Aja32
|
Udb - lahko, da gre kakšen zobek ven in je občutljiv na toplo?! Ne vem, samo ugibam... Pri nas so šli neenkrat štirje zgoraj ven in smo tudi več ali manj bolj mlačno oz. skoraj hladno kosilo jedli... Mu je bolj odgovorjalo... Nana27 - verjamem, da ti je hudo... Jaz sem bila tudi čisto iz sebe, ko nam ni hotel jesti... A so mu antibiotiki že prijeli? Po mojem so mu morali, če sta jih dobila v petek... No, Luka je kar v redu... Sicer imamo boje pri čiščenju noska, se joka, kot da bi mu pol noge manjkalo, ko samo pokažemo fiziološko ali pa robček... Včeraj je od ene babice dobil darilo - tricikel, pa dvoje hlače in puloverček... Tricikel moramo še sestaviti, drugače se je pa že po Babycentru včeraj vozil z njim in mu je zelo všeč... No, punce... Jaz bom danes ob desetih zvečer kar en kozarček vinčka ven iz hladilnika potegnila in nazdravila... Ravno pred enim letom mi je ob desetih zvečer (ravno Odmevi so se začeli ) odtekla voda... Me je pripeljala v porodnišnico, so me sprejeli v porodno, dva centimetra odprto, poslali domov, meni je pa babica rekla, da naj kar malo zadremam oz. zaspim... Ja, pa kaj še... Adrenalina pa še v življenju nisem imela toliko, kot takrat... Pa kdo bi lahko spal?! No, to noč bom spala, pred enim letom sem pa jambrala v porodni celo noč, pa jim govorila, da naj hudiča že enkrat odprejo okna, da nam svež luft pride notri... Da ne govorim o tem, da sem non-stop težila za vodo, ker je bila žeja huda... Pa so mi jo privoščili šele, ko je Lukec prilezel ven... ob 6.23... Oh, to so spomini, smeha polna kanta.... Lp A
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 3.10.2006 13:47:18 >
|