teta beta
|
Uf, madona, zdaj pa razumem, kako nas nekatere komaj dohajajo, če niso vsak dan na netu! No, saj zdaj čez vikend bo pa malo zatišja verjetno, kot ponavadi. Moram se najprej pohvalit, da sem bila danes pri frizerju. Po pol leta! Sem rekla, naj me kar ornk skrajša, enih 10 centi mi je ziher odstrigel, za barvanje pa ni bilo časa. Je že itak mama (šefica frizerka) pazila Dašo zunaj, potem pa jo je pripeljala notri, ker se je zbudila. Je pa ta moj frizer bil tudi moj sošolec v OŠ in je tudi letos julija postal ati in seveda je tekla beseda skorajda izključno o malih knedlčkih. Popoldne pa sva bili z Dašo še na obisku pri enem sošolcu iz SŠ, ki pa ima rok 27. Ene par stvari sem tudi nesla punci, kar smo že prerasli, čeprav se mi je na koncu zdelo tako malo, saj sem imela jaz veliko sposojenega, nekaj pa v roza (dobili pa bodo Žigca). Aha, še to, uradno potrjujem, da je Daša sprejela dudo! Zdaj pa odgovori: Pety78 1. Ritko umivam s toplo vodo in vato. Robčke uporabljam samo zunaj doma. Doslej sem jih porabila kakih 100. (Ponucali smo one pampers iz paketa, en mali paket babylove in zdaj imam veliki paket babylove -80 - pa je nekje na četrt.) 2. Zaenkrat ne uporabljamo nobene kozmetike. Občasno jo celo namažem z olivni oljem po kopeli. 3.Ne, nič ne mažem po obrazu. Kvečjemu olivno olje zvečer. Jo pa vedno ful zadekam in šal ali deko pred usta. 4. Bom vzela zize s sabo . Oblekla je pa tudi jaz ne bom preveč, ker imava uro vožnje do Ljubljane in bo v avtu toplo. Verjetno bova že prej prišle in šle še malo po BTCju, po naši kavici pa tudi greva še dalje kofetkat. Se pravi - večinoma bova notri in jo je pol zoprno kar naprej slačt ali odpenjat ipd. Ninocka 1. Rdeča ravno ne rata pri napenjanju, mogoče redko, napenja pa se. Birbalari Naša je tudi bila po cepljenju čisto kul. Upam, da bo tudi nsalednjič tako. Ameli Moj tudi ni bil pretirano zainteresiran . Sva govorila vsak po svoje, jaz o jabkah, on o hruškah. Sem morala kar direkt udarit, kam pes taco moli, pol je pa rekel, da lahko greva naslednji teden kam kaj pojest. 2ursae Ti kar pogumno v avto! Pa misliš, kolikokrat si vozila v prejšnjem ali v letošnjem letu? Zakaj pa lani ne bi? Za maškare - še ne vemo, nekaj pa sigurno. Jaz sem doslej namreč že nekaj let vedno sodelovala v naši vaški maškaradi, lani sem sicer delala zraven, našemila pa se nisem (alko, saj veste, pol te pa silijo). Kao za PR-a me je postavil šef in zadnjič je rekel, da morava s tamalo letos obvezno priti našemljene. Bomo nekaj skombinirali. Kdaj pa je sploh letos pust? Najbrž je kar kmalu, zdle sem se spomnila, da imajo ravno danes ti pustnjaki sestanek, ker sem dobila vabilo. Tažana Nam se je samo naekjkrat zgodilo, da je drekec ven ušel. No, enkrat pa res zunaj, v Europarku, še dobro, da smo imeli za preoblečt s sabo. Sem ji pa danes v roku ene ure in pol menda 4 plenice zamenjala... Da vas še tole vprašam za lahko noč, čeprav ni ravno prijetno vprašanje, malo za šalo, malo zares: a ste se že soočile z bančnimi izpiski za december? Jaz sem ga včeraj odprla, pa mi je kar oči zavilo. Stolpec v breme je bil nekaj tisočakov manj kot dvakrat večji od tistega v dobro... No, nekaj večjih nakupov je res bilo, a vseeno... Nekaj sem še imela v mislih, pa sem pozabila... V glavnem, uživajte, Daša že spi, jaz pa tudi grem zdajle. Moj je šel pa na žirafo po izpitu ... pa naj si privošči! Nočko!