|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa špikanje v 12. tednu?
7.11.2005 10:07:00   
marmeladni krofek
zdravouser posted image ...

jz mam pa eno vprašanje, mene že cel tedn špika v spodnem delu trebuha, v bistvu čutm to nekje notr v nožnici... no sej v bistvu se sama ne vem, mal prenizko se mi zdi, da bi lahko to imenovala raztezanje maternice... pravjo kolegice da sam paniko zganjam, ampak se mi zdi bolš še več panike zagnat, kot pa da mi bo kasnej zal zakaj nisem prej ukrepala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa špikanje v 12. tednu?
7.11.2005 11:36:34   
XXYY
Živjo!

Tako špikanje sem imela tudi jaz skoraj do 7 meseca. To je zaradi tega, ker se maternica in kosti širijo, pa plod je čedalje bolj velik. Probaj si kupita nosečniški pas LaVie (4000 sit) in ga nosi. Samo upam, da ga boš pravilno nosila. Ker če ga ne nosiš pravilno te še vseeno boli. Tako je mene še vedno, dokler nisem šla na šolo za starše in so mi tam pokazali, kako bi ga morala nositi. (Če boš ta pas kupila v Sanolaborju, jih tam nikar ne poslušaj in ne se ravnati po njihovih navodilah, ker imajo narobe narisano). Za pravilno nošenje vprašaj svojo/ega g.

Kje pa ga bolj nosiš? A ga nosiš bolj nizko? Če ga nosiš nizko, je to to. Ker ti vse dol tišči.
To je normalno.

(odgovor članu marmeladni krofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2005 12:09:55   
marmeladni krofek
prav g. da mam obrnjeno maternico nimam pojma kaj to pomenuser posted image hvala za nasvet, bom res probala tole s pasom, mal zarad radovednosti pa tud zato, ker je tole špikanje dost nelagodno. če sm na nogah me kr zategneuser posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2005 16:46:29   
coolbabe
u tole sem pa vesela da si napisala, ker mene tud špika in imam tudi obrnjeno maternico, baje nazaj, vsaj tako mi je prejšnja ginekologinja rekla ob nekem pregledu. Da jo ima približno 10% žensk in da načeloma nič ni drugače, mogoče le malo bolj boleče menstruacije (pa tole špikanje verjetno tudi) v glavnem nič za skrbet glede tega.

(odgovor članu marmeladni krofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?