Primoza -> RE: ...SAMO ANKETA (12.11.2005 16:27:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Čestitke vsem tistim, ki ste "zaslutili" da neki ne štima. No, v vaše olajšanje, vam moram povedat, da je zgodba malo prirejena od neke druge! Se pravi da se je nekaj podobnega že zgodilo... In se drage moje dogaja VSAK DAN! Hm, a sploh kdo ve koliko žensk je dandanes žrtev nasilja? Očitno ne! Ko sem brala vaše odgovore se mi je kar meglilo prad očmi, nisem mogla verjet, res! Daj zamislite se, da se to dogaja vaši sestri, mami, kolegici, a bi jo pol tud tko popluval? Mislim besedno, s takimi izjavami... ČIST KONC! Nadaljevala sploh ne bom, ker nima smisla. Presenečena sem bila predvsem nad prvo izjavo od Blacky- ti si najbrž popolna s popolno družino, se pravi z otrokom in možem vred. Pa še to, bistvo pisma naj bi bila borba za otroka in nasilje nad žensko, ne pa to da je njen partner po vaših besedah "šiptar". Vidim da je nesmiselno delati kakršnekoli ankete na tem forumu. LP iz zavoda za socijalno delo Bežigrad Lepo koristite delovni čas, prav vzpodbudno, če bom kdaj rabil kake vaše storitve. Osebno se mi je zdela zgoba malo privlečena za lase, povedal sem pa to na takšen način, malo vljudno, tudi za to če bi bil morda v zmoti. Cit primoza+legenda: Težko boste dobili kak pameten odgovor na RR, ker je zgodba zamotana (=privlečena za lase). Pojdite po nasvet k Dr. Ruglju (=pojdite se solit). http://www.preobrazba-rugelj.si/
|
|
|
|