|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
27.3.2006 21:15:13   
Meceno
Da nisi user posted image  PBJ ha ?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 701
27.3.2006 21:23:13   
PBJ
Ja, Meceno ziheruser posted image user posted image . Nam pa ja ne rata tak hitrouser posted image , kot nekaterim

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 702
27.3.2006 21:30:46   
Meceno
Tudi mi smo bili danes zunaj oz igrale, jedle sva vse na balkonu, potem pa še bile na sprehodu ( maa oštja zraka kolko češ user posted image  )

Laboratoriske so nam odpadle, je baje prof. zbolelauser posted image ( me zanima ja,  če je že v soboto prvi skupini odpadlo in je bila prof. že bolana, mi ni jasno kako ni to takoj zjutraj danes že obvestila da nam bo tudi,...potem pa tik pred zdajci,...user posted image  (nekaj mi smrdi user posted image )

Drugače pa sem majceno utrujena ( A sonce ? user posted image vedno izgovore iščem user posted image )

Sem pa novo stran odprla 29 user posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.3.2006 21:34:30   
Meceno
Sem bila vmes še v kuhni, papam user posted image

Ampak PBJ tisti mesec je bil naporen, mislim da se še palčki v rudniku niso tako namantrali

Joj so dobre kremšnite da se še motim vmes, sem napisala ta mesec, namesto tisti,...da nebo pomote jaz ne delam na user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 704
27.3.2006 23:55:42   
anckabancka
Hej PBJ, jaz sem dons tud čist user posted image , pa po kosteh me trga (desna noga) - se počutim kot da imam 80 let. Po moje se vreme menja, jaz pa se očitno staram in mi revma ven udarja.user posted image

Meceno, ne nam lušte delat s kremšnitami...

A pol pa samo mi že delamo na user posted image ? No, pa sem se izdala... Sej ratal pa itak ni še nič...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 705
28.3.2006 8:28:49   
Antigona
Oooooooooooo anckabancka, a že kr???? No, bomo držal pesti, da čimprej rata če je pač taka želja....
Pogumno, ni kaj user posted image  user posted image  user posted image ....

Mi še kar nekaj časa ne bomo delal na drugim, ker nimamo prostora še za enega, se bo treba prej selituser posted image ... Sej drgač pa ne bi mela nič proti...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
28.3.2006 11:18:19   
LONA13
Drage Julije,
žal mi je da se vam nisem mogla pridružit na nedeljskem kofetu, mamo norišnico s seljenjem...
Drugače pa sem danes fffffffffffuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllll vesela.
Sem klicaa na CSD in sem izvedela da mi še ne bo treba v službo-so mi podaljšal porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
ni lepšega da bom čez poletje doma in uživala z mojima srčkoma v novem stanovanju
Lp, Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.3.2006 12:01:21   
Meceno
Oooo super LONA da boš doma, boš mogoče imela čas za user posted image

Jaz morem it ležat ker me je konkretno štihnilo oz počilo v hrbtenici ( sem bruhala od sile ) in se nemorem premikatuser posted image , fant pride domov in greva k zdravniku....Tara trenutno še spi...držim se kakor da bi mi kdo kol v rit potisnil, sem čisto trda.

Grem raje ajat

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.3.2006 17:19:44   
Anonimen
user posted image  Lona za novo stanovanje in podaljšano porodniško user posted image  zdej bomo pa res šle lahko na kavo.

Moram pa to povedat, da če Gašperju rečem, daj mi lupčka, pogleda v strop in s prstkom pokaže na lučko user posted image

No, sam tolk....težko je pisat z otrokom v naročju user posted image

ccccccccccvb ,.                    m                        ghd xchh gggggggggggggg     v   u    . ˙˙˙uiuiugbgv dsfkm,khngnjmk,jukllčćć-ćlmnn  bbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikhi, j,.

no, tole vam Gašper sporoča user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
28.3.2006 20:14:52   
CIPRESA
LONA user posted image user posted image user posted image user posted image zate in podaljšano porodniško.

ANCKABANCKA user posted image user posted image user posted image a že kar začel ste spet delat na bebici? Pri nas bomo še tudi mal počakal da si mami še mal opomore odporoda. Ko pa bo kej ratal pa sporoči!!!!!!

TINKA74 ko bodo slikice v albumu sporoči user posted image z rdečouser posted image user posted image user posted image

Ja včeraj je pri nas pokukal na plano še tretji zobek in to ne enkici zgornji ampak kar dvojka zgornja, enkic zaenkrat še nimamo ampak morata kmalu tudi onidve pokukati na plano.

Zdaj grem pa mal po dolgem

pa-pa

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
28.3.2006 20:49:26   
bobek05
LONA, čestitam za podaljšano porodniško user posted image  (jaz grem tudi šele sept. delat user posted image )

anckabancka, kaj ne boš več julijka??? user posted image  (ste že malo zamudli - bi trebalo štručko pečt oktobra, da bi bila spet julijka user posted image )

babe, pa kaj smo vse že neke "rahitične" user posted image  - tak se menimo kot da bi jih res imele že najmanj 80 user posted image  (eno tu trga, eni tam nekaj poka, tretja je zmantrana) user posted image

eh, malo heca mora biti user posted image

pa saj ne vem zakaj mi gre na hece, ko sem pa sama na pol koma - totalno zdelana; moj dragi možek je betežen (za tiste, ki ne razumejo - BOLAN) in to kar konkretno (ima že več dni vročino, v prsih ga boli, dosti kašlja, v nosu mu že žilice pokajo, ker toliko frca...) user posted image  in tako je 1 km stran od malega... to pomeni, da je zdaj za vse mami in naš zlati Anej si je ravno zdaj zmislil, da skoz dan ne bi več dosti spal, ker je lepše biti tečen in mami težit user posted image  in ko končno za kakšne pol urce zaspi, jaz letim hitro psodo pomivat, perilo vesit, igrače pospravljat po dnevni (sem se parkrat še skoraj razsipala, ker sem stopila na kakšno njegovo igračo)...komaj utegnem kaj v sebe vrčt in še preden se usedem, že slišim svojega angelčka, ki me "kliče" in ko ga grem gledat stoji v posteljci in me s takimi žalostnimi očkami gleda user posted image  da ga takoj k sebi stisnem in pocartam... pa začasno pozabim, da se mi po vsak hip hrbtenica zvila... (sem omenila, da ponoči tudi vstajam user posted image )... na srečo se me je danes ati malo usmilil (je danes že boljši) in je imel malega v dnevni na tleh (se je malo nazaj držal), mami pa je spala 3 ure sredi belega dne user posted image  user posted image user posted image  - me je skoraj kap, ko sem se zbudila, ker sem spala kot ubita...

eh, pa gremo spet k lepšim stvarem - Tinka, kaj nisi onega kelnara lopnila, da bi še 1 sliko naredo user posted image  sem morala ravno takrat zamižat user posted image  (ha, mogoče pa o čem lepem premišljujem user posted image )

uh, danes pa čisto po svojem "špreham" - kaj me sploh kera kaj razmi?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 711
28.3.2006 20:51:02   
bobek05
CIPRESA, si poslala Tinki svoj e-mail naslov? Jaz sem slikce dobila že včeraj.

HVALA, TINKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Ena user posted image  zate!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 712
28.3.2006 21:02:06   
Meceno
Ja nč ne, kiropraktiku morem it da me malo naštela user posted image user posted image user posted image ,...je bilo pa tako fino ker je fant prišel domov ob 13h namesto ob 17h user posted image ,...sicer nisem šla k zdravniku,( če sem porod preživela, bom tut tole )  user posted image  bi me najraj takoj poslal.

Nisem pa nič jedla danes...mislimuser posted image še zdaj mi je od bolečine slabo

Mogoče bi pa ....mleko pa milkin kakav

Jp grem si mleko segret ....

Lahko nočko

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 713
28.3.2006 21:08:48   
Anonimen
Draga Cipresa, draga Meceno in draga AnčaBanča!

Če mi ne boste poslale svojega mejla, s slikcam ne bo nič user posted image

Tokle, z rdečo si hotla, Cipresa, a ne user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
28.3.2006 21:18:12   
PBJ
Kaj, Meceno, a glih mleko moraš omenjat, pa milk-in kakavuser posted image .... Pa naj ti bo, ker imaš težave s hrbtenico

Bobek jaz imam eno tako lepo slikico, ko sem vaju s pravljico slikala. Če je hočeš imet (tak se lepo smejčkata), mi pošlji naslov.

Lona, fino, da so ti podaljšali dopust.. Meni je tudi pediatrinja rekla, da naj dam vlogo za podaljšanje zaradi alergije in atopičnega dermatitisa. Je rekla, da bom ziher dobila. Kaj pa vemuser posted image
Kako dolgo si čakala na odgovor?
Anckabancka, če ne prej, oktobra vama bo ziher ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 715
29.3.2006 11:47:01   
Anonimen
Evo Gašperjeve tehnične podatke:

starost: 9 mesecev (no, 4 dni manj)
teža: 10.400 gr
višina: 73 cm
obseg glave: 46 cm
kri + voda: bp
lulček: že se da potegnit kožico čez glavico
motorične sposobnosti: odlične

Mami pa čist ponosna user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
29.3.2006 12:41:12   
Maleal
OJ,JAZ SEM DANES PRVIČ TU GOR.DRUGAČ SEM SAMO BRALA VAŠE NASVETE.NAŠ MARCEL PA IMA 8.MES.IN 9DNI.ZOBKOV ŠE VEDNO NIuser posted image .JE MOČN FANTEK,SAJ IMA 10KG.MISLITE DA PREVEČ PAPA.NJEGOV JEDILNIK.OB 6URI-150-200 ML MLEKA,OB1O URI HIPPOVO MLEČNO KAŠICO,ČOKOLINO ALI BEBI,OB14-15URI PASIRANA ZELENJAVA Z DODATKOM MESA 2KRAT TEDENSKO,OB17.30 KAK JOGURT,FRUCHTZWERGE ALI KAKO SADJE PO 20 URI PA SPET MLEČNA KAŠICA.POTEM AJKA DO 6IH ZJUTRAJ.POPOLDAN PAPO KOSILU 2URI,ŠE PREJ PA OKOL 11IH ZA POL URCEuser posted image .ZANIMA ME KAJ NAJ NARDIM DA BI BIL BOL SAMOSTOJEN.ČE ME ZA MINUTO NI KO NESEM NPR.SMETI VEN AL GREM V NABIRALNIK PO POŠTO GA ŽE CUKA TAK JOKCA.POL GA DVIGNEM IN JE VSE O.Kuser posted image .NE VEM KAJ BO KO GREM ČEZ 3MES.IN POL DELAT.KAR GROZA ME JE.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 717
29.3.2006 13:04:37   
Meceno
Hojla Imarceluser posted image

Glede zobkov se nič bati....poznam primer ko je ena punčka prve zobe dobila šele pri 15mesecih,....kasneje pravijo, bolj močne zobe imajo (neka stara modrost user posted image )

Glede kg pa mislim da ni nič narobe, ravno nasprotno ...TVOJA user posted image  CELO NOČ SPI,...in bi bilo neumno kaki obrok sploh vzet...bodi vesela da ti spiuser posted image .... Ko se bo začel gibati bo tisto močnost ( tako praviš ) izgubil user posted image  
Glede tvoje bližine oz če ti otrok joče kadar se umakneš pa upaj da je to samo obdobje,...trudi se še naprej in mogoče se bo enkrat zamotil

Srečno

Tinka 74... bravo za malega user posted image user posted image user posted image
A lulček že funkcionira user posted image  ( se pravi, se ga mora moja Tara zdaj že bat user posted image user posted image user posted image  )
Pa mislim da je ati bolj ponosen a ne ?

Tara ima kontrolo točno ko dopolne 9mesecev, drugi teden v sredo...itak bom poročala user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Meceno -- 29.3.2006 13:06:41 >

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.3.2006 13:09:15   
pravljica
o, imarcel, lepo da si našla med nas user posted image

meni se ne zdi, da preveč je user posted image  za našega pa itak niti približno ne vem, koliko tehta...ga bom šla zdaj stehtat, ne vem kako, ampak bova že improvizirala user posted image

ančabanča, sta pa pogumna ni kaj user posted image  meni se zmeša, da imam zdaj še enega, ki se mu ne bi dalo nič kaj dopovedat...za 3. bomo še kar počakala spet enih 7 let user posted image

tinka, grem gledat za slikice...pbj, se priporočam še za tvoje - ti pošljem mail na ZS

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.3.2006 13:27:46   
pravljica
tinka hvala za fotke user posted image

no, kolikor mi je uspelo izmerit našega tamalega...po mojih zelo približnih meritvah je dolg nekje 70 cm, težek pa 7,5 kg...bomo videli, kako to drži 11. 4. - na njegov 9. mesec user posted image

yeah, thats me ;)

Neposredna povezava do sporočila: 720
29.3.2006 13:37:22   
Maleal
MECENO HVALA ZA VZPOBUDO.PRAVLJICA JAZ GA TAK TEHTAM DA NAJPREJ STEHTAM MENE IN NJEGA SKUPAJ POL PA SE STEHTAM SAMA.OD NAJINE TEŽE SKUPAJ ODŠTEJEM SVOJO TEŽO IN TO JE TO.KAJ MISLIŠ DA JE KOLIČINSKO PREVEČ,KAK PA TVOJ JE,KOLKOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
29.3.2006 14:12:06   
pravljica
zelo zgodaj zjutraj je pri meni (po moje ima od tega zelo malo)
potem od 9-10ih skodelico mlečnega obroka (1,5 dl) --> skuta s sadjem, jogurt s sadjem, mlečna kaša milupa
do kosila ima 1 malico (sadje, frutek, hipp keksi, kos kruha) da zdrži do kosila
14-15ih kosilo (1,5 dl - 2 dl) --> juha z zelenjavo in prikuho (krompir, riž, polenta, rezanci, gres, kruh, zlate kroglice) + meso, ko imamo kaj zanj (piščanec, puran, govedina) ali testenine, riž z omako (če imamo zanj neprimerno kosilo, mu dodam mesno zelenjavni hippov obrok)
do večerje malica (spet sadje, frutek, keksi, kruh ipd.)
večerja: 1,5 dl mlečne kaše milupa (kateri se doda voda) + mleko pri meni
ponoči še 1-3x je pri meni (ampak takrat gre samo za cartanje, se ne naje)

to je to user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 722
29.3.2006 18:23:22   
jakaracman
Da se še jaz malo vštulim, Pravljica tudi našauser posted image  bo 11.4. stara 9 mesecev.Bomo videli mere.Je pa zelo velika in suhica.Bravo za podaljšanje porodniške.Mi bomo mogoče spustili fazo plazenja, saj se že vzdignemo in hočemo hodit- upam da se bomo splazili.A ves je tudi groza , da bo potrebno zapustiti mirno porodniško življene in se vrniti v tirnice služba vrtec dom in kronično hitenje.Lep sončen pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 723
30.3.2006 9:50:28   
Antigona

Morm hitr kej napisat, da ne pademo na drugo stran....

Lona user posted image  user posted image  user posted image  za podaljšanje porodniške... Res enkratno, še celo poletje se boste cartali doma....

Imarcel - pozdravljena med nami!!!!

Meceno - upam, da se čimprej pozdraviš in da mine ta huda bolečina....

Jakaracman tudi Žan se je prej dvigoval na noge, kot se je naučil plazit... Pa mu je potem enkrat kar potegnilo in ga je bilo naenkrat po celem stanovanju dosti. No sedaj se zna že kak teden tudi sam usesti, na noge se pa tako postavi ob vsaki stvari ki jo lahko prime. Poleg tega pa ob opori (od stola, do stola, pa naprej ob kavču) že hodi sam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , seveda dokler ne štrbunkne na tla in zajoka user posted image ... No večinoma se kar lepo usede, ali pa počepne in kaj pobere, pa gas naprej... Kar ne morem verjet da je že tolk mobilen... Mami pa ponosna user posted image ...

Lp,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.3.2006 13:12:22   
Barbela
Dan, Julije.

Nas moram malo dvignit user posted image  smo padle zelo daleč tja dol. Se poznajo ti lepi sončni dnevi. Najprej tebi Lona čestitam za podaljšanje. Midva z Jakom sva v torek vabljena v razvojno ambulanto in potem v sredo nesem papirje na CSD - držite še potem ves april pesti zame.
Tinka tole user posted image user posted image user posted image  je za Gašperja, ker je že velik fant (pa za mami in atija tudi, ker sta glavna krivca za to). A ve zdej ne dajete več slikc tu gor na RR, ker sem zasledila, da si jih po mailu pošiljate? Sej po eni strani ni slaba ideja, ker je toliko zlorab.
Imarcel - dobrodošla med nami.
Zdej se pa Jaka tudi naučil ploskat user posted image , sem ga dva dni učila pa je ratalo. Se mi zdi da tako hitro vsrkava informacije. No, seveda bolj take lumpaste ko so, hitreje jih osvoji. Npr. kazanje jezička user posted image

Če katero zanimajo slike našega Jaka pa mi tudi lahko piše na ZS in bom poslala mail.

Lp, Barbara

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?