Anonimen -> RE: Naš Maksi ima operacijo (12.12.2005 23:14:44)
|
Danes smo bili spet pri vet. na čiščenju tiste bulice in sem potem tkivo odpeljala na veterinarsko fakulteto na patologijo na histološko preiskavo. Zdaj moramo še počakat na rezultate in upam na najboljše, hkrati pa me je ful strah. Je pa danes veterinar rekel, da malemu razpada kost na glavi oz. nekaj takega, v glavnem načeto ima. Ne vem, ali je s tem mislil nosno kost ali kaj. Grozno! S tem, da je danes rekel, da je lahko tudi granolom, ko pa sem mu rekla, da so zadnjič na rentgenu res videli neko senco nad zobom, je pa rekel, da granolom ne bi prišel tako visoko do sinusov, zato sem zdaj še bolj zmedena in itak ne vem, zakaj je šel potem omenjat granolom. Zadnjič raka, danes granolom... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ampak, da dokler zadeva, karkoli že je, ne pride do možganov, bo ok. Ne ve pa še, če se bo dalo kaj pomagat (zadnjič je pa itak trdil, da se ne bo dalo in da ne bo imelo smisla kaj počet). Pa da je v bistvu dobro, da se mu čisti, da mu gre sluz ven, in da se mu ne nabira čisto vse notri, oz. da ne ostaja vse not. Mene je ful strah! Držte pesti, prosim![sm=kuza.gif]
|
|
|
|