|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
14.4.2006 21:43:32   
PBJ
Sky, lepo da si se oglasila - pa še večkrat kaj napiši.Tvoja user posted image je  tudi "fejst". Ja, mamino mleko dela svojeuser posted image . Sem že mislila, da je samo moj tak "zizek", ker brez tega pri njem tudi ne gre.
Glede plazenja... tudi to bo kar naenkrat začela in potem je res konec luštnegauser posted image ...

Kaj, a danes vse jajčke barvate, da vas nič ni tu gor??

Vsem vam, drage julije, želim prijetne praznike med vašimi najdražjimi in uživajte, ...

user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 14.4.2006 21:44:14 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.4.2006 23:12:06   
CIPRESA
Ja Cipresa je spet pokonci ker tamal noče spat in ga matrajo zobkiuser posted image user posted image . Zdajle je zaspal nazaj jaz pa hitro na RR in vas vprašam ker nam Calgel ne pomaga več toliko kaj mu lahko dam da mu bo lajšalo bolečino? Za svečke se bom nazadnje odločla ker mu jih nočem tlačit noter rajši bi probala z kakim sirupom ali čem podobnim. A je Lekadolov sirup uredu če mu ga dam eno žličko pred spanjem??

No tole noč bom itak še prebedela, jutri pa probam s čim drugim. Prosim napišite s čim je pomagalo pri vaših ko so rastli zobki. Prej nismo imeli nobenih problemov zdaj pa mu enkice zgornje rastejo in je ves bogi.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.4.2006 23:19:05   
Marogica
CIPRESA, jaz sem mojemu vedno dajala Calpol, kadar je imel probleme z zobki, se mi je enostavno smilil, pa še nase sem se spomnila, da tudi vzamem kaj proti bolečinam, če me zob boli. Je lepo prespal noč in zjutraj je bilo bolje. Tudi Lekadol za otročke je OK.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.4.2006 8:11:28   
CIPRESA
HVALA  Marogica, sem včeraj prebrala (nisem mela pa čas napisat ti nazaj) pa sem mu kar dala eno žličko in je res pomagalo. Bom pa danes šla po Calpol upam da je še kaka lekarna odprta.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.4.2006 14:28:17   
Antigona
Cipresa, jaz imam Gengigel baby in res ful pomaga. Ko mu namažem dlesni, še kako minuto traja, pol je pa kot bi odrezal. Probaš lahko tudi tega.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.4.2006 14:49:02   
LONA13
Drage Julije....
LEPE PRAZNIKE IN VELIKO PIRHOV, PA DA SE IMATE ČIM LEPŠE S SVOJIMI NAJDRAŽJIMI!!

LP, LONA AND FAMILY

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.4.2006 15:29:37   
Antigona

JE LE PRIŠLA
TEŽKO PRIČAKOVANA VELIKA NOČ.
V KOŠARI NOSI BARVE PRELEPE,
Z NJIMI BARVA TRAVNIKE, RIBNIKE IN REKE.
ZDAJ BARVA ŠE CVETICE Z RUMENO, ROZA IN RDEČO,
V NAŠIH SRCIH SADI UPANJE, RADOST IN SREČO.

Vesele velikonočne praznike!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.4.2006 12:07:20   
bobek05
Antigona, Gengigel baby, se da dobit v katerikoli lekarni?

Drage Julije, LEPE PRAZNIKE VAM ŽELIM!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 833
16.4.2006 20:14:07   
bobek05
Naš Anej danes praznuje 10. mesecev!!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo pa res že skoraj user posted image ...

Sem iz radovednosti šla malo po iskalniku iskat naše stare poste, ko smo bile še v enem kosu, pa mi je vrglo ven LE 4 linke user posted image  pe še to od maja in junija... Kdaj je že nastala nova RR? A do starejših linkov pa ni možno, a nisem vredu iskala user posted image  (v iskalnik sem vtipkala "julije", moj nick in iskanje v forumu Nosečnost)... Sem opazila ja, da nekaterih ni več med nami (PetraCBU, valentina, shumlj - kera je že to user posted image , buu je še z nami? se mi zdi, da jo zasledim tu pa tam, vendar ne vem, če na naši temi, pa Dari, Saška1, Pia73, pupa25 je še gori? user posted image , pa Maliko spet pogrešamo...) Kaj se dogaja z njimi? Mogoče katera ve? So tako zelo zaposlene s svojimi sončki?

No, in ko sem takole brala svoje zadnje poste pred dnevom D, sem ugotovila, da je naš Anej že v trebuh bil pravi user posted image  in grozno živahen otrok.. uh, lahko bi si mislila, da ko bo prišel ven, da bo še hujši user posted image  user posted image  Pa da danes ne bom kaj čez njega klatila (že zato, ker ima 10 m), naj povem, da ga imamo neizmerno radi pa če je še takšen divjak user posted image

P.S.: Mi zdaj "zavijamo" kot volkovi v luno kar nekajkrat na dan... user posted image  aja, pa Anejev "volkec" je še vedno bolan, ker je še vedno skoraj brez glasa in bolj hripavo zavija user posted image  Joj, morali bi ga slišat. Mi skoraj pod stole popadamo od smeha, ko pogleda navzgor in kao zavija user posted image  

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.4.2006 7:41:07   
Antigona
Bobek, mislim da se je Gengigel baby ne dobi v vsaki lekarni. No pri nas na Vrhniki ga nimajo, zato sem ga kupila v Ljubljani. Boš morala vprašat. Obstaja tudi samo Gengigel, zato pazi, da ti ne dajo tega, ta pa naj bi bil samo za starejše ljudi...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.4.2006 9:17:55   
Anonimen
bobek05, PetraCBU ima tooooolk dela z dvojčkoma, da verjamem, da nima niti 3 minute časa.
Za Pupo25 vem, da je občasno na RRju, ampak na Julijah je ni...pravi, da ne ve, kaj bi kej napisala user posted image

Drugač pa...jao, tale RR user posted image  Mi je kar mal žal. da sem sploh kdaj šla brat Čvekanje v tri dni...tam je pa res ena babja župca user posted image  mineštrca user posted image  
Tukile z Julkam je pa tko fejst prijetno....user posted image

Ja, samo še to, neki planiram, pa razmišljam pa kupčkam...za PIKNIK user posted image  Boste vidle, bom pogruntala, ni hudič user posted image   Datum naj bi bil 21.maja....no, počakajte še malo, da še malo prespim user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
17.4.2006 9:36:16   
Meceno
Ahoj user posted image

Jaz back,....morem začeti sprva s čestitkami malega 9mesečnika Jureta user posted image user posted image user posted image ala PBJuser posted image   in logo še bobkovega Aneja ki ima že 10mesecev user posted image user posted image user posted image

Anckabancka še ni user posted image  (sem mislila da si ker te nekaj časa ni bilouser posted image  ) Kdaj tvoj mali praznuje oz je že dopolnil 9Muser posted image    Še tebi Aljažuser posted image user posted image user posted image

Če sem koga pozabila v času ko sem bila bolana pa si razdelteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morem končati Tara joče ,...aja imamo tri zobkeuser posted image

Smo pa še bolani, sedaj še ati + Tara

Pa-pa

< Sporočilo je popravil Meceno -- 17.4.2006 9:47:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.4.2006 10:03:21   
PBJ
Oj, Meceno, kako lepo, da si se spomnila na mojega lumpija.user posted image  Hvala ti.
Kako kaj vidve s Taro? A se še dojita ponoči? Moj ne more brez in tudi nič ne kaže da bi se tega v kratkem odvadiluser posted image user posted image .
Morava se pa pri g. Jožici najaviti, ker mi več ne plazi po kolenih, ampak dobeseno hodi po štirih - tako da se odriva s stopaliuser posted image . Zgleda da mu je tako boljše, ker lahko "šiba" po tleh. Kaj pa vem ...

Aneju vse naj za 10 mesecev in ker smo še praznični, mu pošiljam user posted image ...

Zdaj pa si grem lase oprati.
To pišem že drugič, ker mi je prvi post šel v ...   Ko vidim tisto: sorry,...., se mi  kar lasje zmastijo.user posted image

Meceno, sem videla, da si še popravljala. Pa še za Taro in atija user posted image
user posted image  , da se čim prej pozdravita

papa

< Sporočilo je popravil PBJ -- 17.4.2006 10:05:58 >

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.4.2006 10:14:42   
Meceno
Da še dopišem............namreč možnosti popravljanjana nimam več, enkrat sem se zmotila in namesto smeškov poslala sporočilouser posted image

V glavnem, jaz sem malo boljše, še me kuha ampak ni visoka vročina kakor prejšne dni... do celo 41.3user posted image , staknila sem virozo, ki pa ji je sledila še gripa in tako sem sedaj hin, moj Sašo je zbolel v soboto, Tara pa v četrtek in tako so naši prazniki ležeči oz prespali smo jih user posted image ,....kdaj bomo boljši ,...to je pa odvisno, se bojim da bodo zboleli še v spodnem štoku (babi, dedi, teta Maja) in krog je lahko začaran, upam da bomo preboleli in lahko mogoče šli za prvomajske na Hvar .

Ne sprašujte kako je z kg, sem shujšala in itak na napačnem mestu (  v rit,... ma zdaj jo res nimam je taka kakor da bi pljunil in razmazaluser posted image  )

Če zbolite vam ni treba it k zdravniku, mi imamo vse,.user posted image ..Lekadol, Plivamed, AspirinC,Calpol, Paracetamol svečke, Trpotčev sirup, Slezov sirup, Sinekod sirup, Sinekod kapljice

Tinka74 ......ti le prespiuser posted image , upam da bom lahko prišla, namreč do konca šol.leta imam 10.izpitov
(jaz pa lena kokor kuzuser posted image la )
Saj bom sfolgala, ni tako hudouser posted image ,..koga slepimuser posted image  user posted image

Lepo ponedeljkovo praznovanje user posted image
Adijos zajkleuser posted image

Vidim PBJ da si že pisala,.......namreč moja Tara kašlja in se zbuja med spanjem, zato sem jo ene petkrat vmes med tem postom dvignila oz uspavala
Medve se še dojiva in to na eni zizi, ki noče in noče usahnit ( je tako še polna) na drugi ne dojim že dva mesecauser posted image . Dojiva pa se samo ponoči in enkrat čez dan ko je meni že sila in ne zdržim več ( mi kar teče iz nje )
Ampak se že pozna, vsaki dan je tudi na tej prsi manj mlekauser posted image .......drugače pa ima Tara isto rada mojo zizo kakor flašo in mislim da nebo težav,...kmalu upam da ji bom dala ponoči flašo,...samo bi bilo še bolj fino če se nebi zbujala..........zdaj ko je bolana je to na 30minuser posted image

Morem končat ker........saj veš ......user posted image  

< Sporočilo je popravil Meceno -- 17.4.2006 10:24:33 >

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.4.2006 14:21:16   
Meceno
Glede zobkov ..........popravljam Tara ima 4.zobke Velikonočni zajec ji je prinesek kar dvauser posted image

prvi zob je dobila 6.3. desno spodaj- enka
drugi zob je dobila 6.4. levo spodaj - enka
tretji zob je dobila 16.4 desno zgoraj- dvojko
četrti zob je dobila 17.4. desno zgoraj - enko

Je pa tečka že zaradi tega ker je bolana + tole,...saj ni čudno da nič ne spimo.......bo že

Grem.........pišemo se šele konec tega tedna...........pa-pa user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 840
17.4.2006 15:21:14   
CIPRESA
Ojla julije!!!

Prazniki bodo kmalu mimo in spet bo vse po staremuser posted image user posted image user posted image pa saj bodo kmalu spet!!

Tinka ja trdio kožo moraš met če želiš kaj brat na "čvekanju"user posted image sploh pa če želiš še kaj pisat......sem ti že na ZS poslala če si še tle gor in ali je dvoboj minil brez stresauser posted image user posted image
PIKNIK..........dobra ideja, le da bi rajš vidla če bi blo bolj toplo, če bo šlo tko naprej bomo v bundah pa kapahuser posted image

Pri nas smo sitni da je kaj, Žiga itak nič ne spi čez dan, pol ure opoldne in pol ure popoldne............mam velik cajta a? Nevem po kom ima tole nespanje ampak men se bo zmešal, pa še zvečer je podaljšal in spat hodimo ob 8-8:30 in zjutraj ne spimo nič dlje zato user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja vsem ki so dopolnili 9 ali 10 mesecev ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image , sem bolj lene sorte za čestitat in velikokrat kaj sfalim zato vsem skupaj čestitam sedajleuser posted image user posted image

pa-pa

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 841
17.4.2006 16:50:28   
mayci
Cau drage julijke!user posted image
Po dolgem času se vam spet malo oglasim, ker vas že prav pogrešam.
Upam, da so vsi malčki v redu in da lepo rastejo!user posted image  Naš Lan je že tako velik fantek, da komaj verjamem..
Ampak prav uživava iz dneva v dan bolj in si zelo težko predstavljam, da bom šla čez tri mesece v službouser posted image !
Upam, da se bomo pred koncem naših porodnišk res uspele kaj srečati, saj me prav zanima, kakšni so vaši malčki palčki!
Cipresa, a ti si iz Kamnika?
Mogoče sva se pa že kaj videli med sprehodom po mestu! Jaz se tudi velikokrat sprehajam po Kamniku, čeprav živim nekaj kilometrov naprej. No mogoče se pa kaj srečava!user posted image

Zaenkrat vas vse lepo pozdravljava, pa se beremo!

Mayci in Lan

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.4.2006 20:24:48   
LONA13
Živjo beybe!
zdej pa lahko oznanim da je naš mali začel po vseh štirih kolovratit pa n kolena se da in zija kot zmešan...
praznike smo lepopreživeli...
mi bo vsak tipkovnic in miška crknila---mam na daljinca
se slišimo

čestitke za VSE MESEČKE

A ŠE MALO OD NEJCA ZA VSE TAMALČKE
VF FF

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.4.2006 21:06:00   
Anonimen
Mi smo pa jutri stari že 9 mesecev.user posted image . Kako hitro čas beži. Zjutraj imamo pregled pri pediatru. A je sedaj tudi kakšno cepljenje? Zobka še nimemo nobenega. Imamo pa že takšno lepo barvo po obrazu in po šapicah. V soboto smo kupili tricikel in tako uživa v vožnji.
user posted image

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
17.4.2006 23:14:36   
PBJ
Campek, pri 9. mesecih ni cepljenja, je pa pri prvem letu..

Vse lepo tudi tvojemu 9-mesečnikuuser posted image user posted image

Ta tricikel se mi zdi fajni, ker ima nogice lepo gor, pa naslonjalo in nima ti kam pasti...

Kje ste ga kupili in koliko stanejo takšni primerki?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.4.2006 11:00:37   
pravljica
pbj, skoči pogledat v interšpar (europark)...jaz sem takšne (brez strehice, eni z blazinami, eni brez) gledala prejšnji teden...v soboto so bili samo še 3je...za 10 000 oz. 12000 sit z blazino, nekaj takšnega...ampak meni je to preveč "plastično"...spet kompliciram, vem, kot pri vsaki stvari user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.4.2006 12:52:27   
Anonimen
Tale trikolesnik je v Sončku 13.900, v BC pa 14.900.

No in danes smo bili pri pediatru. Veliki smo 72 cm in težki 10,6 kg. Pridni a ne . So mu iz prstka vzeli kri pa sploh ni reagiraluser posted image . Sedaj pa že eno uro spi v avtomobilu. Vsaj naspal se bo, ker noter itak noče spat tako dolgo.

Veste kaj me zanima a vi vašim sončkom še oblačite žabice? Mi je rekel pediater da sedaj pa več ne rabi žabic.user posted image Pa bodija z dolgimi rokavi je rekel da čez dan tudi ne rabimo, ker mu je vroče. Ne vem kako ga sploh oblečt.user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
18.4.2006 13:56:05   
Timica
Pozdravljene!

Tudi mi smo dopolnili 9 mesecev. Moja miška že veselo dirka po stanovanju. Ima tri zobke. Spodnji enki in zgornjo trojko. Prav smešna je s to trojkico. Tehta 9,60 kg in velika je 73 cm.
Danes sva šli malo na kavo in po nakupih. Kakšno urco al pa dve še zdrži v  vozičku, pol je pa bolje da gremo kar malo domov. Čeprav bi mami še kar veselo hodila po trgovinah. Tudi jaz grem delat čez dva meseca. Mi nič ne paše, da čez poletje ne bom doma. Komaj čakam, da gremo na morje. Upam, da bo tudi naši punčki všeč.

Lepo se imejte in polubčkajte svoje malčke.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.4.2006 21:44:04   
PBJ
pravljica, zaenkrat te trikolesnike še samo gledamo in malo primerjamo ponudbeuser posted image user posted image user posted image ...

Danes sva se z malim odpravila v mojo službo in naj vam povem, da bolj ko sva se bližala, bolj me je stiskalo v želodcu, .... pa saj veste zakaj... Ne znam si še predstavljati dopoldneva  brez mojega malega princauser posted image
Delati bom verjetno šla 16. avgusta, tako da sedaj še ni neke krize. Sicer mi je pediatrinja rekla, da naj dam vlogo za podaljšanje porodniške, zaradi alergij in dermatitisa ... pa sem razmislila, da ne bom, ker bi rada v septembru začela z novo skupino (v vrtcu) - tako mi je lažje, kakor pa da bi prišla v sredini septembra. Imam še kar nekaj dopusta - tudi lanskega, tako da bom raje večino tega izkoristila in se mi lepo izteče, tako da v sept. štartam s polno paro.
Dovolj o tem!

Prejle sem ravno gledala fotografije moje nosečnosti in kar ne morem verjeti, da je vse skupaj tako bliskovito minilo .... Lani ob tem času smo bile v tako lepem pričakovanjuuser posted image  .... ženske meni se zdi, da mi spet hormončki norijouser posted image   A, vam tudi kdaj?

Uf, dovolj mojih razmišljanj.

Lepo bodite in cartajte, cartajte, cartajte svoje zaklade.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.4.2006 22:15:28   
bobek05
Hmm, Anej ima zdaj res skoz bodije s kratkimi rokavi  - skoz dan mu oblečem čez majčko z dolgimi, ponoči pa tanjšo pižamo... glede žabic pa jaz tudi ne vem user posted image  Kupila sem mu dvoje tanjše žabice in mu jih oblečem ko gremo ven (čez pa tanjše hlačke), da bi bil pa čist brez user posted image  ne vem no, mogoče ko pride do 20 stopinj.. kaj pa vem, se vam zdi, da kompliciram??? user posted image  mene je le strah, da ga bo zeblo..user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?