Meceno
|
Da še dopišem............namreč možnosti popravljanjana nimam več, enkrat sem se zmotila in namesto smeškov poslala sporočilo V glavnem, jaz sem malo boljše, še me kuha ampak ni visoka vročina kakor prejšne dni... do celo 41.3 , staknila sem virozo, ki pa ji je sledila še gripa in tako sem sedaj hin, moj Sašo je zbolel v soboto, Tara pa v četrtek in tako so naši prazniki ležeči oz prespali smo jih ,....kdaj bomo boljši ,...to je pa odvisno, se bojim da bodo zboleli še v spodnem štoku (babi, dedi, teta Maja) in krog je lahko začaran, upam da bomo preboleli in lahko mogoče šli za prvomajske na Hvar . Ne sprašujte kako je z kg, sem shujšala in itak na napačnem mestu ( v rit,... ma zdaj jo res nimam je taka kakor da bi pljunil in razmazal ) Če zbolite vam ni treba it k zdravniku, mi imamo vse,. ..Lekadol, Plivamed, AspirinC,Calpol, Paracetamol svečke, Trpotčev sirup, Slezov sirup, Sinekod sirup, Sinekod kapljice Tinka74 ......ti le prespi , upam da bom lahko prišla, namreč do konca šol.leta imam 10.izpitov (jaz pa lena kokor kuz la ) Saj bom sfolgala, ni tako hudo ,..koga slepim Lepo ponedeljkovo praznovanje Adijos zajkle Vidim PBJ da si že pisala,.......namreč moja Tara kašlja in se zbuja med spanjem, zato sem jo ene petkrat vmes med tem postom dvignila oz uspavala Medve se še dojiva in to na eni zizi, ki noče in noče usahnit ( je tako še polna) na drugi ne dojim že dva meseca . Dojiva pa se samo ponoči in enkrat čez dan ko je meni že sila in ne zdržim več ( mi kar teče iz nje ) Ampak se že pozna, vsaki dan je tudi na tej prsi manj mleka .......drugače pa ima Tara isto rada mojo zizo kakor flašo in mislim da nebo težav,...kmalu upam da ji bom dala ponoči flašo,...samo bi bilo še bolj fino če se nebi zbujala..........zdaj ko je bolana je to na 30min Morem končat ker........saj veš ......
< Sporočilo je popravil Meceno -- 17.4.2006 10:24:33 >
|