Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: kam na kopanje z dojenčkom? 10.11.2005 16:08:00
POCA
Ja na spletni strani (www.plavanje-dojenckov.com, ter plavanje-dojenckov.com/vprasanja.htm mislim, da je tak naslov) je vse to napisano. Obilo uzitkov na plavanju!
RE: kam na kopanje z dojenčkom? 29.1.2010 12:41:27
Anonimen
googica valda da za več obiskov Mislim da je 10 krat (mogoče se motim). Kaj ti bi dejansko bila pripravljena odštet 100€ za tistih 20 minut ko si z dojenčkom v vodi?
Drugače pa smo mi bili predvčerajšnjim v Bio termah v Mali nedelji
Bili smo zelo zelo zadovoljni, ker je super za pare z dojenčki in za upokojence. Zakaj? - vsepovsod topla voda - super prehodnost z vozičkom (jaz sem se po bazenu šetala z vozičkom, da je zaspal) - iz bazena prideš direkt v restavracijo - ni gužve - ugodna cena (6.80€ za cel dan brez kosila)
Je pa res samo za "namakanje"-ni toboganov, olimpijskega bazena itd.