Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 1.11.2005 22:49:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Za rojstni dan sem dobila tole električno ponev za pizzo. Še gruntam, kam jo bom spravila, ker ne paše v nobeno omarico , sem pa danes v njej spekla jajčevce in sem navdušena - končno sem lahko spekla celo rundo naenkrat . Pa zelo fajn so bili pečeni. Vem, da marsikje ponev obleži v kotu, ker je pač tako velika, meni pa bo prišla zelo prav, ker pogosto pečem jajčevce in bučke in jih moram vedno v dveh ali treh rundah, kar je precej zamudno. V kratkem se bom lotila pizze in pečenega krompirja v rezinah, zanima pa me, kaj ve pripravljate v tej ponvi. Imate še kakšne nasvete glede uporabe, recimo glede primerne temperature, uporabe pokrova...?
|
|
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 1.11.2005 22:53:21
|
|
|
|
mamči
|
Ideje za pečt nimam nobene- ti pa čestitam za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 1.11.2005 22:56:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Hvala, mamči, to tudi šteje !
|
|
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 1.11.2005 23:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam tud to ponev, je ful fajna za krompir in meso pečt, ker daš ful malo olja, za pizzo je pa popolnoma neuporabna. Vsaj men ni ratala. Spodi je bla pečena in ful trda, na vrhu pa surova, sam sir se je stopil. Pa ne dat na najvišjo temperaturo, ker se lahko kaj zažge... Pa vse najboljše za rojstni dan!!!!
|
|
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 1.11.2005 23:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ta ponev leži v kotu, ker je ne uporabljam. Če bi jo katera imela, jo poceni prodam. Naj mi javi na privat. Aja, pa pizze se v tem ne da peči, preverjeno! Je pa fajn za kake zrezke v omaki, pa golaž.
< Sporočilo je popravil Tia & Lea -- 1.11.2005 23:11:29 >
|
|
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 2.11.2005 8:32:46
|
|
|
|
tjaga
|
Jančika, v njej pečem vse razen pizze. No ja, na morju sem tudi pizzo. Je bilo pa malo težje. Spodaj se testo namreč zapeče, zgoraj pa ostane surovo. Jaz sem potem malo improvizirala in sem testo raztegnila po ponvi, jo nakratko popekla po eni strani, z malo muke obrnila okrog, naložila z dobrotami in pekla še na drugi strani. Saj ni bilo slabo, samo malo nerodno. Drugače pa je v njej pečena zelenjava več kot odlična, tudi ribice in meso, pa krompir narezan kot čips. Joj, spet hrana.
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 2.11.2005 9:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
V njej delam popolnoma vse, vendar ne dodam niti kapljice olja. Moj peče notri meso, mnjami, okus ima kot da bi bilo na žaru pečeno. Aja, pri tebi to ne pride v poštev. Pizze še nisem delala notri, ker baje ne uspe najboljše. Bom pa enkrat poskusila. Pekla pa sem že: krompirček, hrenovke in papriko skupaj, jajčevce, stepeno jajčko za več ljudi, vse vrste mesa (kareji, bedrce, letance, čevape, zrezke v gorčični omaki,...).
|
|
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 2.11.2005 14:17:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Punce, najlepša hvala! Saj glede pizze sem se že spraševala, kako narediš, da ni spodaj zažgana, zgoraj pa surova. Eni znanki rata, jo moram vprašat, kako. Tjaga, bom preizkusila tvoj sistem! Danes sem spekla v njej ribice (file pange). Super je uspelo, veliko boljše kot v navadni ponvi . Pa spet v eni rundi, kar je tudi velik plus. Blacky, tudi ribice so imele okus kot na žaru .
< Sporočilo je popravil Jančika -- 2.11.2005 14:19:05 >
|
|
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 2.11.2005 14:25:33
|
|
|
|
Marogica
|
Kakor so že ostale napisale, se da v tej ponvi peči vse. Jaz sem poleg naaštetega delala tudi polnjenje paprike v tem, pa prvič smo pekli kostanje v posodi, ker je bilo letos takrat nenormalno mrzlo, da bi bili z otroci zunaj. Ti povem, da se mi kostanji še niso lepše spekli, sploh niso bili zažgani (moćno), pa olupili so se na 1,2,3 in to celi. Ah, ja pice v tej posodi še nisem pekla.
|
|
RE: Električna ponev za pizzo - ideje, prosim! 2.11.2005 16:38:57
|
|
|
|
Nia30
|
MOJA TAŠČA IMA TO PONEV IN V NJEJ PRIPRAVLJA VSE SORTE (NAJBOLJ MESO, TO PA PRI TEBI NE PRIDE V POŠTEV )SAMO PIZZE NE. JE ENKRAT PROBALA PA JE BILA PIZZA OD SPODAJ PEČENA NA VRHU PA KUHANA
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2005 17:53:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?