Naty_ka
|
Morgaine iskrene čestitke tudi od mene. Lahko se zgodi, da če boš malo pohitela z porodom (ali pa te bom jaz počakala), da se srečava v bolnici. Če imaš v planu iti rodit v Mariborsko porodnišnico. Jaz grem tja. Ja, ta sneg pa nas je res presentil. Sinoči, ko sva z vstopila iz Bauhausa je bila zunaj prava snežna ploha, ko pa sva prišla do doma, pa so pri nas sijale zvezde. Pa sva se še menila, da do nas ne bo prišla ta ploha. Zato pa je bilo danes zjutraj presenčenje še toliko večje. Moj se je zelo umiril, pojavil pa se mi je kar močan prozoren sluzast izcedek. Si mislim, da dokler je še prozoren, potem še ni nevarno. Ali? Nimam pa več nikakšnih popadkov. Je prav hecno da me nič ne ščipa in pika. Danes sva se z dragim pogovarjala, da boova dala narediti koledar za najinega , ko se bo narodil. Zdaj glih imajo ponudbo v vrtecih pri nas, delajo pa tudi za posameznike. No, bo potrebno še samo počakati, da pride na svet in da ga ujamemo v objektiv. Amy, zdaj se mi pa resnično že smiliš. Meni do roka manjka še 4 dni, pa bi bila tako vesela, če bi že rodila. Ti pa si že čez. Upam, da te še danes zagrabi in boš šla v Rim . Najbolj pa so mi tečni ljudje okrog mene. Ko me vidijo, me vsak vpraša: kaj še ti nisi šla? Kaj še iščeš doma? Po tem pa vedno znova razlagat, da še ni čez rok in bla bla bla. Mislim, halo, tako kot bi katera lahko vplivala na kaj takega Pa saj bo boljše. Punce, se čujemo pozneje. Čaka me še nekaj dela, pa se mi ne ljubi najbolj. Bomo videli, kako bo razpoloženje: bomo malo zadremali ali pa šli brisat prah . Pa, pa.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|