AKŠ -> RE: oktober 2005 (23.4.2006 10:26:51)
|
čestitke vsem polletnikom - tudi mi bomo kmalu praznovali..... no da še malo napišem kako je z nami. Mi se tudi lepo razvijamo in pridno rastemo. 29-ga ta mesec imamo sistematskega in povem kaj smo izvedeli - velikost, teža,.... ja pa tako, da je Lea tako polna energije, da jo komaj dohajam. Nikjer je ne morem pustiti več same - še na zakonski postelji ne, ker se tolk obrača inkotali, da lahko pade dol....Sedaj ima svoj prostor v stajici,ker vem da mi vsaj tam ne more nikamor past. Je pa zadnič že full rokice stegovala k ročajem stajice, tako da sem ji poskušala mal dvignit, pol se mi pa hudiček mali ni hotel spustiti, in je jokala k dež, k smjo dala sedeti nazaj.... kar se pa hranjenja tiče, je pa pri nas takole - bog ne daj, da vidi da midva z očkom kaj jeva - je takoj zraven. Če ji ne dava za poskusit kaj jeva midva, pa se začne dret k nora. Tako da ko prebiram vaša sporočila, se že sprašujem, če je to normalno, da moj otrok je že skoraj vse od A do Ž. Nima nobenih prebavnih težav, nobenih krčkov....zato sva tudi že na fiksnih gostih obrokih. Zgleda pa nekako takole: ob 8h - 170ml mleka v flaški 0b 12h- pravo kosilo (juhica z veliko zelenjave in zlatimi kroglicami ali nudlčki in zraven še kakšna žlica ostale hrane, ki jo jeva midva z atijem- krompir, rižote,....) ob 15h - sadna malica (pol banane + pol jabolka + baby keks ob 18h - kakšen rižolino, včasih pa damo kr kakšno banano ob 20:30h - 170ml mleka v flaški ja gar se tiče gostih obrokov sva midve že kar dobri. Edino stvar ki pa sdem ji jo poskusila dat in da je ni hotela, pa je domača rdeča pesa. (kot priloga zraven zelenjavne rižote). Je vse pošpukala- moja kuhinja pa je bila v pravem kaosu.....
|
|
|
|