|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
29.9.2006 19:53:04   
Udb
Nalin, meni se zdi fajn, če se da prestaviti. Če ne druzga, sem ravno zadnjič nekaj iskala, pa seznam sem iskala za nazaj pa tko. Se mi zdi fajn, da se ogranijo starejši posti. Če bo postalo pa moteče, bomo pač novo temo odprle.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
29.9.2006 20:19:51   
nana 27
Se strinjam z Udb..tudi jaz grem kdaj nazaj brskat user posted image  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 20:32:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.9.2006 8:40:39   
KBM
Dobro jutro!!

Tudi jaz se strinjam ,da se jo prestavi!!

Lep dan in uživajte na sončku Mojca

< Sporočilo je popravil Boris -- 30.9.2006 8:43:44 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 1854
   [Brisano sporočilo]
30.9.2006 11:27:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
   [Brisano sporočilo]
1.10.2006 0:42:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1856
   RE: Sedaj smo malčki-oktober 2005
1.10.2006 8:32:37   
soncek&luna
jutro malcice in malcki user posted image user posted image user posted image

lep soncen dan

Neposredna povezava do sporočila: 1857
   RE: Sedaj smo malčki-oktober 2005
1.10.2006 9:16:02   
Aja32
Zdravo punce...

No, mi smo v splošnih pripravah za roj. dan.... Z user posted image sva včeraj kupila darilo za najinega Lukca... Dobil je peskovnik (atijeva želja) in tobogan z bazenom in žogicami (mamina želja)... Tako, da ima sedaj tobogan na balkonu, peskovnik pa na dvorišču... No, in včeraj smo prvič preiskusili peskovnik - norel je po mivki, jo metal ven iz peskovnika, lopatka in grabljice so itak zakon... Saj si verjetno predstavljate kakšen je izgledal po končani igri - direkt za v banjo.... user posted image user posted image user posted image Najprej sva ga pred vhodnimi vrati pošteno odtresla, sezula in potem šele nesla v stanovanje... user posted image

No, celo vabila nama je uspelo narediti... user posted image Tako, da gredo jutri na pošto... Praznovali bomo dvakrat - v sredo družinsko, v soboto pa ima povabljene svoje male prijateljčke... Torti moramo še naročiti... Ena bo navadna z napisom, druga (za soboto), pa bo po vsej verjetnosti z Nodijem... V glavnem priprave so v teku... In sploh si ne znam predstavljati, da bo že star eno leto in da ne bo več DOJENČEK... user posted image

LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 1.10.2006 9:19:50 >

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.10.2006 10:24:41   
Udb
Vse najboljše Žani (grozdna jagoda)!!!!!!!!!!!!!!

Joj, kar ne morem verjet, da je že oktober! Da je moj sine že tak korenjak, vsak dan pogrunta kaj novega, da kmalu ne bo več samo moj, ampak tudi od drugih, ko se bo pazil pri tašči! Pa tudi dojenček ne bo več...kje je že tista mal štručka, ki sem jo prinesla iz porodnišnice!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
   [Brisano sporočilo]
1.10.2006 11:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.10.2006 12:51:16   
KBM
Žan vse najboljše tudi od nas!!

No naša Karin bo pa čez 16 dni  imela prvo svečko praznovali bomo pa 21.10!!
Res je kako hitro vse skupaj teče!!user posted image

Lep sončen dan vam želim!!

P.S

Karin je pa malo prehlajena,danes zjutraj ji je teklo iz noseka sedaj pa je že malo bolje!!Upam,da ne bo nič hudega!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.10.2006 13:20:53   
nana 27
Vse najboljše slavljenci user posted image user posted image user posted image  Še malo pa bomo malčki in ne dojenčki user posted image  Tako hitro rastejo. Prejle sme pomivala posodo, ko sta moja dva sončka gledala Nodija, in so kar oči solzne postale, ko sem pomislila, kako majhna štručka je bil. Zdaj pa je pravi korenjak. Trenutno je Miha na antibiotikih. Aja32, kdaj je pri vas prijel antibiotik in kako je bilo z apetitom? Miha ima malo vneta ušesa in grlo in naj bi imel bakterijsko vnetje. Zdaj bi morala imeti dopust, sem pa začela kar z bolniško user posted image , in sicer naj bi bil dober do konca tega tedna, torej spet en teden ne bo nič z vrtcem. Prav hecno, en teden v vrtcu, pa bolezen in spet vrtec user posted image   

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.10.2006 13:35:25   
AKŠ
tudi jaz se pridružujem čestitkam za naše malčke in malčice....user posted image user posted image user posted image user posted image

kar ne morem verjet, da je že leto tega, kar sem bila v porodnišnici in na svet spravila tisto malo bitjece, ki se je sedaj že razvila v pravo princesko.....

(pa je pri slabem letu že oddana - ma ža rezerviranega leto starejšega fanta  - a ne Nalin???? madona sem se nasmejala včeri.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.10.2006 13:38:00   
AKŠ
še to - tud midva sva na antibiotikih.....obe!!!

jaz na Hiconcilu, mala pa na Macropenu

obe kašala k naumni, iz nosu pa tako teče kot bi "štirno" odpru....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.10.2006 14:01:30   
nana 27
Tudi pri nas smo vsi bolni in teče iz noskov, ampak mali je pa najbolj bogi. Je antibiotik pri Lei že prijel? Naš ima zgleda kombinacijo bakterija-virus in mu moram zraven še temperaturo zbijat. AKŠ, kako si se lahko zmenila z Nalin glede Žana? user posted image  Naš Miha je tud fejst, sicer ni bil v DELU in še nič ne pove, ampak 20 let je dolga doba, da se česa pametnega nauči user posted image  Tudi jaz sem danes prebrala vašo debato na čveku in sem se tako nasmejala zraven.. A se samo meni zdi, ampak punčk ni toliko. Še v vrtcu imajo le tri za vzorec v skupini, tako da se bo treba že zdaj zmenit, kako in kaj user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.10.2006 14:10:18   
nana 27
AKŠ, kaj pa Lein apetit in kakanje? Sprašujem, ker Miha noče nič jest, s tekočino ga moram pa kar siliti. Zdaj je začel še redko kakati. Sklepam, da je to od antibiotika.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.10.2006 15:55:53   
Aja32
Nana27 - Luka je dobil antibiotike v nedeljo zjutraj in so začeli delovati šele v torek zvečer oz. sredo... In tudi pediatrinja je potrdila tako, da prej kot v dveh oz. treh dni ni nobenih bistvenih razlik... Pa je dobil na Metelkovi Augmentin, antibiotik, za katera naša pediatrinja pravi, da je zelo močan in da širokega spektra, pomeni, da dejansko "uniči" vse bakterije...

Sva pa midva jemala do srede vzporedno še paracetamol svečke, ker je imel še v ponedeljek vročino - pa tudi seveda protibolečinsko...

Glede hrane... Naš je jedel normalno. Nama pa je cca. 4 mesece nazaj, ko je imel krup, štrajkal s hrano, ker ga je tako bolelo grlo... Takrat mi je odklanjal vsako hrano na žlico in tudi mleko mu ni teknilo ne vem kako... Čaj je sicer pil, ampak se je meni ful smilil, ker je bil lačen... In sem mu zmešala frutkovo kašičo (hruško) z vodo, tako da se je naredil bolj gosti sok in je imel to za en obrok... Potem sem šla pa v Mullerja in kupila Alete (Nestle) sadno kašo z banano in  polnozrnato ovseno moko... To je napitek, tako da ti ga ni treba dajat po žlici - to je jedel dva dni... Pa kupila sem tudi mleko (isto od Nestlea) z okusom vanilije in banane... Tudi to nama je pil...  Potem je pa že prešel na normalno hrano... Tako, da takrat tudi ni izgubil pretirano kilaže... Torej, če ti pije, ti priporočam da ga s čim takim hraniš, čeprav pravijo, da zadostuje samo tekočina... Ampak se mi zdi, da je kljub temu otrok lačen....

No, Luka bo do srede še doma, potem gre pa v vrtec in upam, da bo vsaj malo dlje zdržal v vrtcu...

AKŠ - hvala za slikce... Drugače sem se pa narežala, ko sem v albumu zagledala tvojo Leo kako leze v pralni stroj... Namreč pri nas je situacija enaka... Danes je vzel v spalnici iz predala atije boksarce (sveže, da ne bo pomote) in jih odnesel v kopalnico ter dal v pralni stroj... user posted image user posted image user posted image Če bo takole navdušen nad pranjem, ko bo večji, bo mami zelo vesela... user posted image user posted image

LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 1.10.2006 16:04:59 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.10.2006 16:15:57   
nana 27
Aja32, hvala..no potem pa ni panike, če se še ne vidi učinka antibiotika. Drugače so pa ta mleka od Nestleja z okusom vanilije, jagode, čokolade našemu zelo všeč in jih prakticiramo, če smo kje na poti in tudi sedaj nam prav pridejo user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
1.10.2006 16:23:23   
Aja32
Ja - mi ta mleko uporabljamo kar velikokrat... sploh na poti... Luka jih obožuje, tako da jih imam vedno na zalogi... Sploh pa za take zadeve, kot so razne bolezni, pridejo prav, če slučajno nič drugega noče...

Kdaj je Miha dobil antibiotike? A mu daješ vzporedno tudi svečke?

Lp A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
1.10.2006 17:12:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.10.2006 18:38:57   
nana 27
Dobil jih je v petek. Ko se pojavi huda vročina, mu dam daleron sirup. Bomo videli, kakšna bo noč.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
1.10.2006 18:59:51   
Aja32
Nana27 nama je pediatrinja svetovala, da se daje paracetamol ali pa sirup tudi protibolečinsko, ne samo za zbijanje vročine... Ona pravi, da ni vročina tista, ki tako hudo zdela, ampak tudi bolečine... Tako, da mi smo dajali kar lepo na šest ur, tudi če je vročina že padla... Do srede... Potem, ko nama je potrdila, da se zadeva zdravi, sva opustila svečke... Poskusi... Mogoče tudi zaradi tega noče jesti... Ne vem...

LP A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
1.10.2006 21:54:32   
KBM
Dober večer!!

AKŠ - čim prej se obe pozdravite
Tudi Luki in Mihi želim,da se čimprej pozdravita!!

No mi smo pa danes staknili prehlad in sicer full ji teči iz noska drugače je pa ok - brez vročine zaenkrat!Če ne bo jutri bolje gremo zdravniki!!Bomo videli kako bo čez nočuser posted image

Lep večer še naprej!!

Mojca

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
1.10.2006 22:23:15   
urbancek
Vidim,da vas je kar nekaj prehlajenih. Mi smo rahel prehlad že dali skozi in sicer je potekalo brez vročine, tako, da smo bili vsak dan zunaj. Ene tri dni mu je teko iz noska, potem pa se je zadeva uredila. Upam, da ne bomo spet kmalu zboleli.

Lepo se pocajtkajte in pocartkajte

Lp

< Sporočilo je popravil urbancek -- 1.10.2006 22:26:25 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
   [Brisano sporočilo]
2.10.2006 9:10:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.