|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
18.4.2006 22:25:34   
bobek05
Sem pozabila omenit, 4. zobek je zunaj! user posted image  KONČNO! user posted image  Je ponoči spet 1 uro jokal in sva ga komaj potolažila (z mlekom) in zdaj naju je strah, da ko se bo stanje z zobki normaliziralo, da se bo navadil jesti ponoči user posted image  eh, vedno je nekaj...

Danes je Aneju uspelo, dat kroglico v slončka (slikco sem dala gor ne dolgo nazaj) user posted image  Sem skakala okrog njega kot da mi nekaj fali v glavi, mali pa me je samo debelo gledal user posted image  Zdaj je tudi ugotovil kak je fajn če prime 2 žogici in ju skupaj tolče - postal je pravi razgrajač user posted image  pa za mano se po celem stanovanju plazi..

Najbolj posrečen pa je bil, ko sem mu dala žemljico in ga malo opazovala med pospravljanjem... malo v usta, malo na tla, pa se usedel nanjo, pa spet v usta user posted image  pa nič ne pomaga če vmes piham nesnago dol (no, saj ni glih tak umazano po tleh), ampak njega to ni nič motilo... eh, deca.. user posted image  

PBJ, jaz grem tudi spet. delat... user posted image  1x je treba,kajne? Pa mene tudi NA HIPE hormoni dajejo - se mi kar lušta po nosečnosti user posted image , ampak poleg Aneja zdaj res ne bi utegnila še z enim... Čez 2-3 leta pa bi se lahko že kaj menili... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.4.2006 22:45:21   
PBJ
Kje pa je slikica? Jaz je ne najdemuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.4.2006 22:55:24   
bobek05
katera? misliš od slončka?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.4.2006 22:57:18   
bobek05
To je slikca slončka: v tega je danes not vrgel kroglico...

user posted image  

ali si ti mislila slikco ANEJA S SLONČKOM? user posted image  ki pa je žal nimam (ga moram jutri hitro poslikat)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.4.2006 23:06:00   
PBJ
Ja, jaz sem mislila, da si ga tak fajn ujela, ko je vrgel žogico v slončkauser posted image .

Nočko

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 855
18.4.2006 23:07:40   
PBJ
A, se ti še nič ne spi?
Vidim, da si še gor. Jaz sem že v pižami in na pol v postelji.
Aja, še to. Ko tega slona na hitro pogledam, se mi zdi, da vidim dinozavrauser posted image user posted image user posted image ... je tak poseben slon.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 18.4.2006 23:09:18 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.4.2006 11:31:52   
anckabancka
Bobek, meni se tudi zdi še prezgovdaj, da mu ne bi oblekla žabic, ko greva ven. V stanovanju jih itak ni še nikoli imel.

Včeraj sem končno kupila marelo v BC, tisto, ki je bila znižana na 18.990 iz 26.730. Mislim, da ima vse, kar sem si pri mareli želela. Upam, da nam bo v redu služila. 

Evo, taka, je:
user posted image

Drugače je pa Aljaž začel škrtati z zobmi.user posted image Jao, kako je to grozno slišat!user posted image Pa ne morem čisto nič naredit, edino da ga zamotim s čim drugim. Pa tudi zobke ima že oškrbljene.user posted image

Ne, nisem user posted image .  Vsaj vem še ne... user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.4.2006 16:17:11   
PBJ
Pa kje ste vseeeeeeeeeeeeeeee?
Meni se čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker lumpek user posted image .

Grem nekaj pametnega delat. A, kajuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.4.2006 17:06:41   
LONA13
Evo PBJ jest sm tukej...user posted image user posted image user posted image
A si še gor?user posted image
naš mali se je ravnokar zbudil... mu še ni ravno najbol jasno kaj se dogaja okog njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.4.2006 17:15:12   
pravljica
evo, pa jaz...danes vse dvojno vidim user posted image  nisem spala ponoči od 2h pa do 6ih...je malega nekaj mučlo (upam, da so zobki user posted image  )...ampak on je spal in jokal zraven, jaz pa nisem več vedla, kaj naj z njim počnem...se mi je že malo fuzlalo zraven
v glavnem, danes imam orožje - calgel, če bo le kaj pomagalo

zdaj mi pa povejte, kako tiste, ki to imate, namažete na dlesen? meni je rekla farmacevtka, da naj pazim, da ne bom drugje mazala kot samo na dlesni, ker potem kao vse to omrtvi in ni fajn filing, če je to na jeziku user posted image  sem potem probala, pa itak da ni šlo samo na dlesni...je imel po celih ustih polno - mi je sesal in lizal prst, upam da je vsaj malo prišlo tudi na dlesni user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.4.2006 17:33:12   
PBJ
Sem ravno zdaj zopet pokukala gor. Malica je mimo - smo pridno jedliuser posted image .

Lona, moj kakor hitro se zbudi že stoji, čeprav komaj gleda in še ni pri stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer je pa danes spal kar 3x po 1 uro, kar je zanj redkost in še zdaj  zehauser posted image . Zgleda, da ga daje spomladanska utrujenost...

Pravljica, saj moj je tudi stalno ta calgel dobil še kam drugam kot na dlesni. Pri otroku je  malo težko pazit...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.4.2006 9:55:50   
pravljica
vidim, da ene že kupujete "prave" čevlje...kakšne št. pa imajo vaši malčki? kje naj iščem najmanjše 18, mogoče celo 17, ne vem user posted image  imajo v massu kaj takšnega ali je to samo v cicibanu (tam sem jih videla)? a se da v MB massu z vozičkom gor? sem jezna, ker so se spet prestavili tja noter user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.4.2006 10:49:17   
Timica
Moja punca ima malo nogico in smo šli kupit prve čeveljčke kar v Cicibana. Trgovke ful prijazne, pa še kar izbira je bla velika. Kupili smo 17. V trgovini je blo vse ok, ko smo ji probaval čevlje. Najbrž je blo toliko otrok, da se s čevlji sploh ni ubadala. Doma pa cela groza, ko smo jo obuli. Eno uro se je vedno, ko je pogledala nogice drla, drla, drla. Zdaj je pa že vredu. Naprej so semišni, naj bi bli roza, ampak so v enem dnevu črni. Pa kaj čmo, kaj nas še vse čaka s čeveljčki.
Ne vem, če se da priti v Massa z vozičkom.

Neposredna povezava do sporočila: 863
20.4.2006 13:33:35   
bobek05
pravljica, mi smo imeli pa probleme zaradi večjih št. so smo šli iz copatkov na čevlje, ker sploh bilo več tako majhnih copatkov... user posted image  mi smo Aneju kupili čevlje pred kakšnim mesecem in sicer št. 21!! user posted image  Ja, moja oba fanta imata velike noge (ati je prišel celo do št. 50! user posted image ).. Upam, da nam ne bo še treba tak hitro menjat, če ne že zato, ker je to drag šport še posebej če kupuješ Cicibanove user posted image
Za calgel pa se ne sekiraj, ker ga ima Anej običajno tudi vsepovsod samo na dlesnih ne, ker vse dol spoliže... pa zadnje čase, ne vem zakaj, ničesar več noče - ne calgela, ne dalerona, ne osanita.. skratka nič za "lajšanje bolečin" (mi ni čisto jasno zakaj)... vedno bolj pa išče igračke s katerimi si drgne dlesni.. atiju se zdi, da mu spet grejo eni zobki ven (obup no!)

PBJ, uh, bi blo pa res fajn, če bi ga ravno tisti moment dobla, ko jo je not vrgel.. ja, zdaj pa je izgubil veselje, ker nič ne kaže, da bi ga tista kroglica zanimala za kaj drugega kot vlačenje po ustih .. pa si verjetno misli - to imaš mami user posted image  

Barbara_Tomo, zdaj sem po naključju ugotovila, da sva se ženili na isti dan user posted image  vidva bosta letos tudi imela 15.5. 2 leti kajne? Le kam čas beži? user posted image

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.4.2006 13:37:40   
bobek05
pravljica, mene tudi najbolj razkurijo trgovine, ki imajo zunaj 5 stopnic, pa še vrata se komaj odpirajo, potem pa rajši sploh not ne grem kot pa da se mučim z vozičkom user posted image  .. če imam res dober dan pa nekak zvlečem vozek gor, pa z ritjo odpiram vrata in ga komaj stlačim skozi tista ozka vrata ali pa enostavno prosim koga, da mi pridrži vrata (ampak res na dober dan!)

še manj logično pa je to, da se npr. Velika kavarna na Glavnem trgu hvali, da imajo previjalnico za dojenčke, potem pa sta 2 vhoda in ni variante, da pride mamica z vozekom sama not, ker so ful čudne stopnice (pri obeh vhodih), pa še vrata so zelo težka (moraš fajn porinit).. res so si to pametno zmislili... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.4.2006 16:29:41   
Anonimen
Samo toliko, ker nimam časa - mi smo Gašperju tudi kupili čeveljčke št 21.
Imamo pa Cicibanove copatke za doma, pa ene supergice z HMja, za v voziček pa tko, da ni samo v nogavičkah.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
20.4.2006 17:13:58   
anckabancka
Jaz imam pa Aljaža doma ves čas v nogavičkah. Če bi mu obula kake copatke, bi imel samo prepoteno nogico. Imava pa tudi supergice za v  voziček, ki jih kar naprej daje v usta.user posted image Tako, da ne vem ali bo tudi "prave čeveljčke" jedel? user posted image

Bobek tudi midva bova imela v maju drugo obletnico poroke, le da en teden prej - osmega. A smo se vse maja poročile?

Bobek, o vhodih v različne hiše, trgovine raje ne bi govorila. Še do mesarja ne morem priti, tu pri nas. Pa ulice so itak tako zaparkirane tukaj v Rožni dolini, da ni šans, da ne bi kar po cesti vozila z vozičkom. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.4.2006 17:49:28   
pravljica
midva imava tudi maja (16.)...ampak že 8 let user posted image

jaz vedno pravim, hvala nam, da smo v takem kraju, kjer imam na izbiro trgovine v centrih...mercator, europark, zdaj je še hofer v tem koncu...edino v centru se še zakomplicira s temi stopnicami in vratami, da je jih je treba prej preštudirat, ali bolje z rito naprej potisnit, ali z levo roko pa pod njo mimo voziček z desno, ali so tiste, ki se zataknejo, če jih dovolj odpreš...mah user posted image   tole, da pa v massu ni dvigala pa itak brezveze (vsaj jaz ne vem, da bi bil user posted image  )

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.4.2006 18:31:43   
CIPRESA
Oj da se še jaz malo javim!!!

Zdaj ko je lepo vreme sva z Žigom skoraj ves dan zunaj na sončku, mali ma že tako barvo kot bi bil na morju, hvala bogu je vsaj nekaj dobrega pobral po mamici, da nimamo problemov še z opeklinamiuser posted image

PRAVLJICA za Calgel se pa ne sekiraj, mi ga mažemo skoraj vsak dan pred spanjem in da bi nanesla samo na dlesni....to je nemogoče. Še scuza vse iz prsta in poje zraven ko mu je tako dobro sladko, pa nimam kaj naredit.

Za čevlje pa pri nas nimamo problemov smo jih dobili skupaj z cunjami od nečakov in nečakinj in jih imamo polno tudi največ od Cicibana ker naj bi bili najboljši za nogo in prve korake. Imamo št. 18 s tem da ima spodaj žabe. Kriza je bila v začetku sploh s copati ker sem hotela da se jih navadi in jih je skos dol metal jaz pa poberala in nazaj gor dajala po kakem mesecu pa jih ne porajta več razen vezalk, če vidi te potem sem oplela jih moram skrituser posted image ker so mu najljubše igrače vse kar je podobno vrvicamuser posted image user posted image

ANCKABANCKA a še ni ničuser posted image ????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je ravno danes ena tu gor spraševala za test anonimno pa sem takoj pomislila nate.

TIMICA a si ti nova??? Si tudi med julijami???

Ja še to, jutri imam pregled pri moji G in sicer mi bo vzela bris ker pred nosečnostjo nisem bila nikoli pri ginekologu in med nosečnostjo brisi niso ravno taprav pokazatelj zaradi hormonov, no in jutri grem na pregled po kakem mesecu pa mislim da bodo izvidi.....držite pesti, me kar strese ko bom spet lezla na tisti stol pa noge narazen........user posted image user posted image

LP se še kaj oglasim!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 869
20.4.2006 19:55:10   
bobek05
CAMPEK, tricikel o katerem si pisala na prejšnji strani, smo si danes šli ogledat, ampak NAMA ni bil všeč user posted image  ati je bil skeptičen zaradi koles, strehica je prenizko in z glavo skoraj vanjo treska, tista plastična podlaga za nogice pa je previsoko in preveč nazaj in ima Anej ful pod čudnim kotom nogice user posted image  Ja, seveda, NJEMU pa je bil blazno všeč.. Morali bomo najti nekaj podobnega in bolj primernega zanj.. Kaj pa vem, mislim, da je on že malo prevelik za takle tricikel, ker je imel nogice že ful pokrčene in kot sem omenila, se je z glavo skoraj v strehico treskal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.4.2006 21:03:53   
Barbela
Vidim, da ste bile česz praznike zelo zelo delavne user posted image  Sej prav, ste si vsaj na RR malo odpočile od vse te jedače in obiskov....
No, en velik user posted image user posted image user posted image  tudi za našega Jaka, ker se je fant v soboto začel plazit po kolenih. Šiba po stanovanju gor in dol, da ima čist siva kolena user posted image  Boli itak mene bolj, kot njega. V torek je bil za to na fizioterapiji zelo pohvaljen.
  • naj vam povem eno štorijo glede sesanja. Ko je bil Jaka še čist majhen in je bil do 6 mes. v ležalniku, sem ga med sesanjem vlačila za seboj. Velikokrat je vmes zaspal, dostikrat se je fino zabaval. Sledilo je gledanje mamice v stolčku za hranjenje (trip trap) in vmesno glasno smejanje, če sem bila s sesalcem blizu njega.  Zdej, odkar plazi, pa caplja za sesalcem in se naglas reži zraven in ploska. Full noro je za videt. Sesava pa teh naših 100 kvadrat itak celo večnost, ker se vmes pogovarjava, smejiva, pač imava fajn user posted image .
  • Jst še vedno oblečem Jaku žabice, ker se mi zdi prekmalu, da bi bil brez. Zdej ko plazi ima žabice in trenirko, ker imamo vsepovsod parket in čez hodnik kamen pa še talno gretje smo izklopli, ker je že 23 stopinj noter, po tleh pa je malo hladno. Pod mikicami in puloverji ima pogosto bodye z brez rokavi ali na kratek rokav. Enako, če ima oblečeno srajčko.
  • Nočem pametovati, ampak bom samo posredovala naprej, kar sem izvedela na fizioterapiji. Če otrok še ne stoji v redu na nogicah in ima pokrčene prstke (to boste videle, če bo bos), ga ni pametno obuvati v čevlje in copate s trdim podplatom. Hoja potem ni kvalitetna in tudi občutek za pravilno stopanje otrok težko pridobi. tako otroci pogosto hodijo po prstih ali preveč na peto. Doma je najbolje da je v nedrsečih nogavicah, da nogica dobi čimveč občutkov in da ga ve lahko kontrolirate, kako stopa in ali ima pokrčene prstke in ali je preveč na prstih. Ko bo pa poletje pa priporočajo čimveč hjoje brez čevljev. To je to. Mi smo kupovanje čevljev s trdim podplatom za 1x opustili vse do takrat ko se bo Jaka začel SAM postavljati na noge ob opori raznih predmetov, pohištva, ljudi,... Zdej gre že na kolena, na noge pa še ne. Da shodi pa ima otrok časa do 17 meseca, da vas ne bo preveč skrbelo, če kateri še pri 14. ih npr. ne bo shodil.

Bobek, ja 15. maja bo druga obletnica najine poroke. Se bom spomnila na vas Bobkove user posted image

Pa vse najboljše vsem (Jure, Anej,  user posted image  od Campka), ki ste dopolnili en mesec več. Pa pardon, če sem koga pozabila.

Tinka, super ideja s tem piknikom, Če rabiš pomoč pa javi!

< Sporočilo je popravil Barbara_Tomo -- 20.4.2006 21:06:14 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 871
21.4.2006 14:19:53   
malicki
Pozdravljene julijske mamice user posted image

sama sem še nosečka, svoje prvo dete pa že nestrpno pričakujem konec julija. Imam pa eno vprašanje in upam da mi boste pomagale.

Sem ravno pri nakupovanju oblačilc in me zanima ali ste za svoje poletne user posted image  potrebovale tudi kaj oblačilc (bodiji, majčke...) s kratkimi rokavi. Oziroma še boljše bi bilo, če bi vedela kako ste recimo prvi mesec oblačile svoje bejbike - za noter, za zunaj?

Hvala za pomoč user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.4.2006 14:36:48   
pravljica
oj, malički...se spomnim sebe lani ob takem času user posted image , ti kar zavidam user posted image

za v porodnišnico sem imela pripravljenih več plasti oblačil, potem sem mu pa na dan odhoda, ki je bil oblačen, oblekla: bodi z dolgimi rokavi, tanjšo majčko, hlače brez stopalc, nogavičke, tanjšo bombažno kapico in pleteno jopico (mislim, da je slika teh oblačil še v albumu user posted image )
doma je bil že prvi teden v kratkih hlačnih pajacih s kratkimi hlačnicami in rokavi, pa v bodiju s kratkimi rokavi, pa samo v majčki s kratkimi rokavi...bil je pa široko povit, tako da mu je bilo po spodnjem delu telesa itak preveč toplo

večkrat je bil brez nogavičk in brez kapice, tudi brez rokavov

v glavnem, ne kupuj preveč vnaprej...raje potem sproti, ker ti bo še tako preveč nenošenih stvari ostalo user posted image  (sploh plišastih stvari ne kupuj, ker ti ne bodo prišle prav)

verjetno je še kakšna slika, kjer se vidi, kako je bil oblečen, v albumu: http://pravljica.moj-album.com/ 

papa

yeah, thats me ;)

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.4.2006 20:41:11   
Anonimen
ooooooo malicki, dobrodošla, sicer eno leto kasneje, ampak vseeno user posted image

Mi smo šli septembra na morje (mali je bil star 2m) in nismo imeli veliko kratkih rokavov (poglej moj album Gašperjeve prve počitnice; geslo: Lupo), v bistvu sem ga imela velik v tankem bodiju pa brez hlač ali pa tiste žabice (hlače s stopalci od Clara).

No, prvi mesec: dvojna majčka na preklop, tavelika plenica za široko povijanje in žabice (Clar). To je bilo za notri, ampak lanski julij je bil zelo slab. Skoz je nekaj deževalo pa tko. Za ven smo bili pa tudi tko oblečeni, samo sem mu dala gor še en puloverček, pa tanko dekico. Meni se zdi user posted image
Ko je avgusta začel pritiskat vročinski udar user posted image  smo nehali široko povijati (dober UZ), pa sem ga začela oblačit v bodije z dolgimi rokavi + žabice Clar.
Kot sem rekla, na morju je bilo pra res res vroče, je bil pa v kratkih rokavih in kratkih hlačah. Spal je pa v bodiju z dogimi pa žabcami + kouterček.

Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 874
21.4.2006 21:27:18   
Meceno
Vas samo berem,...ko bo čas pišem,...aja Tara ima 5.zobek zunaj,...boščika se slini kakor polžuser posted image

malicki.......tudi zate se bom potrudila in še kaj napisala, če ti nebodo že vse naše babureuser posted image

Lahko nočko

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

otrok
v3sn4

katera je bila njegova prva beseda?

ata (27%)

mama (33%)

ej (2%)

ne (11%)

cist nekaj drugega :) (27%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!