Pa ena krasna, dokaj nekomplicirana nosečnost - nobenih slabosti, nobena hrana mi ni smrdela, trebuh se mi ni poznal (in me ni oviral) tja do 6. meseca, na koncu pa v zadnjem tednu pred porodom božjasten išias, ki ga ne privoščim nikomur. Pa ves čas v pogonu 100/h.

Le kje je Pety, nič se ni oglasila od včeraj? A laminat ven meče?!user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
26.10.2007 11:49:08   
Pia67
Drage moje,

ostala sem brez prenosnika, ki je odsel v racunalniska nebesa in sem temu primerno neaktivna na net-u.
In ker marljivo iščem naslednika, to pa ne bo kmalu, bom bolj redek gost (za nekaj dni seveda).

Ninocka, drz se, hvala bogu za Postojno, saj sem slisala same dobre reci. Uncnu lubcka od mene in Nine. Mal tezko se rima to ime. user posted image user posted image

Lep vikend, naj se vam izpolnijo vse lepe reci, ki si jih zelite.
V nedeljo od 10. do 12. ure pa mal mislte tud name, ko bom nabirala dezne kaplje in kilometre na maratonu. user posted image

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 4649
26.10.2007 11:55:53   
Nika v službi
Pia, ja, sem pomislila nate danes zjutraj, ko sem na radiu zasledila novičke na temo maratona.

Čim hitreje teci med dežnimi kapljami, na koncu, v cilju, pa naj te poboža toplo sonce. Uspešen tek in dobro zabavo! Srečno!!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.