Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naš Maksi ima operacijo 19.12.2005 14:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala! Res mi veliko pomeni, ko vem, da nekatere mislite name in na našega božčka!
|
|
|
|
RE: Naš Maksi ima operacijo 21.12.2005 17:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
KONČNO smo dobili izvide in juhuhuuuu, NI RAK!!! Zaenkrat so povedali, da je fibrinozno gnojno vnetje, ampak da bo treba še enkrat vzet vzorec sluzi in ga poslat na bakteriološko analizo, da bojo točno vedeli, s čim zdraviti. So me pa presekirali, da ni za povedat! V bistvu še zdaj ne dojamem, kako je bil lahko veterinar tako neodgovoren, da mi je kljub očitno visoki nosečnosti nepreverjeno zatrjeval, da je po vsej verjetnosti rak. Skoraj ni minil dan, da se ne bi pošteno zjokala, sekirala sem se pa itak nonstop. Ampak zdaj mi je važno samo to, da ni tako hudo, kot je predvideval! Hvala še enkrat vsem, ki ste mi stale ob strani!
|
|
|
|
RE: Naš Maksi ima operacijo 27.12.2005 16:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, hvala bogu, da ni rak. Zdaj pa si le oddahni in uživaj z Maksijem maximalno. Javi, kako bo potekalo dalje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?