ninocka
|
Tudi mi smo preživeli prvi dan vrtca. Evan ima še zmeraj isto vzgojiteljico, so pa v drugi igralnici. Zjutraj je bil tud jok, ko sem ga oddala, ampak mislim, da potem ni blo neke hude krize. Vam moram pa povedat, kaj je Evan včeraj naredil - smo se šli zvečer tuširat in sem ga vprašala če bo lulal. Me je pogledal in pokimal, in sem mu rekla, da naj gre na kahlico. Moj lupči pa se lepo postavi pred kahlico, da nogice narazen (tko, da je mel kahlico mal med nogicami), se prime za lulčka in se lepo polula. Je tko lepo zacilal, sploh ni falil. Midva sva mu seveda vsa navdušena ploskala in potem je skoz govoru Še, še in se ful napenjal, da bi lulal, ampak ni šlo Danes sem ga pa oblekla samo v spodnje hlačke in ko smo jedli, kr naenkrat pogleda dol in reče teče. Sem vidla, da se je mal polulal in sem ga vprašala, če greva lulat in se je spet lepo v kahlico polulal stoje. Pol sem ga preoblekla in se je čez ene 5 min še enkrat polulal (mu je ušlo), čez ene 10 min je pa spet začel mencat za lulat in sva šla spet lepo na kahlico. Sem pa prebrala, da so jih tud v vrtcu začeli navajat na kahlico in moram jutri vzgojiteljico vprašat, kako je šlo Evanu. V soboto sva mu kupila tobogan oz. mu sta mu ga kupila deda in nana (Samotovi starši) - za RD je od njiju dobil denar, pa sva mu kupila tobogan. Baje čez vikend ni pokazal nekega navdušenja, ko sem se pa vrnila iz Bovca, ga je pa za mano vlaču in se spušču po njemu Je hotu met oboje na kupu in mene in tobogan. Team building je bil pa tud fajn, šli smo v soboto, mal mi je blo slabo na busu zarad ovinkov (no, sej ni blo samo men, je blo še ene 3/4 busa). Potem smo meli nek uradni del (predstavitev rezultatov, plani za naprej, predsatvitev vseh centrov...) in na koncu piknik in žur (hrana je bla pa tko zanič - sploh nismo meli tist, kar je ponavadi na pikniku, ampak neke njihove specialiteta ala sir variante ): V glavnem vsi smo šli tja ful lačni in bli še bolj lačni po pikniku Žurala sem ga do ene 2:30 , pol sem šla pa spat. Lih komi zaspim, pa uleti una moja študentka (sva si delile sobo) in me hoče zvlečt ven na hodnik, ker sta ena dva lih sexala in se je ona ful drla...njej je blo seveda to ful smešno (je bla rahlo pod dozo) in mi je hotla pokazat, jst pa, želva okorna, kakršna sem, se nisem mogla iz pojstle zvalit Sva se ful narežale... Zjutri je sledil zajtrk (spet nič posebnega), potem pa raftanje. Tam je blo spet ful smeha, sploh, ko so se oblačli v tiste neoprenske obleke Direktorja je skor kap, ko me je vidu in je ves prestrašen pršu do mene in mi reku: Sej ti pa verjetno ne greš raftat? Ko sme mu rekla, da ne, si je kr oddahnil in reku: Sem mislu, ker stojiš v vrsti (zgleda sem tko stala, da je zgledal, da čakam na opremo za raftanje, v bistvu pa sem slikala ). Potem smo meli še kosilo v hotelu (ki je bilo zelo, zelo dobro), pol smo šli pa v LJ. Doma se je pa tamalemu odpulilo, ko me je vidu in sploh ni vedu, kaj naj nardi od veselja (na koncu me je spet tepel ). 2ursae - lepo, da sem pomagala z informacijo o mareli Glede kosilnice - naš ma tud tako pr mojih in samotovih. Kupljena je bla pa v Hoferju in je ful glasna Zato sva mu pa midva za doma kupila eno brezzvočna, ampak šprica pa vodo Jst sem na unih gledala - tam pr koleščku sam en zobček odlomiš, pa bo nehala ropotat, delal bo pa še zmeri Za obnašanje ljudi pri tisti nesreči benika - a ti tud fantka Ja, no, bodo pa tretje punčke, a ne Sem lih zadnjič razmišljala, da tretja mora bit pa res punčka, ker drugač ne bom mela s kom v šoping za hodit Uh, a vete da majo telebajski že 10 let. Lih gledam na tv... Valla., Evan tud skače in se mu zdi to ful fino. Samo je čist navdušen, ker je ugotovu, da sosedov fantek (star 5 let) tega sploh ne zna, niti ne zna ujet žoge in jo brcnit. Naš pa to obvlada in je očka seveda zelo ponosen... Je pa Evan začel pet, sicer ne kakšnih pesmic, ampak poje ta ta ta ta ta...kr neki v glavnem . Nika oz. TVN - pri nam jih tud ne vozijo ven na dvorišče, ampak so v atriju. Po moje zato, ker so še premajhni za na igrišče in jih vzgojiteljice ne bi mogle lovit. Že me težko same letamo za enim, kako bi šele one za 10-15 otročki. Na koncerte pa ne hodim, sem bla enkrat ne siddharti (Jih še nisem poznala) in mi je blo ful fajn, na splošno mi pa koncerti niso všeč (sploh zaradi mladih, nažganih in gužvajočih se ljudi). Sej če bi se ljudje mal bolj kulturno obnašali, bi šla še na kerga, tko me pa kr ne vleče... Pety, jst bi ti pa rekla, da ti kr sledi svojim sanjam. Mogoče se uresničijo, mogoče ne, ampak vsaj nikol ti ne bo žal, da nisi probala... Pia - me vesli, da vam je katalog prinesel takšno veselje Kako si pa to zdej samozaposlena - a boš mela zdej s.p. oz samo začasno delaš od doma? No, želim ti veliko uspeha v novi službi Zdej grem pa Samotu zamorit, da mi na USB ključek posname slikce iz raftanja, da jih nesem v službo... se beremo