ninocka
|
Se dobrodoslica za ta nove z moje strani . Vidim, da vse pravte isto - da nas berete, sam pisete ne No, upam, da se bo se kaksna septembercica opogumla in kaj napisala . Ameli: moj je ves cajt pod gymom in nabija tiste igracke. Ko rata zaspan (vem, ker se intenzivnost ropotanja igrack ustavi), ga prestavim v lezalnicek in tam potem spi. Nosim ga zelo malo, ker ne mara bit prevec v narocju (pol mi jo bo pa na srecanju zagodu in se bo hotu sam pestvat ). Igrava se pa tko, da ga zgeckam, mu "prdim" na busija ga dvigujem v zrak (to mu je zdej blazno zanimivo), voziva kolo, delava vaje iz RA, ga lubckam (to mu je tut ful smesno), paseva kravice... PS: krut vic, ampak je samo vic 2ursae pa se nisva srecali v H&Mu . Jst sem bla okrog 4 popoldan pa so jih meli se ful in celo stevilke si se zbiru. So bli pa obeseni pri znizani robi na drugmu regalu pri fantkih, takoj ko prides cez tist "mosticek". Pia, bogi necak in starsi. Sej te zdravniki so vcasih tut...raj ne komentiram... Verjamem pa, da je pravi soncek. drzim pesti, da se bo kako zrihtalo Doroteja, jst mojmu pubcu ne oblacim oblekc . Mu pa zdej, ko se hranva dam gor eno mojo staro majco (namest slincka), ki mu je cez nogice in zgleda kot da bi mel oblekco gor. A to tut steje? Pety, jst uporabljam vodo in vato. Ko je pa pokakan pa najprej se robcke, ker ce bi ga s tisto vatko brisala, ga lih do jutr ne spucam. Ko je pa kokrtolk spucan, pol pa se z vodico. Ko smo ze pri riti - da povem, kaj mi je dons naredu. Popapava in moj zacne kakat (vas moram vprasat - a vasi se tut ful napenjajo in cist rdec ratajo k kakajo?) in jst cakam ene 20 minut (ker on to dela s pavzami) in je ze tko ene 10 min mir. In ga grem previt, ga lih fajn spucam, z robckom se zadnjic pobrisem po riti in vidim, kako mu spet zacne ven lest ...sem sam un robcek prslonla, da se je pokaku tja, pol me je pa hotu se polulat (je ze zacel) pa sem se ustrasla in sem trznla in vzdihnla in se je se on ustrasu in je nehu lulat . Pa skoz si govorim, da moram nehat tok trzat, ce zacne lulat, ker to ni dobro zanga, ker se ustras in pol se to zgodi... Jst uporabljam mandljevo olje in ga z njim vsak vecer po kopanju zmasiram. V vodo mu pa dajem eno oljno kopel, da ma bolj mehko kozo. Ce greva ven, ga namazem po obrazu se z eno krmeico proti vetru in pa po obrazcku ga mazem tud z mandljevim oljem, bepanthenom al pa riboderminom. Ma ful suho kozo na licklih, pa ne vem od cesa Ja, jst bom mela ful hrane s sabo, ker pol grem se k mojim,ker ma mami rojstni dan. Jo pa vedno s sabo vzamem. Ponavadi (ce grem k mojim ali k lubijevim starsem) vzamem samo plastenko vode in prasek in vodo tam pogrejem v mikrovalovki. In ne, ne bomo zunaj , razen ce ma kera extra posebno zeljo tam zmrzovat? Moj ma danes spet preskok oz. napredek v dojemanju. Ropotuljice so mu postale blazno smesne, ko mu jih jst drzim in jih stresam - in to tok smesne, da je na glas kricu in vrisku in se krohotal. Dobr, da je bil moj zraven, da sva ga posnela. Druga nova stvar je pa, da ko se je kopal v njegopvi banjici (vcasih ga umijem tud samo v lavorju), je ugotovil da lahko ful cofota z rokami in nogami (naredil je celo poplavo v sobi, tko da se bomo zaceli kopat v kopalnici), poleg tega se je pa spet ful smeju rackam in vrisku od navdusenja, ko sem ga spricala z vodo. Na zalost pa je blo potem, ko sem ga vzela iz banjice, tako dretje, da ga je moj slisal v sobo na drugmu koncu, pa se zaprta vrata in slusalke je mel gor. Mali se ni pomiril tok casa, dokler ga nisem zacela slikat (rada bi mela eno sliko z njegovo shobo (ta sh je misljen kot sumnik)). Ko je vidu fles je zacel pa pozirat in pozabu na jok. Sem ga pa dons se stehtala in na danasnji dan tehta moj junak natanko 6790g. Vidim, da so vasi v povecini kar tezji od mojga. Aja, dobila sva babyphone (koncno, kupljen je bil ze oktobra) in kaj ugotoviva? Da ne gre v nas steker, ker majo v angliji drugacne vticnice... nimava srece... bo sel jutr moj konverter kupt, da ga lohk izprobamo...matr sva smoptana, se sploh nisva spomnla tega, ko sva ga kupvala... Nocko