|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke tečemo častni krog
15.11.2005 11:32:16   
wawa
Halo!

Ej jaz ne vem kaj naj naredim.

Trebuh mi o trdeva, ob tem me boli v predelu celotnega trebuha,hkrati se slabo počutim, vmes pa me špka spodaj in povsod.....to se sedaj vleče že 2 uri tako da me že vse boli. Samo ne morem pa reči da so bolečine periodične, nejprej na 10 min potem na 3 potem nič, potem se bolečine vlečejo več kot 2 min..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................

Prosim pomagajte mi kaj bi ve storile v tem primeru.....bom prašala še na temi ponod ampak vam nekako bolj zaupam?????

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.11.2005 11:42:30   
amy26
Wawa po moje se je začelo, čeprav to zna trajati cel dan kot je vančo opisovala, sam če praviš da so popadki neredni jaz bi vseeno še malo počakala preden bi šla, da se ne bi vmes nehali, popadki naj bi se vrstili eno uro na 5 minut da je to to (če je to prvi otrok).
Težje je bolečine prenašati v porodnišnici kot doma, vsekakor če boš odšla ti želim hiter in lahek porod pa veliko sreče.
lp

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 277
15.11.2005 13:45:10   
simi-2
Ojla !
Jaz bom rodila v Postojni, pa nevem kam me bodo dali, ker je ful gužva.
Wawa mal še doma počakaj, pa glej na uro kako se ti vrstijo popadki.
Če bo kriza pa direkt v porodnišnico. Želim ti hiter in lahek porod.
By by .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 278
15.11.2005 15:16:48   
Anonimen
ola!

wawa mogoče se je pa začelo tudi pri tebi. Pri meni je špikanje in otrdevanje trebuha trajalo 2 tedna. Pa ti povem, da jaz do zadnjga nisem vedela ali je to to. Jaz sem se odpravila v porodnišnico, ko so bili popadki na 5 minut. Ko sva pa prišla tja, pa so od strahu prenehali. POtem pa se je začelo zares.

Jaz ti svetujem, da čim dlje časa ostaneš doma - razen če ti ne odteče plodovnica, ker je doma lažje prenašati bolečine.
Tisti ta pravi popadki trajajo različno dolgo, vendar ne več kot pol minute, čeprav se ti zdi da trajajo večno. Trebuh pa ti otrdeva od zunaj proti popku, bolečina se pa stopnjuje in nato pojenjuje.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
15.11.2005 20:39:42   
amy26
Wawa si še z nami!
Če si še v enem kosu ti lahko povem da mogoče ne boš dolgo, če bo imela kaj polna luna vmes, začne se danes oz.nocoj ob 1.59 torej 16.11. upam da bo kaj res vplivalo tudi name saj nastopi moj PDP.
Drugače sem pa jaz imela čisto običajen dan bolj lenarjenje kot kaj koli pa mal smo počivali, ker me je user posted image  dol pritiskala. Sem pa malo prej naredila kremšnito, prvič, ful dobra.
se še beremo
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.11.2005 23:15:25   
Anonimen
Wawa, ce se nisi sla - PEJT ZE :)))) Ursa te se caka :)

Jaka in Ursa bi morala it vceraj domov, pa je mali se vedno zlatencen, zato sta svoje pocitnice se malo podaljsala :)

LP

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
16.11.2005 1:40:23   
wawa
Ma ja sem 10 min nazaj mislila da bom počas zbudila dragega in bova šla v RIM, sem imela eno uro že popadke na 10 min in evo bum zdajle sem enga preskočila, tako da ostajam tukaj..............spat pa seveda ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.11.2005 8:19:22   
amy26
Dobro jutro user posted image , koliko nas je še v enem kosu?
Pri meni nič novega, edino trebuh zelo pogosto otrdeva včasih 7-8 na uro upam da je to normalno. Nimam pa še nobenih znakov da bo kaj kmalu očitno je moji user posted image  všeč v mojem trebnuščku tako da se ji še ne mudi.
lp

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.11.2005 10:37:24   
Anonimen
Amy danes je tvoj dan. A bo kaj?

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
16.11.2005 10:53:01   
amy26
Urška, zaenkrat nič ne kaže da bi kaj bilo danes, je pa zanimivo obe sva imeli pdp na isti dan pa ti že cartaš svojega jaz pa še kar kle.
Se mi zdi da so danes vse šle roditi, ful je zatišje še posebej ker, ni wawe ona izgleda že pestuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.11.2005 17:05:10   
wawa
Javaljam se na raport!

Ne žal še ne pestujem, bila sem v porodnišnici, pa so se mi popadki prenehali. Odprta sem 3prste, pa je G rekel da bi raje počakal na moje ponovne lastne popadke, je rekel da bo tudi meni lažje in lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image .......tako me je poslal domov čakat.

Ker mi je vzel tudi plodovnico, sem se po vrnitvi domov počutila precej slabo, saj ni nič kaj prijetenn poseg, zato se vam nisem mogla takoj oglasiti!!!!!

Uživajte.....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.11.2005 17:13:58   
amy26
wawa, me veseli da si še z mano tukaj, čeprav ti res privoščim da bi že pestovala, danes je res ful čudno sploh nobene ni kle gor kot da bi že vse rodile. No pri meni bo potrebno tudi še mal počakat, danes sem bila na daljšem sprehodu upam da bo to kaj pomagalo.
Drugače pa imam jutri ctg, bomo videli kaj bo. Se še tipkamo, vsekakor sporoči če se bo kaj dogajalouser posted image user posted image .
lp 

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.11.2005 19:16:30   
Anonimen
Drage moje uživajte v simbiozi. Meni je žal, da v času nosečnosti nisem še bolj uživala.

MOj sonček danes ni spal od 11. ure. Imela sem ga non stop na joški. Prejokal je celo popoldne. Jaz pa z njim, ker nisem vedela zakaj joka. Cartanje ni pomagalo.
Zdaj je zaspal na moji postelji od onemoglosti. Se mi zdi, da imam premalo mleka. Tako sva mu nabavila umetno. Zdaj pa ne vem kašen čajček mu moram dati zraven. A morda ima že katera izkušnjas tem?

Poleg tega mislim, da se me loteva poporodna depresija.  Samo user posted image user posted image . Sranje pa sem mislila, da se meni to ne more zgoditi.

Uživajte.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
16.11.2005 19:27:57   
Naty_ka
Evo še mene. Ja, še vedno tuuser posted image .
Sem bila danes na zadnjem pregledu, pa je vse ok. NIČ odprta, vse še čisto in lepo. Danes me je prehitela celo sestrična, ki je imela PDP 2 dni za mano. Zdaj pa že resno dvomim, da bom letos sploh rodila...
Wawa, upam, da se ti ne bo več predolgo vleklo in da boš čimprej pestovala svojega dojenčka.
Urška, mogoče pa ni poporodna depresija. Mogoče samo rabiš malo časa, da si opomoreš od vsega in prideš k sebi.
Upam in držim pesti, da te bo dober spanec postavil na noge in boš ok.
Tudi mene je na smrt strah, da me po porodu doleti kakšna depresija. Upajmo na najboljše.
Če pa kdaj rabiš kakšno tolažilno besedo, pa pridi na forum in te bomo potolažile. Piši tudi na privat, če ne bo šlo drugače.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.11.2005 19:30:01   
amy26
Žal Urška nimam izkušenj da bi ti lahko svetovala, glede čajčka pa pejt v lekarno, ti bodo svetovali. Otroček je bil verjetno res lačen da je skos jokal, kar se pa zadeva depresije, hitro mine, samo čas je potreben da se navadiš na novo življenje z malčkom.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.11.2005 19:38:51   
Naty_ka
Amy26, sem te čisto spregledala.
No lepo, da si še z nami, da nas ne bo strah user posted image user posted image user posted image .
Me bi se morale zmeniti in iti rodit vse en dan...user posted image user posted image user posted image
Ste za?

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.11.2005 19:41:59   
mauri
Tudi jaz sem še tu, čeprav sem mislila da bom danes že šla, saj sem zjutraj imela nekaj popadkov, potem pa se je ustavilo.
Tamalu mi je včeraj zvečer začelo pritiskati na živc in me zdaj skoz boli desna noga. Včeraj me je tako bolelo, da tudi stopiti nisem mogla, ful mi je šlo na jok, pol mi je pa user posted image  predlagu, če me nese v posteljo, jaz pa v smeh. In tako sva se skoraj 10 minut smejala med vrati kopalnice, jaz sem se zvijala od bolečine, mešala solze in smeh, potem pa odracala do postelje.
Ponoči pa vsake 2 uri na wc. Za znort. Upam da bo današnja noč mirnejša.

Ja, poporodna depresija zna bit hudič. Moja kolegica je imela tako hudo, da se cel mesec sploh ni brigala za dojenčka. Upam da nas ka takega ne bo doletelo.
Urška, mogoče pa je res, kot je napisala Naty_ka in potrebuješ samo čas, da se navadiš na novo situacijo. Saj bo!!! user posted image

Mejte se, pa mirno noč!!!

Mauri

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.11.2005 20:25:16   
Naty_ka
Eh, pa saj nas še je nekaj tu.
Zdravo mauri. Me veseli, da se na držiš...

inteligence.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.11.2005 21:08:40   
amy26
Naty_ka, ja jaz sem še tukaj sem mislila da si ti že šla v Rim, res bi lahko vse rodile na isti dan user posted image user posted image .
Mene že cel dan dol ful špika user posted image bolj kot ponavadi, trebuh tudi zelo pogosto otrdeva sam še nič ne kaže da kaj bo. Bi pa želela roditi škorpijončka torej do 21.11., strelcev imamo zadosti v družini, tako da upam da se to čakanje ne bo preveč zavleklo.

lahko noč in miren spanec,
tiste ki boste šle roditi pa srečno in čimmanj bolečin.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.11.2005 8:02:47   
Naty_ka
Dobro jutro.
Kje pa ste vse?
Jaz sem še tu, a se očitno nekaj dogaja z mano. Že ko sem odprla oči, so me pozdravili popadki in se kar nadaljujejo. No, bolj ščipanje in tista user posted image  neprijetna bolečina. Pojavila se mi je tudi bela sluz (do sedaj se mi ni velikokrat), zdaj pa je precej močna.
Mogoče pa bo kaj. Ali pa je zopet samo lažni alarm.
Drugače pa se mi je user posted image  že zelo umiril. Kar čutim, kako več nima prostora, da bi se pretegoval, a potem ko se pretegne, se mi zdi, da mi bo mehur ven porinil. Hvalabogu z nogicami ne doseže mojih reber in se ne opira v njih.
Kje pa ste vse danes?
Pa ja niste šle rodit brez mene???user posted image
Drage moje, želim vam čimbolj prijeten dan, čeprav takšen kot je bil včeraj očitno ne bo. Pa vseeno uživajte.
Se čujemo pozneje.
Pa, pa.

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 295
17.11.2005 9:38:17   
Naty_ka
Pa kaj ste res vse šle danes rodit, da ni nobene nikjer?
Alo, kaj pa jaz???

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
17.11.2005 11:19:34   
wawa
Ohoj nič bat jaz sem še tukaj - žal!!!!!!!

Stvari se dogajajo ampak ne dovolj da bi se kam odpravila.....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.11.2005 11:34:08   
catka
Predlagam ti HIPOV S KOMARČKOM, KI GA LAHKO PIJEJO OTROČIČKI ŽE PRVI TEDEN SAM NE PREGOST BOLJ REDKEGA PA S PREKUHANO VODO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.11.2005 11:46:35   
Naty_ka
O, Wawa, si še tu?
Mislim, da boš pa ti morala počasi zaključit začeto.
Upam, da boš čimprej in čim majn boleče.
Kje pa so še ostale?

inteligence.

(odgovor članu catka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.11.2005 11:54:01   
Naty_ka
Ej, zdaj pa, da ne bomo samo jamrale, kako bi bilo fajn, če več nebi bile tu ampak bi se že cartale, mene nekaj zanima:
gre se za te plenice, te bombažne. Jaz sem jih lepo oprala in posušila, zdaj pa me čakajo na stojalu, da jih pospravim user posted image  (prosim ne me kregat, zakaj tako dolgo čakam). Pa ne vem kako jih naj zložim. Kako ste jih ve zlagale? Tako kot je naneslo ali drugače. Vem, da so nam v materinski šoli kazali, kako se zlagajo za previjanje, vendar si to ni bilo mogoče zapomniti.
Prosim za nasvete.
Pa ne se mi smejat, ker resnično ne vem.
Pred dvanajstimi leti sem jih vedela zlagat, ker me je svakinja naučila, ko sta z mojim bratom dobila prvega otroka, a je to maličko predaleč nazaj, da bi se spomnila.
Se čujemo.
Pa, pa.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?