|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
26.2.2006 20:06:12   
anckabancka
Zdravo, drage julije!

Moram vam povedat, da sem razočarana nad uporabniki RR. Danes je bilo nekaj takih tem in odgovorov,  da sem se resno vprašala kakšen smisel ima vse skupi? Vsa ta žaljenja, zavist, nesramnost, zahrbtnost, ki lahko doleti vsako izmed nas. user posted image Pa ne bi preveč pisala o tem, saj si lahko same preberete, če spremljate kaj tudi druge forume.

V glavnem, odločila sem se, da zaklenem svoje albume. Če katera hoče videti slikice ji pa z veseljem povem geslo. Vidim, da malo anonimnosti in zasebnosti ne škodi.

*

Bobek, meni se tudi kar toži po mojem okroglem nosečniškem trebuščku. Mogoče bomo pa kmal kaj novega naštimal. user posted image
*
Drugače pa smo se naučili piti po slamici! user posted image user posted image user posted image

Od začetka uvajanja goste hrane so bile težave s pitjem, ker mali ni pil skoraj nič. Zdaj pa po večkrat na dan spije po 100ml. Posledično so mu pa začele puščat pleničke (babylove). user posted image No, glavno je da zdaj veliko pije. Še jogurt mu dam za pit kar po slamici in ga v minutki popije (180 ml), pa še nobenega packanja ni. user posted image

*

Kaj že vse znamo? Veliko... Vsak dan me preseneti s čim novim, kar ne morem verjeti, kako se hitro razvija. Pred enim letom, tak čas, mi je komaj trebušček začel pošteno rasti, zdaj je pa fant že tak korenjak. Res se mi lušta še po enem takem sončku. user posted image

*

Julije, rada vas berem!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.2.2006 22:01:13   
PBJ
Ženske, zdaj sem napisala celi roman in se mi je vse zbrisalouser posted image user posted image user posted image  Sem še bolj razočarana nad RR.
Jutri napišem obnovo.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
26.2.2006 22:44:17   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image PBJ boga tudi meni se je to že zgodiluser posted image user posted image

anckabancka se strinjam s tabo da nekateri živijo le še od zlobe....groza!!!

No še malo o našem velikanu...danes smo bili na Viru na pustnem karnevalu in se gospod ni niti zmenil za grozne maske niti za glasno napovedovanje, pokanje, zvonce kurentov...uglavnem je le lepo gledal z odprtimi ustiuser posted image user posted image user posted image . Ja sem kar vesela da se ne boji vsake stvari čeprav me je bilo strah ga peljat na tako prireditev mi sedaj ni žal.....ker me je pozitivno presenetil.
Me pa skrbi ena stvar ko vidim koliko vaši tudi popijejo ker Žiga komaj da spravi vase par požirkov čez dan pa še to ga moram skor silit. Sploh nevem kaj naj še naredim in kaj naj mu dam da bo pil. Čaje ne mara (smo probali že vse), vodo tudi ne tiste kupljene goste sokce pa še kar pije ampak skos mu tistih tudi ne morem dajat...dajte mi kakšno idejo ker sem brez idej in bi rada visla da bi mali le malo tekočine dobil čez dan. Aja pijemo pa po žlički po ta novem ker po flaški noče več, pa še tisto kar mu dam po žlički se afna pa pluva venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem res utrujena in komaj čakam da se vležem po dolgem zato PA-PA!!!

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 26.2.2006 22:48:24 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.2.2006 22:56:29   
pravljica
mi smo bili na ptujskem karnevalu in sem se tudi bala, da bo jok...pa je bil jok...ampak takrat, ko ni blo nobene maske mimo nas user posted image  (doma se boji fena in sesalca, zato sem mislila da bo hudo v tistem džumbosu)
cipresa, naš tudi nič ne pije...dobi pa kar nekaj tekočine z juho, sadjem in zvečer tudi v mlečnem obroku (kaša, zmešana z vodo)...pa ponoči se dojiva...sem poskusila s slamico in jo je pogruntal...ampak mu ni za pit...če ga že silim, da kaj potegne, gre potem nazaj ven user posted image  ni mi jasno, da ga kos kruha, cela banana ipd. ne zažeja user posted image
zdaj grem pa gledat to "žlehtnobo" user posted image , upam,da nisem kje zraven user posted image  papa

yeah, thats me ;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.2.2006 22:59:56   
bobek05
anckabancka, verjetno misliš post od Seven.... Ja, se tudi jaz včasih sprašujem če ni najbolje biti anonimen, ker tudi mene tu gori kar nekaj ljudi pozna... zaenkrat bom albume pustila še odklenjene... bomo videli user posted image

PBJ, verjetno si se razpisala o Juretovi alergiji... Se je meni tudi že zgodlo, da sem se ful razpisala potem pa mi je vse izbrisalo user posted image  mislim, da to ravno povezano s prevelikim št. besed... iz božje previdnosti drugič napiši več manjših postov (sicer pa upam, da boš jutri pri volji, da se spet lotiš pisanja) - evo, eno user posted image  za spodbudo

Tinka, ja menda bi res, ampak zdaj še ne: 1. moram okrevat po CR (in se bom verjetno držala vsaj-dve-leti-termina, da ne bo kakšnih komplikacij pri naslednji nosečnosti); 2. z Anejom imam zdaj več kot dovolj dela, da bi se zdaj opet ubadala s slabostmi, pa potem rabolelim hrbtom in zgago, pa otečenimi nogami... (ja, kljub temu imam na nosečnost zelo lepe spomine user posted image ); 3. najprej moram diplomirat (upam da v roku nekaj mesecev) in potem služba, pa bo lažje... Ja, saj bo 1x - bo pa user posted image  In potem kot si rekla - hop na moža user posted image  

Anej je že ene 2-3 dni bolj siten kot običajno... Možu se spet dozdeva, da vidi bele lise (od zgoraj enki) tak da mogoče so kakšni zobki na vidiku in to bi tudi pojasnilo njegovo tečnobo in brez-razloga jok ...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.2.2006 12:57:33   
PBJ
Bobek, hvala za rožico - si mi dala nekaj nove energije, da znova pišemuser posted image

Sem že na prejšnji strani pisala, da se tudi meni včasih zelo stoži po nosečnosti oz. bi bila na trenutke kar radauser posted image ... Kljub raznim tegobam je nosečnost čudovito obdobje, ki ga lahko doživi ženska. Večkrat vzamem v roke dnevnik oz. "tednik" v katerega sem zapisovala svoja nosečniška občutja in počutje ... npr. 15.2 sva izvedela, da pod srcem nosim fantkauser posted image  pa še marsikatero zanimivost sem si zapisala in se sedaj ob branju res nasmejemuser posted image  in raznežim... Sem zadnjič prebirala tudi naše debate v času nosečnosti - res nas je še sedaj lepo bratiuser posted image
Čeprav mi je s sinkom prelepo, nekako pogrešam tiste prve mesece, ko je Jure bil še čisto majhna štručka, sedaj pa je že pravi mali lumpiuser posted image

Danes mož nese k pediatrinji mnenje z bolnišnice, da je Jure upravičen do Pregomina. On napiše recept in nato ga je treba potrditi še na ZZZZS ... cele kolobocije so okoli tega... Čeprav se še lepo dojiva, mu bom začela kakšen grisek dajati in bo ta nadomestek kar prav prišel - me pa zanima, kako ga bo sprejel. Nekateri pravijo, da nima najboljšega okusauser posted image ...
Izvide krvnih preiskav še nisva dobila. Blato ima zaenkrat čistouser posted image , pikice pa se stalno pojavljajo in ima non stop hrapavo kožo - in ful občutljivo.
Na diseti sva že 14 dni in se moram pohvalit, da sem zelo pridna, čeprav bi zdaj v teh dneh kakšen krof zmazala. Ampek če ne smeš, ne smeš in je to zame dovolj dobra motivacija.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.2.2006 13:13:54   
PBJ
Sem upoštevala nasvet in prvi del sporočila uspešno poslalauser posted image .

Anckabancka meni se tu gori na RR tudi nič več ne zdi varnouser posted image . Nekako pa še vedno pogrešam staro RR.
Saj ne vem, če bi se še vključila v kakšne debate, razen te naše julijske, ker nikoli ne veš, kdo opreza za tabo. To kar se je zgodilo Seven je že višek, pa kako si eni dovolijo komentirati razne teme. Imam že nekaj časa zaklenjene albume, razen dveh aktualnejših še ne. Niti na kraj pameti pa mi ne pride, da bi vanj dajala še kakšne od stanovanja ali kaj podobnega, ker bi še bolj očitno razkrivala svoje življenje oz. zasebnost.
Počasi bo treba paziti res na vsako besedo...
Toliko o tem.

Tinka, ti pa si me nasmejala s tistim stavkom ....."pa kar hop na moža" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - si faca...

Bobek tebi pa želim, da čim prej napišeš diplomo, ker boš imela potem še manj časa, ko bo Anejček raziskoval okolico samo po nogah.
Sicer pa sama veš, da se vse da.
Zdaj pa moram kuhati, ker imam še srečo, da mali spi.
Zadnje dneve mi gre spat samo 1x na dan po kakšni dve uri. Pa mi je nekako bolje, da potegne dalj  časa skupaj, kot  parkrat po pol ure.

Pravljica, jaz mojega navajam piti po kozarčku in se mu tako fajn zdi. Nekaj časa je "vlekel" po magičnem lončku ali pil po žlički, zdaj pa po magičnem sploh več noče. Sicer pa moj tudi malo popije na dan, ker zgleda, da se na prsih odžeja. Plenička pa je tudi skozi mokra, tako da ima že dovolj.

Sem že mislila prej zaključiti, ampak sem še kar čvekala .............. zdaj pa zares

adijo in pazite na svoje lumpe in lumpike.

user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.2.2006 19:04:29   
CIPRESA
Ja saj moj tekočino tudi dobi prek sadja zjutraj ko je mal sokca noter pa mal ga posilim z čajem pri vsakem obroku tako da sem in tja pogoltne kako kapljo samo imamo kar muke glede tega. Pravljica kakšno juho mu že daješ??? Ali zelenjavno ali že govejo?

Še nekaj me zanima kolikokrat na teden se sedaj kopate? Mi se 2X na teden in mi je ravno danes mami rekla da ga lahko začnem le enkrat na teden sedaj ko je še zima in ne švica tolikouser posted image temenc res nima več po glavi in umazan res nemore biti tok samo kljub temu me zanima kako delate ve.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.2.2006 20:01:24   
bobek05
CIPRESA, mi smo ga še do pred kratkim kopali vsak dan (pa je star že 8,5 m) user posted image , ampak bolj zato, ker je NOR na vodo. Še ko posodo umivam ali kje vodo točim dobesedno bulji v tekoči curek vode user posted image No zdaj pa, ko je bil kar nekaj časa bolan pa smo se bolj ali manj samo umivali in z možem sva se odločila, da bomo šli postno na manj kopanja. Npr. zdaj vsaki drugi dan (oz. 1 dan kopanje 1 dan umivanje)... Ne bi mu rada vzela tega veselja... user posted image Verjetno pa se bomo še vedno kopali po 2-3x na teden (vsaj nekaj časa). Poleg tega pa se Anej zdaj še konkretno plazi in menda že kar namesto mene tla briše user posted image

Aja, Cipresa, Anej se tudi pozimi včasih ponoči zbudi poten (četudi preverjam, da ni preveč pokrit), tak da glede švicanja ne vem user posted image Sicer pa lahko švic tudi tak umiješ (s krpico)...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.2.2006 20:37:27   
pravljica
jaz mu kak mesec dajem juho...govejo in zelenjavno...nekje 4 dni govejo in 3 dni zelenjavno...potem pa, poleg zelenjave - korenček, krompir, cvetača, ohrovt (ne vedno vse naenkrat seveda), skuham še riž ali gres ali polento ali rezance ali ribance iz gresa, 1x tedensko rumenjak...pa tu pa tam kak košček piščanca zraven ali govedino...iz tega imava vsak dan 1 obrok in mali to obožuje (pa itak je ful jedec user posted image  )

yeah, thats me ;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.2.2006 21:41:35   
Meceno
Uh ste se razpisaleuser posted image user posted image user posted image

Malika user posted image ,...ima mogoče tudi že dovolj RR

Jaz vam nebom kaj naveliko pisala.........

Pbj meni je tudi lepo v dnevnik pogledat user posted image ,...če bi bila pa sedaj user posted image ,bi imela pa ogromno delauser posted image ,...morem napisat user posted image ....
 Prejšni mesec sem dobila M in potem ta mesec lepo čutim kdaj ovuliram ( me full boli ) ...potem pa ko bi mogla priti M pa nič in logo naslednji dan takoj letim z Taro v Hočko lekarno vsa panična da bi rada nosečniški testuser posted image ...in potem še pristavim,.......joj upam da nisem user posted image , ne še tako hitro user posted image ........pa me je farmacevtka smeje pogledala,.....jaz pa še kar žlobudlala........pa pol bom mogla nehat dojit user posted image ,........mislim finta je v tem da sem jaz komunicirala in tolažla sama sebe oz sem mislila da ne govorim naglas in logo se mi je režala user posted image
Sem jo dobila naslednji dan user posted image

Aja za maškare sem se v soboto našemila oz sem bila na rojstnem dnevu, pogoj je bil da si našemljen,....bila sem gusarka user posted image ,....potem smo šli .........Mariborčanke vedo user posted image  v eno prastaro kamro oz v Pekarno in bili tam do 4huser posted image ,........sem se samo stuširala in se je mala zbudila in ne sprašujte kako hin sem bila, se mi še danes pozna ,.....spila sem pa pet Banditos Iceuser posted image ,....dojiti se nisem takoj upala, sem ji dala sprva načrpano mleko, čeprav ji ni pasalo, se je htela cartat ,samo mami je bila pod vplivomuser posted image  . Punce je pa pasalo po enem letu in pol user posted image

Se jaz nisem razpisala ampak moji prstiuser posted image

Prejle sem dala od Tare slikice gor, lahko pa dam eno gusarsko še zravenuser posted image ,...bom dala pa poglejte

Bobek je fajn a ne tisti gips trebuščka,... vidiš jaz pa sem potem prehitro rodila, sem si ravno kupila vse in potem sem šla v bolnico,...drugič upam. Potem pa svetilko narest , jo boš ?

Kaj se je tule gor dogalalo pa nevem nič, bom pa malo pogledala, al mi bo žal? 
Ma saj sem vam napisala že zadnič da me razpizdijo ene teme in eni RR. jevci

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.2.2006 21:44:25   
Meceno
Uživajte JULKEuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 512
28.2.2006 9:08:44   
LONA13
Jutro Julije....
Sem že vse jutro čist živčna.... danes imamo pregled pri kardiologu po pol leta... me zanima kaj bo: a bo nespremenjeno al se je kej poslabšal... ne vemuser posted image user posted image user posted image  V glavnem me panika daje....čez slabi dve uri gremo.... pol vam pa javim kako je šlo! Držite pesti za našega Nejčka!!!!!!

Lp, Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 513
28.2.2006 9:28:32   
Meceno
Lona držim pesti za srčekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ta tvoj Nejc je pravi bavc , je kot si napisala ob sliki pozer... 1Auser posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 514
28.2.2006 13:17:12   
Anonimen
go Nejc go Nejc go Nejko user posted image
Klan Julijk je s tabo. user posted image

Joooj, meni pa ne, da se mi NE bi ljubilo pisat, ampak nimam časa. Nimam PET rok. Kdaj pa kdaj mal nahitrco preberem, kej pametnega napiešm (recimo: hop na moža user posted image ), pol pa spet akcija...pa Gašper na noge, pa Gašper v naročje pa tko naprej z dneva v dan...

HEJ SONCE! Kje si?! Čakam te, da se zbašem VEN. No, pridi pridi prosim.

Julijke ,ve ste moje zlate punce user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
28.2.2006 14:00:55   
LONA13
No mi smo nazaj...
Stanje je dobro oz. nespremenjeno, ima šum na srcu (ga je imel že od operacije) pa ena žila je širša kot druga, kar pa ne predstavlja nobene nevarnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kontrolo imamo čez eno leto!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj smo pa sitni in neprespani, tako da samo še pojeva in hop v posteljo za ene dve uri. Potem se pa spet javim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
28.2.2006 14:26:43   
PBJ
Lona, superca! Samo, da je s tvojim cukerčkom vse ok.
user posted image user posted image za Nejčev user posted image ...
Lep dan

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 517
28.2.2006 18:47:44   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image LONA sem vesela da ste vredu user posted image user posted image user posted image Če so vas naročili šele čez eno leto potem to pomeni da nobena stvar ne predstavlja večjega tveganja in da gre na bolje!!!! Res sem vesela za vasuser posted image

PRAVLJICA  sem vesela da si napisala kaj vse mu daješ ker midva vsak dan jeva pire pa cvetačo al pa pire pa brokoli...in mam že jaz tega počas dosti.

Kaj pa daste zraven polente? A mleko??? In testenine kako jih naredite? Kakšno omakico čez prelijete ali zmešate kak mesek med testenine?
Pa meso jaz zaenkrat samo kuham v vodi in ga ne dajem pečt še na olje...se mi zdi še prekmalu a bi ga že lahko???
Bomo probali govejo juhico z rezanci pa bom poročala kako jo je sprejeluser posted image Aja kakšni rezanci pa morajo biti? A so vsaki dobri???

Ja tkole ko sama za sabo berem se res zdi da zeloooo kompliciram pri hrani samo nisem nek kulinarični osebek pa nimam pojma kaj naj mu še dam ali ponudim...vidim pa da že dajete veliko stvari vašim malčkom ki jih mi še probali nismo. Star bo pa čez 9 dni 7 mesecev in bi blo dobro poiskusit še kaj novega.
Če katera še kaj ve naj kar napiše saj ste moj edini vir informacij glede hraneuser posted image user posted image user posted image

BOBEK glede kopanja: mi smo se do sedaj le 2X na teden in mogoče imaš prav da vsaj tolkokrat bi blo kar potrebno.

MECENO a Tara že stoji na nogicah??? Sem šla gledat v tvoj album in nemorem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image Koliko je stara na teh slikicah? Nam še 9 dni manjka do 7 mesecev pa komaj sedimo tako da lahko rečem da sedimo, zato sem pa kar pogledala.

Lep pustni večer še naprej vsem JULIJAM ......

user posted image pa-pa!!!!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 518
28.2.2006 18:59:35   
Meceno
CIPRESA tu je slikana ravno včerajuser posted image ,....5.3. bo pa dopolnila 8 mesecev user posted image
Samo stoji, se pa sama ne postavi takole ob posteljico, hvalabogu da še neuser posted image

Glede kopanja pa to,...naša se ne kopa ampak samo vsaki dan tušira, sem jo htela ko je bila bolana da jo nebi pa ni htela zaspat,....ko ji voda teče po hrbtu kar stoka user posted image

Morem jo dati spat

pa-pa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 519
28.2.2006 19:38:00   
Anonimen
Kopanje: vsaj 3x na teden. Ker nori in je prešvican. Pa zdaj smo ga dali kar v fliperja pa v taveliko banjo in je cel žur.

Hrana: riž, polenta, kuskus, rezanci (Barilla so brez jajca), no, makaroni, krompir, gres, čičerika - zraven pa: rdeča paprika, brokoli, koleraba, ohrovt, por, cvetača, korenje, bučke ( v neomejenih količinah user posted image ), koruza, buče, špinača....kaj še? suhe slive, recimo. Pol pa to zmiksamo, damo žlico skute (drugač ni dobro user posted image ), posujemo s parmeznanom ali vmešamo malo naribanega sirčka. Kdaj damo tud kislo smetano. Rumenjak, trdo kuhan. Mal piščančka. No, zdej ne, ker ne jemo več ptic user posted image

Punce user posted image  kako ste kej s seksom user posted image  mensplohnepaše user posted image  Matr. Sem kr jezna, ampak...prisilt se ne morem, a ne? No, sej vem, da je velik govora o zasebnosti tukile zadnje čase...ampak, sej mi lahko napišete sam tiste, ki vam ni pasal, pa se vam je libido čudežno povrnil...al kako je že s tem user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
28.2.2006 22:05:11   
bobek05
Tinka, jaz imam ful neka čudna obdobja user posted image  Med nosečnostjo mi sploh nič ni pasalo (še posebej proti koncu ne), takoj po porodu me je mož že skoraj dal na zdravljenje zaradi nimfomanije user posted image , zdaj pa je tak tak - včasih bi ga kar naskočila, včasih pa mi sploh ni (še posebej če sem čisto hin od napornega dneva oz. dnevov user posted image )...
Tako med nama (user posted image ) meni ful pomaga, da se mi povrne "sla" (uh, že spet govorim kot kaka nimfomanka user posted image ) če berem PRAVO LITERATURO. Da ne bo pomote: ne porn revij, nobenih nagih dedov ne gledam ali kakh porničev po TV (vse to mi gre na jetra, ker je itak non stop eno in isto user posted image )... Ne, s tem mislim romane, ki so ljubezensko-erotičnega značaja (ampak ni to neka pornografija, da se razumemo). Npr. sposodi si v knjižnici Kathleen E. Woodiwiss: Plamen in cvet ali Zimska vrtnica. Žal je pri nas precej omejeno št. takšne "šund" literature (in so police polne Victorie Holt user posted image ), ampak OK mene ne moti, ker vse berem v ang. (pa še besedni zaklad si utrjujem user posted image ).
No, to ne pomeni, da vsakič ko berem kakšno takšno knjigo, da kar oddirkam v dnevno ali spalnico in "hop na moža" kot si se izrazila user posted image , ampak če sem ravno prave volje in preberem kakšen "fajni del" - rečmo, da ni treba kakšnega prigovarjanja user posted image

Tak, zdaj sem razkrila svoje intimne skrivnosti, kaj pa zdaj??? Bo kdo to poslal mojemu možu? user posted image  Vsem, ki jih kaj takega mika, naj povem, da mi mož te knjige sam kupuje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
28.2.2006 23:26:46   
pravljica
meni je polenta rešitev v sili user posted image  ko se mi ne da juhe skuhat, dam zraven korenčkov frutek (ali karkoli drugega - vse mu je dobro)...ali pa kar zraven v juho
k testeninam mu dam našo omako iz mletega mesa in paradižnkove mezge pa kakšen korenček zraven
rezance dam kar tiste, ki jih pač imam...1x tedensko mu zraven zmešam trdo kuhan rumenjak
od mesa pa v juhi kuhano govedino ali piščanca (na kakršenkoli način, samo da belo meso ven izbrskam, brez masti, če je pečen)
danes sem mu dala že margarino na kruhu, zadnje dni je popapcal kar nekaj krofov (ne celih seveda, čeprav bi jih po moje kar zmazal)...saj ne vem, če je kaj narobe, zdaj mu še ni nič videt user posted image
jaz se držim tistega --> nič beljaka (razen če je že kje v hrani), nič medu, čim manj sladkega oz. nič dodatno sladkanega

sex---to pa je poglavje zase user posted image  veseli me, da nisem edina...mi ni in ni mi pol mi pa spet en cajt ni, tak dolgo da mi spet ni user posted image  eh pa bo že...iz ene skrajnosti v drugo

yeah, thats me ;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 522
1.3.2006 7:23:45   
CIPRESA
Dobro jutro!!!!!

Oh Tinka men pa je do seksa samo kaj ko sem na koncu dneva tako crknjena da komaj sebe gor držim, moj pa tud pol pa veš kakšna je situacija. Oba zaspiva na kavču in se ponoči komaj pridrajslava do postleuser posted image . Tole s seksom n'č novga...mislim da je povsod kar isto....otroci naredijo svojeuser posted image

user posted image

še malo romantičnega vzdušja!!! Ahhh jaaaaaa....

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
1.3.2006 10:43:52   
LONA13
Jutro...
mi smo še vedno vsi srečni, ker je tamal zdrav...user posted image user posted image user posted image .
HMM kaj jemo:špinača+pire, goveja juha s korenjem, cvetačo, nudeljni+pire krompir za zraven, zelenjavna juha; popražen korenje in puran na olivnem olju potem pa z vodo zalijem in dam noter še krompir, brokoli, koruzo pa mal začimb; danes mu bom naredila makarone s sirom;drugače pa je bebi kekse, jogurt, skuto, a večerjo polento ali pa rižolino:samo po njem težko kaka. Pa kruh, itd...
Cipresa se strinjam s tabo: tudi meni včasih zmanjka idej kaj naj mu dam za jest, da ne b bilo vsk dan isto.
Danes je lep sončen dan in se gremo mal potepat pa še babi je doma tako da bomo šli skupaj: verjetno kar v šoping.

Lep dan!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 524
1.3.2006 12:19:59   
Meceno
Glede hrane ji jaz tudi delam mikse ,...
Zjutraj( 7h-10h )     mix banano+jabolko+mandarino
                                        ali
                              samo banano, samo jabolko, samo hruško, tudi jagode
                                        ali
                               mix prekuhan riž + namočene slive+marelica
                                       ali
                           včasih v tem času samo dojena

Kosilo(12- 15h )     dušeno sladko zelje (ali dušeni ohrovt) z pere krompirjemuser posted image  ( PRIPRAVA - zelje sesekljam in dam malo soli, potem v ponvi prepražim olje + čebulo...ta zlato zarumeni in ji dam žličko Barila omake + zelje + malo kumine in to pražim približno 20min in na  koncu zmiksam )
                                                ali
                             puranja omaka (pripravim za naju, ko je kuhano dam malo tekočine stran in včasih dobi eno žličko mesa ) + kuskus ali riž ali pere krompir ali piro +( če ji dam tako omako ji zraven prepražim papriko in zmiksam)user posted image
                                                ali
                            kuhan grah z korenjem + pere krompir (kuhan grah in korenje prepražim na olivnem olju z čebulo, in činki česnom in potem zmiksam )
                                              ali 
                       paradižnikova omaka z čebulo+papriko + česnom( činki malo) + peteršiljem + jajčko ( rumenjak ) ali brez + testenine
                                               ali
                        tunino omako z testeninami

Večerja ( 17h do včasih 19h)  če kosilo lepo papa potem je samo dojena
                                                             ali
                                             dobi samo nekaj lahkega nap. gris z sadjem  
                                              tudi gris z mojim mlekom
                                                           ali
                                         od zajtrka tisti mix z rižem če ga ni jedla

Drugače pa se mi še vedno dosti dojimo, tekočino kot je voda, čaji, sokovi naravni ji ne grejo v slast in dokler bo  dojena nebo spila veliko tekočineuser posted image , morem jo navaditi, da bi več spila, ker po vsakem obroku ko je, želi zizo.
Nimava pa tudi točno določene ure, saj vidite da pišem od , do....samo kaj ko je nemorem prisilit oz včasih se mojega mleka napije in potem se za par ur vse prestaviuser posted image
Kar se miksanja tiče....če ji dam cele kose ali nasekljane ali pretlačene, se davi,  upam da bo bolje ko dobi zobkeuser posted image
Nekaj belega se kaže in sicer kar dve pikici na desni strani, dlesni pa si drgne tudi že po levi, vendar ni še nič vidno

Se pišemo ...........

Lp

< Sporočilo je popravil Meceno -- 1.3.2006 12:24:39 >

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?