bobek05
|
LONA, čestitam za podaljšano porodniško (jaz grem tudi šele sept. delat ) anckabancka, kaj ne boš več julijka??? (ste že malo zamudli - bi trebalo štručko pečt oktobra, da bi bila spet julijka ) babe, pa kaj smo vse že neke "rahitične" - tak se menimo kot da bi jih res imele že najmanj 80 (eno tu trga, eni tam nekaj poka, tretja je zmantrana) eh, malo heca mora biti pa saj ne vem zakaj mi gre na hece, ko sem pa sama na pol koma - totalno zdelana; moj dragi možek je betežen (za tiste, ki ne razumejo - BOLAN) in to kar konkretno (ima že več dni vročino, v prsih ga boli, dosti kašlja, v nosu mu že žilice pokajo, ker toliko frca...) in tako je 1 km stran od malega... to pomeni, da je zdaj za vse mami in naš zlati Anej si je ravno zdaj zmislil, da skoz dan ne bi več dosti spal, ker je lepše biti tečen in mami težit in ko končno za kakšne pol urce zaspi, jaz letim hitro psodo pomivat, perilo vesit, igrače pospravljat po dnevni (sem se parkrat še skoraj razsipala, ker sem stopila na kakšno njegovo igračo)...komaj utegnem kaj v sebe vrčt in še preden se usedem, že slišim svojega angelčka, ki me "kliče" in ko ga grem gledat stoji v posteljci in me s takimi žalostnimi očkami gleda da ga takoj k sebi stisnem in pocartam... pa začasno pozabim, da se mi po vsak hip hrbtenica zvila... (sem omenila, da ponoči tudi vstajam )... na srečo se me je danes ati malo usmilil (je danes že boljši) in je imel malega v dnevni na tleh (se je malo nazaj držal), mami pa je spala 3 ure sredi belega dne - me je skoraj kap, ko sem se zbudila, ker sem spala kot ubita... eh, pa gremo spet k lepšim stvarem - Tinka, kaj nisi onega kelnara lopnila, da bi še 1 sliko naredo sem morala ravno takrat zamižat (ha, mogoče pa o čem lepem premišljujem ) uh, danes pa čisto po svojem "špreham" - kaj me sploh kera kaj razmi?
|