|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
12.4.2006 12:32:05   
Talči
Naj se javi še moja malenkost.... se že dolgo nisem.user posted image

Tudi mi smo o.k., pridno spančkamo, papamo vse po vrsti, se pripravljamo na plazenje... Ujeli smo zadnji sneg in se sankali, zdaj pa hodimo plavat.
Ko bo sonček spančkal in če se najde še kaj časa, pa še kaj več.user posted image
Pa pa

Žiga & Talči

9.8.2005 sem prvič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me kliče Žiga.
31.3.2010 sem drugič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me bo klicala LIna.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.4.2006 12:57:09   
LONA13
Živjo!
Mis mo se pa cel dopoldan potepali, sedaj greva pa kosilo kuhat.
MECENO hitro se pozdravi¨!!!!

Mi imamo posvetovalnico naslednji teden-me rav zanima koliko kg ima--mene že noro roke bolija če ga malo več časa nosim.
In končno se je začel plazit--sicer v rikverc ampak bo.... pa tudi na kolena se postavi --tako na vse štiri, samo mu še ni čisto jasno kaj naj potem počne!!!

Lep dan1!!
Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.4.2006 13:22:32   
Barbela
Talči, dobrodošla nazaj!

Kk je zdejle men fajn. Kosilo se kuha, Jaka spi, jst sem pa lahko tule gor. Sem vam pozabila omenit že prejšnje dni, da Jaka ne pije več mleka. No, razen takrat mu ga pripravim, ko mu kaj zmešam (rižolino, keksolino, gresolino,.....) Tako, da ima zdaj pet gostih obrokov. Ne vem če so zdej tudi gosti user posted image  V glavnem mleka po flaški več ni!!user posted image user posted image user posted image  Zdej pa res vidim, kako raste.

Lepo se imejte, pošljite kaj sončka tiste ki ga imate, Meceno ti se pa poštimaj!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.4.2006 13:23:33   
Barbela
Aja, sem še to pozabla..... Lona kaj dobrega pa ti kuhaš? user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.4.2006 14:20:14   
LONA13
Barbara, mi bomo danes imeli kuhano zelje oz. mi temu rečemo presen zelje--če mogoče poznaš. Popražim zelje in krompir na olivnem olju dodam malce čebule, potem zalijem z vodo še nekaj časa kuham, dodam malo začimb. Pa še hrenovke bomo imeli za zraven. Sedaj kuham tako hrano da jo Nejc tudi lahko je.In to ima zelo rad.. pa ti kaj boš dobrega skuhala!!!

AJA, TALČI WELCOME BACK!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
A kakšna ve kje je Dari... Se že ni javila odkar smo šle rodit;

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.4.2006 15:12:47   
Anonimen
Julke, HELP !

Na naši Julijski kavi ste vse veselo govorile o tem, kako skoz menjate baterije na igračah...pa sem skor en mesec premlevala user posted image  pa iskala user posted image  pa razmišljala user posted image

Kakšne so to igrače, ki imajo not baterije?

A lahko prosim, kakšne točne podatke (ime, proizvajalec, slikca)....da malo razveselim otroka, madona...res nimam ideje, kakšne so to igrače user posted image

PS za vse tiste, ki me ne poznate osebno - ja blond sem user posted image

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
12.4.2006 15:37:47   
Anonimen
No, da se dopolnim, Gašper IMA igrače...veliko njih (lesenih predvsem, pa ksilofon pa knjigice, pa plehnato skledo za solato pa leseno kuhalnico - to fejst ropota in je cel žur user posted image  )

Da ne bo katera mislila, da otroku ne privoščim igrač user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
12.4.2006 17:12:08   
Barbela
Tinka , npr. Jaka ima taka dva dojenčka, fantka in punčko, ki govorita in se smejita ob dotiku na njun trebušček in roke. Potem so fine igrače od Smoby-a (to so take živalce, se mi zdi da iz pokemonow, ne vem točno) Te tudi govorijo, če se dotakneš trebuščka. Ta naš se smeji, govori njam njam in pošilja poljubčke. Po moje če greš v Ariela ali v Baby Center boš zagotovo našla kaj. Sicer pa so te igrače zanimive na začetku in čez čas ko jih ne vidi več. Tudi Jaki je najbolj zanimiva kuhalnica, skleda, plastične žličke, ropotuiljice iz jogurtovih ločkov, ...

Uuuuu Lona dobro kosilo si skuhala. Midva z Jakijem sva pa jedla (ja, sama, ker je Tomo še vedno v službi) popečeno piščančjo zibko na petršilju, kolobarjih čebule, česnu in olivnem olju, riž s korenčkom in rdečo peso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.4.2006 17:21:20   
Barbela
Tinka, še dva linka za primer:

http://www.btc-city.com/babycenter/vsezaotroka/igrace/detail.php?id=2012 

http://www.btc-city.com/babycenter/vsezaotroka/igrace/detail.php?id=1608

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.4.2006 17:34:47   
pravljica
user posted image

user posted image
user posted image

mi imamo tega cel kup.

največkrat smo zamenjali baterije zgornjemu vrtiljaku in traktorju - ne najdem slike, pa vem, da je še bila pred kratkim na strani BC - v glavnem traktor s prikolico, zadaj je 5 živali, ki se ob pritisku dol oglašajo, spredaj je kmet, ki ob pritisku poje pesmico old mcdonald, na volanu je hupa in lučke utripajo, s pritiskom na dimnik pa se traktor pelje enih 5 metrov...živali in kmet grejo seveda dol, na prikoli pa potem lahko naložiš kar češ...nad to igračo je mali najbolj navdušen

zdaj je aktualen tudi medvedek pu, okoli katerega so napeljani "kabli" in na vsakem čebelica, ki jo po teh kablih prestavljaš (kot tisti sistem, leseni, ponavadi na mizah, ko kroglice prestavljaš po vodilih - mah, ne znam razložit no), spredaj ima pa 3 gumbe, ki ob pritisku oponašajo ptičke, čebelice in medvedka puja, zraven pa se svetijo

rad ima tudi tomijevo igračo - kot nekakšna prozorna kupola, v kateri se v krogu podijo psički za žogo in zraven lajajo, aktiviraš jih pa tako, da zgoraj pritisneš na "gumb" (jih imajo v BC)

slonček (na sliki) je aktualen že od vsega začetka (ko ga vlečeš, igrajo različne melodije, zvok se nastavi na 2 jakosti ali pa se ugasne, med vožnjo skače kocka na njegovem hrbtu, ko mečeš kocke v glavo, aktivirajo razne cirkuške zvoke) - najprej je pogrutal, da poje, ko ga malo rukne, potem je pogruntal, da zapoje, ko ga potegne za vrvico, kocke, ki se nalagajo in skačejo in aktivirajo razne zvoke pa še trenutno niso aktualne

spodnji volan pa itak raztura...ima res veliko funkcij in zvočnih efektov (od radia, do hupe, volan, tresljaji, voznik zgoraj "dirka" in se oglaša itd. ...mali se ga težko naveliča, ker se že obrne, da bi šel stran in se spet začne nekaj novega user posted image

--> to je pri nas zanimivo in precej v uporabi...ostalo pa je trenutno na stranskem tiru

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.4.2006 19:29:49   
Anonimen
Wau, hvala barbara_tomo in hvala pravljica user posted image
Mi je tale volan všeč...no, zdaj vsaj vem, kaj moram gledat user posted image  hvala za razsvetlitev user posted image

Aja, zadnjič smo se tudi pogovarjale, katera od nosečk julijk je bila z nami med nosečnicami, pa sem rekla, da ne vem, kakšen ima nick, vem samo, da je želela dat sinu ime Vid, potem je pa iz sina ratala punčka, pa da sta dala ime Vida...pa me je Lona spomnila, res, Dari je bila...kje je, pa ne vem....

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
12.4.2006 20:06:19   
jakaracman
Da se javiva, včeraj smo imeli 9 mesecev in se intenzivno plazimouser posted image , zoba nimamo še nobenega.Danes sva imeli posvetovalnico in smo dolgi 74cm in težki 8030g.Ob opori se dvigne samostojnouser posted image .Drugače vse ok, razen seveda alergije na mleko.
Našauser posted image  ima rakca , ki šiba na baterije in pa eno zadevo, ki je meni bila ful bv., pa jo ima rada namreč zadeva meče ven žogice in igra.Drugače sem pa jaz vedno govorila, da moj user posted image ne bo imel plastičnih igrač, samo lesene -ja, ja.user posted image .
Vsem en lep pozdravček in lepe praznike želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.4.2006 20:48:28   
PBJ
Tinka, recimo tudi kaj takega:
razvrščevalec oblikuser posted image - s tem se moj fino zaposli (prevrača, obrača,sega po predmetih v škatli - pa še muzika igrauser posted image  - najboljši pa je valj, za katerim se podi po stanovanju, ker se seveda kotali pred njim. Je pa to igrača, ki pride v poštev še kasneje,...

Igrač na baterije je danes toliko, da se samo čudiš, ko vse to vidiš. In na koncu je res vredno premisliti, katera bo zares funkcionalna, ker se otroci velikokrat veliko bolje zamotijo in razvijajo spretnosti s kuhalnico, kakšno plastenko, škatlo od kreme,...
Veš, čemu služi našemu lumpu tale psiček? Za občasno dudouser posted image user posted image user posted image !!(ta prave tak nima, ker niti ne ve za kaj jo dojenčki uporabljajouser posted image ..
Ampak tega psa pa tako sesa za nos, da se mi že smiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Lesene igrače pa tako sodijo med kvalitetne, najboljše in "zdrave" igračeuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.4.2006 21:14:21   
bobek05
Anej ima takšnega kot je dala PBJ sliko gor (razvrščevalec oblik), vendar še ne kapira, da mora po oblikah not vstavljat - mu je pa fajn, da vsakič ko nekaj not pade, da zaigra

Ima pa tudi tega glasbenega slončka, ki mu je blazno všeč (se ga da kupit v trgovini Buši preko spleta ali v RR trgovini. Je pa kar drag.. Ful je fajn, ker se da razstavit, pa 4 različne melodije ima.

user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.4.2006 21:20:34   
bobek05
Ja, in kot je PBJ rekla, tam vun mečem po 10 jurjev za eno igračo, on pa se raje igra s klupicami (ščipalke) za cote user posted image  

P.S.: Ne vem katera je spraševala za valj, ki ga ima tudi Pravljica. Aneja je ZDAJ začel ful zanimat. user posted image  Je res neki čuden tič, ampak ko mu kupim kaj novega, traja nekaj časa, da ga začne zanimat. user posted image

Drugače pa je končno prikukal na plano 3. zobek!! user posted image  Zdaj čakamo pa še št. 4, ki bo tudi v kratkem. Je pa kar hudi ponoči (se pogosto zbuja in jokca) in naš korenjak je že 2 noči ajal pri mami in atiju.. Finta je v tem, da npr. gre ob 19.30 ali 20h spat, potem pa se npr. ob polnoči predrami in joka in ga nič več ne potolaži. Mu dava malo mlekca - jok mine, za spat pa mu več ni user posted image  in šele ko ga vzameva k sebi v posteljo in ko vidi, da bomo VSI ajali, zaspi nazaj, v svoji posteljci pa se ves čas dviguje in jokca user posted image  eh, če ne bo tega počasi konec, bo meni kaj popustilo... user posted image  komaj čakam vikend, ko ga bo moja mama malo povarvala.. joj, ženske kako se mi smilite tiste, ki nimate koga, ki bi vsaj za kratek čas popestoval otroka, ko ste izmučene... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.4.2006 6:33:54   
CIPRESA
Ojla!!! Uf kolk ste spet napisaleuser posted image user posted image

Pri nas je zadnje dni spet prava žurka...mislim da bo spet ena luna al neki takegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa šele maja posvetovalnico naslednjo tako da domača vaga kaže okrog 10KG dolg je pa itak bil zmer in nevem točno v cm.

Ta teden bo še pestro danes se bom spravla nad okna ker skoraj ne vidimo več venuser posted image in niso bile pomite že od takrat ko sem šla rodit pa moram za praznike mal pomit. Pa meso moram skuhat, jajca pobarvat in spečt potico...to naj bi pa delala vse jutri zvečeruser posted image user posted image mal se mi že mešauser posted image .

Bobek jaz sem tista ki nima varstva nikoli, moja mama ga popazi le v najhujših primerih ko res nemorem - do sedaj 2X ko sem imela pregled po porodu in sedajle ko sem šla ruvat zob (sem ga potem raje pustila doma ker je skos jokal) in ko sem prišla iz ruvanja nazaj hop sem ga mela že v naročju. Še dobro da imam takega moža da mi ga popoldan vzame mal iz naročja drugače je pa res za znoret.

A katera kaj razmišlja o službi? Mene kar stisne pri srcu ko pomislim da bom mogla pisat spet prošnje za novo službo. Porodniška se mi izteče 06.07. mislim da in potem pisanje in pisanje in upam da tja do septembra se bo nekaj našlo. Prej itak nemorem ker nimam varstva (septembra jih šele sprejmejo nove v vrtec).

Lepo se mejte naš veliki mož se je ravno prebudil in že cvili.....spet bo pestro že zgodaj  zjutraj je tako veseluser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.4.2006 6:37:49   
CIPRESA
Ja za Dari pa je bila tole njena zadnja objava

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=690705&mpage=1&key=&#690705

od takrat jo nisem več zasledilauser posted image user posted image user posted image user posted image JO BO TREBA BOLJ NA GLAS POKLICAT!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.4.2006 9:20:11   
Barbela
Jakaracman, dobrodošli v klubu devetmesečnikov. Pa mal user posted image da se navadimo na požrtijo, ki nas čaka konec tedna.
Joj, Cipresa se ti pridružujem pri norišnici (beri glancanje, pomivanje oken, kuhanje, pečenje, barvanje,...) Sreča, da je moj dragi možek v petek poplodan doma, ker drugače ne vem kaj bi bilo. Sicer že ves teden neki pučem. Včeraj sem imela generalko v kuhinji, pa cote sem končno zrihtala, tako da ni nič umazanega pa nezlikanega user posted image  Pri nas je pa kopalnica itak vsak dan na redu user posted image  (sem une sorte, ko skoz krpo v roki držim, in tečnarim če je kapljica na pipi) user posted image  Jst se včasim vprašam, če mi je tega sploh treba? Dejte me potolažit in rečte, da je še kaka tule, ki je tako obsedena, da ne bom edina.

Glede srečanja, ki ga omenjate. A se boste še kaj dobile? Me povabite zraven? user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.4.2006 12:37:06   
anckabancka
Par dni me ni tukaj in napišete cele romane. Kdo ima pa tolk časa, da vse to prebereuser posted image

Ja, zadnje dni sem res malo na RR, ker mi je bolj pomembno, da sva z Aljažem čimveč zunaj in trudim se, da stanovanje sproti malo pospravim, kar je velikokrat problem.user posted image

midva sva pri 9 mesecih dolga 73 cm in težka 9600g. Glavica je 47, trebušček pa 47,5. Menda ima zelo lepe mere in se lepo razvija. user posted image

Od igrač, ki igrajo je zadnje čase čisto nor na zvezdico, ki sva jo dobila v porodnišnici z rdečim noskom. Prav ta nosek je najbolj zanimiv, ker se priklopi nanj kot na joško user posted image in mu je za tolažbo.

Lona, Barbara_Tomo a ste kupili katerega od teh vozičkov? Katerga?
user posted image user posted image user posted image

Naš Aljaž ne spi v svoji sobi, ker še midva nimava svoje. Imamo mansardno stanovanje, ki je vse skupi ena velika soba, pa kopalnica posebej.  Tako, da imamo kar gužvo pri nas...

Jaz nama pa danes kuham pire in blitvo, ki jo Aljaž obožuje! Njemu boma dala v blitvo rumenjak, sebi pa ocvrla zraven 2 jajčki. Super kombinacija.

Po uri in pol se Aljaž prebuja, tako, da grem hitro do konca skuhat.

user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.4.2006 14:47:19   
LONA13
Samo na hitro da se javim...
mi bomo tudi generalno pucali stanovanje--klasika za večje paznikeuser posted image ..
danes sem sestavjala omaro za dnevno sobo--pa mi je celo uspelo predalnik skupaj sestavituser posted image user posted image . Ja naš novi domek se neizmerno bližauser posted image user posted image
ANČKABANČKA---prvi voziček smo kupili, samo drugačne barve-pa sploh ni bil tolk poceni-24.000 sit--sam pa ni dober--kolesa škripajo,saj pravim da je samo za  štacuno...user posted image

grem jest pa lep dan

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.4.2006 14:51:42   
Barbela
Ja tud mi ta prvega, sam da je sivo modre kombinaacije.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.4.2006 16:24:06   
anckabancka
Jaz bi pa kupila tega drugega, ki je od jutri v akciji v BC za 18.990. Čakam na mojo porodniško, da si ga bom lahko privoščila...
Bi pa tole barvo, če bo možno:
user posted image

Upam, da temu ne bojo škripala kolesa. user posted image

Pa ne vem, če ni prevelik za zlagat v avto, ker en velik voziček že imam.user posted image

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 13.4.2006 16:25:49 >

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.4.2006 23:25:31   
PBJ
Komaj zdaj  sem se uspela malce javiti.
Brala sem, da ve tudi imate čistilne akcije po hiši. Jaz sem ravnokar zaključila s čiščenjem dnevne sobe. Uspela sem oprati vse zaveseuser posted image , okna sem sčistila že prejšnji teden.
Jutri imam še namen kuhinjo obdelat, pa sem fertikuser posted image ...

Danes smo pri nas dopolnili 9 mesecev. Jure je bil zelo priden, dobro razpoložen in kar je zelo pomembno: čez dan je spal dopoldne 1,5 ure in popoldne 2 debeli uriuser posted image user posted image . Ja, vsak dan bi lahko bilo tako. Ponavadi spi dopoldne pol ure in popoldne 3/4 ure. Meni se zdi  to premalouser posted image
Kako kaj vaši user posted image  spančkajo čez dan???

Grem ajči, bajči - komaj še gledam.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
14.4.2006 8:16:48   
Antigona
Jutro punce...

Jaz sem kupila Jane energy in mi je ful fajn. Glede škripanja pa tole. Sem šla zadnjič s ta novim vozičkom po neme makedamu in se je ful narukal, tko da je začel škripat. Smo pošprical z WD-jem in je spet ok user posted image  user posted image  user posted image . Torej punce WD v roke pa menda ne bojo škripal več...

Moj čez dan spi kakor kdaj. Dopoldne od 30 min, pa tud do dobre ure, potem zgodaj popoldne eno uro, pa še pozno popoldne ga občasno zmanjka še za pol ure... Je pa ful odvisno kaj delam oz. kje hodim.
Recimo 2 dni nazaj smo ble zmenjene punce, ki smo skupaj hodile na plavanje in smo šle k eni, pa tam na sprehod. Je iz Pijave Gorice. Žan je najprej zaspal v avtu ko sem šla tja in je spal pol ure, potem smo šli na zelo dolg sprehod in nekje na polovici poti na kavo. Tam sem mu dala jest in ko smo šli naprej je zaspal. Potem je spal v vozičku 2 uri, jaz pa sem čakala da se zbudi. In ko se po dveh urah še zmer ni zbudil, sem ga prestavla v avto in se je sicer zbudil, pa je potem nazaj zaspal. Vse skupaj je takrat spal skoraj 3 ure, pa še okoli šestih zvečer ga je zmanjkal za pol ure... Tolk čez dan še nikol ni spal.... Kr nisem mogla verjet....

Uživajte čez praznike...
Jst pa komi čakam prvomajske praznike, ker gremo na Krk...

Lp,
user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 824
14.4.2006 8:24:40   
sky
Pozdravljene, julije!

Vas sicer redno berem in sem "z vsem na tekočem", pa sem se odločila, da vam malo napišem, kakšna je situacija pri nas user posted image .
Naša user posted image je bila v nedeljo stara 9 mesecev, v ponedeljek pa imela 74,5 cm in 9700 g (ob rojstvu 48 cm in 2960 g). Na dan prideva do treh gostih obrokov, drugače se še veliko dojiva - ponoči 1x, 2x, zjutraj, zvečer, pa še vsaj 2x, da jo uspavam (če mi uspe, je pa drugo).
Redno hodiva na terapijo, ker se pri sedmih mesecih ni obračala na trebušček oz. nazaj. Pediatrinja je rekla, da bo pač preskočila, ker je pa KAO sedela. No, sedaj se obračamo sto na uro, se pa ne plazimo, ne vstajamo, ne stojimo ob opori itd., pa še sedimo "bolj na mehko". Najboljše je sedeti oz. ležati na hrbtu in gledati knjigo.
Že od začetka februarja hodim 2x tedensko delat za par ur, v začetku junija pa je tako konec. Takrat prideta moja starša ali tašča in čuvajo  tamalo. Tašča bo tudi prevzela njeno varstvo do 3. leta. Ne vemuser posted image , kako zvozite tiste, ki nimate možnosti "koristiti dobrote" naših mam.
O pomladanskem čiščenju niti ne razmišljam, saj otroka ne morem pustiti samega niti 5 minut. Hvala mami, ki mi je oprala zavese in okna. Po devetih mesecih sem ravno na kilaži, ki sem jo imela pred zanositvijo (60 kg, včasih je bila moja idealna teža 63 kg, ki sem jo osvajala bolj ali manj uspešno z raznimi dietami), s tem da imam sedaj bistveno več mišic. Tete s krvavca (kot pravijo na gorenjskem koncu) še nimam, pa tudi noseča nisem. Poporodna depresija se me počasi spet loteva, pa bo že...mislim da bo polna lunauser posted image .
Se opravičujem vsem tistim, ki ste se lotile branja tega. Včasih je dobro vsaj napisati, kaj človeka teži (povedati tako nimam komu). Pa brez zamere.

Veliko pirhov in dobro šunko s potico vam želim!

LP, Saša

P.S.: Ne pomnim, kdaj je user posted image nazadnje spalo ob tej uri!

BK.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?