|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 19:12:52   
mujcek
dobrodošla med srečkami user posted image !

A tebi bo pa božiček nekaj prinesel user posted image ?

Rumene pike pomenijo objave v zadnjih 24 urah; zvezdice pod  imeni pa koliko objav ima katera, torej več zvezdic, večja klepetulja si user posted image !
Če se motim pa naj me katera popravi...user posted image

(odgovor članu Mabo)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 19:13:54   
Mabo
Hvala, tinkamiška! Ti si zeloooo aktivna - to sem ugotovila že brez zvezdic. Če se ne motim sem te celo nekaj časa prebirala v rubriki "kako zanositi". Imam prav? A si dolgo časa delala na user posted image ? No, kakorkoli, ti pa iz srca privoščim in čestitam za "zdaj že veliko pikico".


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 19:15:28   
Mabo
Ja, upam da bo božiček, čeprav sem na bolniški, ker pričakujejo prezgodnji porod. Do zdaj pa je vse potekalo b.p. in upam da bo še do božiča tako.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 19:19:38   
tinkamiška
Hehe Mabo, zadnje čase nisem tako aktivna kot sem bila na Zanositev in Ovulacija-se je takrat še tako imenoval podforumuser posted image

14 mesecev je trajalo, ampak meni se je vleklo ko samuser posted image , pa hvala za lepe željeuser posted image ,seveda pa tudi tebi, ko vsem srečkamuser posted image  želim vse lepo!!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Mabo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
14.11.2005 9:30:04   
mml
Lep začetek novega tedna vsem skupaj user posted image ,
upam, da vas tole vreme ne spravlja v prehudo lsbo voljo, ker tako nima smisla, ker se ne da kaj dosti vplivat. Se mi zdi, da v Ljubljani ni bilo poštenega sonca že kakšnih 14 dni user posted image . Mi smo se v soboto odpravili na Gorenjsko, malo bolj v višave in se dve uri sprehajali po čudovitem sončku user posted image  , samo v senci je bilo pa pošteno mraz...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
V petek na pregledu vse OK, celo na CTG je user posted image  sodelovalo, potem ko sem jo malo porukala, ker se je najprej lepo udobno namestila in zaspala.
Tako kot someone tudi jaz hodim na preglede v ambulanto za patološko nosečnost v porodnišnici, kjer delajo CTG od 30. tedna dalje. Prvič sem kar malo debelo gledala, ker sem bila tudi jaz prepričana, da ga delajo po 36. tednu. Po novem imam preglede vsak teden... Sicer pa naše user posted image  veselo razgraja in spreminja obliko mojega trebuha user posted image . Še vedno se večkrat na dan prestavi iz ene strani na drugo. Predvsem med vožnjo, pa se z veseljem štema pod moja rebra user posted image . Nisem pa še pogruntala zakaj najbolj rzgraja ob nedeljah zvečeruser posted image , takrat ima celo cirkuško točko in meni je že pošteno slabo od njenega poskakovanja.
Kar se poroda tiče je ta že kar precej bliz...glede na PDP so mi ostali salbi 3 tedni, zadnjič sem sanjala, da bom rodila prej med 22. in 25 neovembrom...nimam pojma zakaj ta dva datuma, danes ponoči pa sem sanjala, da sem rodila dan po PDP...bomo videli, kdaj se bo user posted image  odločila priti na svet. Jaz imam občutek, da bo kakšen dan po PDP. Kakšnega hujšeg strahu nimam, bi pa po svoje rada, da bi rodila kakšen teden pred PDP. Kar se poroda tiče si želi, da bi lahko bila v prvi porodni dobi čim dalj časa pokonci, za drugo si pa želim polsedeči položaj in če je le možno s skrbnim varovanjem presredka. Če sem čisto iskrena, me je od vsega najbolj groza, da bi mi rezali presredek, no pa tudi nad samo čiščo po porodu nisem najbolj navdušena, ampak nekako paše zraven user posted image . Že med samimi rednimi M sem se počutila neugodno in nečisto, tako da si ne predstavljam kako bo sedaj, ko je krvavitev bistveno večja...no ja nekako bo že.
Prijeten dan, kljub sivini

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
14.11.2005 11:40:45   
mujcek
Ali imate vse tako naštudiran porod kot mml????

Jaz o porodu tako malo razmišljam, kot da ga sploh ne bo in se bosta štručki kar od nekod vzeli user posted image
V celi nosečnosti me sploh ni panika grabila glede poroda; ljudje so me strašili s CR ampak sem vedno govorila kar bo pa bo; niti  pomislila nisem na bolečine... Po drugi strani pa-še vsaka je spravila user posted image  iz sebe tako da bom jaz verjetno tudi; poleg tega se tolažim, da bo to samo 1x, druge se bodo morale mučiti 2x user posted image

Čudi me, da imate v nekaterih koncih tako hitro CTG in tako pogosto preglede! Jaz jih imam sedaj na 1 teden, vendar mi je G vedno govoril, da bo prej; drugače pa sem imela preglede večinoma na 4 tedne, vmes na 3, potem spet na 4; enkrat na 2 tedna in sedaj na 1 teden!

Kako je pa z UZ? Jaz sem ga imela pred 3 tedni, da je G preveril lego in težo. Sedaj me skrbi, da kateremu user posted image user posted image user posted image  ne bi zmanjkalo prostora in ne bi pridobival na teži? Skoraj se mi zdi nemogoče, da bi še lahko rasla, ko sta tako natlačena notri! A so vam rekli, da vam bodo naredili še kakšen UZ do konca nosečnosti? Jaz imam trenutno samo CTG in pregled!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
14.11.2005 12:55:23   
Mabo
Ojla!
Zanima me, kje lahko dobim vaše e-naslove? Se še ne znajdem na forumu.

hvala in lp

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
14.11.2005 15:15:01   
NRMM
Lep pozdrav najprej vsem!

Da se še jaz malo pofočkam po dolgem času.

Ravnokar prihajam iz predzadnjega pregleda pri G, zaenkrat je vse OK user posted image  (kri je vredu), 35 teden je mimo, dete pridno raste, obrnjeno z glavico navzdol user posted image , razpredelnico za gibe sem dobila, napotnice za porodnišnico tudi. Sedaj imam še 29.11. zadnji pregled pri ginekologu, drugače pa vsak teden CTG, no sej jih je še samo 5. UZ ne vem, če bo še kateri, sem jih imela že 7 do sedaj, tako da mislim, da smo končali s tem.

Na porod se ne pripravljam nič, ko bo papež poklical v Rim user posted image , bo potrebno it, še nobeno user posted image  ni ostalo not user posted image .

Uživajte še teh par tednov maximalno, se beremo še kaj.




_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
15.11.2005 14:56:41   
ac
Danes sem pa zadnji dan v službi. Kar ne morem verjet, kako je hitro minilo! Doma pa še nimam Interneta, tako, da ne vem, kdaj se spet beremo.

Sem se pa za drug teden naročila na dekompresijo - sej sploh točno ne vem, kaj je to, grem mal iz firbca - mogoče bo pa v redu.

Bebika pridno brca oz. se bolj preteguje po trebuhu, tako, da se moram včasih kar premaknit, da zamenja položaj. Kaj šele bo (glede na to, da imam PDP komaj 31.12).

Lepo se mejte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
15.11.2005 15:09:45   
arielca
Ojla,

Tudi jaz sem bila danes zadnji dan v službi in zdaj samo še odštevam dneve. V četrtek imam pregled pri G, kako bo z UZ vnaprej pa ne vem. Verjetno bom v četrtek dobila natančna navodila in upam, da mi bo dala tudi napotnico za porodnišnico.

Sicer pa o porodu bolj malo razmišljam... Naslednji teden grem na predavanje o EA, ker še vedno nisem čisto odločena kako in kaj. Kakšnih drugih planov pa ne delam...

Uživajte, božajte svoje trebuščke in ne pozabite, da bo kmalu december...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
15.11.2005 16:09:53   
mml
Živjo,

jaz sem bila danes še po zadnjih večjih nakupih, vsaj upam user posted image , manjkajo še malenkosti kot so krtača in glavnik, pa banjica, ampak te tako ne rabiš v prvih dneh, potem gre lahko pa tudi očka po nakupih user posted image .
Počasi moram nabrat še stvari, ki jih bom v porodnišnici potrebovala jaz, na to kar pozabljamuser posted image .
Do 34. tedna sem imela pregelde na 4 do 5 tednov, potem na 2 tedna, no sedaj pa vsak teden, se pravi vsak teden vsaj eno dopoldne posedanja na neudobnih stolih v ljubljanski porodnišnici user posted image , skratka poskrbijo, da mi ni dolgčas.
Tole user posted image  najbrž nima namena priti na svet kaj prej, kot je predvideno ali pa bo celo kakšen dan počakalo. Se mi zdi, da je čisto zadovoljno v mojem trebuhu in še vedno veselo brca, se preteguje in se premetava. Skratka skrbi za notranjo masažo user posted image .
Se kaj ukvarjate z masažo presredka? Pridno pijete čaj iz malinovih listov? Jaz sem nameravala danes kupit čaj, pa sem ga pozabila...nekako sem prepričana, da če že ne pomaga tudi škodit ne moreuser posted image .
No tako spet sem se razpisala, nekako ne znam na kratko...
Lepe preostale nosečniške dneve

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
15.11.2005 16:54:52   
Anonimen
Da se še jaz 1x javim. V soboto se nama je pokvaril računalnik in sem bila do danes čisto zgubljena. Ne morem verjet, da je človek lahko že skoraj odvisen od te škatle. Saj bi še blo, če ne bi moj user posted image  delal po 12 ur, kar pomeni, da sem veliko sama doma.
Mujcek, kar nasmejala sem se, ko sem videla 3 user posted image . Zdaj pa bi že kar 3 rada??? Kam bi jih pa dala?
Ja, še 14 dni do veselega decembra, ampak jaz o porodu sploh ne razmišljam preveč. Bila sem na sestanku za EA, če bo slučajno na voljo, ne bom zavrnila. Ampak ne polagam upov na to, da me ne bi potem panika zgrabla. Nekako upam vsaj to, da ne bi vse skupaj predolgo trajalo.
Kar pa se malinovih listov tiče.... pojma nimam, če je kaj na tem. Nihče ne more dokazat. Čaja ne pijem, razen če bodo robidovi listi v planinskem čaju pomagali user posted image .
Lepo se imejte!

(odgovor članu mujcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
15.11.2005 18:51:42   
micki
evo še mene.
Jutri imam pregled (zaradi beljakovin v urinu sem bolj pogosto bila naročena), tko da info še prihaja. V četrtek greva z user posted image  še po jogi za postlco, pol pa sam še čičimo in čakimo.
Naš Mark pridno brca, jaz pa že komaj čakam "veseli dan".


A vas tud kej panika daje glede poroda? Mene je kr mal strah. Sem se odločla za EA, "kufer" mam že pripravljen.....

Lepo se imejte, predvsem pa upam, da se bomo vse skupaj fino naspale in spočile (december se približuje).


lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
15.11.2005 20:07:00   
tinkamiška
Hoj!

No jst sem danes dobila od Sončka še banico in pripeljali so mi previjalno mizico, ki sem jo dala delat. Zdej oboje stoji sredi dnevne sobe in čaka, da bo možek nardil prostor kamor ju bova postavila.

Včeraj sem imela pregled, je blo vse vredu samo malo železa mi primankuje in moram še naprej jest ogabni sirup. Čez tri tedne imam prvič CTG, takrat bom 36/37t.

Glede poroda me še nič ne grabi panika, mam še čas, PDP mam namreč čisto na koncu decembra. Sem se odločila za naravni porod, se bomo pa sproti prilagajali situaciji. Aja, plan je pa tak. Silvestrovala bova doma ob polnoči pa lepo v bolnico rodituser posted image user posted image user posted image

Naslednji teden greva z možem v Gradec nabavljat Božička in Dedka Mraza, ker potem verjetno res ne bom imela volje letat okrog in imet "krasne" ideje kaj bi za koga kupila. Zdej bom pa imela čas in voljo in bom vse lepo zavila in pripravila za kasneje.

Tolk zaenkratuser posted image

Lepo bodite!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
15.11.2005 23:21:04   
kofetek2010
kerensa - povzetek prosim user posted image  
pa tist o kilah lahk spustiš user posted image


no, decemberke katera bo prva? a se katera javi? user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 0:37:35   
Anonimen
Ku-ku še od mene...
Danes sem imela pregled. Ginekologinja pravzaprav sploh ne ve, kaj naj z mano počne, ker sem popolnoma v redu. Naj bi imela po današnjem pregledu enega čez 14 dni (kasneje na en teden), ampak me je naročila čez 3 tedne, 02.12., ker niti ona ne bi vedela, da sem noseča, če ne bi imela trebuha. Nobenih težav, skratka. Nič otekanja, kilogrami počasi, ampak vztrajno gor (trenutno +9), kri OK, voda OK, pritisk OK (110/60), srček bije primerno, dete tudi primerno brca, trebuh raste (pojma nimam, kakšna številka bi morala biti pri tisti meritvi, ampak moja je 33).
Zaradi vseh dodatnih dejavnikov tveganja pri meni (kadilka, stanjšana mrežnica zaradi dioptrije) mi je danes ginekologinja napisala napotnico za dodatne preglede na Ginekološki kliniki v Ljubljani. Jutri se moram naročiti za enkrat do konca novembra (02.12. moram imeti izvide s sabo), da mi opravijo neke preglede, na podlagi katerih bodo oni dokončno odločili, ali grem na carski rez ali ne). Preverili bodo tudi morebitno večjo kalcinacijo posteljice in izmerili pretoke skozi popkovino. Mogoče še kaj, če se jim bo zdelo potrebno. Tam mi bodo menda povedali tudi vse o možnostih EA, o kateri vedno več razmišljam (moj bolečinski prag ni ravno pohvale vreden), ampak ginekologinja je rekla, da če bom šla na carski rez, bom tako ali tako pod narkozo, tako, da je vseeno. Istočasno s tem pregledom grem tudi na ogled porodnišnice v Ljubljani (menda se je v 8 letih pošteno spremenila) in potem se bom dokončno odločila, ali LJ ali PO (kajti za carski rez v PO moram menda imeti od ginekologinje posebno napotnico), pa še prej moram iti tja na posvet.
Oprema? Hja... trenutno imam posteljico z baldahinom (na koleščkih), dva vozička (pojma nimam, katere znamke in modeli), dve lupinici za nošenje, osnovna oblačila in osnovne malenkosti. Naslednji teden bosta tašča in tast prinesla posteljo (leseno, z jogijem), mama pa tako ali tako vztrajno sproti nosi oblačilca. Naslednji teden, pri plači, greva jaz in moj dragi še malce pokukat v BTC, da kupiva povijalne plenice, pa dudo, pa banjico, pa šampon za dojenčjke in take malenkosti, ampak to je v bistvu vse - osnovo imamo že zdaj.
Moj zadnji delovni dan oz. delovna noč, če bo vse tako, kot načrtujem, bo v noči s 30.11. na 01.12., potem pa bom lepo sedela doma, delala nič in čakala, da se naš Robi (če je res Robi) odloči priti ven.

Jana73... povzetek pa dobiš...

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 8:08:10   
pija*
Dobro jutro vsem!

Da se še jaz malo javim, čeprav nisem prav vestna pri pisanju. Ampak berem pa tako redno, da bolj ne bi mogla. Danes sem predzadnjič v službi, jutri zaključim in pol... uživancija. Z mami se bova lotili stanovanja in ga mal pospravili, pol pa začnem prat in likat oblekce, česar se neizmerno veselim.
Naša pupicauser posted image še vedno veselo sedi, upam, da me bo v ponedeljek na pregledu prijetno presenetila in se obrnila z glavico navzdol. Če pa ne, jo bomo pa pač tako ven spravili. Nekako bo že šlo, čeprav me kar skrbi. Ampak kar zaupam lj. porodnišnici.
Če ima katera slučajno pri roki tel. št. za naročanje na dekompresijo, bi jo lepo prosila zanjo. Moje nogice namreč otekajo, da je groza, in baje dekompresija pomaga tudi zoper to. No vsaj škoduje ne. Enako menim o malonovem čaju - pila ga bom, če bo pomagal, super, če ne, pač ne. Bo vsaj dodaten razlog, da še malo več tekočine preko dneva spijem.

Aja, še tole: če ma katera kakšen nasvet, kako našo user posted image prepričat, da pride v spremstvu Miklavža in ne šele z Božičkom, bi prosila, da mi ga posreduje.

Uživajte!

Pija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 9:31:23   
Anonimen
trebuh raste (pojma nimam, kakšna številka bi morala biti pri tisti meritvi, ampak moja je 33).


Kerensa, če misliš S/F razdaljo, bi moralo biti približno toliko cm kot je tednov nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 9:33:33   
tinkamiška
Men se zdi, da sem zadnjič pri Pušenjaku brala, da je to št. mesecev minus 2, če se prav spomnimuser posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 9:36:51   
tinkamiška
Eh, ne št. mesecev ampak tednov
 
Tinkauser posted image

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 10:40:26   
mujcek
Dobro jutro user posted image !

No pa je še ena grozna noč za mano, zjutraj ko bi pa jaz spala pa se vedno nekdo na zvonec spravi user posted image

Pri nas še nič novega, jutri spet ctg in mislim, da bo spet mirno stanje kot prejšnji teden user posted image . Sedaj sem prilezla nekje do tiste faze, ko se še samo z enega na drugi bok obračam, vse ostalo mi je že skoraj naporno user posted image .

Ja pa oni dan mi je škrat ponagajal; res ne vem kam bi dala 3 user posted image ; sedaj sta mi še 2 preveč; včasih pa imam občutek, da jih je notri kar za cel vrtec user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 11:04:56   
mml
Lep dan vsem,
kako ste? Mene muči občutek nekoristnostiuser posted image , mogoče je to zato, ker sem že predolgo doma...najprej dopust,sedaj porodniška...Od prej sem pa navajena, da se vseskozi nekaj dogaja, da bi morala bit na 3 koncih hkrati in oddat vsaj 4 stvari že včeraj...Nisem pa najbolj gospodinjski tip, pa tudi dva odrasla stanovanja ravno ne zasvinjata inobrneta stanovanja na glavo user posted image . Skrtka odveč sem sama sebi...mogoče še katera takšna?
Včeraj sem se cel dan potikala po takšnih in drugačnih opravkih in končni rezultat je bil, da mi je potem trebuh otrdeval v prav rednih razmikih na 10 min naslednje 4 ure, ...sem že pomislila, da se bo pa mogoče stvar začela odvijat, samo vmes je user posted image  norela kot za stavo...no pa se je potem vse umirilo, spala kot ubitauser posted image .

Danes grem še malo v mesto, po predbožično-novoletnih nakupih, ker decembra za to ne bo ne volje ne časa.
Skratka želim vam še naprej lepo sredo user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 11:24:08   
mujcek
Mml meni je občutek tako znan user posted image . Tudi jaz sem najprej izkoristila dopust, potem bolniška in sedaj še porodniška... Do sedaj sem se še nekako zaposlila čez dan, zadnji teden je pa kriza! Dopoldne skuham kosilo in kakšno malenkost počistim, potem pa... Do pete ure potem samevam, za obiske mi ni, v mesto ne morem, ker se težko peljem!!!
Včasih se prisilim in spim čez dan, da bi prej minilo; ampak kaj ko potem ponoči ne morem spati!
Komaj čakam, da dobim delo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 11:43:26   
mml
Ja no mujcek, se mi zdi, da nam čez nekaj tednov niti slučajno ne bo dolgčas in bomo pogrešale kakšno prosto uro samo zase, škoda da se čas ne da nekako uskladiščit in bi ga potem postopoma koristili user posted image . Na to temo obstaja ena mladinska povest, ki je meni še vedno všeč. Brali pa smo jo za bralno značko v osnovni šoli...uffff...kje je že touser posted image . Jaz z okretnostjo na srečo nimam večjih problemov, si pa predstavljam, da če imaš v oskrbi kar dva user posted image , da je stvar precej zanimiva. Sem pa prepričana, da boš kmalu imela oba cukerčka v naročju. Uživaj v preostalih prostih dnevih user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
16.11.2005 15:53:48   
BlankaT
December je že skoraj potrkal na vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tako sedaj pa gre zares user posted image user posted image user posted image . Danes sem imela pri svojem G še zadnji pregled pred porodom in nič ne kaže da bi bilo kaj prej user posted image . Maternični vrat je lepo trd in zaprt, tako, da bo treba še počakati. Oblačila za user posted image  so oprana, zlikana in v omari. Prtlago še nimam spakirano imam pa že napisan seznam in vse stvari so nabavljene. Torej naš-a težko pričakovan-a user posted image  lahko pride. No edino oblačila za user posted image  v katerih bi naj šel domov še nimamo, ker je moj user posted image  rekel, da to pa bo on nabavil, ko bomo vedeli kaj imamo. Sedaj imam v petkah CTG, kjer se tako lepo načakam, da postanem kr zaspana, pa še tisti zrak user posted image , ko bi vsaj okna odprli. No pa saj če bo vse po sreči me čakata še samo 2 user posted image .

Kar se poroda tiče se ne obremenjujem, ker pravijo, da še nobeden ni ostal noter user posted image user posted image user posted image user posted image , torej tudi moj ne bo user posted image user posted image . Upam samo, da bo moj doma in bo lahko ob meni.
Imam pa tudi jaz probleme s sapnjem in prebujanjem ponoči, da o obiskih na WC ne govorim. Punce kako je pa kaj z vašim dihanjem?Jaz se full hitro zadiham in utrudim. Ponoči pa tudi spim samo z dvema vzglavnikoma.

A ja Pija kako svojega user posted image prepričati, da pride prej na ta svet ne vem. Sem pa slišala, da je dobro ležati na levem boku, da se user posted image obrne dol.

Malinin čaj pa pijem kakšen teden in sem istega mnenja kot mml škoditi ne more. Je pa čudnega okusa imam občutek kot da bi pila špinačo (hvala bogu, da jo imam rada) user posted image user posted image user posted image .

Pošiljam vam lep pozdrav in vam želim čim manj težav še te zadnje tedne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .


_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?