Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 9.11.2005 21:41:09
|
|
|
|
bamby
|
To so čisto navadni piškoti, ki jih ponavadi otroci poleg baby piškotov radi jedo namočene v mleku. Na žalost ne vem, kako bi se jim še drugače reklo.
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 9.11.2005 21:59:25
|
|
|
|
miševi
|
Bamby, nič hudega, bom pa drugič probala . Ja, tud mene zanima kateri so to balkan piškoti .
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 9.11.2005 22:01:30
|
|
|
|
miševi
|
Sorry, nisem vidla, da si že obrazložila . Mislim, da jih ostali poznamo pod baby piškoti.
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 9.11.2005 22:02:29
|
|
|
|
miševi
|
Joj, pa kaj dons mutim . A misliš albert kekse?
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 10.11.2005 9:20:45
|
|
|
|
SašaR
|
Balkan piškoti - pri nas jim rečejo tudi plohi! Tisti ki so ene 4x5 cm veliki in čisto tanki in se jih kupi na kg.
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 10.11.2005 11:18:35
|
|
|
|
Nasy
|
Meni po tem opisu padejo na pamet Albert keksi...no, so to uni, ki jih zdrobiš za čokoladno klobaso al ne?
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 10.11.2005 22:29:54
|
|
|
|
Tarina mami
|
Evo, pa še en moj: Baby kekse namocis z rumom in jagodnim sokom (iz konzerve); Čez daš jagode (in posuješ z malo sladkorja); Skuhaš vanilijev puding (domač ali iz vrečke): Na po vrhu namažeš s stepeno sl. smetano. Hitro narejeno, sočno in lahkotno - njam.
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 10.11.2005 22:35:03
|
|
|
|
bamby
|
Bravo in hvala, se res nisem mogla spomit, kako se jim še reče. To so Albert keksi ali sašini plohi. Probajte, je dobra rolada.
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 10.11.2005 22:52:49
|
|
|
|
Nasy
|
No super, zdej mormo samo še probat naredit..in pojest kar pa mislim, da ne bo problema
|
|
|
|
RE: pecivo, ki ga ni treba spečt 12.11.2005 23:03:58
|
|
|
|
miševi
|
Bamby, danes sem naredila tvojo rolado. Obe zmesi sta mi ratali, v rolado sem potem malo težje zvila (a tebi tudi pride zelo debela rolada?). Sedaj bo do jutri počivalo v hladilniku. Moti me samo to, da ko sem krajce preč odrezala, da se je vse tako čudno drobilo in packalo - odrezan del sploh ni bil podoben roladi . A misliš da, ko bo čez noč v hladilniku, da se bo tako strdilo, da bo ok. A sem ga kje drugje posračkala ? Drugače je pa okus super!!! Sem že rekla, da če bo jutri še tako čudno, da bom kar kroglice naredila iz tega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?