urbancek -> RE: oktober 2005 (14.8.2006 16:23:38)
|
Pozdravljene Tudi mi smo že z dopusta. Ta mali je zelo užival. Nekateri otroci so jokali, če so jih starši dali v vodo, naš pa se je jezil, ko sem ga dala iz vode ven. Čeblja na veliko, uspelo mu je že nekaj besed, lepo reče ta-ta in pomaha z rokico, ko mu pokažem skledico, pa reče ama. Je prava mala pojavica. Se moram enkrat lotiti in kakšno slikico spraviti v album. Danes smo prvič obuli copatke, pa mu gredo na živce, kar dol jih hoče potegniti, pa jih ne more, ker sem mu vezalke zavezala na vozel. Tiste na ježka ali samo na elastiko pa tako ali tako niso zanj. Še za tiste nogavičke z usnjem nisem ravno prepričana, kako bo šlo. Jih moram iti kupit, potem pa bomo videli. Samostojno še ne hodi. Mu manjka čisto malo, ker se že poskuša spustiti. Ob steni in pohištvu pa preleze celo stanovanje. Najraje je v kopalnici ali pri štekarjih, da o kablih sploh ne govorim. Stalno ga moram imeti na očeh, da mi ne bo kakšnega pregriznil, po možnosti vklopljenega. Računalnik pa tudi že obožuje. Sem že morala tipkovnico dvigniti s poličke na mizo. Non stop bi pritiska. Ali se vaši malčki še dojijo? Midva še vedno vztrajava. Občutljivost na mleko je prerasel, jajc pa še vedno ne sme. Sicer pa mu razen čokolinota, keksolinota in skutnih kašic ni prav dosti. Kakšno sadje še spravi vase, pa kruh ima rad. No ja, počasi bo že pričel. Prav smilite se mi tiste, ki greste kmalu v službo. Jaz se bom pozanimala, kako je s tistim zakonom, da ti plačajo najnižji prispevek za pokojnino, če imaš 4 otroke ali več. Mogoče pa je le kaj na tem in bom vsaj še eno leto doma pri otrocih, saj dela mi tako ne zmanjka. Sedaj je malo boljše, ko je dež. Takoj ko bo sonce pa znova akcija. Lp
|
|
|
|