bobek05
|
Le kam gre ta cajt?? Anej bo imel skoraj že 10,5 m... Zdaj ves čas govori MAMA, MAM, AM, NE... ko mu pa rečem, Reči ATA pa se mi smeji (lump mali).. Atiju seveda paše, ko se sredi noči začne jokat in tulit MAMA.. pravi, da mene kliče in to je kao razlog, da moram jaz vstat V šali pravi, da sem si to sama skuhala, ker smo mu me babe (jaz, moja mama, moja sestra, moja babica, teta, sestrični..) že od rojstva ponavljale MAMA - zdaj pa imam.. Je pa lepo slišat , pa še spoznanje, da je rekel "mama" PREJ kot "ata" - se kar malo topim.. Hja, vse skupaj ima pa tudi drugo plat. Anej je zadnje čase "obseden" z mano. Ne vem zakaj, ker veliko časa preživi tudi z atijom (če primerjam z drugimi atiji, ki jih ni doma npr. med 7h in 15h ali celo dlje)... Tudi če se npr. igra ali carta z atijom, kakor hitro ugotovi, da sem šla iz sobe v jok, pa mama, mama... Od kod zdaj to??? Še na wc je težko iti, pa bognedaj, da sva sama, pa na hitro oddirkam po kakšno stvar v drugo sobo... se takoj odplazi za mano, pa celo pot jokca mama, mama...Zadnje čase se tudi zelo rad carta pri meni in me ves čas opazuje...Ne me narobe razumet - saj je ful lepo in cool, da je mali tako navezan name, ampak me preseneča, ker je že od malega navajen na dosti ljudi okrog sebe (npr. tudi na atija, babico, dedka, teto - mojo sestro)... Njegov ati ni v službi od 7h-15h, ampak dela večinoma doma, vmes ima samo treninge, babico in dedka vidi skoraj vsak vikend, pa še skoz teden dostikrat, ker prideta v MB, moja sestra pa itak živi v MB in nas večkrat pride obiskat... zato mi je malo čudno, da zdaj samo MAMA.. Sem mislila, da je to samo tam, kjer je otrok cele dneve sam z mamo... (oz. da atija ne vidi dokler ne pride s službe, pa ostale druž. člane še manj).. Kako je pri vas stanje? Da preveč ne zabluzim - Žan ČESTITKE za 9 m!!! Vsi, ki greste na morje, pa UŽIVAJTE še zame (mi za morje zdaj sploh nimamo časa )...