nana 27 -> RE: oktober 2005 (24.12.2005 12:50:10)
|
Sonček, na internetu sme zasledila, da mamice zelo hvalijo go. Mojco Kurent, ki uči masaže dojenčkov in pride tudi na dom, kjerkoli v Sloveniji. Lahko pa greš v Ljubljano pa se tam naučiš. Jaz sem si rekla, da bo mali namesto daril za miklavža dobil tečaj masaže. Pisala sem ji na mail in sva se zmenili, da je prišla k nam domov in zmasirala malega. Pride kamorkoli v Sloveniji in ne računa vožnje in njena cena je enaka za vse ne glede ali si iz LJ ali MB ali pa celo iz MS. S seboj je prinesla tudi slikice masažnih gibov, ampak ti nič ne pomagajo, če ti prijemov nekdo ne pokaže. Najprej te uči masaže na lutki nato pa zmasira otročka in mu poje. Nato se pri tebi oglasi še čez 14 dni, da masiraš ti in te popravi, kjer delaš narobe. Je zelo topla gospa, ki ima že po telefonu zelo pomirjujoč glas. Ne morem verjet, kako malemu to prija. Večkrat ga masiraš bolje se počuti. Jaz ga po masaži še dam v čebriček, tako da je potem vsaj nekaj časa koma. S temi masažami dosežeš, da otrok bolje občuti svoje telo, da se prej začne gibati, da mu daješ vedeti, da je ljubljen in sprejet (kako poetično se to zdaj sliši). Če dojiš, ni lepšega kot po masaži otročka stisniti k sebi in ga podojiti. Meni se ta denar ne zdi vržen stran. Bolje to kot igračke, ki bodo ležale nekje v kotu. Glede cene pa ne bi tu pisala. Najbolje, da ji pošlješ mejl in si ogledaš njeno spletno stran http://www.masazadojencka.si/
|
|
|
|