mami_miki
|
veš zakaj je temu tako? ker iščemo srečo tam kjer je ni....ko imamo oz. dosežemo to, kar smo si želeli, želimo nato še več, pa še več...potem spet dosežemo vse te stvari...ni konca...vedno hočemo več, imamo, pa nismo zadovoljni....zato ker se ne zavedamo, da je sreča v nas...samo ta je večno zadovoljstvo...in mir....bolj kot čutiš, da je ves svet v tebi in da si ti ves svet in vsa sreča, tako spoznaš, da nerabiš oz. vedno manj rabiš stvari zunaj tebe...s tistim kar imaš si neizmerno zadovoljen, pa ne zaradi tega, ker so te stvari sreča, ampak ker si sreča ti...moja zgodba: imela sem vedno vse in sem bila najbolj nesrečni človek...vsi so mi govorili-kako si lahko tako nesrečna, če imaš vse...poskusila sem vse... dokler se mi ni odprla nova pot-ko sem prišla med ljudi, ki delajo na sebi, ki iščejo V SEBI vse vzroke-zakaj se jim to in ono dogaja, zakaj ne dobijo službe, zakaj se ne razumejo s partnerji...ok lahk bi naštevala 5 strani- da ni nihče zunaj njih kriv in da vse ustvarjamo sami- in imamo MOČ IZBIRE, kako bomo živeli- sem ugotovila, da res ni sreča zunaj mene, ne v oblekah ne v mojmu partnerju in otroku...če v sebi nisi srečen, ne moreš videt radosti zunaj sebe-to pomeni-dokler ne spoznaš da si SREČA in LJUBEZEN TI, do takrat si nesrečen, depresiven, nepovezan s silo, ki te je ustvarila...saj me dostikrat zanese-da bi imela to in ono, me je strah, kaj bo, če ne bo denarja, če nebo tega ali onega...ampak se vsakič spomnim, naj iščem v sebi...kako to začutiš? gre za filing, ki ga ne morem opisat...iz notranjosti...za to je potrebno veliko discpiline, priznavanja samemu sebi-da te je strah, da si hudoben in ne samo dober, da ti izbiraš kaj boš svojim življenjem itd...eno sredstvo, ki te pripelje bliže temu je meditacija...samo odločit se je treba-ne za nesrečo, ampaak srečo-verjemite v zdravje in ne v nezdravje...verjemite v LJUBEZEN in ne v sovraštvo...bolj kot verjameš, bolj postaja to tvojA RESNICA...
|